2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 28.9.2007 10:54

Re: Milá Miluško,

Paní Miluše Mládková s velkou pravděpodobností, hraničící s jistotou poslouchala projev Václava Klause a napsala svůj názor. Goreovu argumentaci zneužívají atomoví lobbyisté (jejich šance právě přichází)a nesčetní jiní podvodníci  a mafiáni,- jestli tomu dobře rozumím, tak Vy jste odpůrcem výroby energie v atomových elektrárnách. Znáte nějaké jiné, lepší řešení?

privatisační "korektnost" za vyvlastnění malých akcionářů, za kauzy s fondy, ... dávno seděl.- Nevím do jaké míra se V.K. podílel na vyvlastnění malých akcionářů  a za kausy z fondy. Domnívám se, že V.K. nemohl disponovat takovými pravomocemi, aby to sám mohl ovlivnit.

kLausovo škemrání u komunistů- vy jste tab byl když škemral u komunistů? Můžete o tom napsat víc?

amiZ .M 28.9.2007 11:00

Odpovím stručně:

odstavec 1.:  ano,    odstavec 2..: domníváte se mylně.    odstavec 3.: nebyl jsem tam, přesto ano

H.K. 28.9.2007 11:35

Re: Odpovím stručně:

Znáte nějaké lepší řešení, než výrobu energie v atomových elektrárnách? Co jstze uděla Vy sám nebo Vaše rodina pro šetření elekt. energií?

NevericiTomas 28.9.2007 12:09

Re: Re: Odpovím stručně:

Prosim vas nediskutujte s nim. Ma orgasmus pri pohledu na rotujici lopatky vetrniku. Musi byt ovsem pouze echt deutch, protoze cesi umi jenom schrott reaktor v Temeline...

Sue 28.9.2007 12:10

Re: Re: Odpovím stručně:

Poslyste pane H.K. zbavte se ponejprv vasich temeliskych akcii a pote napadejte nase rodiny, ktere topi drivim a nemaji auto, nemluve o sebezasobenim vetsinou potravin. I teplou vodu mame z kolektoru a ne z te vasi teplarny.

H.K. 28.9.2007 12:47

Re: Re: Re: Odpovím stručně:

Omlouvám se. Nechtěl jsem Vás ani Vaši rodinu urazit. Jste rodina, která by mohla sloužit jako vzor ostatním. Vyřiďte můj pozdrav paní manželce.

sue 28.9.2007 15:13

Re: Re: Re: Re: Odpovím stručně:

Dekuji za omluvu. Nic ve zlem. Cistemu vse ciste. Jen s  odpadem atomovych elektraren jsem stale na pochybach - kam s nim, s tou necistotou. Pozdrav od manzelky, prave sla vycistit kralikum.

Emil XX 28.9.2007 13:24

Topíte dřívím, jehož je NEDOSTATEK a jehož spaliny jsou

STEJNĚ NE LI VÍCE ŠKODLIVÉ,  než spaliny z moderních aut. Takže se nemáte čím chlubit. A z čeho je vyroben ten kolektor a kde žijete???

Na Krétě má sluneční kolektor každý barák a nikdo to nepovažuje za nic vyjímečného, ovšem, v létě tam mají několik měsíců modrou oblohu, prší jen v zimě.

Pete Brich 28.9.2007 12:05

"Odpornej chlap, ten Krodent. Kope do malých psů!", povídá jeden

"Vždyť pan Krodent nemá nohy!", povídá druhý.

"Nevadí, kdyby měl, tak by kopal";  že Mrazíku;-D;-D;-D

PB

Emil XX 28.9.2007 11:55

Re: Milá Miluško,

Vsugerovat potřeby, vytvořit trh a uspokojit ho...

Stejně můžete zdůvodnit činnost jistého Adolfa Hitlera

jj 28.9.2007 10:19

Re: Re: V nadpise je překlep,

Jestli nám Miluška nelže, tak jejím snem by bylo  býti paní Mládkovou, mám však obavu jestli není travestita, její jméno by pak mohlo být Ivo....... To je pak na léčení!

amiZ .M 28.9.2007 10:47

Soudě podle

korelace mailů s mými komentáři se v Česku zabývá otázkou ochrany státu (tedy kLause a spol.) dost silná skupina lidí profesně. Změna pohlaví patří při tom k rutině. Co ale někdy zarmoutí, je katastrofílní úroveň těch poradců a ochránců. ( Od Yakla přes anonymní Brettschneidery až po Neffovu ochranu národa)

H.K. 28.9.2007 11:03

Re: Re: Re: V nadpise je překlep,

Blahoslavený, který neviděl a neslyšel a uvěřil a ještě píše, že je to jeho názor.

PetrK 28.9.2007 11:06

Miluško, to se tu ozvalo

stádo čtvrtinteligentů, že až jeden čumí. Ach jo.

amiZ .M 28.9.2007 11:14

Měli bychom Vám

všichni poděkovat, že tak otevřeně prohlašujete, že s inteligencí nemáte nic společného, že jenom čumíte. Je to sice smutné, proč to ale vytrubujete do světa jasné není.

H.K. 28.9.2007 11:39

Re: Měli bychom Vám

Je demokracie a všichni mají stejná práva, inteligentní i Ti málo inteligentní. To jeden neřešitelný problém v demokraticé společnosti.

Brana 28.9.2007 11:56

Re: Re: Měli bychom Vám

a doopravdy tak absolutne neresitelny?, ze je  zas pomalu na case naznacovat  reseni - skoncit s touhle zvanirnou? 

PetrK 28.9.2007 9:18

Antiklausovci a ekoteroristé

jsou celí bez sebe a zuřivě bijí na poplach, protože prezident opět předvedl svůj mistrnný tah a značně zklamal očekávání Bursíků, Paroubků a jejich nohsledů.

jj 28.9.2007 10:07

Re:Drahý Klausův nohslede

Úvodem,Vám drahý "nohslede" chci pogratulovat k Vašim koňským klapkám na očích. Nemusím být přívržencem ani Paroubka ani Bursíka, aby jsem si udělal názor na pana Klause. Můj názor na něho, od špinavých peněz, přes davastaci morálky při "mobilizaci" k  první oposmlouvě s pragmatickým korytářským prístupem působení jeho ženy v kdejaké radě....není kladný. Nepovažuji ho za "svého prezidenta", ale za člověka, který se do funkce  při "důstojné" volbě našich stran vpletichařil.

Podporuji přímou volbu prezidenta, kterou dříve ODS tak odmítalo. Zároveň pro jeho případné obavy, co by sním bylo, kdyby nebyl prezident, doporučuji pro jeho pragmatický přístup novou roli:

Mluvčí japonských verlybářů, aby jeho neviditelná ruka trhu dosáhla vybití poslední velryby a jeho ego vzhledem k jeho minulosti, zde bylo ekonomicky rozteteleno blahem.

Tady by jse jeho mistrný tah jasně zviditelnil po celé světě!

PetrK 28.9.2007 10:56

Vážený jj,

vaše znalosti českého pravopisu a gramatiky odpovídají úrovni vašeho příspěvku i vašich myšlenek.

Sue 28.9.2007 12:15

Re: Co udela

PetrK kdyz  jej nebavi uvazovat o obsahu. Povysi formu na obsah.

brana 28.9.2007 11:24

Re: Antiklausovci a ekoteroristé

Co udela svec, kdyz se nedrzi verpanku a jde kazat do kostela? Kaze ve prospech sedlarstvi, tedy bludy. Co udela ekonom, kdyz opusti zizkovskou skolu a jde kazat svetu? Kaze ve prospech prazske ekonomiky, tedy bludy.

Pete Brich 28.9.2007 12:15

Tak, tak.

Jediný Velký Čaroděj je Al Cap... Pardon, Al Gore.

PB

Brana 28.9.2007 12:24

Re: Tak, tak.

ja ale nevzyvam Velke Carodeje. Pouze se bavim -sic spatne a ne moc - jejich dekonstrukci. Jakoz i jejich prifoukavacu pane Brichu. 

klobouk 28.9.2007 8:33

"Každý nezaujatý člověk, který si pozorně pročte Klausův projev v OSN, musí dojít k názoru, že ..."

"Zadny normale myslici novinar" by tuhle vetu nezplodil.

Frank 28.9.2007 9:17

Re: "Každý nezaujatý člověk, který si pozorně pročte Klausův projev v OSN, musí dojít k názoru, že ..."

Problém je v tom, že tuhle větu zplodil zaujatý Bartoň.

brana 28.9.2007 11:26

prosim vas prozradte mi

kde bych mohl potkat normalne mysliciho novinare

moebius 28.9.2007 6:58

humbuk ekologistů

Jak vidno, největším problémem, který ekologisté v Česku řeší, je Václav Klaus. Skoro se zdá, že už naprosto není důležité jak se mění klima, ale co si o tom myslí prezident a jestli jeho názory jsou v souladu s názory ekologistů.

Ekologisté používají vědu velmi podobným způsobem jako marxisté. Tak jako Karel Marx "vědecky" zdůvodnil v historickém materialismu, že proletariát musí vyhrát, ekologisté "vědecky" zdůvodňují, že za klimatickou změnu může člověk. Oboje má s vědou pramálo společného, ale hodně společného to má s politikou. Marxisti ani ekologisti nejsou vědci, ale politici a to, co tady probíhá není vědecká diskuse, ale politický boj o moc, o peníze, o vliv, o voliče.

Prostě jedni lidi se chtějí dostat k penězům druhých lidí a k tomu je nejvhodnějí si to uzákonit, že to není krádež, ale státní zájem. A nejdrastičtější zákony se nejsnáze přijímají v atmosféře strachu, tedy když se něčeho bojí voliči. Takže bod číslo jedna v programu je vyvolat mezi lidmi strach a nejlépe paniku, tehdy lze získat politický mandát k drastickým opatřením a k vysátí peněženek všech. AŤ PLATÍ.

Strašit lidi druhými lidmi je stále obtížnější, díky TV víme, že dvě hlavy nemá na Zemi nikdo, proto byl vymyšlen strašák klimatické změny, o kterém nikdo nic neví, ani vědci a do kterého lze cpát prachy horem dolem a vydávat to za lidstvu prospěšnou činnost zcela beztrestně. A lidé ještě platí rádi, protože si myslí, že si tím vykoupí nesmtelnost.

Jenže nic z toho nám nepomůže. Slunce se změnilo a začalo ohřívat Zemi a lidstvo s tím má pramálo co společného a nic s tím nenadělá, referenda ani politické debaty nám nepomohou. Žádné peníze nevrátí klima do původního stavu. Jediné, co nám zbývá, je přizpůsobit se změnám, které přijdou. Ještě máme čas.

honzak 28.9.2007 7:03

Re: humbuk ekologistů

vzpomínám, jak v roce 1980 (možná 1981) jsem na sv. Václava jezdil na Berounce v kajaku a na závěr jsem v pohodě plaval nad jezem. Ale to byla jiná doba, kdy o globálním oteplování nebyla řeč. Dneska je alespoň u nás lokálně hnusně a do té Berounky bych nevlezl ani kdyby mi kuchtová zpívala melounistické písně!

Lapil 28.9.2007 10:23

Re: Re: humbuk ekologistů

No, kdyby mi Kuchtová začala zpívat melounistické písně, tak bych snad do té Berounky vlezl...;-D