26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kiwi 4.6.2009 14:36

inzerát

Z obory mi uteklo prasátko bradavičnaté. Zn. Kdo ho najdete nechte si ho prosím. Rozrylo mi celou zahrádku.

Ladislav N :-))) 4.6.2009 14:30

Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

"...Nic z toho, co ODS slíbila, nesplnila a dělala často pravý opak toho, co slíbila. Sociální demokracie naproti tomu hledí dopředu, je stranou, pro kterou jsou na prvním místě lidé a ne zisky bank a velkého byznysu. ČSSD má svůj propracovaný program k volbám do Evropského parlamentu a tím programem je JISTOTA. ..."

(Jiří Paroubek, JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009)

Malý Aston 4.6.2009 14:34

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

Já Paroubkovi nevěřím. Sliboval že bude pracovat pro nás všechny a když jsem mu napsal dopis, že potřebuji vykopat kus kanálu ani mi neodepsal. Je to slibotechna.:-P

lukavak 4.6.2009 14:47

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

Zřejmě měl zrovna oděv v čistírně a nahej se žinýroval,aby nedopad jako Topol. Sexy mozek je i pro paparazzi těžko k fotografování.Ovšem nám, voličům ,ta skvostná figura by určitě udělala potěšení.... Tak- M .Astone- na podzim naplánujte výkop žumpy s předstihem,snad se Jyrka uvolní .

lada.sal 4.6.2009 14:48

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

Pravdou je, že zisky bank a velkého byznysu jsou nestydaté na úkor obyčejných lidí. Za co beer generální ředitel ČD skoro půl mega měsíčně, když mu jeho ztrátový podnik dotuje stát, to by mě fakt zajímalo. Nicméně pro s. Paroubka jsou na prvním místě lidé. Hurá! Ono mu ale asi nedošlo, že na tomhle světě není nic zadarmo a že se za všechno platí. A jestli nedej bože vyhraje příští volby on, pak pánbůh s námi. Ani ne tak s námi, jako s našimi dětmi.

:-) 4.6.2009 14:55

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

Paroubek není až tak hloupý aby nevěděl, že v tomto světě není nic zadarmo. Ale taky ví, že existuje horda Hamerských, kteří mu na ty jeho sliby skočí. :-)

Ladislav N 4.6.2009 15:19

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

Je na místě se ptát, za co vlastně bere měsíčně půl milionu komisař EU Špidla, který žádnou manažerskou práci nevykonává a nic mimořádného neumí. Nejspíš proto se nyní ČSSD toli do EP tlačí, bude se prý zvyšovat gáže z 500 000 na 600 000 měsíčně... 8-o

severočech 4.6.2009 15:30

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

no aspoň v pracovní době tady tolik nekecá jako někteří zapšklí Ládínci

Ladislav N 4.6.2009 15:59

Re: Programem ČSSD k volbám do EP je JISTOTA!

A co ty víš o mé pracovní době? Když kecám na netu, nikdo mi ztracený čas ani náklady s tím spojené neproplatí. Ber to jako mou investici do budoucnosti, místo pukavců na duté hlavy rudé šlechty z ČSSD.;-)

Landys 4.6.2009 14:22

Když se vedou inteligentní řeči, které nemají hodnotu ani oněch omílaných 30 korun !

;-ONejlepší je tady sice nějaká Vlasta, která skoro nikdy nepochopí o čem byla řeč, o to nutkavější cítí potřebu se ke všemu duchaplně vyjadřovat - tak tedy pro ni, ale  i ostatní neúnavné omílače evrgrýnu o 30 korunách a něčí primitivitě. Jednak je oněch 30 korun to poslední o co v té "reformě" šlo, navíc řada z poplatků je nesmyslných - ale hlavně se nám o jejich přínosu lže, stejně tak o šetření v oblasti léků.  Několik chytřejších lidí, kterým se netížilo sehnat si relevantní informace z oficiálních zdrojů, zjistilo, že z vybraných peněz od lidí nešla ani koruna na léčbu složitějších onemocnění. Lékárny získaly za doplatky na vydaná léčiva navíc 2 miliardy, dalších cca 1,5 miliardy za doplatky z receptu, pojišťovny ale vydaly za léky o cca 1 miliardu méně. Ty peníze zaplatili nemocní. Kdyby mělo platit to co se tvrdí, musely by logicky růst výdaje pojišťoven za léky, ty však klesly o více než 3 procenta. Takže přestaňte pořád slaboduše mlít o 30 korunách a něčí primitivitě, když o problematice nemáte ánunk.  A pokud by vám ani tato informace nestačila, dodám cifry v absolutních číslech. !!

www.jiri 4.6.2009 14:30

Re: Když se vedou inteligentní řeči, které nemají hodnotu ani oněch omílaných 30 korun !

Správný argument, ale myslím, že pro opravdu pravicového voliče je to moc složitý a stejně ho to nezajímá, ten chce slyšet pouze svou propagandu té jedině rozumí. 

Jakub 4.6.2009 14:35

Re: Když se vedou inteligentní řeči, které nemají hodnotu ani oněch omílaných 30 korun !

není podobný výpočet sepsaný někde na netu? zajímalo by mě to...

:-) 4.6.2009 14:49

Re: Když se vedou inteligentní řeči, které nemají hodnotu ani oněch omílaných 30 korun !

Landysi, kteří jsou to ti chytří lidé? Myslíš ty z ČSSD, jako je Rath & spol?

Malý Aston 4.6.2009 13:57

ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Pokud přijde mladá generace, která jasně říká Vaše dluhy platit nebudeme nemá slibotechna Paroubek žádnou naději. Pokud přijdou důchodci, kteří museli zaplatit dluhy komoušů, nemají naději ani komouši ani socani. A je jen otázka, kdo k volbám příjde. Zda jen kovaní komouši a třicetikorunáči. Pokud příjdou a ostatní nepříjdou mají mladí smůlu, pěkně to budou platiti. A já jako důchodce půjdu, na žebračenku od Paroubka seru a nemám žádný zájem aby vnuci platili dluhy po socanech.:-P

Ladislav N 4.6.2009 14:04

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

A CO KDYŽ ODS VOLBY VYHRAJE?  Zdravotnictví přejde zcela do soukromých rukou!   Senioři přijdou o své důchody!   Na vysoké školy se dostanou jenom bohatí!

(JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009)

Herakleitos 4.6.2009 14:07

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Když budeš o tom co jsi napsal trochu přemýšlet, o čemž hluboce pochybuji, a srovnáš to s návrhy reforem ODSS, tak musíš konstatovat, že je to fakt co píše ČSSD!

Rad 4.6.2009 14:09

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

svatá prostoto!

Malý Aston 4.6.2009 14:19

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Postavit celou volební propagandu na strašení, to tady již bylo za Klémy. Místo světového imperialismu a zahnívajícího kapitalismu vrhl veškerou svou nenávist Paroubek proti ODS. Není to debil? Snad jsou ještě v naší republice občané kteří sice nemusí umět matematiku ale počítat ještě umí. Když je státní pokladna prázdná, tak jen lhář a podvodník může slibovat "  Budete mít všechno zadarmo" To známe, napřed musí někomu něco ukradnout a to tak dlouho až zase bude mít každý stejné kulové.:-P

www.jiri 4.6.2009 14:39

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Přemýšlet trochu, to bychom chtěli od voličů ODSS mnoho.

j 4.6.2009 14:41

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Místo těch keců pracante si rychle vyplň nový daňový příznání až budeš dokladovat ty příjmy.Postavenej barák, děti zajištěný a co ještě jsi stihl úderníku. Pokud tedy nemyslíš zemljanku a děti jako mladý od potkána co se ti tam prohání

mpscz 4.6.2009 15:23

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Kolik za to tapetování bereš?

mpscz 4.6.2009 15:25

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Sakra, to patřilo jinam, omlouvám se.

Pamětník 2 4.6.2009 14:23

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

Malý Astone,pokud by jste zvolil normální kritiku Paroubka a jeho předvolební politiky,vřele bych s Vámi souhlasil.Ale Vy pořád  opakujete  nějakou kritiku,ani nevíte čeho.Najděte si čas a zeptejte se v lékárnách,kolik druhů léků podražilo jen za poslední rok.Ti třicetikorunáči se neozývají proto,že jim Paroubek od toho pomůže,jen je zajímá,kdo určuje ceny léků.A nejedná se jen o dražší léky,ale i ty,které jsem si celý život nenechal předepisovat.Pochopil bych to,že se nedají srovnávat ceny léků před dvaceti roky.Jenom ne zaráží,jak stoupla cena u těch běžných za poslední rok.Často je 4 až 5x vyšší.Proto si myslím,že nejen socani a kovaní bolševici ,ale i příznivci pravicové strany,se nad tím pozastavují a možná z trucu dají hlas Paroubkovi a jeho ČSSD.Já s jeho politikou nesouhlasím,ani ho volit nepůjdu,přesto si nemyslím,že způsob Vaší kritiky zabere.Jen si myslím,že ono věčné obviňování socanů ze zadluženosti vyhovuje   druhým stranám,které na tomto nesou nemalý podíl.A to si o mně můžete udělat dojem,jaký chcete,nebo ještě lépe ,jaký se Vám hodí.Vnuci budou platit po všech politických stranách i těch,kteří rozkrádají to,co tady ještě zbylo.

:-) 4.6.2009 14:26

Re: ČSSD a třicetikorunáči neprojdou!

nemyslím,že způsob Vaší kritiky zabere. Tady nikdo nikoho o ničem nepřesvědčí. Všichni už jsou někde zadáni.:-P

Herakleitos 4.6.2009 13:45

Plný kbelík lží autora!

Mám před sebou program ČSSD a na většinu bodů raději autor takticky pozapomněl. Chtějí vrátit proplácení nemocenské za prvé 3 dny. Chtějí upravit rod. příspěvek a dětské přídavky. Zprogresnivnit daně a zavést společ. zdanění manželů. Chtějí zabránit privatizaci nemocnic, zdravotních pojišťoven a průběžného pojištění důchodů,zavádění školného, výpověď bez udání důvodu. Co je na tom lživého ?Nebýt odstavení vlády, tak to vše se prosadilo!Co vám vadí, příspěvek důchodcům, na které se valí zdražování nájmů, elektřiny?Podpora rodin s malými dětmi?A to, že se tato témata objevila již teď, tak to se ukazuje, jak je ODSS věrolomná!

Jakub 4.6.2009 13:48

Re: Plný kbelík lží autora!

mě osobně 13. důchod v době krize kdy inflace v podstatě není a kdy se plno věcí zlevňuje skutečně vadí

Herakleitos 4.6.2009 13:53

Re: Plný kbelík lží autora!

Zajímejte se o kolik méně se vybralo na daních po té slavné reformě, kdy vysocepříjmoví ušetřili na daních!Proč v době krize?

Jakub 4.6.2009 14:03

Re: Plný kbelík lží autora!

protože tu krize je a uvedené "opatření" považuji za nesmysl bez ohledu na výběr daní - dle mě je tou pouhopouhé sprosté kupování hlasů ve volbách

Rad 4.6.2009 14:08

Re: Plný kbelík lží autora!

máte pravdu, program socanů není jen očerňování, ještě je to rozhazování peněz, přesně jak píšete a následkem toho zvyšování zadlužení a tím pádem přiblížení kolapsu ekonomiky. o ty daně jsem se zajímal, téměř to nemá vliv na vybranou výši, pouze na ochotu přiznávat a platit (jak možná víte, leccos se dá odložit). krizi, jak už jsme si řekli, způsobili vyžírky, které chtějí spotřebovat více než vyprodukují. půjčit si u providentu na novou plazmu, to opravdu nesvědčí o moudrosti. a to je i způsob socanských vlád, které v době krize chtějí dále rozhazovat! svatá prostoto! kdo myslíte, že na to doplatí?

Nomád 4.6.2009 15:01

Re: Plný kbelík lží autora!

Kdyby jste si skutečně dal práci a hledal informace, tak by jste nemohl plácat tyto nesmysly; z údajů statistického úřadu vyplývá, že přes jen naznačené polofreformy se na daních vybralo za rok 2007 i 2008 víc, než se vybíralo v letech minulých v období ekonomického růstu a vlády ČSSD. To je pro alespoň pro mě jeden z hlavních argumentů proč nevolit nikdy ČSSD.