29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 4.6.2009 14:30

Re: Plný kbelík lží autora!

Ty vole, také bych všem dával, ale otázka je z čeho ? Ukradnu bohatým a dám chudým ? To by se celé vedení ČSSD muselo okrást.

Ladislav N :-))) 4.6.2009 14:30

Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

"...Nic z toho, co ODS slíbila, nesplnila a dělala často pravý opak toho, co slíbila. Sociální demokracie naproti tomu hledí dopředu, je stranou, pro kterou jsou na prvním místě lidé a ne zisky bank a velkého byznysu. ČSSD má svůj propracovaný program k volbám do Evropského parlamentu a tím programem je JISTOTA. ..."

(Jiří Paroubek, JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009)

:-) 4.6.2009 14:26

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

nemyslím,že způsob Vaší kritiky zabere. Tady nikdo nikoho o ničem nepřesvědčí. Všichni už jsou někde zadáni.:-P

Herakleitos 4.6.2009 14:26

Re: Plný kbelík lží autora!

Snad si nemyslíš, že jsem si na to za 6 let podnikání našetřil. Nejsem Řebíček ani Standa. Pomohli mi rodiče s postavením RD, moje žena  je výtvarnice a vydělává jak 3 chlapi. Takže není problém.Podědil jsem pozemky po padědovi a pronajímám byt v OV!Takže neměj péči a nebuď sobec!;-P

www.jiri 4.6.2009 14:24

Re: Nerozumim tomu

Budete se divit do zahraničí jezdím docela pravidelně a dali mi tam najíst. Nevím, co jste tím myslel? No a chlubit se tam Klausovými "úspěchy", to bych opravdu nemohl, opravdu. Protože by mě tam měli za vola.

Pamětník 2 4.6.2009 14:23

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Malý Astone,pokud by jste zvolil normální kritiku Paroubka a jeho předvolební politiky,vřele bych s Vámi souhlasil.Ale Vy pořád  opakujete  nějakou kritiku,ani nevíte čeho.Najděte si čas a zeptejte se v lékárnách,kolik druhů léků podražilo jen za poslední rok.Ti třicetikorunáči se neozývají proto,že jim Paroubek od toho pomůže,jen je zajímá,kdo určuje ceny léků.A nejedná se jen o dražší léky,ale i ty,které jsem si celý život nenechal předepisovat.Pochopil bych to,že se nedají srovnávat ceny léků před dvaceti roky.Jenom ne zaráží,jak stoupla cena u těch běžných za poslední rok.Často je 4 až 5x vyšší.Proto si myslím,že nejen socani a kovaní bolševici ,ale i příznivci pravicové strany,se nad tím pozastavují a možná z trucu dají hlas Paroubkovi a jeho ČSSD.Já s jeho politikou nesouhlasím,ani ho volit nepůjdu,přesto si nemyslím,že způsob Vaší kritiky zabere.Jen si myslím,že ono věčné obviňování socanů ze zadluženosti vyhovuje   druhým stranám,které na tomto nesou nemalý podíl.A to si o mně můžete udělat dojem,jaký chcete,nebo ještě lépe ,jaký se Vám hodí.Vnuci budou platit po všech politických stranách i těch,kteří rozkrádají to,co tady ještě zbylo.

Landys 4.6.2009 14:22

Když se vedou inteligentní řeči, které nemají hodnotu ani oněch omílaných 30 korun !

;-ONejlepší je tady sice nějaká Vlasta, která skoro nikdy nepochopí o čem byla řeč, o to nutkavější cítí potřebu se ke všemu duchaplně vyjadřovat - tak tedy pro ni, ale  i ostatní neúnavné omílače evrgrýnu o 30 korunách a něčí primitivitě. Jednak je oněch 30 korun to poslední o co v té "reformě" šlo, navíc řada z poplatků je nesmyslných - ale hlavně se nám o jejich přínosu lže, stejně tak o šetření v oblasti léků.  Několik chytřejších lidí, kterým se netížilo sehnat si relevantní informace z oficiálních zdrojů, zjistilo, že z vybraných peněz od lidí nešla ani koruna na léčbu složitějších onemocnění. Lékárny získaly za doplatky na vydaná léčiva navíc 2 miliardy, dalších cca 1,5 miliardy za doplatky z receptu, pojišťovny ale vydaly za léky o cca 1 miliardu méně. Ty peníze zaplatili nemocní. Kdyby mělo platit to co se tvrdí, musely by logicky růst výdaje pojišťoven za léky, ty však klesly o více než 3 procenta. Takže přestaňte pořád slaboduše mlít o 30 korunách a něčí primitivitě, když o problematice nemáte ánunk.  A pokud by vám ani tato informace nestačila, dodám cifry v absolutních číslech. !!

Jakub 4.6.2009 14:21

Re: Plný kbelík lží autora!

nechápu jak můžete mít v 31 letech zabezpečeny své děti a současně se hlásit k politice strany která nepřemýšlí o ničem jiném než jak sebrat těm bohatším co nejvíc a rozdat to svým voličům :-/ ...ale možná jsem jen nechápavý

Malý Aston 4.6.2009 14:19

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Postavit celou volební propagandu na strašení, to tady již bylo za Klémy. Místo světového imperialismu a zahnívajícího kapitalismu vrhl veškerou svou nenávist Paroubek proti ODS. Není to debil? Snad jsou ještě v naší republice občané kteří sice nemusí umět matematiku ale počítat ještě umí. Když je státní pokladna prázdná, tak jen lhář a podvodník může slibovat "  Budete mít všechno zadarmo" To známe, napřed musí někomu něco ukradnout a to tak dlouho až zase bude mít každý stejné kulové.:-P

www.jiri 4.6.2009 14:17

Re: Nerozumim tomu

No já si myslím, že tam kde opravdu začali prosperovat tak se neřídíli levicovou ani pravicovou propagandou, ale hlavně používali obyčejnej selskej rozum a ten není ani pravicový a nai levicový. Blbe.

Ladislav N 4.6.2009 14:16

Re: ladik53 IP: 147.251.194.xxx

Kde vezme ČSSD peníze na plnění svých slibů, aniž by zvýšila zadlužení budoucích generací?

Václav 4.6.2009 14:15

Re: Plný kbelík lží autora!

Prosímvás nelžete nám tady. Kdybyste nějaké měl, tak Vám nemohou v programu ČSSD imponovat ty věci o nichž jste se zmiňoval. Jedině snad, že patříte ke zlaté mládeži a nebo máte nakradeno tolik, že Vás to nemusí pálit. Jinak nevím.

:-) 4.6.2009 14:14

Re: Jsem si jistý, že ODS nebude sedět ve vládě a nebude moci prosazovat věci zatajené v modré loterii ...

Na tom, že se mají poplatky ve zdravotnictví kompletně zrušit, Dr.Rath trvá. Ovšem později by o znovuzavedení některých z nich mohla ČSSD jednat. "poplatek za stravu v nemocnici zdravotnictví nespasí, ani nepoškodí. Je většinou lidí akceptován. Nebráníme debatě o této možnosti." Řekl Dr.Rath ČTK. Podle předsedy ČSSD Jiřího Paroubka se to ale váže k horizontu deseti let. "Rozhodně se to netýká tohoto volebního období, rozhodně to v programu do podzimních voleb nebudeme mít," řekl Paroubek.

To, že poplatky ČSSD připouští,mírně řečeno, ukazuje na faleš opoziční politiky této strany.

Rad 4.6.2009 14:09

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

svatá prostoto!

:-) 4.6.2009 14:09

Re: Plný kbelík lží autora!

Paroubkem, žejo magore.

Rad 4.6.2009 14:08

Re: Plný kbelík lží autora!

máte pravdu, program socanů není jen očerňování, ještě je to rozhazování peněz, přesně jak píšete a následkem toho zvyšování zadlužení a tím pádem přiblížení kolapsu ekonomiky. o ty daně jsem se zajímal, téměř to nemá vliv na vybranou výši, pouze na ochotu přiznávat a platit (jak možná víte, leccos se dá odložit). krizi, jak už jsme si řekli, způsobili vyžírky, které chtějí spotřebovat více než vyprodukují. půjčit si u providentu na novou plazmu, to opravdu nesvědčí o moudrosti. a to je i způsob socanských vlád, které v době krize chtějí dále rozhazovat! svatá prostoto! kdo myslíte, že na to doplatí?

Herakleitos 4.6.2009 14:07

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Když budeš o tom co jsi napsal trochu přemýšlet, o čemž hluboce pochybuji, a srovnáš to s návrhy reforem ODSS, tak musíš konstatovat, že je to fakt co píše ČSSD!

Herakleitos 4.6.2009 14:04

Re: Plný kbelík lží autora!

Já své děti mám zabezpečeny již dnes!

Ladislav N 4.6.2009 14:04

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

A CO KDYŽ ODS VOLBY VYHRAJE?  Zdravotnictví přejde zcela do soukromých rukou!   Senioři přijdou o své důchody!   Na vysoké školy se dostanou jenom bohatí!

(JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009)

Herakleitos 4.6.2009 14:03

Re: Plný kbelík lží autora!

???8-o

Jakub 4.6.2009 14:03

Re: Plný kbelík lží autora!

protože tu krize je a uvedené "opatření" považuji za nesmysl bez ohledu na výběr daní - dle mě je tou pouhopouhé sprosté kupování hlasů ve volbách

Herakleitos 4.6.2009 14:02

Re: Víte Paroubek skutečně nemusí být genius.......

S M. Horákovou to byla v těch letech propaganda a v současnosti je rovněž napodobována s opačným znaménkem. Tehdy byla ale větší podpora veřejnosti. Dnes již lidé na špek neskočí!

Karl&Egon 4.6.2009 14:01

Re: V pravo v bok. Kupředu pravá

Jinak uz moje osmileta dcera vi, ze po N se pise Y, ty trenírko :D

ilik1 4.6.2009 14:00

Re: Zatím lže především propagandista z dílny Neviditelného psa.

Celosvětový pokles ekonomiky je důsledkem kapitalistického hospodářství. Při této větě jsem se málem udusila. Za socialistického hospodářství,které mám v živé paměti,nebyl pokles hospodářství, to byla permanentní krize. Vy rudý chytrolíne už nepamatujete, jak na trhu prostě nebyl toaletní papír?

j 4.6.2009 13:59

Re: Plný kbelík lží autora!

Tak v tom případě nechápu jak můžeš být takový pako. 31 roků a tak vymaštěnej 

Václav 4.6.2009 13:59

Re: Plný kbelík lží autora!

Tím hůře. U lidí deformovaných komunismem by se takováto hloupost a krátkozrakost dala pochopit, ale u mladého člověka je to na pováženou. Ŕíká se, že kdo nebyl ve 20 socialistou nemá srdce a kdo jím zůstal ve 30 nemá rozum. Tudíž máte nejvyšší čas.

ladik53 4.6.2009 13:57

Re: Plný kbelík lží autora!

Další lhář je tady!

Václav 4.6.2009 13:57

Re: Plný kbelík lží autora!

A nepíšou tam také, kde že to budou objevena ta bohatá naleziště černého nebo skutečného zlata, aby tuhle slibotechnu bylo z čeho financovat? Pokud ne a Vy tomu přesto věříte a budete podle toho volit, tak by Vás jednou generace našich dětí měla vypráskat a sebrat alespoň půl důchodu, abyste se trochu podílel na splácení vámi nadělaných dluhů.

Malý Aston 4.6.2009 13:57

ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Pokud přijde mladá generace, která jasně říká Vaše dluhy platit nebudeme nemá slibotechna Paroubek žádnou naději. Pokud přijdou důchodci, kteří museli zaplatit dluhy komoušů, nemají naději ani komouši ani socani. A je jen otázka, kdo k volbám příjde. Zda jen kovaní komouši a třicetikorunáči. Pokud příjdou a ostatní nepříjdou mají mladí smůlu, pěkně to budou platiti. A já jako důchodce půjdu, na žebračenku od Paroubka seru a nemám žádný zájem aby vnuci platili dluhy po socanech.:-P

nerouš 4.6.2009 13:55

Re: Zatím lže především propagandista z dílny Neviditelného psa.

Ty,Ivan.Skaži požalujsta,kakoj budět etot systěm.Ja chatěl by učiť sja u těbja ekonomiju i politologiju.Ty navěrno profesor i moloděc.