28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 11.4.2007 17:10

Re: Pan Wagner,

Bodejť by přesvědčilo, Jyrka přece říkal něco jiného .....

emersonskej 12.4.2007 10:46

Re: Re: Pan Wagner,

:-D:-D:-D

Marcela 11.4.2007 13:50

a už se zjistilo,

jak je to s tou paroubkovou pedofilií? To v nějakých odposleších nezaslechli?

dežo 11.4.2007 14:08

Re: a už se zjistilo,

To, prosím, nepůjde. Odposlechy jsou archivovány a pomalu pouštěny z lihového domu, tudíž nic o soc-bolšanech na světlo jen tak nevyplave. Leda, že by nějaký agent z ODS nastrčený do Liho-bio domu zběhl a vše nahlásil.;-)

AeroKarel 11.4.2007 17:11

Re: a už se zjistilo,

Optejte se ho, mluvil o ní jen on a nikdo jiný.

údernice 11.4.2007 13:14

jestlipak on nechtěl udržet pracovní místa

pro  mocné  odposlouchávače,  aby  nemusel  jít  hned  po  prověření  z  funkce,  jak  to  jinak   bývá,  abychom  měli   dost   dostatečně prověřených  funkcionářů?

Pete Brich 11.4.2007 12:59

Podle reportáže nedělal Ivan Langer nic jiného, než že jezdil od města k městu a od dědiny k dědině, jen aby si mohl od někoho půjčit mobilní telefon (aby Inspekce MV neměla jednoduchou práci, občas navíc vyměnil SIM kartu) a neustále volal šéfovi pr

1) Jak se odposlouchávači dozvěděli, že volá Langer? Buď ho poznali po hlasu, anebo vždy prohlásil: "Ahoj, Kubice! Tady Langr"

2) Předpokládám, že Langer není tak rafinovaný, aby zavolal nejprve odposlouchávači: "Hele, právě jsem si půjčil telefon, tak se koukej honem napíchnout na tohle číslo" a pak teprve zavolal - viz 1). Pakliže tomu tak nebylo, jak se odposlouchávač mohl dozvědět, z kterého čísla Langer právě volá Kubicemu?

Vychází mi z toho, že Langer ve své blbosti tím, že si neustále půjčoval cizí mobily, dokázal, že je odposloucháván - KUBICE. Pak se ovšem Kubicemu nedivím, že hned spěchal do sněmovny, protože cítil, že mafiáni jdou po něm.

PB

Martin 11.4.2007 13:03

Re: Podle reportáže nedělal Ivan Langer nic jiného, než že jezdil od města k městu a od dědiny k dědině, jen aby si mohl od někoho půjčit mobilní telefon (aby Inspekce MV neměla jednoduchou práci, občas navíc vyměnil SIM kartu) a neustále volal šéfov

je jeden problem, ze se tu neustale zamenuje vypisy volani s odposlechy

gerontusinza 11.4.2007 13:26

Ale nezaměňují, to zaměňují ti co je chtějí zaměńovat. Re: Re: Podle reportáže nedělal Ivan Langer nic jiného, než že jezdil od města k městu a od dědiny k dědině, jen aby si mohl od někoho půjčit mobilní telefon (aby Inspekce MV neměla jednoduchou p

Tedy agitátoři a troubové. Troubu nepřesvědčíte, ty lze jenom politovat, ale agitátor to je jiná, dobře placená krysa, zatemňující vše co lze i nelze. Jinak hezký den a nenechte se otrávit několika blbci, kteří nedělají nic jiného než leží na netu, a svá bebíčka a hlupáctví si hojí fandovstvím Asi nemají rádi fotbal. hezký den.

dežo 11.4.2007 14:06

Re: Ale nezaměňují, to zaměňují ti co je chtějí zaměńovat. Re: Re: Podle reportáže nedělal Ivan Langer nic jiného, než že jezdil od města k městu a od dědiny k dědině, jen aby si mohl od někoho půjčit mobilní telefon (aby Inspekce MV neměla jednoduch

Leží na netu říkáte? Tak hybaj soudruhu něco dělat a přestaň agitovat bolševické sviňárny;-O

Pete Brich 11.4.2007 14:35

Jak z výpisu zjistíte, že Langer volal z cizího telefonu, Martine?

Mobil marťanské generace? ;-P

PB

Fafa 11.4.2007 15:22

Dobre Martine,

Tak dejme tomu, ze u mne byl na veceri poslanec Vidim a z meho domaciho telefonu zavolal plukovnika Kubice. To by mne docela zajimalo z jakeho vypisu hovoru a pripadne odposlechu se tohle Inspekce MV legalne dozvi. Predpokladam, ze pan poslanec neni uplny idiot a cestou domu nevola znovu ze sveho mobilu a nevyklada panu plukovnikovi, jak krasne na vsechny vyzrali, kdyz si pred hodinou povidali na Fafove telefonu.

NevericiTomas 11.4.2007 17:05

Re: Dobre Martine,

Jeste je jedna moznost. Vis-li kde se pan poslanec nachazel, nechas proverit vsechny odchozi hovory z mista a zjistis, zda-li volal Kubicemu. To ovsem predpoklada sledovat poslance Langera:-)

Fafa 11.4.2007 17:23

Tomasi,

Sqele! Predpokladam, ze pan poslanec se denne nachazi na mnoha mistech. Tak se budou proverovat odchozi hovory z Poslanecke snemovny, par restauraci, pripadne nejake ambasady, kde byl na recepci? Fakt bezva. To s tim sledovanim je taky dobry. Takze na zaklade trestniho oznameni pro pomluvu (?) podaneho odchazejicim premierem zacne policie sledovat nastupujiciho ministra vnitra a da byvalemu premierovi moznost nahlizet do spisu?

Jo, mimochodem. Na plukovnika Kubice bylo vydano povoleni k odposlechu nebo se proste kontroluji VSECHNA cisla volana ze VSECH mist, kde se zastavil pan poslanec?

 

Kateřina Dostálová 11.4.2007 13:28

Re: Podle reportáže nedělal Ivan Langer nic jiného, než že jezdil od města k městu a od dědiny k dědině, jen aby si mohl od někoho půjčit mobilní telefon (aby Inspekce MV neměla jednoduchou práci, občas navíc vyměnil SIM kartu) a neustále volal šéfov

Pán není technik, že jo.... 

Pete Brich 11.4.2007 14:31

Ráčejí upřesnit, Káťo! Pán není jasnovidec.

;-)PB

StandaT 11.4.2007 12:47

policajti

Problém nevidím ani tak v policajtech samotných. Ti mají prohledat i zdánlivě slepé a absurdní uličky.

Problém vidím v dozorovém státním zástupci, který měl ohlídat, aby při tom prohledávání dodržovali nastavené mantinely. Navíc, kdo jiný, než dozorový zástupce by - jako insider - měl vědět, že mezi IM a UOOZ panuje otevřená válka již od zažehlování zásahu U Holubů a tím spíše měl Inspekci hlídat. Nevím, co chce Vesecká pořád vyšetřovat. Kolem kauzy Kubice vyšetřovala už několikrát a ... Čím dál tím více to vypadá na potřebu něco systémově udělat se Státním zastupitelsvím jako takovým.

Jasná indície, kterou vydala kauza odposlechů ukázala, že soudci pracují ryze formálně (tak kde to mám podepsat, když už jste tady) a je také docela znepokojivá.

dežo 11.4.2007 14:11

Re: policajti

Vesecká má patrně osobní spis na Vysočině, té nevěřím ani dobrý den. Často navštěvuje Zemana a to není jen tak.....:-/

Jindra 11.4.2007 12:33

Soudím

že by se policajti měli spíš rozhlížet po tom autě, co mi nedávno ukradli, než aby za pozornosti medií foukali Paroubkovi na bolístku...

Martin 11.4.2007 12:34

Re: Soudím

jenze ted se mame zabyvat langrovou bolistkou, kterymu se nelibi, ze nekdo zjistil jak pro telefonovani kubicemu ods pouziva mnoho ruznych telefonu

Jindra 11.4.2007 12:42

Re: Re: Soudím

mě spíš trápí jestli najdou to ukradený auto, jenomže na to policie evidentně nemá čas. Prošetřuje různá podání politiků.

clay 11.4.2007 13:21

Re: Re: Soudím

vy taky věříte každé pohádce, ve které chytrý Jyrka přelství hloupého draka

Fafa 11.4.2007 15:24

Martine:

na rozdil od kradeni aut telefonovani z ruznych telefonu neni tak uplne trestny cin, ze?

AeroKarel 11.4.2007 17:13

Re: Martine:

U langera určitě je!:-P

Fafa 11.4.2007 17:43

AeroKarle:

Chapu, prinejmensim sprosty podezrely. ;-P

F.VÍZEK 11.4.2007 12:29

Svobodná média jsou šancí!

Se všemi chybami a nedotaženostmi jsou naše média pořád tou jedinou šancí, že se v Česku jednou začne dělat opravdu slušná politika a že politici budou opravdu slušnými, mravnými, čili těmi nejlepšími z nás.  Cesta k tomu je dlouhá, ale bez svobodného tisku a svobodného odvážného novináře od počátku neschůdná.  Přes média občané činnost politiků - svých zaměstnanců - mohou nejlépe kontrolovat, žádná špína se nemůže schovat, každé "svinstvo" vyplave na povrch.  Braňme nezávislost novin a novinářů i přes chyby, které občas dělají... Tisk nemá mocným sloužit, ale nastavovat jim zrcadlo.

František I. 11.4.2007 12:36

Re: Svobodná média jsou šancí!

To nejspíš míníte hochy a dívky z ČT, tedy hlavně ty, co byli v komstraně, stb nebo jsou otevřenými zastánci sockomoušů. Při pohledu na vás a vašeho voždě Paroubka, si jaksi nedovedu tu slušnou politiku představit.

pepa 11.4.2007 12:45

Re: Re: Svobodná média jsou šancí!

R^R^Braňme nezávislost novin a novinářů i přes chyby, které občas dělají... pokud píší jak KSČSSD chce.

Jinak je samozřejmé,  podat sem tam nějaké to trestní oznámení, nějakej ten odposlech nebo žalobu. Vše pro oranžovou/červenou svobodu slova a jednotlivce.

 Vízek na hrad (pokud mu to Paroubek) dovolí.

StandaT 11.4.2007 12:55

Re: Svobodná média jsou šancí!

Tentokrát s Vámi, pane Vízku, souhlasím. Ale s malou podmínkou: ukončení paskvilů zvaných veřejnoprávní ČT a CŘo a to buď jejich likvidací nebo privatizací - to je mi jedno, ale ať to je rychle. Protože  zdání, že zde existuje objektivní a kontrolovaná instituce je velmi nebezpečné, neboť toto zdání je tak vzdálené pravdě, jako že husákovský režim byl demokratický (tomu přirovnání rozumíte, že? Ale nepište o lomu, to už jsem od vás četl tolikrát, že že bych mohl psát Váš životopis za Vás).

Pete Brich 11.4.2007 12:19

Všimli jste si, jak je Paroubek slaboučký jak čajíček z desetkrát vylouhovaného pytlíku poté, co mu Langer tak surově vyházel jeho spřátelené policajty?

Mafián jeden utelefonovanej!!;-D;-D;-D

PB