27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anonym 14.1.2008 14:16

Nemám rád ani Paroubka, ani demagogii

Vážený pane autore,ačkoli ani já nemám rád Paroubka, hrozivě se mi nelíbí tendenční články psané na objednávku. A takový mi připadá ten Váš.

Pokud si dobře vzpomínám, tak pan Topolánek (bez jakékoli souvislosti s Paroubkem) se po volbách vyjádřil, že by chtěl v parlamentě vystupovat stejně jako Zeman, aby si to užil. Není to asi zcela přesná citace, ovšem na smyslu výroku trvám.

Nevím, zda si uvědomujete, že více než polovina Vašeho článku není o sprosťáctví, které se na naší politické scéně skutečně více než rozmohlo, nýbrž o tom, že Paroubek má levicové názory, se kterými nesouhlasíte a chválíte poslance, kteří prokazatelně zradili když ne stranu, která je do politiky vynesla, tak rozhodně své voliče. Vzhledem k prováděným průzkumům je totiž zcel jisté, že voliči ČSSD své názory od voleb nezměnili, a proto si lze jen těžko představit, že tito voliči schvalují postoj přeběhlíků, které současná vládní garnitura oslavuje jako mírotvůrce, kteří umožnili vznik vlády.

Nevím také, z čeho dovozujete, že za to krátké období, ve kterém Paroubek vládl, zdevastoval rezort kultury a zdravotnictví. Rezort kultury na tom podle mého odhadu nebude pravděpodobně tak špatně, a pokud jde o rezort zdravotnictví, ten byl nejhorší za všech vlád, a to i Klausových, a ministři se tam, pokud se nemýlím, střídali bez ohledu na své rozumové organizační a politické schopnosti.

Nelibí se mi chování ani Paroubka, ani pana Topolánka, ale řekl bych, že v tomto na sebe nemají žádný vzájemný vliv. A Vy, pokud chcete alespoň částečně vystupovat jako demokrat, byste si měl na psa, kterého chcete bít, najít jinou hůl. Myslím, že jich i bez demagogie najdete dost.

cyklista 14.1.2008 14:08

Naivko

Skutečně naivní člověk je autorem výše uvedeného příspěvku, neboť chce přizpůsobovat politiku lidem, ale lidé vytvářejí politiku a sebe slušnější a bezelstný člověk ve smětišti podrazů korupce a vydírání, kde tím nejpodstatnějším jsou zájmy jednotlivých společenských vrstev a nikoli slušnost a takt, nemá šanci uspět. Příspěvek autora mi připadá jako komunistická pohádka.

Mistr Jan Hus 14.1.2008 14:02

Asi jsi si spletl Paroubka s Talmanem, ne?

;-D

milburg 14.1.2008 13:59

Re: ano, také Miloš

Bohužel nezdálo, kulturní úroveň našeho národa bohužel klesá a do popředí se derou bezcharakterní vyžírkové, zakomplexovaní z minulého režimu. Potrvá minimálně dvě až tři generace než se objeví noví  a vzdělaní lidé mající dostatek finančních prostředků a ochotných ne pro peníze, ale pro národ cosi pozitivního udělat.

Malý Aston 14.1.2008 13:56

Nevěřím,že co socan to debil!

Podobná politická strana tady již jednou byla.Sládek se dá porovnat jak s Paroubkem tak i Rathem.Občané si poslechnou,zasmějí se a pak se rozhodnou.Zatím dva jejich poslanci zabránili vládě ČSSD + KSČM + někdo ,například KDU nebo Zelení. Já odhaduji,že minimálně 50% poslanců ČSSD bude v tajných volbách volit prezidenta proti Paroubkovi aby mu dokázali,kdo je ten debil, zda oni nebo on. KSČM zůstává stranou a neřinčí zbraněmi jako Zelení nebo Rath a Paroubek. Kde jsem vzal těch 50%? To jsou škromachovci,zemanovci a pár sobotků. Jsou to občané,kteří nemají rádi když jim někdo práská bičem nad hlavou.:-D

Ivan 14.1.2008 13:56

Politujte propagandistu Krejčího.

Je to opravdu hnusná práce, psát takové články a tak si vydělávat na peníze. Kdyby raději chodil čistit kanály, byla by to poctivá práce.

Martin 14.1.2008 13:54

Autor tomu nerozumí

Politické strany v demokratické a svobodné zemi solidně reflektují nálady a názory voličů. Stačí zajít do libovolné venkovské hospody 4-té a 5-té cenové kategorie a přeptat se na názor na Paroubka. Dostanete potvrzení že Paroubek je nejlepší.

Goral 14.1.2008 13:36

voliči z žumpy ...

Člověk se nestačí divit , kde berou ten zástup negativních , závistivých , nepřejících lidí , bezcharakterních voličů . Stačí se většinou podívat na jejich soukromý život , to je zrada na zradě .Co by udělali s hlupáky voliči je nasnadě .Pravá tvář novodobých leninů se ukáže , až tito lidé jsou "mimo stranu" (Gross atd.). Práci čest !

Jirka 14.1.2008 13:03

S článkem souhlasím

Kdysi jsem si bláhově myslel, že nemůže být nikdov politice horší než Zeman. Dnes se mu hluboce omlouvám. To co se v ČSSD zjevilo po něm...Gross...zase jsem měl za to, že nic horšího být nemůže...ale Paroubek má v sobě něco co už doufám nikdo nepřekoná!!!! Snad nejsem naivní? Je to ryzí prorůstání organizovaného zločinu do politiky. Kdo se ho tady a kdekoliv jinde zastává je stejný ne li horší jak on

radim 14.1.2008 12:50

Re: Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

Tak,tak, zcela jasná modrá logika. Když jsme hulváti my, je to svoboda slova, když jiní, je to hulvátství. Dopor. přečíst si Pouští a pralesem. (Zlý skutek je, když Akadžuovi někdo ukrást krávu. D dobrý ? když tu krávu ukrást Akadžu ...)

radim 14.1.2008 12:46

Re: Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

Znalosti pravopisu též.

radim 14.1.2008 12:44

Re: Re: Pro soudruha JH.

Náš národ byl nejvíc oblbnut po r. 1945, kdy cca. 40% naletělo slibům komunistů. Pak si jen mohli zpívat, že mají co chtěli.  Co se týče těch synáčků - Engels byl kapitalista, Uljanov si psal, že je šlechtic, byl syn vysokého carského úředníka (z mého pohledu mu oboje slouží ke cti, hohužel to není jeho zásluha, hřivnu promrhal ...).

karlos 14.1.2008 12:41

Re: Re: Re: Ale , ale..

To ty nemůžeš znát,když nejsi ostravák.

brk 14.1.2008 12:35

Re: Re: To lucina(pes) a aljav.

Lituji vás. Vaše rozlišovací schopnosti jsou zjevně nulové.

honza 14.1.2008 12:35

Re: Re: Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

Zadejte si SNTL, vyleze tam nejake srocko

http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/index?sysinf.@typ=or&sysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=subjekt&hledani.format.typHledani=x*&hledani.podminka.subjekt=SNTL&Image1.x=0&Image1.y=0

Franta 14.1.2008 12:32

Re: Pro soudruha JH.

Pane asi jsem žil někde jinde celých 60 let.

Honza(61) 14.1.2008 12:30

Re: Pro soudruha JH.

Nejvíc byl český národ oblbnut v listopadu 1989 synáčky kapitalistů (Havel) spolu s představiteli církve( nyni už biskup Malý) atd...

Ivan 14.1.2008 12:14

Re: Pro soudruha JH.

Zatím ti, co by chtěli všechno zadarmo a bez námahy jsou ti privatizační zloději - ODSSáčtí kapitalisté. O úspěchu režimu nejvíce vypovídají ty tisíce bezdomovců. Chudáci, kteří pro svou duševní nemoc nejsou schopni vůbec pochopit, co se kolem nich děje a které kapitalistické zdravotnictví vyhodila bez pomoci na ulici. Zatím co pro drogově závislé se vyhazují miliony, aby drogová mafie nepřišla o své platící klienty, které je proto třeba co nejdéle udržet naživu, aby mohli stále krást a dodávat mafii peníze.  Atd.. Proti tomu je utírání si zadku novinami zcela nepodstatnou nepříjemností.

Jara 14.1.2008 12:13

Re: To lucina(pes) a aljav.

Správná analýsa. Topolánek je k poměru k Paroubkovi hulvát opravdu jen z 1/12. V tomto směru nemá Paroubek konkurenci. Pod jeho vedením není sociální demokracie ani sociální , ale už vůbec ne demokratická. Je to jen spolek bývalých ëstébáků, soudruhů, koritářů a mafiánů nejhrubšího zrna. Již Zeman nebyl žádný sociální demokrat A Rath, jandák, Paroubek?  Skutečný sociální demokrat byl možná Rudolf Batěk.

tatra 14.1.2008 12:13

autore

Vážený autore ! "Zhrubnutím" politické scény je vinna ODS !!!! Máte krátkou paměť !!(Y)

Ivan 14.1.2008 12:09

Re: Jediné řešení

To víte, modří ptáci s poněkd nižší inteligencí ale o to větší drzostí a nízkostí charakteru se přece musí ozvat, když jim někdo kazí kšefty.

Kolombo 14.1.2008 12:06

Tragédie této

země a jejích občanů je v tom, že si zvykli čekat řešení od politiky a politiků, ačkoli ti nemají po ruce jiné prostředky jak řešit problémy jedněch než na úkor druhých. Tak občan, který je zbabělý na to aby si šel vyloupit nejbližsí benzínku , dá v klidu hlas politikovi, který mu slíbí to udělat za něho. Pokud volíme takové politiky,  kteří by byli schopni se v NÁŠ PROSPĚCH chovat jako gangsteři, proč si probůh myslíme, že nebudou téhož schopni ve svůj prospěch?

Marat 14.1.2008 11:46

Pro soudruha JH.

Soudruhu JH,ona tá pravice po zkončeni války žádná ani nebyla a okrást všechny občany chtěla KSČ i se svými poskoky z ostatních stran NF.A to se ji bezvadně podařilo,díky oblbnutému takřka celému Českému národu.Ostatně co myslíte,je na světě člověk,který by pracoval jen pro druhé a vůbec se nechtěl sám obohatit? To vy tak pohrdáte penězmi,bohatstvím atd. a peněz se štítite? To proto chcete všechno zadarmo a bez námahy?Opravdu nechápu,že se vám a mnohým tak stýská po tom,aby ste si zase utírali zadek Rudým Právem a stáli ve frontě na kilo bůčku i brambory a tři dni před výplatou už neměli ani na rohlík.Ten socialismuss nebyl taklová lahoda,jak si vy soudruhu myslíte.Vy jste buď bývalí funkcionář nebo příliž mladý člověk a nic nepamatujete.

VladaPing 14.1.2008 11:45

Re: Re: Re: Ale , ale..

Přesně stejný, jako v češtině - "Přijde den pomsty (hněvu) Páně" (Josua, 34,8).

Protože to použil kdysi nějaký Dolfi Schickelguber ja sis tejně relevantní pro existenci této citace jako logika, použil-li jakýsi V.I.Uljanov "Učit se, učit se, učit se" (což si, na rozdíl od výše zmíněného Schickelgrubera vymeslel sám), přestaneme se učit.

No, někteří se podle toho řídí, že ? 

jarmich 14.1.2008 11:38

Re: Re: A kdo zlikvidoval J. Masaryka, Horákouvou, Toufara a spoustu dalších kněží a řeholníků. Otec Grebeníček byl pravicový?

R^R^R^

Honza(61) 14.1.2008 11:37

Pane Krejčí,

Vy jste musel být již v útlém mládí pohozen na hlavičku,jináč by jste takové hovadiny nemohl vyplodit a napsat.Rv

Marat 14.1.2008 11:36

Re: Jenom mám obavu, že může dojít k tomu, že na jejich místo přijdou lidé s ještě většími charakterovými vadami, jako např. dr. Rath v ČSSD nebo XY v ODS, kde někoho tak výrazného jako Rath neznám. V duchu nebo v diskusi můžete doplnit

Vy tichá dohodo,co vy jste vůbec zač.To co tady plijete na Topolánka a na ODS,tak to co oni dělají,je pořád ještě slabí čajíček proti Paroubkovcum a to vy ovšem vidět nechctete.Vy jste zaslepený socan,pravděpodobně rudý.Vaším řečem že jse si za bolšánu užil nějaké ústrky se věřit nedá.Považují to za váš alibistický výmysl.Možná že jste něco jako trockista Úhl a komunisté byli pro vás málo socialističtí,málo levicoví.Jinak by jste nepsal takové hlouposti,jaké už dlouhou doby hlásáte.

jarmich 14.1.2008 11:35

Re: aby si LID už konečně uvědomil...

Jako jedinec jsem si tuto moudrost ješe neuvědomil, takže jí beru na vědomí . Díky za radu.R^

Milan 14.1.2008 11:32

Omyl.....

Nejhrubší vyjadřování a zároveň lži,předvádí Topolánek - král arogance a drzosti.

Marat 14.1.2008 11:25

Re: Re: Naivita

Oni by se v ČR našli i slišní jedinci,ale právě ti vůbec nemají možnost se do politiky dostat.To je zásluhou právě volebního systému.Nikdo slušné zásadové jedince do kandidátky nezařadí.Vždy jen individua podlézající bossovi strany.Podívejte na tu štvanici proti Čunkovi.Není svatoušek,ale proti těm,kteří v té vrcholové politice jsou ,je proti ním nemluvně.Prostě oni ho mezi sebe nevezmou a ani nemůžou.Má pořád ještě málo zahnojené ruce.A račte pochopit,že za té vámi tak opěvované I.Republůky, to bylo ještě horší.Ovšem,,také je nezměnitelným faktem,že Češi,ten opěvovaný národ ani není zralí nechta se vést slušnými zásadovími olidmi.Vždy ten národ dá na sliby, jak mu kdo zaručí ty pečené holuby.Kdo víc slíbí daru zadarmo,má volebvní vítězství jisté.