19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tino 22.8.2009 9:14

Re: Čeští komunisté

Stavíte Lenina na piedestal jako ochránce nebohých, jako novodobého Krista. Toužíte totiž po víře v nápravu světa, kde nebude žádných běd.

Lenin byl jen a pouze zločinec, co zneužil nadějí lidí ve jménu zájmu vlastního! Že k tomu použil zrovna Marxovy fylosofické traktáty je bezpředmětné. Mohl použít i jiného traktáty, nastolit diktaturu a výsledky by byly zákonitě stejné - miliony mrtvol, hladomory, naprostý rozvrat společnosti.

Přetvářet lidskou společnost násilím je proti přírodě a zákonitostem ekonomiky. Nelze od diktatury očekávat nic jiné než naprostou destrukci lidské společnosti!!

Hrad 22.8.2009 9:42

Re: Čeští komunisté

No, když si myslíte. Nestavím ani na piedestál, ale ani na šibenici. Ale pro vaše ego. Víte že genetikové pátrají ve struktuře mitochondrií po modelu buržoázní společnosti? Prý jsou na stopě, která jim ale občas mizí.;-D;-D;-D;-D To bude teprve bomba. Snad se dočkáte potvrzení toho přírodního zákona který vám rezonuje v chuťových buňkách, což vám upřimně přeju. ;-) Ale než vám to sdělí v Mf Dnes nebo v Lidovkách navrhuji. Místo klábosení na NP si přečtěte Ernest Gellner, Pluh meč a kniha, Centrum pro studium demokracie a kultury. Rozebraná. Tak knihovna a půjčit.

Herdík 22.8.2009 11:05

Re: Čeští komunisté

Tak jsme se dozvěděli, že dřív jste byl neinformovaný a úměrně tomu hloupý, ale teď , teď už víte a  umíte se dívat. V jednom z těchto předpokladů se ale velmi mýlíte, Hrade. Zkuste si tipnout, ve kterém.

Tino 22.8.2009 8:19

Husákovy děti normalizovaných rodičů

KSČM je stranou kovaných komunistů, co přečkali i svou smrt a teď straší znovuzrozením komunistické společnosti. Ze svých řad nemají prakticky dost lidí na ovládnutí celé moci ve státě. Ale řešení by se pochopitelně našlo.

Je značná část české populace, co jsou tzv. Husákovými dětmi. Jsou to děti znormalizovaných rodičů sedmdesátých let. Tyhle rodiče se naučili vlivem normalizačního tlaku ohýbat hřbet, přikrádat bokem, lhát jak když tiskne a bez uzardění, nevyznávat vůbec žádné zásady krom naprostého přizpůsobení se a jet s vlnou. Je to odporná část české společnosti a myslím že i odpornější než členové KSČM. Bezzásadovost je nejhorší vlastnost.

Takže kdyby se dostali k moci komunisti, nemají problém s dosazením na mocenské posty z řad Husákových dětí. A Husákovy děti mají už taky četné potomstvo a tak bezzásadový dorost je zajištěný.

Všimněme si ve společnosti kolik je bezzásadového chování u dětí a dorostu. Kolik adeptů tak na pomoc komunistické moci by se dalo NE najít, ale bez těžkostí stačí jen zvolat - "kdo chcete do funkcí komunistického státu?" a v tu chvíli je zájemců, jen si vybírat.

Takže KSČM do vládní moci? NAPROSTO NEPŘÍPUSTNÉ!!

Malý Aston 22.8.2009 9:04

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

Se vším co píšete souhlasím ale Husákovi děti pořád žijí a ještě dlouho žíti budou. Ne důchodci ale právě tito třicetikorunáči jsou problém.Mládí prožité při budování socialismu v perdeli a do důchodu daleko. Je zajímavé, že nedávají vinu za prodrbané mládí komoušům, nevadí jim že je zavřeli za ostnaté dráty Lagru socialismu. Oni je stále volové volí neboť nikdo jiný jim nezajistí to co dělali celý život, okrádali stát pod heslem: Kdo neokrádá stát, okráda svou rodinu" . A dnes se zaměřují na rozkrádaní daní těch kteří je platí neboť přikrádat si u privátních firem není možné. Představitelem této skupiny je například nějaký Rath, který slibuje autobusy zadara pro děti. Tím to začíná a znárodněním soukromých dopravců to končí. Takže stanovit zda je nebezpečím KSČM nebo ČSSD je velmi obtížné neboť v jedné i v druhé straně je 100% komoušů.;-)

Fidel 22.8.2009 11:06

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

O co vám jde, vy antikomunističtí debilové? Vadí vám snad to, že kdo chtěl pracovat práci měl na výběr, nikdo netrpěl nouzí, nespal pod mostem a nemusel žebrat? Že byly fronty na pomeranče? Dnes jsou trvalé a daleko větší fronty na pracáku a polévky pro bezdomovce. Většina vás, idiotů o té době víte jen z vyprávění ještě větších debilů, nežli jste vy sami. Jděte do pr-ele!

Malý Aston 22.8.2009 12:29

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

Máte pravdu soudruhu. Nebylo jak za Husáka a já Vám to zase přeji.;-P

Herdík 22.8.2009 12:30

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

Pořádných pár facek, to bys, Fideli, potřeboval.

Lapil 22.8.2009 18:40

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

Což o to, bez pomerančů se člověk i obešel, ale ke konci už nebyl ani hajzlpapír, a to bylo horší.

SW 23.8.2009 1:41

Re: Husákovy děti normalizovaných rodičů

Je vidět, že indoktrinace zjednodušenými ideovými schématy je u mnohých mladých úspěšná.

Modrá volička 22.8.2009 6:06

Zvolit Klause je oakovaně necháme, ale pak der Schluss....

Listopad 22.8.2009 6:00

Hamerský

je vůl jak anděl!8-o

Ladic 22.8.2009 5:01

ano

Výstižně popsané...autorovi dík..R^

Helmut von Fartland 22.8.2009 4:12

RE:vládu komunistů z KSČM či ČSSD rozhodně nechci

JE CAS ZACIT SHANET KUFRY.

mráz 22.8.2009 1:48

Komunisti jsou všude

Ještě napište, že děti komunistických funkcionářů nám vládnou i nyní. Např. pan Klaus, pan Topolánek aj. Píši záměrně jen tyto dvě děti komunistů, neb autor je fanda (nebo placený?) hlavně p.Topolánka a tak jeho úvahy jsou poněkud nepatřečné (velmi slušně řečeno). 

Ladic 22.8.2009 5:03

Re: Komunisti jsou všude

omyl soudruhu, vládnou nám bývalí komunisté, bohužel, ale to je pro vás asi dobře tak v čem je problém?

karlos-král 22.8.2009 5:51

Re: Komunisti jsou všude

mraz.To by se člověk nesměl narodit,aby jeho rodiče nebyli náhodou komouši.Ta úvaha je tak scestna až hrůza.Topolánek se nikdy neprojevil jako komouš,zato Paroubek pracoval ve jménu socialismu celé dlouhé roky jako funkcionář/papalaš/v národní frontě.

Frank 22.8.2009 6:17

Re: Komunisti jsou všude

Naopak, Topolánek se projevuje všude jako jeho táta Mamula. Vulgární a arogantní papalášský kretén. Normální člověk se přece nedá na bolševické gymnázium. Normální člověk přece nebude působit jako funkcionář SSM. Zkrátka hajzl, který se snažil nikdy nic nedělat a mít se dobře. Stačí poslouchat názory jeho bývalých spolupracovníků na jeho "kvality" coby projektanta. A firmě VAE nemluvě.

historik 22.8.2009 8:43

Re: Komunisti jsou všude

Milý Franku! V bolševickém státě bylo všechno bolševiké. Gymnásia, mládežnické organizace, pracovní kolektivy. Dokonce i na WC bývalo napsáno "s.erte rychle, s.erte honem, Sovětský svaz je nám vzorem". Takže, pokud jste studoval něco vyšší než zvláštní školu (ia ta byla bolševická), musel jst enitně projít nějakým tím bolševickým školením. Tak jako všichni. Nejste třeba vy k Topolánkovi vulgární a arogantní? Nechováte se jako kretén?

Hrad 22.8.2009 9:05

Re: Komunisti jsou všude

Zcela určitě ne. Kretén není urážka, ale dignóza. Spíše jako bigotní kastrovaná hovězina. (Y)

historik 22.8.2009 9:22

Re: Komunisti jsou všude

Diagnoza nebo urážka. To je snad jedno. Kretén je pořád kretén. Já bych spíš řekl, že jste chtěl odpovědět, ale odpovědi jste se vyhnul.

Hrad 22.8.2009 9:56

Re: Komunisti jsou všude

Aleeeeéé..... (Y) mám jen srandu z toho neustálého do omrzení omílanéhu "v bolševickém státě" atd. Ta zaklíněnost jazyka v realitě. S vámi musí být legrace u stolu. U stolu mám možnost to říci nahlas. A k tomu "jedno". Už Čapek kdesi poznamenal "tupá mysl nerozlišuje. Protože za sebou má jen tupost". Když o sobě řeknete že jste tupý jak lanžhotská tužka, tak nenapíšu již ani slovo.  ;-)

historik 22.8.2009 11:27

Re: Komunisti jsou všude

Tak o té aroganci vám to moc nejde. Takže změna tématu na "bolševický stát" a k tomu spoň pár urážek.

Fiter 22.8.2009 9:38

Re: Komunisti jsou všude

Komunisti ve vládě? Ani omylem.Stačí si přečíst jejich volební program.Zase by kradli.Ostatně oni nikdy nic jiného neuměli,tak proč se divit.Bohužel je pravda,že mezi dnešními mladými je tolik líných zmetků co jdou s komunisty.Žádný mladý pracovitý a úspěšný člověk by s nimi nešel.

90% komunistických rodičů vychovalo svoje zmetky ve stejném duchu v jakém žili oni sami.

Mard 22.8.2009 0:57

Se divím,že na takovou duševní kapacitu,jako Hamerského,reagujete!

To je člověk, který by rád dělal politiku, ale jeho duševní schopnosti tomu neodpovídají. Reagovat na "myšlenky" myslitelů jako je Hamerský, Jelínek nebo Zaorálek je ztráta času. Raději věnujte čas čtení skvělých myšlenek, například knížka paní Albrightové s radami budoucímu presidentovi USA je velice dobrá.

Jarda 22.8.2009 2:25

Re: Se divím,že na takovou duševní kapacitu,jako Hamerského,reagujete!

Jeste tady je jeden takovy vytecnik, jmenuje se Kopecky. Prave jsem si precetl jeho vypotek o afganskych volbach.