15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub 4.6.2009 8:49

Re: V pravo v bok. Kupředu pravá

"Někdy si k tomu zapomene vzít trenírky" - tohle byl argument??

Kajan 4.6.2009 8:49

Volební kampaně sociálních demokratů na celém světě jsou vždy jen jednou velkou lží, neboť samotná myšlenka sociální demokracie je jednou velkou lží a odporuje přirozenosti lidského světa ! Dzp.

hmm 4.6.2009 8:48

Re: co vlastně ODS chce?

veflace doplň flasce , tedy s, neb web podléhá na Psu cenzuře

Hrad 4.6.2009 8:46

Re: V pravo v bok. Kupředu pravá

Nasaď si oči skleněné a dělej, že nevidíš co vidíš jako modrý ptakořit. U tebe je předcházející spojeno se čtením. Ty argumenty/proč lezeš zrovna ty do logiky, nechápu/ jsou v mém textu(opakuji poprvé).

JEROME 4.6.2009 8:46

Re: Hezký výblitek

JEROME 4.6.2009 8:43

Dělají

Socdem dělá to, co jí dovoluje a očekává volební elektorát. A dělá to zatím úspěšně. Také je známo, že pomluva má dlouhý život, takže se v této straně na pomluvách založila partajní existence. Čelit tomu lze jen v omezeném rozsahu, protože to předpokládá inteligentního voliče, který má na každé ruce pět prstů a umí počítat více než do třiceti... Další pákou moci je ROH v ruce lidí, kteří to ovládají ještě z minula, a celý mrak bývalých "spolupracovníků." V této straně mají bezpečné politické krytí. Jsou užiteční. A tak to patrně zůstane ještě celou jednu generaci... Žel, vajíčka jsou pochutina, která toho mnoho nezmění. A internet je zbraň dvojsečná. Jistě příslušná agentura nalezne vhodný program i pro mladé....

Hrad 4.6.2009 8:41

Re: Hezký výblitek

Ty jsi chytrýýýýýý... Kubo, to nemůže být jen tak samo od sebe. Že ty si po večerech čteš v Mike Davisovi a jeho Planetě slumů/Planet of Slums/. http://www.theglobalist.com/StoryId.aspx?StoryId=6135

http://www.newleftreview.org/?view=2496

Laco 4.6.2009 8:36

Re: Hezký výblitek

Když ono to na Ludvu bylo moc dlouhé, zjevně to nedokázal ani dočíst do konce

Radek 4.6.2009 8:35

Co může ODS dělat?

Nemůže dělat nic. Lidi, kteří to chápou, nemají jinou možnost než volit ODS nebo nejít k volbám.  A lidi, kteří to nechápou, tak stejně nepřesvědčí, což dokazuje tato diskuze. I přes všechny argumenty jsou jejich reakce na článek jen výkřiky a hesly opět bez obsahu. Těmto lidem nikdo nevysvětlí, že se mýlí. Párkrát jsem to zkoušel a i přes to, že jsem někoho nakonec přesvědčil a souhlasil, tak stejně nakonec skončil u své pravdy a jen opakováním hesel o zlodějích ODS. A jak reagoval na argument o zlodějích ČSSD jako je Gross s vilou na Miami? To si domyslete sami.

dulcibelka 4.6.2009 8:33

Hezký článek

a pravdivá charakteristika socvoličůR^

cipísek 4.6.2009 8:31

Re: O tom ....

Děkuji

cipísek 4.6.2009 8:25

Re: dekuji

Emigraci.

Jakub 4.6.2009 8:21

Re: V pravo v bok. Kupředu pravá

tak jste se rozežvanil a teď ty argumenty prosím

Jakub 4.6.2009 8:21

Re: Hezký výblitek

ty vaše nůžky jsou u nás ve srovnání se zbytkem evropy velmi zavřené...a jak chcete potírat rozhádanost, když váš jediný argument je "hezký výblitek" a následuje papouškování po čssd jak tu byl za jejich vlády ráj a jak vše ODS kazí?

Bugy 4.6.2009 8:21

Re: Dovoluji si několik upřesnění.

Za nastartování krize může levicová demagogie, která bohužel začíná ovládat většinu světa. Demagogie, která hlásá "Bez práce jsou koláče". Hloupý levicový přívrženec pak (bez jakéhokoliv, alespoň náznaku přemýšlení) přizpůsobí své chování a začne si půjčovat, aniž by byl schopen domyslet to, jak bude splácet. Půjčuje si jak urvaný vagon na všecho - na dovolené u moře, na vánoční dárky, na bydlení, i když nemá ani za nehet své hotovosti. Pak přijde osudný den, kdy je potřeba začít platit a on se diví, co má splácet. Postaví se na náměstí a za vydatné pomoci levicových komoušských odborových bosů začne vyřvávat blbé žvásty o sociálně spravedlivém státě.  Pro takové je totiž nemožné pochopit, že sociální politika státu by měla pomáhat těm, kteří z objektivních důvodů nemohou a ne blbým a těm, kteří nechtějí.

Když je krize je nastartovaná, tak co udělají ohromní levicoví myslitelé tohoto světa? Ani nevím kde, ale vezmou peníze a začnou je sypat do černých děr, miliarda sem, miliarda tam. Zavedou šrotovné, aby ubohý levicový volič opět zahájil další kolotoč svých půjček.

Jak bych byl rád, kdyby toto demagodické levicové myšlení jednou provždy padlo na držku a začalo platit to původní, že totiž "Bez práce nejsou koláče".

ucitelas 4.6.2009 8:19

Re: V pravo v bok. Kupředu pravá

typický socbolševický příspěvek. brez argumentu a debil* ní

Ludva 4.6.2009 8:15

Hezký výblitek

Jen ty výsledky tak skvělé vládě nějak neodpovídají. Paroubek předal zemi ve výborném stavu, s vysokým růstem, spokojenými občany a přijatelným zadlužením. V jakém stavu ji odevzdává Topolánek, který ani nebyl schopen dokončit volební období ?  Kus pravdy na tvrzení, že za krizi může, je v tom,  že jeho politika - vše pro bohaté - vede k rozevírání nůžek v příjmech a ta větší skupina není schopna si dostatečně vydělat a pak utrácet a splácet dluhy. A nejhorší je ta rozhádanost, kdy se konečně najde politik, který by nás trochu sjednotil a srovnal ?

Hrad 4.6.2009 8:13

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

Zde je program. A dopručuji začít doma. Musí nastoupila tvrdá kázeň. V rodinách je třeba snížit rozpočet, zavedl bych povinnou vojenskou základní službu na 5 – 10 let - Marie Terezie věděla co dělá. Veřejný trest smrti za podání drog nezletilci by byl prováděn zásadně na náměstí okresního města. K uskutečnění této perzekuce bych zavedl znovu okresy. Také bych zakázal tepelnou přípravu stravy, a všechny kořeněné přísady, sůl, cukr a benzolát sodný, a jak se ty potvory všechny jmenují. Kdo nechce ať zdechne!!! Co by nesmělo chybět, protože by synergetický efekt z předcházejících opatření nebyl dosažen, muselo by být zakázáno  používání ohně, kol - nejenom horských, tužky a písma, rodných čísel, postelí a židlí, páky a motorů, elektřiny, a hlavně počítačů, díky kterým  jsme/hlavně já  opičením se po druhých  tak nehorázně zdegenerovali. Ale práci, práci tu bych ponechal, jako jediný vynález minulosti. A všichn ti, kteří by nechtěli přistoupit na vymezená pravidla by dostali celoživotní dovolenou a byli přesunuti do přírodních lokalit(národní parky by nesměly být použity), kde by dostali možnost se živit kořínky a brouky. Ten rozvrat, který musím neustále pozorovat dosáhl již takového stupně, že je nutné rychle konat. ;-O;-O

tk 4.6.2009 8:11

Re: Je zajímavé

Někdo by vás dva idioty profackovat měl, o tom žádná.

Hrad 4.6.2009 8:09

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

To že ti nevadí ti, že vypadáš jako přesýpací hodiny není nic překvapujícího. Možná to považuješ za svoji přednost. 

dino 4.6.2009 8:08

Re: Socialisté nenajdou poslední zbytky slušnosti

R^R^

Wlasta 4.6.2009 8:07

Re: Hlupák a ničema Zálom lže, jak když tiskne !

ale Emile program založený na kritice nepřítele mají naprosto všichni bez rozdílu dresu.

Hrad 4.6.2009 8:07

V pravo v bok. Kupředu pravá

O ODS se nemusí lhát. Stačí šířit to, co který politik ODS mluví. Hlavně Mirek Zlatoústý. Ten neřekne dvě věty za sebou na dvou různých místech, aby se nepopíraly. Někdy si k tomu zapomene vzít trenírky. Co na to cizina?!!! Okřídlené rčení z  předmnichovské republiky. A Evropa??? Té to my  modré červánky osladíme.  

dino 4.6.2009 8:06

Re: Teskný pláč nad českou společností

Myslíte program, který víc naslibuje ?

dino 4.6.2009 8:04

Re: Zřejmě

Myslíš to vážně ? Jestli ano, vrať školné.

dino 4.6.2009 7:59

Re: S tím se nedá

Další levicový a blbý :-)

karolus 4.6.2009 7:57

Re: Je zajímavé

Modro -hnědé bratrstvo se stává čím dále agresivnější. Máme se nač těšit.

hafusak2 4.6.2009 7:55

bože Blážo, tolik toho napsal

a přitom se to dá vyjádřit jednoduše: strašení místo řešení.