29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cipísek 4.6.2009 7:04

Re: O tom ....

To je fakt.Co tam z těch podií někdy zaznívá,to už je na kriminál.

x2u 4.6.2009 7:03

Re: Zřejmě

Jediným programem pravičáků všech barev je lhát, očerňovat a urážet všechny protivníky, krást a bořit! Stav společnosti a státu, po létech jejich vlády, tomu odpovídal! Ono se však není čemu divit. Kdo sází na zkorumpované, zlodějské a inteligentně podprůměrné lidi, ani jinak vládnout nedokáže!

cipísek 4.6.2009 7:01

Re: O tom ....

Tím násilím myslíte zajisté míting ČSSD v Brně,kdy jejich "příznivec" praštil pěstí do obličeje o polovinu lehčího kluka ? Nedělejte z nás blbce,na to je tady expert Puchejř.

x2u 4.6.2009 6:59

Re: S tím se nedá

Další pracovitý a chytrý:-)

kmotrdrobek 4.6.2009 6:58

Nic nového

Ne, že bych se dozvěděl v článku něco nového, ale vždycky je přínosem udělat takové soustředění faktů do jednoho místa. Nezbývá mi než souhlasit a chválit .>-!!!!

http://politikmann.webgarden.cz/image/14268832

Peman 4.6.2009 6:56

Úroveň Paroubkovy poltické kultury kolotočáře

Má-li v současné předvolební kampani odpovědět socan (a je jedno, je-li to sám Pingl nebo jeho poskoci Havel, Sobotka a další) na otázku o programu sociální demokracie, nejpozději ve druhé větě začne mluvit o ODS. O řešeních socanů se ovšem tázající nedozví nic, o zlu zvaném ODS se mu dostane přednášky. Doslova vedení socanů nedovede "otevřít hubu", aniž by se otřelo o ODS. Duševní ubohost socanů se nemůže lépe předvést. Ovšem: oslovují hlavně nemyslící póvl naší společnosti, pro ten je taková rétorika dobrá a vhodná ..... Při tom současně mají tu nehoráznou drzost neustále si ublíženě stěžovat na "kampaň", vedenou údajně proti sociální demokracii (a organizovanou ovšem ODS). Jinými slovy: my si k vám můžeme dovolovat doslova všechno v rámci akce "ODS mínus", "přínosu" to sociální demokracie k vyšší politické kultuře v této zemi, tedy všemožné lži, pomluvy, zesměšňování a nenávistné štvaní a ještě vás obviníme z toho, že nám chcete ubližovat. Poslední Pinglovo osočení ODS, podané naprosto bez uvedení jakéhokoliv důkazu je už opravdu případ pro psychiatra v lepším případě nebo spíše na žalobu. Anebo máme snad přijmout tuto socanskou úroveň politické kultury?

HlavaXXII 4.6.2009 6:54

Re: Nezájem

tak proč sem píšeš?

Občan 4.6.2009 6:42

O tom ....

.... co dokáže Topolánkovsko-Langrovská ODS se mohli slušní lidé již přesvědčit: Osočování, hrubé nadávky, sprostota, překrucování a lhaní, podplácení poslanců, Kubiceho zpráva a její "náhodný" únik 3 dny před volbami a v poslední době i násilí. ... Lidé skutečně bděte a nenechte se oblbnout touto pakáží !

Navrhovatel 4.6.2009 6:42

O tom ....

Doporučuji všem, kteří podporují násilí v podobě útoků na představitele ČSSD, aby si přečetli vyjádření prezidenta republiky a někdejšího svého zbožňovaného předsedy ODS profesora Václava Klause. ..... To, co se děje na mítincích legální politické strany je skutečně ohrožením demokracie a svobody v této republice !!

Vilda 4.6.2009 6:35

Vaječné euro-nová konveribilní měna

Socanům můžeme aspoň poděkovat za vynález první celosvětové konveribilní měny nepodléhající inflaci: "Regulační poplatek 30Kč = jedno malé balení 10ks vajec", neboli vaječné euro.

Otakar 4.6.2009 6:32

Dovoluji si několik upřesnění.

Za nastartování krize nemůže Bush, ale zásadní rozhodnutí udělala vláda USA za vedení prezidenta Clintona. Za prvé to bylo zrušení bankovních zákonů zakazující universálním bankám obchodovat s akciemi a investičním bankám přijímání vkladů, tato omezení zrušili američtí demokraté. Rovněž tak byl za Clintona nastartován ten sebevražedný boom v hypotékách pro chudé. Trvalo cca 12 let než chamtivost a rozhazovačnost udělala svoje. Ne, že by Busch a jeho administrativa byli bez viny, za republikánů vzrostl dluh USA dík angažovanosti v Afganistánu a Iráku a USA si museli půjčit v zahraničí. Paradoxem je že veřitelé jsou Arabské státy a hlavně Čína. Ale dá se říci že vina demokrati versus republikáni je cca 70 : 30.

Junák 4.6.2009 6:30

Re: Vynikajici clanek ...

Pane! Kalousek se neváhal k Paroubkovi přiklonit. Stáhl ocas až po velkém nesouhlasu většiny členů KDU-ČSL! Takže, Kalósek, Pašroubek či jiný potentát, všechno marné! Komunistická Infekce  není zatím u většiny lidí vyléčena!:-(

Junák 4.6.2009 6:19

Re: Teskný pláč nad českou společností

Páskozy je hlava! Přesně vystihl stav po sčítání levicových voli*čů! Hlasů mnoho, mozky žádné!;-D

Realista 4.6.2009 6:16

Inspirace Zifčákem?

Všichni máme v paměti ještě rok 89 a ,, sametovou revoluci" , kdy provokatér Zifčák roznesl fámu o mrtvém  studentovi. Že by tentokrát zraněný na demonstraci? Vidím, že se inspirovaly obě strany praktikami STB, aby jejich lídři odvrátili pozornost od toho, že voličům jen lžou. Tak jim prostě nedávejte svůj hlas do EP. Ať si své kandidáty naloží! Nenechte si stále lhát, slibovat, nic neplnit! Volte jiné kandidáty mimo parlamentních stran. Všechny parlamentní strany zklamaly své voliče. Už jim nedávejte hlas ani ve volbách do EP, ani do parlamentních. Ať už se konečně politická scéna v ČR dokonale provětrá! Hlavně běžte všichni k volbám! Kdo nejde k volbám, nahrává právě těm, jejichž politika je pro ČR zničující plná korupce!  I volby do EP jsou důležité pro vyjádření občanské nespokojenosti zvolením úplně jiných a nových kandidátů. Vyjádři nespokojenost i ty svým hlasem! Rv

Politický analfabet 4.6.2009 6:07

Nezájem

Junák 4.6.2009 6:06

Re: Proc CSSD vyhrala krajske volby?

Protože vsadila na línou, příživnickou a nemyslícé lůzu, stejnou, jako jsou oni!;-D

Politický analfabet 4.6.2009 6:06

Nezájem

Jediné,co se politikům daří je,že lidi ztrácí o politiku zájem.Spletli si to se Super star,dělají z toho estrádu.Jen aby lidi nevolili někoho ,který bude umět promluvit a hlavně bude mít pěkné,modré oči...

Lerak 4.6.2009 5:53

S tím se nedá

mnoho dělat. Levici volí lůza a ta nemá mozek, nebo je líná. Nevím co je horší.  (Estebák Roko ví, že se o tuto masu může směle opřít- je jich mnoho, je to snadné). Diskutující podporující tuto chátru jsou její nedílnou součástí.(Y)

Junák 4.6.2009 5:36

Zřejmě

jediným programem levičáků všech barev je lhát, očerňovat a urážet všechny protivníky, krást a bořit! Stav společnosti a státu, po létech jejich vlády, tomu odpovídá! Ono se však není čemu dicit. Kdo sází na líné, zlodějské a inteligentně podprůměrné lidi, ani jinak vládnout nedokáže!:-(

Pasáček koz ve Vermontu 4.6.2009 4:44

Re: Proc CSSD vyhrala krajske volby?

Pane Bobe, už skoro není kam prchnout. Že by ten padouch Marx měl pravdu ?

Pasáček koz ve Vermontu 4.6.2009 4:37

Re: Teskný pláč nad českou společností

Pane Bobe, toho černého usurpátora jsem nevolil. Volil jsem Myšáka Mikyho. Ač populárnější, než všichni uchazeči o nejvyšší úřad v USA dohromady, dostal málo hlasů.

Největší problém s demokracií je ten, že většina nemá nikdy pravdu, vždy se mýlí. Je to způsobeno tím, že jsou sčítány hlasy, nikoli mozky.

bob 4.6.2009 2:48

Re: Teskný pláč nad českou společností

Pane pasacku,

misto abyste se posmival ceskym antisocialistickym bojovnikum jako pan Zalom, zaprahnete kozy a vzhuru do Washingtonu, svrhnout toho polocerneho socialistickeho usurpatora.

bob 4.6.2009 2:40

Proc CSSD vyhrala krajske volby?

Protoze za danych okolnosti lhala lepe nez ODS. Ucel sveti prostredky.

Z vaseho clanku vyplyva, ze povazujete L. B. Johnsona za prolhaneho socialistu. Prchnete nekam, kde jeste socialisticka rakovina nebuji (kam ale vam nemohu poradit).

Neonek 4.6.2009 1:51

Re: Socialisté nenajdou poslední zbytky slušnosti

Nějak vycítili, že lživá pomluva je jako psí lejno na botě. Čím intenzívněji se čistí, tím víc smrdí. To je ta jejich vědecká volební ideologie. Byl bych bláha, kdybych si jen pomyslel, že ji opustí. Na nic lepšího nemají buňky. Naučili se lhát, pomlouvat, překrucovat, intrikovat a rozdávat z cizího. A v tom hrají první ligu, budou to dál trénovat a vylepšovat. Všichni - děti, novináři, televize, ODS, zelení, marťani a zbývající část světa jim bude jen škodit a bránit svobodně, demokraticky šířit jejich bohulibé názory. 8-o I kdyby se nebe otevřelo a seslalo na ně vagóny vajec, nebude to nic platné. Paroubek přesvědčivě vysvětlí, že je to dílo ODS. ;-P

Pasáček koz ve Vermontu 4.6.2009 1:45

Teskný pláč nad českou společností

Pane Zálome, proč tolik nářků. To je realný kapitalizmus, za který občané zvonili klíči na náměstích.

Co dělat ???  Je to jednoduché. ODS musí prezentovat program, který bude lepší a pro občany přitažlivější, než program levicových stran !

Vzhůru do voleb !  Ještě výše třímat prapor kapitalizmu, budoucnosti lidstva !!

SW 4.6.2009 1:42

Dobře napsaný článek

R^R^

Tomas Pansky 4.6.2009 1:30

Vynikajici clanek ...

Autorovi nelze vubec vytknout, ze by nekomu stranil.  O jalovosti ODS i bezbrehe sprostote CSSD (ted tedy minim jejich pohlavary) se vyjadril naprosto presne.  Neco snad podotknu: v soucasnosti uz naprosto zmizel rozdil mezi kom-isty a CSSD.  Pan Paroubek uz vytahl tridni nenavist ... a jsme doma.  A ze jsou volici znechuceni?  Ale koho volit?  U levicovych volicu je mi jasne, ze ti sveho soudruha P budou volit kazdopadne.  Jim je jedno, ze tuhle zemi nici, ale je to tatka a o vsechny se postara.  Na pravici ma nastupujici Kalouskova strana sanci.  Podari se ji vlit novou silu do pravice nebo se cesti volici pridrzi setrvacne ODS, prestoze nikdo nevi smer, kterym jde?  Necham se prekvapit.  top0625top@hotmail.com

Mišák 4.6.2009 0:36

Socialisté nenajdou poslední zbytky slušnosti

proto, že to od papaláše Paroubka mají zřejmě zakázané. On slušnost evidentně nesnáší a pravdu k ničemu nepotřebuje. Pokud opravdu socialisti vyhrají s touhle odpornou figurou v čele, bude hodně zle. Převážné části jeho voličům je to jedno, už si jeho devastace republiky a ekonomiky dlouho užívat nebudou. Hlavně že právě teď dostanou (alespoň tomu věří) pár holubů zdarma do úst. Mně je líto mladší generace, protože na tom budou jako my - budoucnost bez vyhlídek a s dluhy, jen budou mít větší šanci, zmizet jinam. Tedy pokud budou ignorovat podzimní volby.