29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 18:18

Čti s porozuměním... viz datum !

Onen "rehabilitační certifikát" mi byl vystaven po "sametu 1989" a nikoli za totality, takže není ani trochu "bolševický", že? 

A být komunistou dnes?  Normální, zákonné a možné.  Já komunistou nejsem a nebudu, ale jde o stranu třetí nejsilnější v zemi, třetí nejoblíbenější stranu v zemi, která má více poslanců než lidovci a zelení dohromady.   Její členská základna je větší než činí součet členů všech zbývajíchc stran.  Ústavu ani zákony KSČM neporušuje, byla zaregistrována zhruba ve stejné době jako ODS  - a  její činnost je v ČR legální i legitimní.  Žádné soudní řízení se proti ní nevedlo a nevede.  Její umenšení závisí na tom, jak se budou chovat ostatní strany. Topolánkovci přisypali body nejen ČSSD, ale i KSČM...

ludva 4.6.2009 18:16

Re: Nejlepší čtení ...

Znám dost důchodců, kteří se nachytali na tisíc korun k důchodu. Konečně pro manžele by to vítaně posílilo rozpočet. A socdem slibovala jen pár stovek. Od ODS pěkný podraz, předpokládám, že jim to ti důchodci spočítali v krajích.

sidell 4.6.2009 18:10

Re: Nejlepší čtení ...

zajímavější jsou všemožné nesplnitelné jistoty na pozadí Jyrkovo JISTOTY spolupráce s STB z roku 1978-79

ludva 4.6.2009 18:10

Re: "Každý kromě Tlustého věděl,

Já jsem to pochopil, jako že od manželky.:-D

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 18:08

Onu "bídu" po vládě ĆSSD charakterizoval už Václav Klaus...

A řekl něco v tom smyslu, že se ČR a její občané mají nejlépe ve své historii...

A to i přesto, že Zemanově vládě nezbylo než "solit" do bank stamiliardy.  Ostatně i nyní je Česko pokud jde o veřrejný dluh - přestože Topolánkovci fest přisypali -  na tom v Evropě nejlíp:  i zdvojnásobení znamená splněná Maastrichtská kritéria.  Zato státní rozpočet se hned tak k Sobotkovým procentům (pod 3% HDP)  nedostane... 

:-) 4.6.2009 18:05

Re: VŠ studoval za totality i můj vrstevník Václav Klaus a dokonce se stal CSc...

Jenže ty se tím bolševickým certifikátem tady stále holedbáš a chceš všem vnutit obraz toho jaký jsi byl chudák a jak tě perzekuovali. Proč bolševický certifikát? Ti zákonodárci byli ze stejné partaje jako ty! Jen nevím jestli stejně hloupí jako Vízek a nebo si z Vízka udělali tou formulací pr/del.

Jistě, v kamenolomu tě tak perzekuovali, žes mohl vystudovat další VŠ, zatím co jiní seděli, fárali nebo v lepším případě myli výklady. Ty by ses měl omluvit všem a zalézt někde do kutlochu a čekat zda ti bude odpuštěno. Jenže ty, jako "správný bolševik", kterým jsi nikdy nepřestal být i když ty si myslíš opak, nám tu stále dokola vnucuješ svoje bolševické bludy. Jdi do haj/zlu, bolševiku!

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 18:04

Nejlepší čtení ...

Topolánkova  předvolební SMLOUVA S VOLIČI  Z ROKU 2006 je t.č. nejlepší a poučné čtení.

Vřele doporučuji, aby si každý učinil objektivní náhled na to, co je  SKUTEČNÁ PŘEHLÍDKA  LŽÍ... 

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:58

Byla to moje volba...

Jasně, mohl jsem se tehdy jako mladý absolvent VŠ otočit na obrtlíku, posypat si hlavu popelem, podepsat spolupráci s STB ... a byla by kariéra jako hrom...

Já jsem zvolil jinou cestu. Byla to moje volba, moje rozhodnutí.  Nestěžuji si, dožil jsem změny - sice na prahu svých 50 let, ale i za to jsem osudu vděčný. A jsem rád, že mopje chování bylo oceněno: nejen certifikáty, ale i přízní voličů a prostých lidí:  ředitel úřadu, člen rady města, senátor, poradce...   Nakonec - prima osud.

Jarda 4.6.2009 17:57

Oranžová JISTOTA bídy pro všechny co nejsou přímo u vesla

To už jsme tu jednou měli v rudé barvě. Děkuji nechci.

S článkem nelze než souhlasit.

Smetac 4.6.2009 17:55

Výborný článek. Výstižný a pravdivý.

Ten, kdo si ho přečte a přesto bude volit ČSSD se postaví do jednoho šiku s lháři a překruceči pravdy. Už ne mezi hlupáky, protože ten článek mu musel otevřít oči.

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:52

A že jsem mohl studovat další VŠ?

Zaprvé to bylo až za Gorbačovova "tání", kdy mi UK po složení rigoróza přiznala (17 let po promoci)  doktorát z matematiky, zadruhé to bylo bez jakýchkoliv úlev ze strany zaměstnavatele a zatřetí  byl jsem už řadu let příslušníkem vládnoucí dělnické třídy, že? 

jirka.s. 4.6.2009 17:50

Re: "Každý kromě Tlustého věděl,

Tož bacha, nikde jsem nenapsal, že by ta facka byla ode mne! Já jsem v podstatě velmi mírumilovný člověk, maximálně jenom nějaké to vejce, když už to opravdu musí být!!! ;-D ;-D ;-D 

Smetac 4.6.2009 17:49

Bože to jsou pindy. Ten kdo má paměť ví, že ČSSD prohlasovala s KSČM

mnoho škodlivých a často protiústavních zákonů. A to vše proti vůli svých tehdejších koaličních partnerů.

:-) 4.6.2009 17:46

Re: Jsi poněkud zmatený... Buďme rádi, že máme ČSSD i s Paroubkem!

To bylo do té doby, než se dostal k moci Paroubek, neznabohu!

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:45

VŠ studoval za totality i můj vrstevník Václav Klaus a dokonce se stal CSc...

a to v době, kdy pro mne - i jako vysokoškoláka  už zbyl jenom kamenolom.  A to až do mých skoro padesátin...

A že jsem dopadl 2 roky po skončení VŠ tak jak jsem dopadl? Žádné hrdinství to nebylo:  jenom poctivé, slušné a statečné chování člověka, který se neuměl shrbit a ohnout páteř.  Nic víc a nic míň.  Omlouvám se jenom svým čtyřem dětem, kteří  to nespravedlivě odnášeli též.

A že formulace na "rehabilitační listině"  je ze zákona taková, jaká je - to je věc zákonodárců.  A že moje činnost za totailty byla takto zhodnocena už v době, kdy ČSSD byla ministranou - to snad na důvěryhodnosti přidává, ne? 

jirka.s. 4.6.2009 17:44

Re: Jsi poněkud zmatený... Buďme rádi, že máme ČSSD i s Paroubkem!

"...vztahy mezi Paroubkem a Filipem jsou na bodu mrazu ..."  ;-D;-D;-D;-D

 Jen se neboj, francku, ono až bude potřeba, tak  Bufo bufo pod ten kotel řádně přiloží !!!;-D

:-) 4.6.2009 17:44

Re: Jsi poněkud zmatený...

Vízku okomentovakt tu krávovinu cos sesmolil lze slovy: Jsi hňup.

Ludva 4.6.2009 17:43

Re: "Každý kromě Tlustého věděl,

To beru.

Ludva 4.6.2009 17:40

Re: Kdo je pan Vízek? Přečti si :

Proč se mu, pane Vízku omlouváte, kdoví co ten má na svědomí. Konečně jako my všichni anonymní. Každopádně diskutuje kádrovacím způsobem, takže do demokracie ještě nedorostl.

Vlaďa 4.6.2009 17:39

Re: svoboda tisku a médií

Soudím, že pokud některý z poslanců ČSSD zvedl ruku pro "Náhubkový zákon", tak to bylo protože již neunesl demagogii ODS a podle přísloví "Kdo chce kam, pomozme mu tam" to nechali projít.

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:38

Také si myslím...

Také si myslím, že v ODS je členů, kteří by s hydrou totality bojovali za vlády KSČ , velice málo. Jsou-li tam vůbec nějací takoví.

Teď se to bojuje s komunismem - statečně a hrdině, že? Hlavně levně!   Za vlády KSČ, šlo o krk, takže až 99,9% lidí dávalo straně ANO, ANO, ANO... 

Inu: stateční Češi...

:-) 4.6.2009 17:37

Vízku, jsem zvědav na tvou reakci ...

Vízku proč tu pořád lepíš ten certifikát? Ten je už ze samé podstaty nesmysl. Vysvětli jaké příkoří ti dělal režim od roku 1948, kdy ti bylo sedm let, do roku ?1960?, kdy jsi vstoupil do KSČ? Dále popiš, pokud možno podrobně jak ti bolševický režim škodil, když jsi coby komouš studoval VŠ a byl členem partaje až do r. 1970? Pak jsi nestihl převléct kabát, tak tě vyhodili z partaje (KSČ). Popiš jak tě režim dusil po roce 1970, když jsi mohl vystudovat další VŠ?

jirka.s. 4.6.2009 17:37

Re: "Každý kromě Tlustého věděl,

Jenom jsem zvědavý, Ludvo, jestli, až dostaneš při návratu z hospody jednu přes hubu, ,  budeš přemejšlet, zdali byla ta facka správně načasovaná! ;-D

jirka.s. 4.6.2009 17:35

Re: Kdo je pan Vízek? Přečti si :

Tož, francku, ujasněme si: Míra tvé demence je už evidentně natolik neúnosná, že si už vůbec nejsi schopen uvědomit, nakolik se těmi svými stále dokola opakovanými kydy  stáváš směšným ! Zkusil sis spočítat, kolik "souhlasných" příspěvků se svými bludy jsi zde vyprovokoval ? Není ti vůbec nápadné, že zde vzbudíš maximálně utrpný úsměšek, pokud tě ovšem většina nepošle tam, kam patříš ! (Dosaď si sám: , svěrací kazajka, Bohnice, škála je bohatá.)

Pokud si ovšem všeho toho mnou popisovaného jsi vědom, nezbývá mi než konstatovat, že jsi vyjímečný typ masochisty, kterému činí obzvláštní potěšení nechat se slovně urážet ! Ovšem pozor, francku, některé psychicky labilní jedince můžeš klidně vyprovokovat i k násilí fyzickému, nezapomeň že jsi například v tom tvém Jablonci velmi známou a profláklou figurkou! Tvá činnost v tvých jurodivých letech se určitě na spoustě tvých jablonečanů podepsala! Máš zřejmě kliku, že český národ je ve své podstatě národem beránků, v Maďarsku by tě už nejspíš dávno žrali červi! ;-P

Ludva 4.6.2009 17:34

"Každý kromě Tlustého věděl,

že předvolební rétorika ODS nebude naplněna". Ano, voliči se o tom přesvědčili na vlastní kůži a proto jim mají znovu naletět ? A nelze se pak divit , že Tlustý vrátil úder ve chvíli pro Topolánka nejméně příjemnou. Po předsednictví už by to nebylo ono,  dokonce by se ODS radovala, že se zbaví odpovědnosti za potíže s krizí. Ať to naplánoval kdokoliv, to načasování bylo perfektní.

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:34

Jsi poněkud zmatený... Buďme rádi, že máme ČSSD i s Paroubkem!

Nebýt ČSSD, tak by v ČR jistojistě  právě komunisté soupeřili o vítězství ve volbách s ODS. A poté co předvedl Topolánek a jeho kamarila,  by se stali vítězi voleb docela určitě...

Modli se a děkuj bohu, že v ČR je silná sociální demokracie! 

PS: V roce 2OO2 měla ČSSD s KSČM 111 křesel v parlamentu, čili jasnou většinu. A ČSSD se s nimi - jak známo, dohromady nedala.  Tak  se vzpamatuj, protože  i vztahy mezi Paroubkem a Filipem jsou na bodu mrazu - nehrozí, že by třetí nejoblíbenější strana v zemi, čili KSČM, měla přístup k vládní moci.

Petr 4.6.2009 17:34

Lež vedle lži

největší lží všech politických stran v této volební kampani je to, že kampaň vedou jako by se už teď mělo volit do českýho parlamentu - dělaj z nás všichni akorát blbce. Dobře na tohle téma mluvil i malej Jarda na www.malejjarda.cz

jirka.s. 4.6.2009 17:33

Re: Už zase nemýlíš, statečná zn. jirka s. !

Tož, francku, ujasněme si: Míra tvé demence je už evidentně natolik neúnosná, že si už vůbec nejsi schopen uvědomit, nakolik se těmi svými stále dokola opakovanými kydy (dnes například během osmi minut jeden a ten samý slint)  stáváš směšným ! Zkusil sis spočítat, kolik "souhlasných" příspěvků se svými bludy jsi zde vyprovokoval ? Není ti vůbec nápadné, že zde vzbudíš maximálně utrpný úsměšek, pokud tě ovšem většina nepošle tam, kam patříš ! (Dosaď si sám: , svěrací kazajka, Bohnice, škála je bohatá.)

Pokud si ovšem všeho toho mnou popisovaného jsi vědom, nezbývá mi než konstatovat, že jsi vyjímečný typ masochisty, kterému činí obzvláštní potěšení nechat se slovně urážet ! Ovšem pozor, francku, některé psychicky labilní jedince můžeš klidně vyprovokovat i k násilí fyzickému, nezapomeň že jsi například v tom tvém Jablonci velmi známou a profláklou figurkou! Tvá činnost v tvých jurodivých letech se určitě na spoustě tvých jablonečanů podepsala! Máš zřejmě kliku, že český národ je ve své podstatě národem beránků, v Maďarsku by tě už nejspíš dávno žrali červi! ;-P

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:32

Jsi poněkud zmatený...

Nebýt ČSSD, tak by v ČR jistojistě komunisté soupeřili o vítězství ve volbách s ODS. A poté co předvedl Topolánek a jeho kamarila,  by se stali vítězi voleb.

Modli se a děkuj bohu, že v ČR je silná sociální demokracie! 

PS: V roce 2OO2 měla ČSSD s KSČM 111 křesel v parlamentu, čili jasnou většinu. A ČSSD se s nimi - jak známo, dohromady nedala.  Tak  se vzpamatuj, protože  i vztahy mezi Paroubkem a Filipem jsou na bodu mrazu - nehrozí, že by třetí nejoblíbenější strana v zemi, čili KSČM, měla přístup k vládní moci.

sidell 4.6.2009 17:29

Re: Kdo je pan Vízek? Přečti si :

Má každý "modrásek" ve své rodině ...aspoň jednoho takového rehabilitovaného „soudruha“? 

DOUFAM ŽE NE