17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
X 12.9.2008 23:18

Re: Re: Re: Pro Ods-áckou klaku

hele, tykej si svejm soudruhům z VUMLu, ty milicionářskej skřete!

Jura 12.9.2008 6:44

Re: Re: Pro Ods-áckou klaku

Tobě chybí fakta? Někomu budou chybět z nedostatku používání vlastního mozku vždycky....to by mělo být zaneseno do diagnóz. 

Magor Milda, Mgr. etc. 10.9.2008 20:47

Snad zde konečně bude pochopen vztah naší nomenklatury k té ruské

neboť nomenklatura je pouze odrůda mafie. Strýčci, kmotrové a tetičky se starají o své dětičky, aby měly svoje trafiky a nějaké to lepší živobytí. Nemusí být ani sami v KSČ nebo KSSS či podobné bohunelibé organizaci, jejich širší "rodina " vše zařídí. Zahraniční stáže za totáče byly pro normálního mladého vědce nepředstavitelné, pro zcela určité absolventy ekonomické VŠ docela normální. Srpnová invaze mírových sil z Ruska a okolí zastihla našeho presidenta zrovna v Rakousku. Samozřejmě spěchal zpět ke svým kmotrům, aby se poradil, co má udělat. Jiní, bylo jich na 50 tisíc, zase do toho Rakouska Rusům utekli. Nuže, Václavovi kmotři poradili dobře, normalizaci využil k výstavbě své kariéry. Po listopadu okamžitě větřil nový směr, z levičáka se stává superpravičák, svoji minulost však odhodit nemůže. Jeho kmotři byli vesměs z Ruska, stejně jako jeho rodina, takže jej to Rusko stále přitahuje. Má na to právo, otázka však je, zda má ČR být reprezentována člověkem s takovými vazbami. Zejména není jasné, které tajné služby do jeho volby za presidenta zasáhly.

Psanec 10.9.2008 19:30

Re: Demokracii jsme si určitě nevybojovali

On ten pan Zilenec je skryty hospodsky rvac a na Rusko je nabrousenej ale zda se, ze si nemuze nic kloudneho vymyslet a tak dela kouzla s pojmy. Treba pojem SSSR vybavuje v mysli jista historicka prikori na vsech zucastnenych. Ovsem Putin mel na mysli neco jineho. Podle meho nazoru byla chyba rozbit Rakousko-Uhersko namisto napravy, jelikoz bylo predchudcem EU, tudiz rozbiti SSSR byla podobna chyba. Podivejte kolik zbytecnych obeti si rozpad SSSR vyzadal.

No a takzvana agresivita soucasneho Ruska je ve tride bilych mysek a ruzovych slonu. Vidi to jen velice zvlastni lide jako treba ti, kteri predstavuji genocidalni blitzkrieg Gruzie proti Osetii jako mezinarodne schvaleny pocin.

Takze, kdyby nekdo ze zdejsich ctenaru povrazdil panu Zieliencovi deti, staci aby se omluvil s tim, ze si myslel ze jsou to mali "Rusaci', ci Osetinci (budouci bolsevici a okupanti Ceska, Francie a Marsu) a bude vam ze srdce panem Z. odpusteno.

A. 10.9.2008 18:55

Re: Konec sveta?

Ovšemže jsou Gruzíni bez viny. Tvoří jen kanonefutter. Vinni jsou neoconi z USA, kteří připravili plán "Čisté pole" a do čela Gruzie dosadili pomatence, kterého pak snadno postrčili k naprosté nepředloženosti. Opravdu si  myslíte, že chtěl Saakašvili umravnit vzpurné provincie? Pak by udělal ten základní krok, že by poslal jednoho sapéra Vodičku s pěti kily Semtexu a nechal by ho zavalit vjezd do Rokského tunelu. Pak mohl vymordovat Osetince zcela beztrestně, protože by se ruská armáda neměla do Jižní Osetie kudy dostat. Podle stejného neoconského scénáře se teď chystá vojenská konfrontace Ruska s Ukrajinou. Evropské státy do toho nechtějí být zataženy a proto brzdí přijetí Ukrajiny do NATO. A užiteční idioti tady tomu ještě tleskají.

A. 10.9.2008 18:43

Re: Ano záložáku přesně citováno.....Re: Re: je to tak... Solženicyn a Putin

Drahý inžo, nechcete toho na zdejších diskutérech moc? Číst knihy? Moc písmenek! A ještě přemýšlet na vlastní hlavu? Když to nedělali celý život, tak s tím nebudou začínat na stará kolena. Přece úplně stačí jednoduchá hesla: Kdo neskáče - není Čech!

A. 10.9.2008 18:32

Re: Pro Ods-áckou klaku

Možná by to chtělo ještě větší písmenka, nejlépe tlustě a červeně. Když už myšlenky a fakta jaxi chybí...;-D

Max Barnabas 10.9.2008 2:06

Jednoduchchost demagogie páně Zelience

S kým jste komformní vy, pane poslanče ? Kdybych se pokusil být tak demagoficky tendenční, mohl bych zjednodušeně tvrdit, že řetězec vašich činů v oblasti zahraniční politiky svědčí, že jste nebyl věrný českým zájmům. Vyjadřoval jste vždy cizí zájmy. Svědčí o tom vámi uvedené argumenty proti V.Klausovi, např.pokud jde o jeho kritický odstup od agresivní politiky NATO, zejména USA na Balkáně. Tím dokazujete, že nejste schopen sebekritické reflexe.

hugo 9.9.2008 21:28

rusko prohrává bitvy,ale vyhrává války.....

ruské sféry vlivu jsou od petra 1. a kateřiny 2. jasné a neměnné....jediné čeho se rusko dobrovolně a nenávratně vzdalo ze svého území byla aljaška...jinak ruské impérium začíná pod varšavou a končí na kamčatce.........od severního pólu po teherán!!!!!!tak už si to všichni laskavě uvědomte a přestaňte třepat k.k.tiny!!!!!!

Urban 9.9.2008 20:00

Mysleli jsme, že Zielenec je inteligentní

Chyba, chyba. Jenom zhrzená primadona. Ale noblesu to nemá, analýza mizerná. Za 5.

Huaskaran 9.9.2008 19:38

Re: Re: Re: Tož tak ...

Ani jedno, ani druhé... Kdyby bylo s čím diskutovat, diskutoval bych ochotně a rád. Ale to, co zde mnozí plodí, to nejsou názory, leč výlevy jedinců puštěných na chvilku z bohnického areálu. S takovými diskutovat nemá smysl, lze se jen smát.

jarda 9.9.2008 19:27

Je to mnohem jednodušší

Ono je to úplně jinak, dědeček Klaus (slunce naše, světlo našich očí) již evidentně zblbnul úplně.

JURA 9.9.2008 19:22

Pro Ods-áckou klaku

JE TO PŘESNĚ TAK JAK NAPSAL AUTOR...KLAUS JE POHŮNKEM RUSÁKŮ....JE TO TRAPNÉ ALE JE TO TAK.....NÁŠ PREZIDENT...SPÍŠ OMYL NEŽ PREZIDENT...STYDÍM SE ZA NĚJ...A NIC NEZMŮŽE VAŠE PITOMÉ VYKŘIKOVÁNÍ O BOLŠEVICÍCH ODS-stoupenci BOLŠEVIKY MILUJU JAKO OSINU V ŘITI ...PÍŠU TO UŽ RADĚJI DOPŘEDU...KONKRÉTNĚ PRO VÁS, KTEŘÍ JSTE NESPVÉRÁVNÍ UVAŽOVAT SAMOSTATNĚ...POUZE DLE MUSTRU PANA PREZIDENTA....SPÍŠ HRADNÍHO KAŠPARA....JE TO OSTUDA PRO NÁROD, KTERÝ SI HODNĚ DOBŘE PAMATUJE VELMOCENSKÉ DOPADY POLTIKY PRÁVĚ RUSÁKŮ...JINAK TO NENAPÍŠU...KONČOS ADIOS>-

lordpavka 9.9.2008 17:51

Pepíku,

Pepíku,Ty jsi už dočista zmagořil!!! ;-D;-D;-D

nezaujatý 9.9.2008 17:45

Re: Re: Re: je to tak... Solženicyn a Putin / Žáčkův pamětní ústav 2008

Tvůrci dějin z Žáčkova pamětního ústavu mohou zneužívat své monopolní, konjukturální postavení.

Údajně letos odhalili potencionální atentátníky na dělnického presidenta Klementa Gottwalda      (ti to však popřeli)..

oprava 9.9.2008 17:38

Re: Re: Mám vážné podezření, že Klaus - vojenská přísaha před rokem 1989

  " 1942 "

hank 9.9.2008 16:53

Re: Re: Tož tak ...

a ty vedeš propagandu taky, že nálepkuješ diskutéry místo abys polemizoval s jejich názorem? CEVRO? VUML?

hank 9.9.2008 16:52

Tož tak. Starý šedivý Zieleniec kulantně obešel při balkánské agresi NATO

jeden její důsledek: umožnění odtržení Kosova a vytvoření druhého státu Albánců. Ale jasně: nehodící se krtněte.

Kaážte nám dál , starý muži. Třeba se dozvíme nejnovější verze historie.

Huaskaran 9.9.2008 16:45

Re: Re: Konec sveta?

Příteli, chtělo by to méně chyb a více myšlenek.

Huaskaran 9.9.2008 16:42

Re: Re: A s kým

Já zas neznám chlapa, který se jmenuje Zeleněc...

Huaskaran 9.9.2008 16:38

Re: Re: Re: Re: Re: je to tak...

Ále, tyhle bolševické hnidy vždycky vylezou v okamžiku, kdy se zdá, že je pro ně příznivá situace. Psi štěkají a karavana jde dál (jinými slovy: díky za radar).

Huaskaran 9.9.2008 16:34

Re: Re: však taky

Proč "jakoby"? Vždyť je to jasné.

Huaskaran 9.9.2008 16:30

Re: Aspoň někdo

Rudolphe, nejste sám, kdo je proruskými mizery, kterým táhne z huby boršč, zhnusen. Mě zaráží, kolik jedinců to Rusům po všech těch zkušenostech, které s nimi máme, baští. Nemyslím si, že by Češi byli národem idiotů, nicméně při sledování diskusí na téma "Rusko vs. Gruzie" mně napadá, jestli se náhodou nepletu.

Huaskaran 9.9.2008 16:27

Re: Už jsem si myslil že p.Zielinec z politiky odešel.

Buďte tak laskav a přečtěte si prosím, jak se autor článku jmenuje. Ten paskvil, který jste vytvořil z jeho příjmení svědčí o tom, že jste člověk ducha mdlého. A nezapomeňte, že autor Klause zná déle, než my všichni dohromady. Asi ví, proč píše to, co píše.

Huaskaran 9.9.2008 16:23

Re: Tož tak ...

No - a z Vás zase máme radost tady...

Map 9.9.2008 16:18

Re: Poněkud jednostranné......

Havel nemohl ovlivnit rozdělení Československa, neboť kritický půlrok se schovával ve sklepě na Hrádečku. Venku zůstal Klaus s Mečiarem. Až potom Havel vylezl a nechal se "přemlouvat" ke kandidatuře na prezidenta ČR.

Hrdlička. 9.9.2008 16:14

Re: Re: Demokracii jsme si určitě nevybojovali

Svatá pravda, je to smutný obraz naší společnosti. Za totality se jim říkalo lumpenproletariát, dnes jsou to hlasy levicových, nebo pravicových extremistů. Máme svobodu slova a tak nezbývá, než se s tím smířit, škoda jen, že se jim dostává tolik prostoru a mohou tak demokracii zneužívat.

Milan 9.9.2008 15:47

Tož tak ...

Přečtením článku se mně opět potvrdila již známá skutečnost, totiž  že pan bývalý ministr zahraničních věcí je pouhý propagandista a poměrně málo schopný manipulátor. V Blesku by z něj nicméně mohli mít radost.

twine 9.9.2008 15:43

Re: Mám vážné podezření, že Klaus

Stejně jako jeho politické dvojče Miloš Zeman, viz např. jeho výrok:

... vojenský zásah (NATO v Kosovu) podporují jen troglodyti s krví podlitýma

očima ...

Zásah zastavil etnické čistky, samozřejmě nevoněl Rusku, tradičnímu spojenci Srbska.

Rudolph 9.9.2008 15:31

Re: Re: Re: To by tu držku museli mít sakra otevřenou.......Re: Aspoň někdo

Vy ho pravděpodobně neznáte. To vás omlouvá.