27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sumo 23.8.2009 10:54

Re: jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

No jo a jsou to tvrdí vrazy, takže tvrdy  Y.

;-PRv

Sumo 23.8.2009 12:41

Re: jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

Ubožátko,zase kradeš nick ? 8-o

Suchoř 22.8.2009 22:06

komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

před tunerářskými nenažranci a jejich farizejskými kolaboranty

AeroKarel 22.8.2009 23:37

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

Ano, také jsem četl o hasičích, podpalujících baráky, aby měli "zásluhy".

ps 23.8.2009 0:37

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

komunisti něco hasí? Možná tak házením špíny a bláta.

Suchoř 23.8.2009 0:53

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

například???

ps 23.8.2009 1:22

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

Ano, taky bych velmi rád viděl příklad kdy komunisti něco hasí, nebo vůbec dělají něco prospěšného.

Suchoř 23.8.2009 1:42

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

brání společně s ČSSD zákonům které mají podporovat tuneláře a rozkradače objektů průmyslu a zdravotnictví, zpracovávají a předkládají v parlamentu materiály v zájmu svých voličů a sociálně slabých vrstev obyvatelstva, vynakládají úsilí proti militantním a dobrodružným vojenským snahám ODS a její kolaborantů, včetně otevírání cest pro přítomnost cizích vojsk (pod záminkou radaru), hájí zájmy vědy a školství při projednávání státního rozpočtu, má vypracovaný a dodržuje pokrokový program strany zohledňující zájmy celé společnosti .....atd.

jirka.s. 23.8.2009 11:23

Re: komunisté u nás nevábí na minulost ani na budoucnost, jen hasí co se ještě dá

tuhle nechlastej, politruku!!!! ;-(

Sumo 22.8.2009 21:59

Komunisty nikdy.

Komunisty v jakékoliv formě nikdy ! Po zkušenostech je přece zřejmé, že tento režim pro tuto zemi není. Všichni ti dnešní kapitalisté by však za komoušů měli stranické legitimace, protože se tam lezlo ze stejných pohnutek jako dnes do stran. A to za lepším a snadnějším bydlem,  za mocí a ukojením své důležitosti. V letošních volbách se to již nestihne, ale měla by vzniknout nová strana nebo hnutí s novými mladými osobnostmi. Všechny současné vládní strany jsou vyfaulované. Proto by měly být přísnější zákony pro politiky. Nejlepší by však bylo strany zrušit a mít trvale úřednickou vládu. Referendum.8-o 

Suchoř 22.8.2009 22:15

Re: Komunisty nikdy?

komunisté jako jediní mají strategický program: demokracii, sociální solidárnost, stop vykořisťování, stop fundamentální tatalitě, stop globálnímu imperializmu i válečným dobrodružstvím. Jaký program existuje u jiných stran? Návrat k počátečným érám budování socializmu je výmyslem a špiněním zapeklitě čistého zrcadla

Kamil 22.8.2009 22:28

Re: Komunisty nikdy?

;-D;-D;-D

SW 22.8.2009 23:15

Re: Komunisty nikdy?

říkáte "demokracii"... ha, humor ;-D;-D

Suchoř 23.8.2009 0:08

totalitu zde v plném rozsahu předvedla právě ODS

a KSČM se chová naopak, demokraticky. Krev na rukou v minulosti má každý politický směr. Obzvláště kapitalistický a křesťansko-fundamentalistický.

SW 23.8.2009 0:19

Re: totalitu zde v plném rozsahu předvedla právě ODS

Totalitu zde v plném rozsahu předvedla právě ODS a KSČM se chová naopak, demokraticky.

Autor tohoto blábolu bude zřejmě další vydání e-Jánošíka, který má pocit, že psaní textu o krvi na rukou a lascivní demagogie je nejlepší způsob vybití na netu a přitom by potřeboval trochu soukromí na masturbaci a vymačkat beďary 8o)

Suchoř 23.8.2009 0:27

Re: totalitu zde v plném rozsahu předvedla právě ODS

bylo by zajímavé vyslechnout alespoň jediný případ nedemokratického chování KSČM, nebo korupce její členů a politiků. Při tom korupce a arogance je programem zejména ODS a její kolaborantů. O tom jsou plna masmédiá i soudy

AeroKarel 22.8.2009 23:38

Re: Komunisty nikdy?

Asi nepamatujete, co z takového jejich programu z roku 1946 zbylo ......

Zlodějna, bordel, lágry, popravy.

Suchoř 23.8.2009 0:21

Re: Komunisty nikdy?

programem v roce 1946 byla kolektivizace, industrializace a obnova zničeného státu po válce, se všemi důsledky. Toto nemůže být programem dneška, jak to komunistům vkládají do úst primitivové.

Zlodějina je programem dnešní ODS a její kolaborantů. Komunisté při kolektivizaci nikomu nic neukradli,

majetky sedláků byly dány družstvům a nikoliv stranickému aparátu nebo osobně komunistům. Znárodňování ani vyvlastňování se nevyhne v různém měřítku žádný politický režim. Církev katolická sama arizovala ve Slovenské republice židovský majetek a spolu s vládou posílala do koncentráků rodiny i s dětmi.

dhimmi 23.8.2009 0:26

Re: Komunisty nikdy?

Soudruhu SUCHOŘI,ten váš program si strč víš kam...

Karel 23.8.2009 9:58

Re: Komunisty nikdy?

Celý ten program komunistů,který vyjmenováváte je to na co komunisti ve všech evropských zemích "dojeli".Jeden příklad vaší demagogie:vykořisťovaní v kapitalistických zemích měli několikanásobně vyšší životní úroveň než ti "nevykořisťovaní"v socialismu.Bludy,které hlásáte jsou pro primitivy.

Pamětník 2 23.8.2009 10:31

Re: Komunisty nikdy.

Sumo,souhlasím s Vámi.Problém je v tom,že v případě vzniku nové strany,bude podobně  jako v současné době následovat úprk těch,kteří ztratí pozice do strany,kde se dá něco urvat.Jen se podívejte kolik politiků za uplynulých 20 let změnilo politické dresy.A kolik lidí v mladém věku vstoupilo do politiky po roce 1989 a kde jsou dnes?Mimo to,že jim přibyla léta,stali se z nich pohodlní ,nekonfliktní lidé,keří se snaží udržet místa všude tam,kde budou mít zaručen klid.Vůbec nejsem přesvědčen,že novodobí politici po určité době nasáknou tím,co vidíme v sočasnosti.Stačí se zamyslet nad dnešními politiky ve všech stranách.Po získání kontaktů,ztrácí zájem o dění a vytváří si své pohodlné zázemí.Snad by bylo opravdu dobré referendum,či změnit volební zákon,kde by každá strana navrhla své kandidáty a ti by byli zvoleni bez rozdílu na preferovaná místa.Tam je asi větší problém,než zakazovat něco,co už pomalu nikdo nevnímá.Házela se vajíčka,byla to recese,hodilo se pár kamínků a už se s tím budeme zabývat.Osouzeníhodné je obojí.Stejně tak právo na názor.Proč se neustále objevuje řada lidí,kteří reagují na jiný názor nadávkami,osočováním,které často není ničím podložené, řadou vulgarit a někdy hloupých argumentů?Komunistický režim je oprávněně kritizován,ale to neznamená,že budeme přebírat jejich metody i v demokratické společnosti.Bohužel dnešní politici si často myslí,že jsou nedotknutelní.

J8 23.8.2009 18:08

Re: Komunisty nikdy.

Souhlasím s referendem.

Rudý čert 22.8.2009 21:32

sebereflexe či sebeklam

Možná že jste se okrad o 40 let života sám, nechtěl  jste vidět   realit u a v ní své možnosti a tak konjunkturálně fňukáte, ale proč Vám to brát. A dnešní dobu jste asi také moc nepochopil.Komunisty Vám žádný nevnucuje ale   bez  závisosti na Vaší vůli ještě tady dlouho budou. I pan  Janota návrhem asociáloního  rozpočtu je pokropil  "živou vodou". Aspoň bude   sem tam někdo přemýšlet o  dvacetiletí " zemského ráje " v kotlině české..... dvacet  let to máte v rukách a   nic jste nedokázali, restaurovali jste pouze  neokolonilaismus-zmodernizovaný,který lidu této země ať je z holým zadkem či boháčem neprospěje. To je výsledek . Tak   o  trochu víc přemyšlejte  pane agitátore A nakonec my nejsme děti kdo komu co vzal. A mějte na paměti, byly tady mlýny, měly své mlynáře  ,aby doba nesemlela též Vás. A tak nestrašte komunisty to je reálná síla společenského pokroku, nikoliv ti kdo by chtěli vyslékat z  kůže .Od toho je tu světová  banka mezinárodní měnový fond a další se svou podpěrou NATO, když to nejde jinak tak  dojde na " humanitární bomardování"

Šerlok Homeless 22.8.2009 21:38

Re: sebereflexe či sebeklam

Ještě tady dlouho budou. Slušní a soudní lidé je ale nevolí a neměli by je pouštět k vládní odpovědnosti.

ps 22.8.2009 22:09

Re: sebereflexe či sebeklam

O těch 40 let  okradli komouši lidi co si to pamatují, tím, že je nutili žít v lágru jménem čssr. A ty kurwy ještě mají tu drzost stěžovat si, když jim někdo ten lágr vyčítá. Mimochodem neokolonialismus u nás skončil s odchodem posledního rusáckého žoldnéře. Protože do té doby jsme nebyli ničím jiným než tou nejposlednější kolonií sssr. DNes je to jinak, a tato doba umožnila zároveň aby se národ, kterému po 40ti letech komunistické hospodaření zůstal holý zadek, trochu zmátořil i po té majetkové stránce. Dnes už to naštěstí není tak, že nezaměstnaný ze SRN se měl líp než lékař z československa, a bylo tomu tak. Členství v NATO, zároveň této zemi zajišťuje takovou úroveň bezpečnosti jakou jsme neměli ani když bolševici utráceli 20% HDP na armádu. TO, že komouši mají v programu vystoupení z této organizace (a tedy návrat do té východní žumpy) jasně ukazuje, že stále jsou reálným nebzpečím na které je třeba neustále upozrňovat. Bohužel i tato dobá má svou chybu, tou chybou je to že nemá mlýny, které by po právu komunistické zločince semlely a nadělaly z nich fašírku.

Suchoř 22.8.2009 22:34

holé zadky ČSSR?

jsou to lží. Kostely a chrámy byly plny kulturních památek, které byly až nyní rozkradeny. Existovala čs námořní flotila, strojírenské a jiné průmyslové koncerny, které byly vytunelovány a rozkradeny kuponovou a dalšími etapami tak zvané privatizace, existovalo soběstačné zemědělství na světové úrovni se zabezpečením půd proti erozi a povodním, existovalo zdravotnictví, školství, kultura a věda na slušné světové úrovni. Neexistovali bezdomovci, dnešní závratná nezaměstnanost ani žádný státní dluh, ke kterému dnešní politici dospěli v astronomické výši. Neexistovali podvodníci s byty a nemovitostmi ani asociální vyděrači na nájemném, kriminalita byla jen zlomkem té dnešní. Byly chyby a nedostatky i všudebylí kverulanti, ale pokrok a nápravy byly plánovány, diskutovány a uskutečňovány.

SW 22.8.2009 23:28

Re: holé zadky ČSSR?

Ano, pokrok byl naprosto doložitelný. V samošce stále plno toal. papíru či vložek, bez fronty spousta ovoce a masa, na auto v patřičné barvě a výbavě nebyl pořadník atd. Spolu s tebou soudruhu lze konstatovat, že je škoda, když jsou ty zlaté doby reál. socialismu pryč ;-P 

AeroKarel 22.8.2009 23:40

Re: holé zadky ČSSR?

Mladej bez paměti, nebo blbej?

Tertium non datur.

ps 23.8.2009 0:22

Re: holé zadky ČSSR?

Velké množství hitoricky a architektonicky cenných kostelů, zámků a klášterů (hlavně v pohraničí) bylo 40. letou komunistickou etapou totálně zdevatována. A až dnes jsou ty cenné památky, třeba i rukou soukromníků, zachraňovány prakticky z rozvalin. Nenávrantě bylo za komoušů zničeno mnoho památek, z povrchu zemského zmizela celá města (Most).

Komunistický průmysl nebyl sto vyrobit na západě konkurenceschopný výrobek, z aut made in čssr měli v Anglii sradnu, ledničky se prodávaly na západě pod výrobní cenou (jinak by je nikdo nekupoval), a to jen proto aby se prodejem získaly devizy. Doma pak to bylo nedostatkové zboží.

Suchoř 23.8.2009 0:50

Re: holé zadky ČSSR?

kostelya zámky mnohde hnijou a jsou devastovány i dnes a ne jen u nás. Kde se pak vzaly cenné památky, které jsou dnes v obrovském rozsahu vykrádány z kostelů a to i samotnými knězi? Tato kriminalita byla v době socializmu zcela neznámá. Z povrchu země či spíše pod vodou mizelo několik vesnic či jejich částí, jinak bychom neměli ani dnes přehrady. Ale že by zmizel celý Most, tomu neuvěří ani malé dítě.

O nějakém komunistickém průmyslu u nás mohou něco vědět jen bajkaři. Průmysl našeho socialistického státu se vyvíjel a v mnoha odvětvích zaostával, v jiných se již vyrovnal i předčil světový průměr. Bylo věnováno příliš mnoho prostředků a úsilí zbrojní výrobě, se kterou se západní země nezabývaly