27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Radim 22.8.2009 14:04

Re: racionálněji o komunizmu

Jsi politování hodný čuráček. Nic víc nic míň!

Pišta 22.8.2009 14:12

Re: racionálněji o komunizmu

Každý kdo měl tu"čest" a ochodoval se "Slušovicemi soudruha Čuby" se musí popadat za břicho nad takovými bláboly.Slušovice byly jen další Potěmkinova vesnice. Slušovice si mohly dovolit cokoilv je napadlo a vždy neměly nejmenší problém se schvalováním. V době kdy i podniky které vyvážely na západ a produkovaly valuty musely doslova  žebrat o každý potřebný dolar na nové vybavení ,si soudruh Čuba dovezl z Kanady celé stádo krav letecky. "Stovky agrokombinátů typu Slušovic" , tak to už je na diagnozu.a internaci u Chocholouška. Kdepak jsou Slušovice dnes, když mají stejné podmínky i ti ostatní? Mluvit o gulazích v USA v době kdy kdokoliv žijící v civilizaci se mohl kdyby chtěl, do nějakého bolševické ráje odstěhovat a nikdo to neudělal, to snad nepotřebuje komentář.

++++++ 22.8.2009 17:42

Re: racionálněji o komunizmu

Stovky Slušovic sice nebyly, ale 5 srovnatelných určitě. Čuba si mohl dovolit dovézti skutečně co chtěl, včetně výpočetní techniky. Oni si totíž cizí měnu vydělali. Kdo měl zájem na rozvalu Slušovic, ví každý. Budete se divit, ale ještě dnes odborníci ve  Francii, Belgii, Británii , USA, Německu atd. kroutí nechápavě hlavou.

Pišta 23.8.2009 8:50

Re: racionálněji o komunizmu

Žvaníš kraviny.Nikdo, NIKDO!!!! A JEŠTĚ JEDNOU NIKDO NESMĚL MÍT VALUTOVÉ KONTO. TO PLATILO I PRO PODNIKY!!!!! Ať vydělali kolik chtěli, stát jim všechno sebral. A každý investovaný dolar muselo schvalovat ministerstvo. KAŽDÝ A JEŠTĚ JEDNOU KAŽDÝ.!!!! Odborníci možná kroutí hlavou, ale ti co vědí jak to doopravdy bylo se válejí smíchy. Já jsem pracoval v podniku, který měl se Slušovicemi co do činění a který také vydělával valuty, tak dělej vola z někoho jiného. 

++++++ 23.8.2009 13:00

Re: racionálněji o komunizmu

Jednak nečteš, pitomče a jednak nic nevíš.

Suchoř 22.8.2009 19:05

Re: racionálněji o komunizmu

o gulazích existují ověřené archivní zprávy, ne jen fanatické výlevy na NP a v našich poplatných médiích. S kriminálními zločinci se zachází jako v bavlnce jen u nás. Politických odsouzených bylo v gulazích nepatrné procento. Lze to doložit.

Rudý čert 23.8.2009 8:44

Re: racionálněji o komunizmu

 Ty si opravdu jen Pišta a o zemedělství toho víš asi málo. A to socialistické tak to  tě chytne  záchvat nenávisti. Ale tento národ pánové  respektivě jeho intelektuálové ve spolupráci s angloamerickými- kumpány po roce 1945 pohotově nacpali J.A. Baťu před národní soud  a udělali s něho  válečného zločince.  Komunista  nebyl, ,ale byl konkurencí v ekonomickém slova smyslu a svými výsledky byl nepřijatelný.Proto šup do díry.  Tak to chodí v Čechách a když se k tomu připletou Pištové-dokonáno jest. |a ba\´tuJ.A. jsme dodnes nerehabitovali. To si  nadnárodní kapitál nepřeje, tak se  drží huba  a kope se do Čuby. To je žádoucí

Pišta 23.8.2009 9:04

Re: racionálněji o komunizmu

"Angloameričtí kumpáni v jejichž žoldu chtěl Beneš zatáhnout vlast do bratrovražedného boje pro německým dělníkům navlečeným do vojenských uniforem" TAK TO VIDĚLO RUDÉ I KYŽ ILEGÁLNÍ PRÁVO JEŠTĚ V PROSINCI 1940 !!!!! Po roce 1945 tady vládli komouši a všechny "nesocialistické politické strany " byly zakázány. Byly vytvořeny "Revoluční národní výbory"  , předsedou vlády byl Fierlinger, byla zakázána "kritika CCCP a komunistů vůbec". Tak co tady meleš o angloamerických kumpánech? Kdybych si dal přezdívku Jan Ámos  byl bys spokojen? Už tady máme i mistra Jana Husa,

Marat 22.8.2009 14:36

Re: racionálněji o komunizmu

Soudruhu Suchoři ,kdo za toho báječného socialismu vykořisťoval všechny občany? To nebyly lidé?  Vždyť se za toho socialismu vykořisťovalo převelice více a obrana proti vykořisťování nebyla. Že do Slušovic jezdily delagace z USA a obdivovaly ten Agrokobinát? No soudruhu Suchoři, oni i v USA  jsou komunisté. Sice jich  nejsou snad ani dvě procenta, ale  pro Čsl. soudruhy byly také donří a moc se jím hodily. Od US bolšánu nikdo nemůže chtít, aby hanili cokoliv socialistického. Levicový intelkektuálové a umělci jezdíci před válkoudo SSSR, si také převelice vychvalovali ten réžím. Dokonce vychvalovali i Sibířské koncetráky. Že jste bolšán, to z vašeho příspěvku přímo křičí. Jakou to funkci jste za toho socialismu měl?

Redbiter 22.8.2009 15:17

Re: racionálněji o komunizmu

V Kanade ktera ma 30 milonu obyvatel je v komunisticke strane celych 500 clenu.

lary 22.8.2009 16:00

Re: racionálněji o komunizmu

V kapitalismu dochází k vykořisťování člověka člověkem, kdežto v socialismu je tomu právě naopak.:-D:-D:-D

VL 22.8.2009 16:20

Re: racionálněji o komunizmu

Co měly Slušovice společného se zemědělstvím? Nejlepším kšeftem byla "výroba" počítačů, propašované 286 v ceně cca 20 tis. Kčs prodávané za 250 tisíc, to byl obchod. Podle zlých jazyků vozil každých 14 dní předseda Čuba na MZVž (Ministerstvo zemědělství a výživy) 250 tisíc tehdejších korun na úplatky, aby mu to nezavřeli.

Radim 22.8.2009 16:41

Re: racionálněji o komunizmu

I kdyby těch 6 miliónů za rok byla pravda, tak by to nebyl pro Slušovice žádný problém. Od státu dostávalo JZD Slušovice každý rok 25 - 30 miliónů dotace.

++++++ 22.8.2009 17:52

Re: VL, jsi nejen zlý jazyk, ale i lhář.

A Čuba navíc zastřelil Kenedyho, ty mamlase.

Vladimir 22.8.2009 18:30

Re: racionálněji o komunizmu

Ač jsem byl ve Slušovicích na "exkursi" jen jednou, znám dost lidí, kteří tam pracovali a mám tedy informace z první ruky. Slušovice  byl typickým kapitalistickým podnikem japonského střihu v bolševickém československu. Byl to podnik zaměřený jen a pouze na zisk, na prosperitu. Nebyly to jen PC s 286, byl to software na PC včetně základního ... Byl to obchod se vším možným (cukříky počínaje, džusy a colami ve FET lahvích konče.), byla to stavební činnost, činnosti zaměřené na spoort a rekreaci a jistě také i zemědělství (třeba ty krávy, koně, ..). Na rozvalu SLušovic měl zájem Havel (kvůli jeho tvrzení o nefektivitě komunistické/ soc. ekonomiky a také pár zakomplexovaných Devátých a desátých.

Kamil 22.8.2009 22:04

Re: racionálněji o komunizmu

Jedna paní povídala. Podobných blbečků jako jsi ty znám taky dost.

Vladimir 22.8.2009 22:22

Re: racionálněji o komunizmu

Jsou lidi poučitelní, jsou lidi vzdělatelní, jsou nepoučitelní, nevzělatelní.

Ty patříš mezi kretény kteří jsou na úrovni plechového žabáka s klíčkem na zádech.

Kecal. 22.8.2009 16:58

Re: racionálněji o komunizmu

Suchoři a tomu věříš?

Abraham 22.8.2009 13:01

Vábí, nevábí- tak trošku reality

Vábí, nevábí. K tomu musí být přinejmenším dva. Víte někdo o někom, já ne ?  Budu se opakovat. Právě zmíněná zničující odpovědnost popsaná velmi dobře Hamerským bude jim bránit jako břemeno,  jím  by " znehodnotila"  z jejich pohledu svoje konání v průběhu posledních dvaceti let.  Realita při případném koaličním vyjednávání by stejně nepřinesla předpokládaný výsledek. Takže jsou to zbytečné obavy. Touha po moci nezvítězí nad pragmatičností. 

Malý Aston 22.8.2009 12:41

Já nemám rád zbloudilce!

Nebýt debila Klémy, nebýt naší národní povahy věřit každému lháři  že něco bude zadarmo a některá politická strana se o něj postará od narození až po zaplacení pohřbu mohli jsme zahnívat v tom hnusném kapitalismu jako němčouři nebo frantíci a my jsme pro komouše budovali nefunkční socialismus podle ruských mužíků.Nebýt komoušů, nebyla by žádná privatizace, žádné pozemkové úřady vracející půdu těm co ji ukradli ani žádné restituce a mám dojem že by nebyli ani komunističtí disidenti. Dnešní KSČM tvrdí, že je ji hnusná diktatura proletariátu a tak to jsou vlastně socani a socani se tváří že nejsou komouši i když je jich tam 99,99 %. Ten zbytek tvoří Paroubek jako představitel Národní Fronty a Rath za ODS. :-P

++++++ 22.8.2009 12:47

Re: Já nemám rád zbloudilce!

Tebe trolle krmit nebudu, jsi už plný modrých houen.;-) Ať nám do prohraných modrých voleb nepraskneš.;-(

Malý Aston 22.8.2009 13:06

Re: Já nemám rád zbloudilce!

Proč hned nadávat, snad máte nějaký příklad pro moje přehodnocení vztahu ke KSČM nebo ČSSD. Když mne přesvědčíte budu pro Vás hlasovat. Zatím si ještě pamatuji dráty na hranicích, Uliční organizace KSČ které hodnotili zda jsem vylepil vlaječky i fronty na všechno, kromě Leninových spisů, ty byly zadara. A pokud patříte mezi růžovky, tak si ještě pamatuji Vašeho Jířího jak s Kučerou vedl Národní Frontu a měl nejkrásněji rozpracovaná usnesení ÚV KSČ do podmínek kolaborantské strany Socialistické.:-P

milan007 22.8.2009 13:16

vkusné a slušné , takové sociálně demokratické

Vy že by jste mohl někoho krmit, nedejbože uživit ?? Tak velké sociální dávky Vám zase Jyrka neslíbil :-D

Marat 22.8.2009 14:38

Re: Já nemám rád zbloudilce!

Máš zajimavý nick slepičí truse!

++++++ 22.8.2009 17:24

Re: Ty mi taky.

Pamětník 2 22.8.2009 13:14

Re: Já nemám rád zbloudilce!

Jenom se divím,jak jste ten hnusný režim přežil.To jste musel hodně poklonkovat.Kolikrát  jste vystoupil proti režimu i když jste byl pouze dělník,jak často tvrdíte?Jestli jste vystupoval s takovou horlivostí proti nepřátelům socialismu jako teď proti všemu ,co se Vám nelíbí tak se ničemu nedivím.

peta 22.8.2009 12:20

JE DOJEMNÉ JAK BOLŠEVIK HORUJÍCÍ PRO ŠŤASTNOU MODROU BUDOUCNOST MÁ STRACH Z MINULOSTI, ZOSOBNĚNÉ BOLŠEVIKY RUDÝMI

Nebýt Velkého  Listopadu dotáhl by to Bartoň nejméně na okresního tajemníka.

Marat 22.8.2009 14:41

Re: JE DOJEMNÉ JAK BOLŠEVIK HORUJÍCÍ PRO ŠŤASTNOU MODROU BUDOUCNOST MÁ STRACH Z MINULOSTI, ZOSOBNĚNÉ BOLŠEVIKY RUDÝMI

Soudruh peta zase vypustil jednoho svého zlého ducha. Máš bolení břicha soudruhu peto?

janoryna 22.8.2009 11:55

a na co vábíte vy modrý autore ?

ne kzždý se ztotožňuje s ideálem co může urvi, co nemůžešzk?vi ! mimochodem to co hájíte s pravicovostí nemá mnoho společného. spíše s bolšvismem. alespoň podle užívaného slovníku.

ps 22.8.2009 12:02

Re: a na co vábíte vy modrý autore ?

Taky proto, ne každý je komunista.