28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
novys 11.4.2007 10:40

Re: Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Fakt super legenda, kdo tomu jestě věří(Y) ? Nehlaste se tolik !!!

Vlali 11.4.2007 9:23

argumentace?

Tak pan Vagner argumentuje. Proti skutku výměny mobilů, snadno ověřitelnému, postavil prohlášení mluvčí policie, že skutek je odložen z rozhodnutí nových (Langrových) lidí na policii. Mně osobně to připadá jako potvrzení sdělení ČT1. Nějak také zapomněl (nehodilo se) na tvrzení pana Vidíma, že mluvil s Kubicem pouze jednou (kvůli sjednání termínu jednání) a ejhle ono to bylo v čtyřech dnech nejméně 6x (včetně mobilu jeho ženy) tak nevím jestli nás má za blázny nebo píše "na zakázku"?

redhat 11.4.2007 10:43

Re: argumentace?

Obojí je správně - dělá si z nás blázny a píše to na zakázku - S námi po modré!

qwase 11.4.2007 9:07

mafián Langer

ČT je příživnická organizace a tak by se s ní taky mělo zacházet.Od kolaborantské revoluce ještě nebyl uveden jeden důkaz o snaze je ovlivnit.Vše zůstalo u slov -snad,mohloby,pravděpodobně,mohlo se stát,jestli-že,pakliže a pod..Kdo kohu a komu co v TVlíže dodsnes neuvedl.Když se miláček národa a ČT upšoukne,ihned jsme ujištěni, samozřejměněkolikráte za den,že nemá plné kalhoty a že jeho rozum je to nejlepší co tato země vyprodukovala - nebo se snd ad v hodnoce ní P. mýlím- podle toho také vypadajíplaty a odměny. Jidášovi stačilo třicet stříbrných.Zmizely kontraverzní pořady,večer je námpředkládán kulturní šmejd a veselte se blbečkové.My svoje máme a bude ještě vic. ČT je socialisticko-komunistická organizace a dle tohose taky chová.Pokod se to vše nevyháže,nic se nezmění.

mirek 11.4.2007 9:04

UNIKÁ JÁDRO PUDLA

S největší pravděpodobností uniká části veřejnosti základ a tím je výsledek vyšetřování. Je však část médií, která si na tom, že část konzumentů nechce samostatně přemýšlet, staví svou práci i svůj vliv. I přes masívní nasazení policistů a veliké množství odposlouchaných telefonů, jakožto potenciálních zdrojů informací, nebyla do dnešního dne zveřejněna jediná věta, která by svědčila o prokázání viny Langra. Buď je Langr až tak mazaný zločinec, nebo policie až tak neschopná. To v případě, že se trestný čin opravdu stal. Pro mne je spíše pravděpodobná varianta, že Langr není zločinec a policie není neschopná. Jen se zkrátka onen skutek nestal.

Vlali 11.4.2007 9:26

Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

Vy věříte ve vyšetření své osoby Langrem? To je jako by Pablbek měl hodnotit své projevy. Vážně myslíte, že by nechal důkazy zveřejnit, nebo by nechal vyhodt lidi co ty důkazy mají?

StandaT 11.4.2007 9:35

Re: Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

Za prvé, vyšetřovala to Borníkova, t.j. socdemácká inspekce.

Za druhé, pokud by byl nějaký důkaz, již by bylo několik ParoubkoBublanových tiskovek a v novinách desítky článků. Doposud "uniklo" z policie prakticky všechno, co se ODS týkalo. Od Volfa přes Doležala až po Dalíka.

Vlali 11.4.2007 9:44

StandoT

Mýlíte se. Začala to vyšetřovat Borníkova. Ta stačila zjistit, že Langr a Vidím lhali v tom, že nevolali Kubicemu. A i ta tiskovka byla (na NP se o tom samozřejmě nepsalo). Další vyšetřování už spadá pod Langra (jeho lidi) zrovna jako ukončení bez výsledku.

Douša Josef 11.4.2007 10:31

Re: StandoT

Ale bylo! 5.března!

čtenář zdrojů 11.4.2007 10:53

Stando

Já zas dodnes čekám na tiskovku modro-soudruha Váňusky Langera, na které nám slavnostně sdělí, že všechna obvinění růžových soudruhů, uvedená v Kubiceho zprávě, byla prošetřena a uznána za pravdivá. Ono to totiž zatím vypadá tak, že zatímco svině Kubice a soudruzi Langer a Vidím pospíchali se zveřejněním zprávy těsně před volbami, dnes mají najednou času dost a čekají, až zapomeneme.

Eva 11.4.2007 9:30

Re: UNIKÁ JÁDRO PUDLA

A co dyž je policie v rokou Langera ?

a m i Z .M 11.4.2007 8:47

Pane Wagner, nehledě na to,

že oproti Vašemu líčení, Langer v ČT popřel vlastní telefonáty sice nepříliš jistě, ale osobně, může vydávat právě Langra za maják české demokracie jenom někdo po inkasování úderu perlíkem mezi rohy. Styl Vašeho útoku na reportérku ČT dokládá, že se Vám muselo něco takového v poslední době přihodit.

qwase 11.4.2007 8:39

mafián Langer

ATINA 11.4.2007 8:32

mafián Langer

Mell 11.4.2007 8:30

Nechte lidi normálně žít

Chtěl bych se někdy dožít situace, že na našem politickém poli budou dvě hlavní seskupení pravosředové a levostředové a  budou  se demokratickým způsobem, ve volné soutěži, snažit přesvědčit voliče o tom, že jsou pro příští volební období ti nejlepší.

Prozatím stále přetrvává návyk ze socialistických dob, kdy strana udělala všechno proto, abych vládla  a pak se tam bude držet za každou cenu, ať to stojí (daňové poplátníky), co to stojí. Paroubci a spol. pochopte, že vaše osmapůlleté vládnutí skončilo, ukázali jste co umíte a teď laskavě přenechte vládnutí těm druhým (včetně ministerstva vnitra) a buďte konstruktivní opozicí. V dalších volbách můžete lidi přesvědčovat o tom, že zi druzí jsou diletanti a vy jste geniové. Dnes si ale neberte národ jako rukojmího ve svých hrách o moc a nechte lidi normálně pracovat a žít si svůj každodenní život.

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:40

Ano soudruhu Melle

hlavně ať tě nechají normálně pracovat. Ty, normálně pracující, chceš mít přece klid na práci. A dokonce chceš, aby růžoví soudruzi byli konstruktivní opozicí. Ježiši kriste.... 8-o8-o8-o

Nějak si nemohu vzpomenout, že bys chtěl mít klid před rokem. To jsi tehdy klid na práci nepotřeboval? Asi ne. Dokonce i ta tehdejší opoziční ODS byla tehdy konstruktivní, že jo? To až najednou teď máme hodnou vládu a zlou opozici, zatímco tehdy jsme měli zlou vládu a hodnou opozici.

františek 11.4.2007 8:05

Chudáček Ivánek ! ! !

Tak jak je dnes na tom Ivánek Langrů ? Pořád si půjčuje mobilní telefon, když ten svůj před půl rokem ztratil ? Tento fakt o půjčovaní potvrdili účastníci reportáže ! ! ! Škoda, že si nemůže dovolit nový, případně starší přístroj, to bude asi tou 7 mil. hypotékou, která ho nesmírně tíží........

re 11.4.2007 8:18

Re: Chudáček Ivánek ! ! !

Plácáte kraviny,staráte se o voloviny,již se někdo ráčil obtěžovat obsahem Kubiceho zprávy?Dle Bublana  jsou tam  závažné obvinění některých politiků.Paroubek bude mlžit a mlžit, jen aby se nic nešetřilo.

františek 11.4.2007 8:26

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

Pokud si stále musí půjčovat telefonní aparát, tak bych mu rád poslal třeba pět korun....:-D

Malý Aston 11.4.2007 8:28

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

I informace,že na ministerstvu vnitra zůstalo po Paroubkovi,Bublanovi a Husákovi pracovat 150 bývalých a já se domnívám i současných řídících pracovníků Stb,nějak na Čt1 neuvádí.To nebyli nějací,kteří něco podepsali ale řádně vycvičení a proškolení agenti,možná i ve škole v Moskvě.Takže souhlasím,Čt1 se stala hlásnou troubou,pod vedením trouby Janečka a dalších komančů,kteří to nenanpsali do svých životopisů.Moderátor Moravec,Jan Kraus a jiní,ovládají díky našim poplatkům,které musíme platit aniž by jsme se na tu televizi bolševickou dívali tuto veřejnoprávní televizi.:-D

pepa 11.4.2007 8:34

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

R^R^R^

janoryna 11.4.2007 9:55

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

a ti estébaci tam byli přijati za ministra vnitra Rumla za ods jako nepostradatelní. už jsou postradatelní .... 

Vlali 11.4.2007 9:57

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

A co teprve informace, že předlistopadový prokurátor je vrchní státní zástupce pro Prahu. Sakra no ale toho dohodila ODS tak to bude narozdíl od socanů v pořádku;-D.

indy 11.4.2007 11:14

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

Když se tak pohoršujete nad stopadesáti totálně odvařenými studenty ruských škol na vnitru, proč vás netíží skutečnost, že řádově více vlivných person na silových ministerstvech, zamini, u tajných služeb, ve vedení politických stran  a mezinárodních organizacích maká pro CIA, MI6, BND, MOSSAD a nadnárodní korporace? To jsou občané ČR  kteří se dopuštějí vyzvědačství. Už jste zaznamenal, že by naše ostražitá kontrarozvědka chytila od roku 1989 jediného německého, amerického, britského, izraelského nebo vatikánského špiona? Nebo "západní přátelé" mohou a "východní nepřátelé" nemohou? Pro jedny zákony ČR platí a pro druhé nikoli? Račte dále do Čech, Vy jste tu páni a my jenom pohůnci, kteří Vám teď prostřednictvím svých spoluobčanů splatí dluh za podporu, kterou jste laskavě investovali do nás v minulosti. A pro ty blbé heslo - Čtyři nohy dobré, dvě špatné - viz farma zvířat, Orwell. A lhát, lhát , lhát a opakovat, opakovat, opakovat.....Takový  rektální alpinismus, jako předvádí někteří aktivisti, tady nebyl ani za komančů v 50. letech !

Tito "mitarbeitři" aktivně a skrytě prosazují zájmy svých chlebodárců a podílejí se například na manipulaci českých voleb. Nevšiml jste si ničeho při posledních volbách, že ne? 

Vítejte v Absurdistánu, kde si můžete myslet co chcete, a co chcete, rozhodneme MY.

tyro 11.4.2007 8:28

Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

 Stále čekám, kdy se obsah Kubiceho zprávy konečně vyšetří a vyjde najevo zda byl lživý, či pravdivý. Zatím je to jen tvrzení proti tvrzení.

 Únik této zprávy je dobrodiní pro národ, který by jinak nevěděl nic o poznatcích stran mafiánských praktik v politice!

Malý Aston 11.4.2007 8:39

Re: Re: Re: Chudáček Ivánek ! ! !

To vážený pane musíte poslouchat a číst i jiné noviny jak Rudé právo a dívat se na jiný program než ten od Janečka.Husák,šéf policie musel odejít,měl milenku od Stb a ta vynášela informace pro mafii.Ten šéf úřadu u Paroubka je zavřený včetně dědka z Vysočiny,potřebujete ještě nějaké další informace,že pan Kubice nelhal?:-D

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:29

naivní re

obsah Kubiceho zprávy má šetřit policie. Ježe policii řídí soudruh Váňuška Langer. A to je problém. Váňuškovi stačí, aby dal pokyn. Jenže on ten pokyn nedá, protože by si tím sám podřízl větev. A podřízl by ji i svému kolegovi Vidímovi. Růžoví soudruzi už několikrát požadovali, aby sněmovna zřídila komisi, která bude okolnosti vzniku Kubiceho zprávy a její obsah zkoumat. Jenže modří soudruzi jsou jaksi proti. Tuhle komisi oni podpořit nemohou. To by totiž podpořili vyšetřování sebe samotných.

A tak nám dnes Váňuška oprášil policejní akce Kryštov, které dříve tak rozhořčeně kritizoval společně se soudruhem Topolánkem. To aby se na jiné věci pozapomnělo. Dnes si totiž Váňuška na akcích Kryštov ukájí svou nenahraditelnost.

tyro 11.4.2007 8:34

Re: naivní re

 Plácáte nesmysly! Kryštof spadá pod dopravní policii a Langer nemá do toho co kecat!

čtenář zdrojů 11.4.2007 8:43

Re: Re: naivní re

za vlády socanů do toho stínový Váňuška společně se stínovým Mirkem kecali furt.;-D;-D;-D Dokonce požadovali demisi ministra vnitra za to, že akce Kryštof je prý buzerací řidičů.

Eva 11.4.2007 9:36

Re: Re: naivní re

Opravdu? není náhodou šéf vnitra ? Mít tak vaši víru