26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 9.8.2006 8:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

"jejichž poslanci v monobloku národně frontovním  jednotně hlasovali s komunisty celá léta 2002-2004," je naprostá lež. Takže tady máme takový drobný, leč pro další posuzování velmi determinující argument. Ostatní co jsem napsal, platí.

učitelka 9.8.2006 8:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

Sebereflexe - what is it, dear spaldings?

BBuddy 9.8.2006 20:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: No,

A vy soudružko učitelko si přečtete knihu Cesta do otroctví od Hayeka,je určena prave Vam.

BBuddy

jonáš 9.8.2006 8:30

Re: Re: Re: Re: No,

A se zelenejma melounama .. furt na ně tady nadávali ale v pytli jim nevaděj ;-D

jirka.s. 9.8.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: No,

Doufám, že nejste z Třebíče. Představa, že byste mohla učit má vnoučata, je k nepřežití.

Ben Fato 9.8.2006 10:52

Vážená paní učitelko

Málem jsem spadl ze židle, když jsem si přečetl, vaše suverénní, realitu zcela překrucující, demagogické tvrzení o společném hlasování ODS a KSČ.

Jste-li opravdu profesí učitelka a vychováváte v duchu vašeho účelového překrucování děti, pak Bůh s námi.

Je-li učitelka jen váš nick, pak byste se měla omluvit učitelskému stavu, protože nevěřím, že moudrý učitel, nositel myšlenek J.A.K. je schopen vyprodujkovat něco tak tristního, jako vy.

fil2 9.8.2006 9:53

Re: Re: No,

vadí vám tedy jako voliči či sympatizantovi ČSSD účelové spojení s KSČ, nebo ne?

Bruner 9.8.2006 7:20

Re: No,

To je panečku obr hloupost. Cožpak jsou všichni voliči povinni číst výzvy Pavla Kořenovského. Přesně v jeho stylu uveřejním např.v diskuzi na finančním chatu ať se Pavel Kořenovský ozve nebo že mi zaplatí milion. A když se neozve, tak mám vystaráno - je povinen mi platit. Takovému myšlenkovému zkratu se obvykle říká "oslí můstek" ne proto, že by po můstku šel osel, ale že osel je autor.

spaldings 9.8.2006 8:05

Re: Re: No,

a jak to tedy je, když se nikdo proti tomu podle mne nehoráznému podvodnému spojení s komunisty neozval ? To jsou zase nějací tiší soudruzi, kteří to hodlají rozložit zevnitř, tak jako to chtěli u komunistů již jednou ? Kdepak, voliči ČSSD zvolili komunisty, protože členové ČSSD jsou kryptokomunisté, kteří se je stydí se k tomu přiznat. Otevřená kolaborace ČSSD s komunisty (a to již půl roku před volbami v Parlamentu) je toho důkazem a to nevyvratitelným a neokecatelným.

PRASÍ DENT 9.8.2006 8:11

Re: Re: No,

 Co vás nutí voliče stále jen škatulkovat.....Vedle skalních jsou určitě i přelétaví a bohužel i ti, kteří se nechali ovlivnit klamavou reklamou.....Jinak je ovšem logické, že levice táhne k levici, která je v naších podmínkách setrvale stmelována účelovými mobilizacemi.....Jsou-li pak Zelení v normálních podmínkách při pravici, pak je to rovněž poněkud absurdní....Komunisty měli zakázat Klausovy hochštapleři, ale ti namísto toho přijali jejich morálku i právo za použití naivních disidentů.....Mohl být větší klid a menší Kocourkov.....Jinak, bumerangový efekt je vskutku potvora.....

spaldings 9.8.2006 8:25

Re: Re: Re: No,

Žádní Klausovi hochštapleři - najděte si, kdo tvořil tehdy legislativní radu vlády a kdo ovlivňoval kontinuitu právního systému právě s ohledem na nepostižitelnost komunistů - najdete jména Rychetský, Jičínský a další. A pak si najděte, kdo kromě zemského škůdce Jičínského doplnil další dvě věty dalších škůdců, které jsou prapříčinou dnešního marastu - "Nejsme jako oni" - kolaborant Havel a "Slyším trávu růst" politický chameleon Pithart - nedávno dokonce kandidát !!!! na prezidenta.

učitelka 9.8.2006 8:40

Re: Re: Re: Re: No,

Spaldings je schopen opakovat jednoduché věty (u papoušků je to norma) a má poměrně obstojnou slovní zásobu v oblasti nadávek (typické pro chovance Dětských domovů): jaký je rozdíl mezi marasmem a marastem?

spaldings 9.8.2006 8:47

Re: Re: Re: Re: Re: No,

no poměrně značný. Proto píšu marast a ne marasmus. Milá zlatá moudrá hlavo, já se živím disciplinou, kde je pregnantní vyjadřování a logika základem. Takže nemelu nesmysly, navzájem si v jedné větě neodporuji, prostě netlachám. Slova, která užívám jsou co nejpřesnějším vyjádřením toho, co chci říci. Takže opakuji MARAST nikoliv marasmus.

jonáš 9.8.2006 8:34

Vedle skalních

jsou nepochybně i lesní, stepní a obecní ;-)

x35 9.8.2006 7:58

Re: No,

Pán je "demograt"!

spaldings 9.8.2006 8:00

Re: Re: No,

kdežto pán je hupák, pravděpodobně deviantní socanobolševik.

franta 9.8.2006 9:40

Ale, pane Kořenský

řekněte mi upřímně, co z toho budete mít, když se někdo ozve ? Prostým faktem je, že opozice vůči trojkolce má 100 hlasů a odkud ty hlasy jsou je v této situaci nepodstatné.

Inu, "VLÁDNOUT SE MUSÍ UMĚT". Nevíte náhodou, kdo to sem před časem napsal ? 

Aquagenic 9.8.2006 2:10

Houdo Houdo

Píšete:  "To neříkám jako stoupenec sociální demokracie."

Ale říkáte, socane Houdo. Vy už nevíte, jakým podrazem se v té Strakovce udržet další 4 roky a každá lež nebo polopravda je vám dobrá...

Leoš 9.8.2006 2:39

Re: Houdo Houdo

Tak tomuhle já říkám ubohá reakce. Autor článku pouze rozebírá povolební matematiku a to naprosto správně. Kdyby se uplatňovala teze - nejsilnější strana bere vše, tak byl na Slovensku Vlado Mečiar. Pravicoví voliči, bravo! Tenhle názor na vítěze může být i vlastní gól...

Aquagenic 9.8.2006 3:09

Re: Re: Houdo Houdo

povolební matematika neříká nic o tom, že by měli socani vládnout dál, ty "vlastní góle"...

Jarin 9.8.2006 6:08

Leosi, Leosi

jste snad jeste vetsi chobot, nez ten Houda

nup 9.8.2006 10:54

Re: Re: Houdo Houdo

Přesně tak, a v roce 2002 jsem nezaznamenal úpornou snahu příznivců ODS, aby v ústeckém kraji měla hejtmana vítězná KSČM...

A plivanců od nenávistných chudáčků si nevšímejte.

Esmerald 9.8.2006 1:32

A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

 "......volebními vítězi jsou strany od středu ....."Rv

Nemyslíte, že v demokratických volbách voliči volí politické STRANY a jejich programy a ne nějaká, předem nedefinovaná USKUPENÍ, která se dokonce před volbami POPÍRAJÍ ? Paroubek před volbami POPŘEL , že pokládá komunisty za své partnery, soukmenovce, bratry a soudruhy.  Směrnice jeho vlastní ( a tady pojem "vlastnictví" dostává dodatečný význam ) strany jsou takto stanoveny; jsou tedy dokumentem, který má přispět voličům k volbě záměru politické strany a takto jsou buďto závazné, nebo jsou VOLEBNÍM PODVODEM. A nyní, s Vaší pomocí, přichází etapa totální stupidity a nástup otevřeného politického gangsterismu v kterém se zaprodáváte pro teorii, že vlastně žádné politické strany nejsou, pouze ideová seskupení. Tím se ovšem asi dopouštíte nějakého přečinu proti volebnímu zákonu samotnému, jelikož by tento jinak stanovil pouze dvoustrannou volbu a popřel legitimitu jakýchkoliv jiných stran. Obhajujete zpět princip NÁRODNÍ FRONTY s následným bolševickým "sjednocením" a "jednotnou kandidátkou". Ve VŠECH demokraciích se počítají hlasy voličů, v případě BLÍZKÉHO vítěství strany jedné se hlasy PŘEPOČÍTAVAJÍ a vítězí ten, který má, byť o JEDEN hlas více, než druhý. V našich případech se jedná o poměr hlasů 81:74!!a voličských hlasů 1892475:1728827!!Kterému z těchto čísel nerozumíte, p. HOUDO ? Je průzračné to, co s. Parubek předvádí ;-€

Esmerald 9.8.2006 1:46

Re: P.S.

Je ovšem nechutné a zrádné, že ODS sama se nehodlá chytit těchto čísel s patřičnou iniciativou a chová se, jako by žádnou iniciativu neměla. Z tohoto pohledu si ovšem vedení nezasluhuje, pokud neprokáže, že "má koule" ale naopak činí dojem, že neumí udržet ani vlastní moč ;-O 

mojo 9.8.2006 4:16

...proč na tuto hloupost vůbec reaguji...???

Pane!

V českých podmínkách je volební vítězství toliko rozdání karet! Dobrý hráč uhraje i s mizernou kartou slušnou partii, oproti tomu čučkař to zazdí i s rukama plnejma trumfů.

Topol dostal nejlepší kartu a neví, co s ní...Rocco má karty jen o maličko horší a jak to vypadá, vyjel tou správnou.

Čili: Topolánek nemá na to, aby to uhrál loženejma kartama, tj. aby si uhrál to co potřebuje jenom s tim, co má v ruce. NA TO MÁ V TÝ RUCE MOC MÁLO!!! Prostě to nedá! Nemá to tam. (S tim, co má na ruce si uhraje sto trumfovejch ve Sněmovně, ale na vítězství potřebuje 101! A TO NEMÁ!!! Chápete to?

Vítězství si uhraje ten, kdo těch 101 a víc dá dohromady! Tak začněte honem počítat, kde je možný těch 101 a víc sehnat.

mojo 9.8.2006 4:29

Re: ...proč na tuto hloupost vůbec reaguji...???

Topol to zkusil uhrát na loženejch 100 a POHOŘEL!!! (Logicky!)

Paroubek se chová rozumněji a ví, že na ložený to neuhraje ani on. Musí sehnat parťáka! A na rozdíl od Topola ví, kde ho hledat: pochopitelně, že jenom u toho, kdo mu k těm jeho 74 (tuším) dá 27 a víc. A kdo je má??? No jenom jeden jediněj další hráč!!! Jak PROSTÉ!!! Jenom a jenom ODS!

Tato hra je jednoduchá, bohužel jsou hráči, kteří dodnes nepochopili pravidla a domnívají se, že to uhrajou na uměleckej dojem. Body za uměleckej dojem se ale neudělují...!

Pokud to Topol odmítne uznat, skutečně se mu stane, že mu karty vezmou pod nosem ti z jeho party, kterým to nejdřív docvakne.

Autor má v tomto naprostou pravdu.

Pišta 9.8.2006 8:08

Hrajete mariáš?

Tam, pokud list stojí za prd, rozdá se znovu...

Hezký den

jonáš 9.8.2006 8:41

Re: Hrajete mariáš?

Ale nejdřív se zaplatí ;-D

mojo 9.8.2006 4:20

Re: A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

"Ve VŠECH demokraciích se počítají hlasy voličů, v případě BLÍZKÉHO vítěství strany jedné se hlasy PŘEPOČÍTAVAJÍ a vítězí ten, který má, byť o JEDEN hlas více, než druhý."

Tak toto je ovšem také perla! Zkuste si cvičně projít, jak se kde volí! Jsou systémy, kde vyhrává i ten, který má dokonce absolutní menšinu hlasů (př. jednokolový většinový systém) a nikdo by si nedovolil cokoli plácnout o NEdemokracii...

Olinka 9.8.2006 7:05

Re: A nestydíte se ani trochu, Houdo, za tu pitomost ?

...naprostý souhlasR^...překrucování, termín "druhý vítěz voleb", negace, demagogie...toť vše, čeho jsme se zatím od šéfa ČSSD dočkali!!!Rv