19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zdeněk 14.1.2008 11:18

Re: Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

nevíte jak skončilo SNTL? Nemůžu o tom na internetu najít jediný článek, přesto je zřejmé že neexistuje. Chtěl by o tom něco napsat, ale nemám z čeho čerpat.... :-(  neporadili byste mě alespoň rok či jakoukoli indicii?

karel kuba 14.1.2008 11:05

Re: Re: Ale , ale..

zřejmně nevíte, jaký význam to mělo v němčině

karel kuba 14.1.2008 11:05

Re: Re: Ale , ale..

no tohle ... chacharská přímočarost?

karel kuba 14.1.2008 11:03

Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

kde nejsou argumenty, nastupuje vulgarita ...

karel kuba 14.1.2008 11:01

Re: Naivita

.. s tím Jyrkou začínáte být trapný.

honza 14.1.2008 10:53

Další blábol na stránkách zloděje Neffa (podílel se na rozkradení Mladé fronty)

To je ale žvást. Takže vy budete dělat demokracii jenom s těmi, kteří se vám líbí. Nedej bože, aby někdo připomněl zlodějny devadesátých let, takoví by v té demokracii mluvit neměli

Von 14.1.2008 10:52

Re: Re: Lidé jako Paroubek .....

Popsal jste to docela přesně, lidské plémě se řítí do záhuby, i když by se zde možná hodil absolutní rým! Ale ono to ještě mnoho našich generací přežije.

Starý J. 14.1.2008 10:47

Re: Autor má zřejmě selektivní paměť

Zajděte si na Novinky, přečtěte pár (stačí 10) příspěvků a pak mudrujte o selektivní paměti. Tam teprve poznáte pojmenování Klause, Topolánka a dalších (třeba Julínka a Cikrta). A teprve poznáte, co všechno jsou schopni vymyslet socani. Takže klid! A pokud Vám to nestačí, zkuste si vzpomenout, kdy a v kterou chvíli do politiky tato hrubost a sprostota přišla. Pokud to uděláte objektivně, z hrůzou zjistíte, že s příchodem Paroubka, Ratha a Jandáka! Teprve potom na ně reagoval Topolánek, jako jediný z ODS!

Von 14.1.2008 10:46

Re: Naivita

Juro - máte pravdu a protože si na rozdíl od jiných tvorů prostě nedokážeme do svého čela vybrat ty nejlepší jedince - půjde to s lidstvem bohužel stále s kopce!

autocenzůra 14.1.2008 10:42

Diskuse

Přečtťe si svoje příspěvky ,možná vám to něco připomene.(platípro obě strany)

JE 14.1.2008 10:42

Souhlasím také,

problém je, že lepší forma neznamená vždy lepší obsah. Viz Bursík.

Jura Jurax 14.1.2008 10:39

Naivita

Lidé jako Paroubek by neměli ovlivňovat osud republiky - no to máte recht, ale pohleďte na preference - pro jistou část národa bude asi Jyrka ideální vůdce. Říká to něco o té části národa - něco nelichotivého; i když část té části samozřejmě volí program a Jyrku snáší jen se skřípěním zubů..

A ovšem v politice nelze čekat, že by politikové jakékoliv strany pracovali nezištně jen pro blaho vlasti, národa, státu; naopak pracují zcela zištně pro blaho své a své rodné strany. A totéž činí, když z nich volební kampaní oblbený lid učiní zákonodárce nebo senátory či dokážou-li se probít až do vlády.

A ještě - pravíte, autore, že Osobně si myslím, že kariéristé zmítaní psychopatickými emocemi do politiky nepatří. Nejsou hodni té cti být politickými představiteli České republiky. Stydím se za ně a myslím si, že by měli být postupně vystřídáni slušnějšími a důvěryhodnějšími politiky svých stran.

Nuže, s první větou bych i souhlasil, fakt tam nepatří - ale na druhé straně leze vůbec do vrcholové politiky někdo jiný než bezcharakterní kariérista s psychopatickými rysy? Nejspíš ano - ale má někdo jiný než takový šanci se na špičku prodrat a udržet se tam?:-(:-D

 A to vystřídání slušnějšími a důvěryhodnějšími politiky svých stran je doufání vpravdě srandovní - z čehopak soudíte, že takoví vůbec mohou existovat? Nebo si myslíte, že slušnější a důvěryhodnější politik se pozna podle toho, že místo howno říká ó nikoliv?

Starý J. 14.1.2008 10:39

Re: Re: Pane Krejčí,

R^R^R^

SuP 14.1.2008 10:34

Velmi výstižné a velmi pravdivé.

Děkuji za váš text.

novaz 14.1.2008 10:32

Re: Lidé jako Paroubek .....

A vy jste někdy zkoušel jít do politiky? Stačí dva pacholci, kteří se domluví proti vám a za pár týdnů odtud vypadnete jako cukrář. Musíte se spojit ještě s větším lotrem a intrikánem aby vás provedl úskalím intrik a pletichaření na těch nejniších patrech, ovšem pak už znáte a víte tolik špíny, nad kterou jste museli zavřít oči, nebo přejít mávnutím ruky, že buď už z tygra neslezete a jedete dál do tmy a neznáma, nebo na poslední chvíli a s odřenýma ušima seskočíte. Pak se ovšem musíte i s rodinou přestěhovat hodně daleko. Ony se sem velmi snadno píší líbivá a v podstatě pravdivá slova, ale zkuste je použít v praxi. Zhola nemožné.

aljav 14.1.2008 10:20

Re: Re: Podle ženy poznáte je.

 určitě je chytřejší než mládá Paroubková,ale neí tak "vyčůraná" !

darny 14.1.2008 10:19

To lucina(pes) a aljav.

Číst umím, kritika paroubka takřka v celém článku a kritika Topolánka v jedné řádce. Takže nepoměr. A výrok "Es kommt der tag" je z gestapácké hantýrky, Vy oslíku.

beda 14.1.2008 10:19

Re: Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

mě příjde že je to spíš debil

aljav 14.1.2008 10:16

Re: Souhlasím s jednou výhradou,

 spousta lidí nechce pochopit, že M+P hlasovali pro důvěru vládě, hlavně z důvodu udržení se v již v obsazených korýtkách. Nové volby/kampaň by pro ně byly velmi rizikové A myslím si že většian těch figurek v parlamentu je jim za to vděčná. Jen to nemohou říci nahlas !!!

aljav 14.1.2008 10:15

Re: Souhlasím s jednou výhradou,

Von 14.1.2008 10:13

Nejhorší pak je,

že v řadě případů pak naši špičkoví vyvolení před námi voliči tu nesmiřitelnost jen HRAJÍ a v zákulisí se nám smějí pod fousy! A mají proč se smát, protože obrovská většina z nás jsou prostě prosťáčkové a stále je volí!

aljav 14.1.2008 10:10

Re: Ale , ale..

 "jednou příjde den" je fráze která se používá velice často. Ale vysvětlovat to oslíkům jako vy je asi zbytečné ! A v tom článku byla i kritika Topolánka, to chce ale umět pochopit psaný text !!!!

novaz 14.1.2008 10:10

ano, také Miloš

Je dobré, že v článku je zmíněn také nezpochybnitelný  podíl Miloše Zemana. Ten dobře vycítil, kterak český plebs potřebuje slyšet jadrná slova na adresu protivníka a tak mu je poskytl.Uvědomil si, že tudy vede cesta k moci. Tupci pak za ním šli jako ovce a stejnou politiku používá i ten Paroubek. Když člověk slyší hovořit Paroubka, Ratha nebo Jandáka, neví, zda se mu celých osmnáct porevolučních let jenom nezdálo a neprobudil se právě uprostřed komančského sjezdu.

Frankie 14.1.2008 10:07

Re: Jediné řešení

a udělat z toho zločince mučedníka? To by nebyl dobrý nápad.

RomanL 14.1.2008 10:05

Re: Pan Krejčí se totálně mýlí- sprosťármy a vyhrožování likvidací vždy vedla pravice!

Pane, jste lhář a zloděj!

eTony 14.1.2008 10:03

Re: znárodnila veškerý soukromý majetek lidí a bylo jí to málo, tak ještě završila "práci pro lidi" megaloupeží v roce 1953.

dohodo, vaše názory jsou mi natolik známy, že se ani nedivím jejich opakování do zblbnutí. Vy jste na kuponové privatizaci vydělal, ale na měně z roku 1953 nevydělal nikdo, všichni ztratili, a ne jen peníze. Kdo určitě neztratil, byly kádry KSČ. Jak byste pojmenoval tuto lumpárnu, když na kuponové privatizaci vydělalo mnoho lidí, většina ? Takže vaše srovnání privatizace s rokem 1953 stojí za ......

Schumacher 14.1.2008 10:02

aby si LID už konečně uvědomil...

LID nemá vědomí. Nemůže si uvědomovat. Jedině jedinec.

PetrK 14.1.2008 10:01

Souhlasím s autorem,

naše politická scéna opravdu zhrubla, zejména díky soudruhům Paroubkovi a Rathovi. Teď už jen chybí pravá komunistická rétorika, ale o tu se nám jistě postarají rudoši, kteří se už odvážili odhalit své ledví a bezostyšně volají po ministerských postech. Nepřipomíná to někomu situaci před únorem 1948?

Schumacher 14.1.2008 10:00

Lidé jako Paroubek .....

Není to přehnanou Paroubkovou aktivitou, ale nedostatkem aktivity jiných ?  V podstatě všech nás, kteří jsme líní usilovat o moc ? Nezakrýváme to výmluvami, že jsme skromní a poctiví, že s tím ksindlem nahoře nechceme mít nic společného, že politika je svinstvo ?  A tak nám ti jiní na které nadáváme, že vládnou špatně. A až tam nebudou tihle, budou tam další jiní, na které budeme nadávat stejně. Přitom naše lenost nám nebrání v užívání silných výraz jako "osud republiky". Tou republikou nemyslíme osud věci veřejné, ale úřadu ve kterém někteří spatřují rodičovskou autoritu, jiní příležitost k obživě. Cosi co je nadáno božskou schopností existovat ne skrze nás, ale mimo nás a nad námi. Vyslovujeme-li obavy, jde nám o osud tohoto nebo nás samých ?

novaz 14.1.2008 9:59

Re: Pane Krejčí,

Lojzo, co to tady blábolíš za nesmysly a fráze. Krejčí našel podstatu jevu, odlišil příčiny a následky i příčinné souvislosti. Neschovávej se za bezobsažné zvratky a buď konkrétní, ano? Odkud víš, co doma u televize Krejčí dělá? Třeba ani žádnou nemá a tak i tvá poslední věta je zbytečná, prázdná a nahodilá. Polepši se, nebo se na to psaní sem rovnou vykašli. Je to slabé a bezduché.