26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo vyhrál volby

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 9.8.2006 9:33

Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

ale ale, každý kdo tvoří kapitál, tak se uživí, to byste nevěřil. Zkazky na téma - jak jinak se dostal k penězům, než že ja nakradl, jsou zkazky těch neschopných, kterým sice vadí pár velkozlodějů, ale sypmatizují s kradoucí cikánkou v tramvaji. Vila u moře není drahá, to se jen tak říká.

franta 9.8.2006 11:18

Opravdu ?

"Zkazky na téma - jak jinak se dostal k penězům, než že je nakradl, jsou zkazky těch neschopných". A platí to i o kakaovém Krausovi ? Pokud ano, proč na něj útočíte ? A o Koženém ?

spaldings 9.8.2006 12:00

Re: Opravdu ?

nepaltí, je to jedna z možností, jenže pro Vás to je převažující činnost. Jistě jste si všiml mé poznámky o obrzlodějích, tak co tu rozvíjíte za mé, Vámi smyšlené výroky ?

eTony 9.8.2006 8:34

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

posílání někoho do prdele není vyhánění, ale vyjádření názoru, Tarasi. Jenže chápání psaného je pro vás kyselými hrozny.

Dag Badman 9.8.2006 9:10

Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

umíte číst jenom selektivně? Co ta druhá část věty? "nebo raději ke zdi"?

Jirka ( původní) 9.8.2006 9:23

Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Tyto věty od Pana Kořenského jsou básnícká licence....protože tento pán, nemá bolševické sklony a jistě nikoho nebude zavírat a střílet, to mu jeho přesvědčení nepovoluje, neboť liberaliáni nepovažují druhé lidi za zvěř ( teda podle toho jak se tady projevuje, měl by to být jeho životní postoj) To ostatní spíše předvedli to co pan Kořenský říká. Už rozumíte.

Dag Badman 9.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

problém je v tom, že libertariána by vůbec takové slovní spojení ani nemohlo napadnout. Kdybych chtěl být hnusný, tak bych řekl, že ta totalita je v Kořenském zažraná stejně jako v některých komunistech.

Myslíte si snad, že "židi do plynu" jsou také básnická licence? Asi máte na básníky poněkud zvláštní náhled.

Jirka ( původní) 9.8.2006 9:40

Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

ale to vůbec ne......jen je docela dobré spíše se zamyslet nad obsahem, formy v tomto případě vychází  asi z momentální " nasranosti " . Omlouvám se za vulgaritu, ale nemohl jsem jinak.

Dag Badman 9.8.2006 9:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Klidně bych mohl oponovat tím, že ve stavu nasranosti člověk přestává kontrolovat své civilizační návyky a na povrch vystupuje jeho pravý charakter.

Radši ovšem budu doufat, že to Kořenský napsal v náhlém pomatení smyslů.

jonáš 9.8.2006 10:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Zanechte nadějí -- on je při dlouhodobym sledování vzácně konzistentní :-/

spaldings 9.8.2006 9:46

Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Milý naivní demokrate. Jan Werich kdysi řekl dosti důležitou větu , týkající se morálky a snadno aplikovatelnou i na demokracii "Každej morální předpoklad musí bejt futrovanej klackem, protože jinak by se žádnej morální předpoklad nemohl udržet, protože lidi jsou lidi". První, kdo vždycky do posledního využili demokratických principů byli levičáci, vedení komunisty a využili je proto, aby je vzápětí mohli zrušit a nastolit totalitu. Protože to tedy je dle komunistů logický vývoj:  demokracie-totalita, pak je třeba ve chvíli, kdy komunisté právě připavili druhou část tohoto schematu předběhnout je a co to připravili jim předvést na jejich vlastní kůži. Toť vše.

Dag Badman 9.8.2006 9:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

dobře, chápu to, jste komunista na druhé straně barikády.:-/

Jirka ( původní) 9.8.2006 9:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

to bych rád zastal, to říkal Werich a ne Spaldings....snad mě nechcete namluvit, že Werich byl pravičák a stál na nějaké barikádě, to byste mě rozesmál....

Dag Badman 9.8.2006 10:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

ne, vy jenom nechápete Werichův výrok. Protože spaldings ho při aplikaci na demokracii evidentně chápe následovně:  Každá demokracie musí bejt futrovaná nožem a každého, kdo , má jiný názor na demokracii je nutné okamžite podříznout.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

Já mohu namítnout to samé, že Vy ho nechápete. Já ho chápu zhruba stejně jako spaldings ( pokud vůbec mohu soudit),  task že na ty pravé a levé konce pol. spektra musí být velká přísnost, jinak využijí jisté a ověřené slabosti svobodné společnosti a chopí se moci.  

spaldings 9.8.2006 10:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spaldings, Kořenský a eTony

přesně tak. Jenže ono to panáčkovi na levici vadí, na pravici by souhlasil, demograt ;-P

jonáš 9.8.2006 8:36

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

-- no voni na Pinochety nedorostli tak jsou spíš Pinochiové ;-D

eTony 9.8.2006 8:50

vtipům

za každou cenu se skoro nikdo nezasměje, Jonáši. Jen lidé ducha mdlého.

Taraszátaras 9.8.2006 9:06

Re: vtipům

Zatímco to, že v roce 89 jsme měli pozvat Pinocheta (viz debil spaldings), je k uchechtání srandovní.

eTony 9.8.2006 9:29

Re: Re: vtipům

a jste vy opravdu takový trouba, který věří tomu, že spaldings svými slovy opravdu myslel faktické pozvání Pinocheta ? Nebo jen vyjádřil Pinochetovu ráznost, která se nemusí líbit všem, kterou zamezil Allendeho pokus nastolit v Chile socialismus jako první fázi nové společnosti, nazývané komunismus ( nebo nověji komunistická společenskoekonomická formace ) ?

clay 9.8.2006 9:31

Re: Re: vtipům

fašisto, umíte fašistu rozdat, umíte taky fašistu přijmout?

Jirka ( původní) 9.8.2006 9:37

Re: Re: Re: vtipům

Obávám se, že soudruh T. rozdává fašisty komukoliv a to kdykoliv , když s ním dotyčný nesouhlasí a je úplně jedno z jakého důvodu. A ještě více se obávám , že vůbec neví co to je a používá to, že ho v jeho buňce nic jiného nenaučili....

Taraszátaras 9.8.2006 10:00

Re: Re: Re: Re: vtipům

Jestliže jsme se přestali navzájem všímat, tak i vaše inklinace k fašismu je nesporná, stejně jako neustálé vytahování majetkem, cestováním, elitářstvím, které je podepřeno pravopisnými hrubkami nejvyššího řádu. Nedivím se, že vás Jacques posílá do prdele na potkání.

spaldings 9.8.2006 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

jo Jacques, nojo. To jsi z dobrýho hnízda. ;-P

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

jsem elitář no a co.....Já  s tím problém ,ale kdo Vám říkal, že si Vás nevšímám, já když Vám odpovím tak Vám nenadávám, nebo ano. Jestli to není nevšímání nevím......A pravopis ještě nedegraduje obsah, ale to Vy víte. Když jste slušný tak je to OK, i když s Vámi nesouhlasím, tak je přeci možné o čemkoli diskutovat. A to vidím jako podstatný rozdíl mezi Vámi a žakem , tak se nesnižujte na jeho úroveň. Žak, upřímně řečeno není měřítko. A kdybyste si všiml lépe, on se chová neurvale a vulgárně ke všem co mají jiné názory.....Tak trochu upuste páru s těmi fašisty a bude to v pohodě. 

Taraszátaras 9.8.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

Jestliže někoho v českých poměrech oslovíte soudruhu, tak je to - vzhledem k tragickým zkušenostem s bolševiky - sprostá nadávka. Slušně diskutuju jenom do té doby, než mi někdo jako vy začne nadávat.

Jirka ( původní) 9.8.2006 10:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vtipům

odpusťte si fašisty a já vynechám soudruhy...co Vy na to....možná Vás to uráží stejně jako mě.....oni Ti fašisté si někoho z mé rodiny nenávratně vzali, ostatně to udělali soudruzi taky takže pro mne jsou obě polohy velká urážka,  pokud na to přistoupíte můžeme normálně mluvit, domluveni?

jonáš 9.8.2006 10:51

Re: vtipům

Jistě, chytrý se smějou když řeknete bradavice :-P

clay 9.8.2006 9:29

Re: Spaldings, Kořenský a eTony

fašista křičí, chyťte fašistu

Hasan 9.8.2006 8:11

Škoda že se rozpadl Sovětský svaz.

To by se to autorovi článku žilo.Tvrdit že černá je bílá a mít za sebou takovou oporu.Mít vždycky pravdu a běda tomu kdo tomu nevěří.Takhle to jenom ukazuje kam ČSSD směřuje.