27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 11.4.2007 10:08

Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

Langr evidentně ovlivňuje vlastní kauzu a je natolik drzý, že vyhrožuje změnami v daném útvaru. To si jaksi pan Bublan ani Paroubek nedovolili. Takže o mafiánech a gaunerech mám své mínění. Pan Langer patří evidentně k jejich špičkám.

Malý Aston 11.4.2007 10:13

Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

A co těch 150 vycvičených agentů v Moskvě,co zůstalo na ministerstvu vnitra po Standovi a Bublanovi,to je v pořádku?A nepatříte náhodou k nim?:-D

gerontusinza 11.4.2007 10:17

Nechte si své agitační finty a bláboly pro sebe a Langra. Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

Langr je vaše krevní skupina ale pochybuji, že by vám předkládal utajované informace troubo. Přestaňte už kecat nesmysly. Pokud ovšem za to nejste dobře placen. Pak je to vaše zaměsznání ale vyhněte se mým příspěvkům s takovou pitomou argumentací. Troubo, modrej.....

Von 11.4.2007 11:15

Re: Nechte si své agitační finty a bláboly pro sebe a Langra. Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

ACH TY BARVY, o co lépe jsou na tom PSI, ti jsou totiž BARVOSLEPÍ!

Kubeš 11.4.2007 11:16

Re: Nechte si své agitační finty a bláboly pro sebe a Langra. Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

Gerontusinza je stará rudá struktura a jelikož nemůže ze sebe vypotit žádný věcný oponentní názor, nezbývá mu nic jiného než se uchylovat k nadávkám. Dříve tito soudruzi nenadávali ale rovnou zavírali.

gerontusinza 11.4.2007 13:14

Teď to nechávám na vás a vaše stranické "svědomí" vy Langrův tajtrdlíku.Re: Re: Nechte si své agitační finty a bláboly pro sebe a Langra. Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

Jinak váš názor ne mě mne zajímá asi jako bolesti hlavy vaší tchýně. Takže kubeši běžte víte kam...... a pro názornost (Y)

Vlali 11.4.2007 10:18

Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

NO a co ten předlistopadový prokurátor jako státní zástupce pro Prahu. Toho ovšem dosadila OdS tak je to v pořádku? Ty agenty pomohla odhalit ta samá ČT co jí Wagner spílá. Všem rovně nebo se mýlím?

Mard 11.4.2007 10:17

Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

Jasně. To že byla iniciována kauza odposlechu opozičních politiků Paroubkem a Bublanem jaksi není pravda, odposlechy proti sobě organizoval Langer sám! To je ale šibal, liška podšitá! Takhle díky konání modrých strak to vypadá jako kdyby poctiví socani se podíleli na nějakých lumpárnách!

gerontusinza 11.4.2007 13:08

Nikoli pane Langr jenom kalí vodu s odposlechy, když nemůže doložit ani mrť z Kubiceho zprávy.Re: Re: Pane Wagnere,teď se snažíte ovšem manipulovat vy. A nezakrytě.

A tajtrlíci vašeho typu mu v tom pomáhají. A´t žije modrá troubo, ....(Y)

Štváč 11.4.2007 10:07

samé drobnosti

Pokud vyhází všechny předlistopadové fízly z vysokých funkcí, odpustím mu i to, že telefonoval z mobilu ženy starosty Olomouce, jak tato výslovně potvrdila v týdeníku Respekt. Důvod ? Ztratil oba telefony. Ta maličkost, vám ve vaší tendenční zprávě chybí.

Von 11.4.2007 10:03

Tak jsem si vzpomněl

na jeden svůj starý nápad, původně z roku 1992, který se mi vrátil i v roce 1998. Byl to nápad nereáný, ale stále častěji si nyní k němu dodávám -BOHUŽEL !!

Po "výkonech" našich qvazipolitiků jsem tehdy uvažoval, že by snad bylo nejlepší, kdybychom požádali nějakou zemi s dlouhou demokratickou tradicí, aby nám na JEDNU GENERACI ZAPŮJČILA osvědčené politiky, kteří by napravili ten hrozný marast, který tu po totalitě zůstal!!

Maně si vzpomínám, že to bylo vždy začátkem DUBNA - tedy APRÍLA a bohužel se mi tento nápad vrací i v roce 2007.

Malý Aston 11.4.2007 10:11

Re: Tak jsem si vzpomněl

Dobrý nápad ale není reálný.Celou Evropu již dnes ovládají socani,toužebně vyhlížející ke spojení s Putinem.A ty imperialisty z USA nikdo nepozve.Možná že by prošel ještě nějaký číňan nebo iráčan,kámoši od Zaorálka.Ale Fidel nebo Lukašenko by mohl pomoci.Na čechůny platí je velký bič a malý dvůr.Dáš jim svobodu a demokracii a oni volí diktátora Paroubka a druzí zase Filipa.Ti kteří ještě nic neznají tak volí Zelené a věří,že to pomůže očistit naše řeky,luky a háje od socialistického budování světlých zítřků.Dalším 50% občanům je jedno kdo vládne,jen když je na pivo a na holky.:-D

Ivan 12.4.2007 9:55

Re: Re: Tak jsem si vzpomněl

Proto je nutno se přiklonit k velikému USA, aby i evropští  "naši hoši" mohli jít bojovat do Afganistánu a Iráku a mohli konečně taky trochu znásilňovat a vraždit. Protože ti strašní socani z nějakého neznámého důvodu to znásilňování a vraždění nemusí.

Douša Josef 11.4.2007 10:25

Re: Tak jsem si vzpomněl

Politiky? Ale ti jsou voleni z nás,lidí! Museli bychom si bohužel pujčit především minimálně dvě generace lidí!

Von 11.4.2007 11:20

Re: Re: Tak jsem si vzpomněl

Jistě pane Doušo, toto VAŠE dovršení našeho problému jsem sice také nazřel, ale ani DNES jsem se ho neodvážil publikovat. Nejsem bohužel tak odvážný, jako Vy. 

Fafa 11.4.2007 15:34

Re: Tak jsem si vzpomněl

To zni rozumne, muzeme dokonce pouzit mezinarodni vyber. Par kandidatu bych mel: Lee Kuan Yew - prezident, Clarence Thomas - predseda Nejvyssiho soudu, pani baronka  - premierka, John Howard - ministr obrany, Maurice McTeague - ministr financi, jen je skoda, ze umrel Augusto - kandidat na ministra vnitra. Vsimnete si, ze tahle sestava by dokonce byla multikulti, multirasova a genderove korektni. ;-D

Vítek 11.4.2007 9:30

A co Václav Moravec?

V ČT se již nedá sledovat téměř nic. Václav Moravec rudne čím dál tím víc a když si pozve do studia dr. Ratha (a zve si ho na můj vkus příliž často), tak si vystačí sami dva. Hlavně, že za to MUSÍME PLATIT.

Gaston 11.4.2007 9:42

Re: A co Václav Moravec?

Naprostá pravda. Je to bolševická mafie a ta vždycky hlavní příjmy má z výpalného!!

Jana 11.4.2007 9:43

Re: A co Václav Moravec?

Tak sledujte Novu nebo Primu tam jsou zprávy objektvní! Ke čtení doporučuji Blesk, Mladou frontu, Respekt a někdy i Hospodářské noviny. Na Nově můžete sledovat částo Julínka a jeho báječného tiskového mluvčího. Ráda jsem vám poradila na odpověď nečekám

StandaT 11.4.2007 9:50

Re: Re: A co Václav Moravec?

To, co uvádíte, nemusím narozdíl od ČT platit, pokud to nechci sledovat/číst. Problém je v tom, že veřejnoprávní TV (a ČRo) přestaly být garanty objektivního zpravodajství, přestože je platíme právě pro to.

Malý Aston 11.4.2007 10:05

Re: Re: Re: A co Václav Moravec?

V tom je ten problém.Když socky a komančové ovládají Čt,a't si ji také platí.Neznám jediný důvod proč nadále platit socialistického molocha jako je Čt1a Čt2.To se jim žije za naše prachy,to se jim vysílá když každý měsíc jim nasypeme do chřtánu naše zdaněné peníze.Oni dobře znají,že jedině socky a komouši budou bojovat za jejich platy.Nemám rád ty ceckoně našich peněz,které řídí Janeček.:-D

Kubeš 11.4.2007 11:26

Re: Re: Re: Re: A co Václav Moravec?

100% souhlas s M.A., ale co naděláme, rudá karavana běží dál (za naše prachy).

GrillBill 11.4.2007 9:28

Nerozumim, proc se takhle mlzi

Volal Langer opakovane z vypujcenych mobilu ano nebo ne ? Pokud ano, jak dlouho si mobily pujcoval a komu z nich volal ? Neverim vymluve, ze si musel opakovane pujcovat cizi mobily kvuli ztrate mobilu. Posranec (neprepsal jsem se) si na 100 procent koupi novy mobil jeste ten den, kdy ho ztrati...

Ruda 11.4.2007 9:39

Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Vážený pane, pokud tvrdíte takovéhle voloviny, tak nezbývá nic jiného než říct: kecáte. Pokud vím, tak není nic jednoduššího, než si koupit mobil s předplacenou kartou a pak si nemusím nic půjčovat a moje číslo vlastně nikdo nezná, pokud mu ho nesdělím.

GrillBill 11.4.2007 9:46

Re: Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Vazeny Rudo, muzete mi Vasi reakci nejak srozumitelne vysvetlit ? Langer volal z vypujcenych pristroju, pripadne do nich rval jine sim karty, to je snad jasne vsem. Proc to delal,  pokud v tom nebyl spatny umysl, mi stale neni jasne. A to ani po Vasi reakci.

gerontusinza 11.4.2007 10:13

Mám připomínku. Re: Re: Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Mě je to naprosto jasné. Měl jasný úmysl znevěrohodnit vlastní podřízené útvary a využít vše k tomu aby měl volné ruce k jejich pacifikaci. Vždyť od Kubiceho zprávy je vše tak evidentní.:-/

Kubeš 11.4.2007 11:31

Re: Re: Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Není snad těžké pochopit že zcela správně uvažoval, že ho komančové odposlouchávají. Jenomže bez úspěchu, jinak by to Bublan dávno vybublal.

Mard 11.4.2007 10:28

Re: Nerozumim, proc se takhle mlzi

Dovedu si přestavit, že má Langer podobný problém jako já a to nedostatek času. Mám sice dost peněz abych koupil nějaký mobil se simkou abych něco měl v ruce než mi vybaví novou simku, místo té ztracené, se stejným číslem. Ale problém je, když potřebuji volat rychle. To mi opravdu přijde vhod mobil, který si třeba od někoho půjčím a zavolám mu z něj (jde třeba jen o jeden dva hovory). Je pitomost takhle utajovat hovory, neboť jde většinou o dlouhodobě používané mobily a sim karty, mnohem výhodnější je koupit si nějaký levný mobil s předplacenkou, použít to na pár hovorů a pak kartu vyhodit a mobil někomu věnovat (či případně přeflashnout novým IMEI číslem, podotýkám pro šťouraly).

čtenář zdrojů 11.4.2007 10:39

Marde

tady ale nejde o to, že si Langer ty telefony půjčil. Tady jde o to, že se Langer pohoršuje nad tím, že byly i ty půjčené mobily odposlouchávané. Jestli policie odposlouchávala Langera, který byl podezřelý z uniku Kubiceho zprávy, pak policie vlastně pracovala správně, když odposlouchávala i cizí telefony, které si Langer "půjčil". Tak v čem je problém? Ovšem pokud je nepřípustné, aby se odposlouchávaly cizí mobily, které použije podezřelý, pak je to dobrý signál pro všechny potencionální zločince.

Von 11.4.2007 14:35

Re: Marde

Nemám rád MOBILY a konečně VÍM PROČ!

Všichni víme, že policie pracuje VŽDY správně, a proto asi opravdu může klidně odposlouchávat VŠECHNY telefony, protože dotyčný podezřelý / kterýkoliv / si přece může půjčit telefon od KOHOKOLIV!!