28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Žulový Aston 11.4.2007 12:33

Re: Všimli jste si, jak je Paroubek slaboučký jak čajíček z desetkrát vylouhovaného pytlíku poté, co mu Langer tak surově vyházel jeho spřátelené policajty?

Spíš bych řekl, že je spokojenej...vláda je ještě horší a nataktičtější než se čekalo..pokud jí pořád neřídí Paroubek - skoro to tak vypadá...j

František I. 11.4.2007 12:41

Re: Re: Všimli jste si, jak je Paroubek slaboučký jak čajíček z desetkrát vylouhovaného pytlíku poté, co mu Langer tak surově vyházel jeho spřátelené policajty?

Paroubek a spokojenej? Takový vtip ještě neznám. Pokud je mi známo, mají s ním velice špatné pořízení i jeho milci. On teskní, že nikomu nemůže věřit. Při poslední tiskovce mu prý na jeden neprofesionální dotaz (dotaz z jiného politického spektra)vybuchl, až mu sliny od držtičky létaly(cituji účastníka). Tak si zrovna spokojeného člověka nepředstavuji. Ale možná, že vy, sockomouši, na to máte svá kritéria, která normální člověk nechápe.

Žulový Aston 11.4.2007 13:32

Re: Re: Re: Všimli jste si, jak je Paroubek slaboučký jak čajíček z desetkrát vylouhovaného pytlíku poté, co mu Langer tak surově vyházel jeho spřátelené policajty?

Vám někdo řekl, že jste normální? Byl ten chlap byl normální?.Tak .to musel bejt jedině sockomouš. Ale jinak je Vám známo dost. Navrhuju kompromis, abych se z toho vyčunkoval: je spokojenej jako  Topolánek..

jerry 11.4.2007 12:08

Že je Langer padouch, to už přece vím dávno

Normální člověk přece ví, že veřejnost trápí kriminalita a špatná práce policie. A Langer žvaní o odposleších a komunistických symbolech. Grulich byl senilní, Gross hloupý a Bublan od přírody sevilní. Langera neomlouvá nic.:-(

PetrP 11.4.2007 11:57

Bublanovo lejno

Je to trochu srandovní, ale nečekám že novináři zejména v ČT budou chtít znát odpověď na otázku:

Jak to ta inspekce věděla, že si Langer pujčůje telefony? To už Ti jeho "známi" byli odposlouchávání před povolením odposlechů (to je krapet nelegální) nebo byl odposloucháván Kubice před zveřejněním své zprávy? V tomto případě by jeho následný postup byl vcelku jasný a pochopitelný.

Něco tady hrozně smrdí.

Martin 11.4.2007 12:02

Re: Bublanovo lejno

hmm a napadlo te, ze z vypisu se zjistilo, ze nejake dite a nejaky primator jen tak vola kubicemu jehoz cislo se kontrolovalo ?

PetrP 11.4.2007 12:11

Re: Re: Bublanovo lejno

Proč se kontrolovalo?

Žulový Aston 11.4.2007 12:31

Re: Re: Re: Bublanovo lejno

Protože jim to řekla vědma....jinak viz technické zajištění mobilních telefonů.. prostě mám tak hloupého ministra vnitra...

PetrP 11.4.2007 14:08

Re: Re: Re: Re: Bublanovo lejno

To je sice hezké co tady tvrdíte, ale mne se nejedná o to zda je to technicky možné někoho, byť Langra, odposlouchávat.  Jedná se o legálnost takovéhoto konání. A i když si pod vědmou dokážu představit Bublana nebo Paroubka tak to ještě neznamená že je to legálni. 

Jirka 11.4.2007 11:28

Langer je evropská rarita,

člověk podezřelý z trestného činu /jeho přičiněním z "nedbalosti" unikla tajná zpráva/ je na postu ministra vnitra, kámoš s tajemnými obchodníkem s LTO, s nimiž podniká výlety po Africe. a přes to všechno dostane glejt na nejvyšší prověření jako ten nejspolehlivější. K čemu takový úřad, k čemu takový ministr. Nehod na silnich přibývá, kriminalita roste, policajti odcházejí, specializované útvary jsou Langrem rozprášeny, velkopodvodníci si mnou ruce.

Frko 11.4.2007 13:33

Re: Langer je evropská rarita,

Ach jo, stále stejná mantra. Tak znovu: "Kubiceho zpráva" byla venku již předtím, než se Langer šel neopatrně vyčurat.

lucina 11.4.2007 11:15

kubiceho zpráva

je jak charta 77, taky ji tenkrát skoro nikdo neviděl, jen se kecá a vyšetřuje okolo. Mě by spíš zajímalo, co je v ní pravda a co ne, jestli Langer volal nebo ne na tom nic nezmění.

Martin 11.4.2007 11:18

Re: kubiceho zpráva

zmeni to dost, protoze je to dukaz, ze to byla politicka objednavka a ne policejni prace

hlavne je zajimave proc mluvci kubiceho lhala ze si s vidimem volali jen jednou ackoliv realita je jina, proc by to zatajovala kdyz by to bylo jen nevinne povidani treba o taxicich ?

gerontusinza 11.4.2007 13:19

Madam to byste toho chtěla trochu moc, ne? Re: kubiceho zpráva

Vy si neuvědomujete jak je důležité že policie odposlouchávala děti?!;-P Langr vám to naservíroval jako idiotovi a vy jste to ještě nepochopila? Strašné, madam vy nevíte co si máte myslet? Ne, vy dokonce myslíte, jak trestuhodné. Hezký den.;-)

mleziva 11.4.2007 11:04

ČT byla někdy v její historii nezávislé médium?

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej...

ČT je potřeba zprivatizovat, a to co nejdřív.

Kubeš 11.4.2007 11:34

Re: ČT byla někdy v její historii nezávislé médium?

Bohužel zůstane jen u zbožného přání, komančové jsou stále mocní.

gerontusinza 11.4.2007 13:22

Možnáže byste mohl oprášit tu krásně rudou knížku, kde jste tak rád vybíral příspěvky, jako váš guru Tlustý. Re: Re: ČT byla někdy v její historii nezávislé médium?

Nemluvte o komančích když se chováte naprosto stejně hlupáku;-D

brok 11.4.2007 14:13

Re: Možnáže byste mohl oprášit tu krásně rudou knížku, kde jste tak rád vybíral příspěvky, jako váš guru Tlustý. Re: Re: ČT byla někdy v její historii nezávislé médium?

Proč vyčítáte Tlustému pár měsíců v KSČ, kdy váš poslanec je známý bachař z komunistického koncentráku.

Douša Josef 11.4.2007 14:33

Re: ČT byla někdy v její historii nezávislé médium?

Ne zprivatizovat - rozmetat. Už mají své dva plátky (Právo a Haló noviny), nač ještě všemi placenou televizi???

Martin 11.4.2007 11:00

chudacek langer

Primátorova žena Věra Novotná ČT řekla, že rodina Langrovi telefon skutečně půjčovala.

"V březnu mu někdo ukradl mobil. Já jsem mu půjčila náš domácí a říkali jsme si, že by bylo možné, že by si načetli ta data, protože samozřejmě i dcera v tom měla svoji SIM kartu," řekla.

jj 11.4.2007 10:45

Zvedá se mi žaludek..

když čtu článek Wagnera a některých diskutujících... takto už začínají bezostyšné štvanice ne nepohodlné novináře a média a kdo nepůjde s námi (rozuměj nynější garnitura ), jde proti  nám a s tím také po novobolševicku zatočíme... noc dlouhých nožů už začala, teď si zpracujeme média...mám pocit že proubkův příměr k únoru 48 nebyl tak úplně nepravdivý...ještě se dočkáme věcí...máme se  asi na co těšit...

moja 11.4.2007 10:36

Sponzor telefonních společností

Pane Wagnere, poměrně dobře chápu vaši usilovnou snahu očistit pana ministra vnitra  od skvrn, které ulpěly na jeho zářivém image po aféře Kubice. Bohužel neumíte vysvětlit jednu základní otázku - Proč pan ministr používal desítky mobilních čísel? Existuje totiž pouze jedna skupina osob, která tyto praktiky používá - a Vy sám dobře víte, která to je.

Ivan Langer 11.4.2007 11:14

Re: Sponzor telefonních společností

Dobrý den, jmenuji se Ivan Langer a na vaši otázku mohu odpovědět zřejmě jenom já. Nepoužíval jsem desítky telefonních čísel. To je lež a vědomá manipulace ze strany těch, kdo to tvrdí. Všechna telefonní čísla, která byla přiřazena k mému jménu patří osobám, které s tímto případem nemají nic společného (řadu z nich vůbec neznám a nechápu, jak někdo vůbec mohl dospět k závěru, že jsem je používal) a zejména, z těchto čísel nikdy nikdo nikomu z policistů netelefonoval. A to je ten klíčový argument.

P.S. Ze strany ČT šlo o nepravdivé tvrzení a manipulaci s fakty. Žel, aniž by se kdokoli namáhal si tato tvrzení ČT ověřit, přejala tuto dezinformaci řada seriozních i bulvárních médií, včetně České tiskové kanceláře.

Žulový Aston 11.4.2007 11:47

Re: Re: Sponzor telefonních společností

P.P.S.: Kubiceho zprávu taky....4 dny před volbami. Je to hnus, když někdo neprověřuje informace - ani od vědmy....

GrillBill 11.4.2007 11:58

Re: Re: Sponzor telefonních společností

R^ R^ pri cteni tohoto prispevku jsem si vzpomnel na: "Jmenuji se Ivan Langer a rikaji mi Ivan Langer"... jedna z nej hlasek od Forrest Gumpa

Sch.glosátor 11.4.2007 12:52

Je to jednoduché.

Požadovat historii každého z čísel, jak k němu policie přišla. Každé  musí být podloženo ověřitelnými důkazy, protokoly a úředními záznamy. Vše musí být obsaženo v příloze policejního spisu ve stupni utajení "vyhrazené" nebo "důvěrné". Podklady k podání návrhu na záznam podle § 88 tr. řádu jsou založeny v odpovídající příloze dozorového spisu státního zástupce a v soudním spisu. Doplňující vysvětlení požadovat od příslušného policisty a státního zástupce. Teprve pak činit závěry a nechat padat hlavy.  Novináři čím méně vědí, tím více si vymýšlejí. Míra spokojenosti je zpravidla nepřímo úměrná míře sledování televize. Ještě tak počasí, ale i to s rezervou. Co kolega Tlustý, už se naučil používat mobil, nebo stále ještě tápe v menu ? Co zkusit nějaký model pro seniory ? ;-D

MF 11.4.2007 13:28

Re: Sponzor telefonních společností

To ano, ale ne telefony svých příbuzných.

PetrK 11.4.2007 10:21

Co jiného očekáváte

od rudého tria (Janeček, Lambert, Švehla) a jejich přisluhovačů? Jedině "správně" vyvážené plky a chování řeznického psa.

čtenář zdrojů 11.4.2007 10:44

Re: Co jiného očekáváte

a jéje, další soudruh, který používá staré známé bolševické slovo "PŘISLUHOVAČI". Ta politická školení někoho opravdu silně poznamenala.

PetrK 11.4.2007 19:44

Re: Re: Co jiného očekáváte

Soudruh sice nejsem ani jsem nebyl, ale rudá totalita mne asi poznamenala víc, než si myslím.