26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pečpe 23.8.2009 12:05

Re: realita

Mate naprostou pravdu, pazgráti a  udavači jako jirka. s. se roztahují stále víc. Proti této chamradi je třeba se postavit.

jirka.s. 23.8.2009 16:20

Re: realita

Že ty zas, pepé či kajíku maříku, netrefíš zpátky na tu Ústavní 7 na Praze 8 ??? ;-P ;-P ;-P 

Pamětník 2 23.8.2009 12:56

Re: realita

A co dnešní zloději,defraudanti,podvodníci a jiní,kteří jsou ve věku kolem 35 let?Ti jsou také pod vlivem komunistického vymývání mozků?Zase budu možná kárán,ale všechno patří k povaze lidí.Já už asi tuto skutečnost nebudu moci hodnotit za dalších 20 roků,ale mladší generace bude přemýšlet,jak je možné,že se pořád krade a páchají věci,které jsou přičítány komunistickému režimu.Komunistický režim byl nepochybně pro naši republiku něčím,co  se bude dlouho vzpomínat.Lidé,kteří si myslí,že komunisté se těší až se dostanou k moci jsou trofám si říci naivní.Už jenom proto,kolik bývalých významných straníků postavilo svůj život na kapitalistické bázi.Když je ostudou nás všech,že po dvaceti letech diskutujeme o komunistech,kteří tady pořád straší a demokratická společnost to nechápe,tak,kde vlastně ti komunisté jsou?K jejich zániku  určitě neprospěje ,žádné nadávání jednotlivým diskutujícím,ale soustavná práce politiků,kteří by komunisty měli přesvědčit,že to nedělají dobře.V opačném případě by podle řady lidí musely vznikat nové lágry,kde tyto nenapravitelné začneme zavírat.Pokud si ještě pamatuji k vítězství komunistů v roce 1946-1948,nejvíce pomohla generace narozená a pamatující 1 republiku.Proč asi?Za komunistů,šla řada odpůrců do vězení i když to význam nemělo.Dnes mohou lidé sice všechno kritizovat,na vše nadávat,ale jak je vidět,také to žádný význam nemá.Vše je posazeno na úroveň hospodského tlachání.To,že jsou komunisté nebezpeční gauneři,se kterými se nedá jednat,už demokratická společnost pochopila.Bohužel nepochopila,že politika a politikaření je o  něčem jiném.Když někomu teče do bot ,veškeré dušování o spolupráci s komunisty jde stranou.Myslím,že většina z nás se o tom mohla přesvědčit.Bohužel o tomto nešvaru se hovoří pouze v souvislosti jenom s ČSSD a Paroubkem.

Suchoř 23.8.2009 13:16

kdo krade šroubovák a kdo celou fabriku či námořní flotilu jako kapitán společnosti

v tom je právě rozdíl mezi socializmem a kapitalizmem v pojetí ODS a její kolaborantů

Enigma 23.8.2009 9:23

impotentní zákony.

Jeden z takových zákonů je zákaz a propagace Komunismu. O tom, že tento zákon je pouhý směšný alibismus se přesvědčujeme každodeně. Zásadnější a smutnější problém je, proč se tak děje. Je to zrcadlo morálky naší společnosti. Jak občanské, tak i politické. "Držet hubu a krok", je český národní zvyk. Mnozí nám předkládají varianty volebních výsledků a jejich početní kombinace pro ustavení koalic, ale morálka, občanská  hrdost, důslednost vypořádat se s tímto zločiným uskupením je zase mimo vnímání. Já jsem komunismus pocítil na vlastním těle. Mně nemusí nikdo oblbovat, že rohlík stál 30 haléřů a všeho bylo pro všechny dost. Ano, na guláš se šesti dosáhli všichni. Nejen justiční vražda Milady Horákové, ale i nutnost jinak mluvit doma a jinak venku. To každodení stupidní vymývání mozků, Ty perverzní zákony na ochranu socializmu, které si nezadaly s nacistickými praktikami na odstranění lidí. Ta komunistická žárlivá, urputná  snaha, zakázat lidem byť jen pohled za hranice naší oplocené totality. Podlomené charaktery závislých.a duševně podlomený vychcánek je produktem té doby. To stojí za povzdech. Ale varováním budiž, že ty elity komunismu jsou nerušeně na  nejvyšších  postech státu. Falmer a jeho poslanci. Ale také pátá kolona v soudnictví, policii, průmyslu, ve finančním sektoru, prostě všude. Lidé jako Hučín a třeba i Šinágl, kteří konkretně ukazují na osoby,  jsou za národní šašky. Propagace komunismu se děje dnes a denně. Internet nevyjímaje. Komunisté jsou pro media saloní strana. Oni jsou tím jazykem na politických vážkách. Jsou hýčkáni, dostávají prostor se farizejsky vyjádřit, tedy šířit propagandu a dál vymývat mozky demagogií. Prý je to demokratické. Pro stranu, která tento pojem nikdy nepřipouštěla. Nejsme jako oni, pravda, že ano.  

Enigma 23.8.2009 9:24

Re: impotentní zákony.

Jiří Paroubek si chce z komunistů "vychovat" koaličního partnera. Po letošních volbách s nimi ještě není ochoten ve společné vládě zasednout, po těch dalších už možná ano. Premiér v rozhovoru pro HN říká, že přivést KSČM do vlády je jeho dlouhodobý plán: „Měl bych chuť je zatáhnout do systému naplno

(HN, 26. 5. 2006).     Co je "bohumínské usnesení" pro paroubka? Keříček, za který se schovává a kterým maskuje svoji chorobnou snahu po uchopení absolutní moci ve státě. Bez komunistů, ale s komunisty. Co je třináctý důchod? Krádež komunistických voličů. Nezapomeňme, že mezi námi, dnešními důchodci jsou téměř všichni bývalí papaláši, STBáci a milicionáři. Jak ušlechtilé, že se o ty fosilie někdo tak pečlivě stará.

jirka.s. 23.8.2009 11:11

Re: impotentní zákony.

R^ Není co dodat!!! R^

Guláš 23.8.2009 12:49

Re: impotentní zákony.

S tou " chorobnou snahou po uchopení absolutní moci", bych to tak jednostranně neviděl. Touha po moci provází každého kdo vlezl do vysoké politiky, Kalouska, Topolánka a Lišku nevyjímaje. Ty třinácté důchody jsou ošoupané téma ( viz Modrá šance-1000kč k důchodu.Spíš mi vadí jak deficit vzniklý protlačením nesmyslného rozpočtu, přišel o 68miliard.

Sandra 23.8.2009 7:35

Snad to sem nepatří, ale přece ...

Před 70 lety byl podepsán pakt Ribbentrop-Molotov, jak připomínají ruská media. Je zajímavé přečíst si jejich komentáře. Ve většine případů převládá mínění, že SSSR byl tenkrát součástí světové politické a mocenské konfigurace a jednal tedy v souhlasu s tehdejšími morálními normami a s logikou sebezáchovy. Ve svém pohovoru s deníkem Rosbalt, profesor historie Ruské akademie věd Alexandr Šubin poukazuje na to, že tento pakt byl v minulosti silně demonizovaný ve veřejnosti, zatímco se jedná ve skutečnosti jen o bilaterální smlouvu o nenapadení. Nešlo, jak říká historik, na rozdíl od Mnichovské smlouvy, o pakt  dělení území cizích států (Polsko, baltské státy), ve smlouvě se hovoří jen o rozdělení sfér vlivu v nové situaci východní Evropy. Tajné protokoly a doložky ke smlouvě neměly právní platnost, byly jen „projevem souhlasu v úmyslech“. Stalin tenkrát nemohl vědět, jak se bude vyvíjet situace, nemohl předvídat, že Anglie a Francie, spojenci Polska, ho fakticky nechají Německu na pospas. Rozšíření státního území po pádu Polska bylo pro Sov. svaz důležité, poněvadž tak zlepšilo strategickou pozici sov. státu. Prakticky znemožnilo německým vojskům, „aby došly do Moskvy během jedné sezony. Přes některé stinné stránky tajných protokolů – dodal profesor Šubin – Stalin jednal v duchu té doby.“

Přidávám to do diskuze, i když to jde trochu mimo téma, ale protože si toho nikdo nevšiml, myslím, že bychom si to výročí taky mohli připomenout. A něco k tomu říci.

Suchoř 23.8.2009 13:52

Re: Snad to sem nepatří, ale přece ...

poučné a nepochybně objektivní

interpol 23.8.2009 1:07

Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

propadává  a mnozí si v tom zločineckém režimu libují ,no bodejt´ by ne ,když tito soudruzi před 20 lety zahodili rudé knížky a jali se privatizovat ,co jim nepatří!!

Suchoř 23.8.2009 1:28

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

například kdo???

Kromě toho, kdo privatizoval to, co mu patřilo?

ps 23.8.2009 1:35

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

např. koláček bývalý komunistický konfiden stb, zprivatizoval a vytuneloval OKD (majetek za 40 mld. ) díky známostem v čssd.

Zvířecí farma 23.8.2009 2:13

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

celá ta kapitalistcká pakáž jsou bývalý soudruzi.

Suchoř 23.8.2009 2:18

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

mohl by někdo takovou zprávu potvrdit nebo upřesnit? Jak to že neproběhla masmédiemi ani soudy? Kdyby byla pravdivá, tisklo by se o tom na vrub komunistů největšími písmeny dodnes. Agenty STB nebyli jen komunisté, ale hlavně všemožní chytráci a to i disidenti

jirka.s. 23.8.2009 10:30

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

Střet zájmů ministra ZgarbyMinistr zemědělství Petr Zgarba nevidí problém v tom, že kupoval státní půdu od Pozemkového fondu v době, kdy byl poslancem (pozn. od roku 2002), členem zemědělského výboru i poradcem ministra zemědělství, ani vtom, že na pozemkovém fondu v Havlíčkově Brodě pracuje jeho manželka. Kromě toho podnikal. NKÚ při své poslední kontrole na Pozemkovém fondu prokázal, že v letech 1999 až 2003 byl tento úřad podezřelý z korupce. Jak jinak si například vysvětlit, že některé pozemky prodával, přestože je předtím nenabídl restituentům, nebo že se ve veřejné soutěži půda prodávala za směšnou cenu, navíc na splátky na několik desetiletí.

Spekulace s pozemky za ministra ZgarbyMinistr zemědělství Petr Zgarba napomohl tomu, aby jeho známý, podnikatel v zemědělství Gabriel Večeřa, získal za podivných okolností velmi výhodně pozemky, a to především v Praze-Uhříněvsi. Přestože ministr věděl, že část pozemků chce jedna z místních radnic pro stavbu bytů, neudělal nic pro to, aby je radnice získala. ODS ho kvůli tomu vyzvala k rezignaci. Největší část pozemků - kolem sta hektarů - připadla Večeřovi, který je získal od Pozemkového fondu za 4 miliony korun. Jejich tržní hodnota může přitom přesáhnout až 1,5 miliardy.

http://www.zastavtekscssd.nazory.cz/prusvihy.php

Suchoř 23.8.2009 14:08

Zgarba jako zločinný komunista?

zda byl zločincem či nikoliv, o tom by měl rozhodnout nezávislý soud a na základě zákonů, které by neměly dovolovat beztrestnou hospodářskou kriminalitu. Zákony o beztrestnosti tunelářů prosadili  jak známo, ODS a její kolaboranti. Nebylo by divu, že mohly být využity ne jen jimi. Pokud ale soudy o Zgarbovi nerozhodly, může zde jít jen o pomluvu.

O Zgarbovi jako o komunistickém papalášovi, který zde má být příkladem pro korupci KSČM, není nic známo. Objasněním této otázky měl příspěvek začít a nikoliv jejím zahalováním do temna

jirka.s. 23.8.2009 16:43

Re: Zgarba jako zločinný komunista?

"Zákony o beztrestnosti tunelářů prosadili  jak známo, ODS a její kolaboranti."

Mohl bys mi suchoři-brníku sem hodit odkaz na jeden jediný z těchto zákonů ?

BTW: Je velmi zajímavé, že takovíto rudí paznehti jako jsi ty, brníku-suchoři, se vyznačují potřebou se reinkarnovat na  celou spoustu různých nicků, aby vznikl dojem, jaká je jich síla. Ovšem zapomínají na to, že jejich slovník je natolik primitivní, že se profláknou sami během jedné diskuze, nemluvě o takových pitomcích jako je herák-hamerák a ty, rudý magorku, kteří během deseti minut zapomenete jací že to vlastně  jste ptáci !!! ;-D ;-D ;-D 

Suchoř 23.8.2009 17:27

Re: Zgarba jako zločinný komunista?

nic o Zgarbovi jako o zločinném komunistovi

jirka.s. 23.8.2009 17:59

Re: Zgarba jako zločinný komunista?

Zatím nic o jediném zákonu, prosazeném ODS na ochranu tunelářů, že, rudá předkožko??? ;-(

M.Hořický 23.8.2009 10:45

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

Začátek Otavova a Koláčkova největšího rozmachu provázely otazníky. Majoritu v OKD nakupovali tak, že samotné ostravské těžební firmě nejprve prodali vlastní skupinu s Českomoravskými doly. Za peníze, které utržili, nakoupili samotnou OKD i s původně prodanými podíly. Půjčit na celou transakci si tehdy musely ostravské doly. Tomu co provedli tito dva pánové se říká kapitálový incest!

jirka.s. 23.8.2009 11:08

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

Kapitálový incest! Krásné přirovnání! Nevíte ale náhodou jak byly v době tohoto incestu rozděleny role? Kdo dělal zlého zvráceného tatíka a kdo zneužívanou dcerunku? Nebo že by to byl bratříček se sestřičkou, oba naprosto dobrovolně? Nebo dokonce dva bratříčci??? ;-)

Suchoř 23.8.2009 2:35

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

údaj autora "ps" s IP 88.146.163 o tom, že měl někdo zprivatizovat a ještě i vytunelovat OKD díky známostem v ČSSD vyžaduje taktéž upřesnění. Neumím si představit reálnou kompetenci někoho z ČSSD k takové transakci a to ani v dobách opoziční smlouvy. Jak to, že takový zločin nebyl na stranu ČSSD vylit v plném rozsahu a pak nejspíše těsně před nějakými volbami?

Pokud nebude tento údaj autorem upřesněn, budu pokládat jeho počínání zde za nestoudné veřejné pomluvy.

Sumo 23.8.2009 7:42

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

Všemi svými příspěvky ukazujete, jak máte po 40 lety komunizmu  zmrzačený mozek.Lidé nejsou a nikdy nebudou zralí pro komunizmus. Všechny dnešní zloděje byste měl zase v KSČ. Tam ničili ještě duši národa. Nyní jenom kradou.  Svým způsobem je to pokrok. Chce to lepší a důslednější zákony, ale i v justici jsou gauneři. Jediná naděje je vědomí, že zlo požírá zlo.8-o

Suchoř 23.8.2009 16:35

zloděj křičí že jiný krade

nyní komunisté jenom kradou? Taková kázání mohou být vhodná jen církvím pro jejich malé a zneužívané ministranty

jirka.s. 23.8.2009 8:58

Re: Suchoř má pravdu ,je nutné ukázat zlu zač je toho loket ,společnost se

Hmmm, a u kterého byste s tím loktem chtěl asi tak začít ??? Osobně bych doporučoval soudruhy zgarbu, fencla, mládka nebo krause!!! ;-P

Hospodin 23.8.2009 0:42

jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

at´ podnikatelé a jejich slouhové táhnou ,v zahraničí je pozavírají tak jako tak, zloděje tam trpět nebudou. Potom můžou kvičet , až budou košer!!

OLGA ZUBOVOVÁ 23.8.2009 0:49

Re: jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

Ano soudruhu HOSPODINE,ti zrůdní modráci musí být zničeni!

interpol 23.8.2009 1:02

Re: jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

oranžády taky ,je to ta samá parta!!

Anti-CSSD 23.8.2009 1:41

Re: jedině KSČM ,Pirátská strana a pod. mimoparlametní

Ach jo, jak muzete vubec neco takoveho napsat... KSCM - KSC - vrazy! Rv

http://nevolte.cz/nevolte-kscm.html