19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 4.6.2009 16:58

Re: Kapitalistický "Lenin" Ladislav N ....

A to ještě nezačal jako lampedusa, lžidimitrij nebo dokonce jako madla!!! ;-(

Jiřík 4.6.2009 17:18

Re: Kapitalistický "Lenin" Ladislav N ....

Ladislav N patří ke grandiozním Modrým blbům-s ním nediskutujte.Je rozumově na úrovni 5letého chlapce ze sídliště Chánov.Bohužel,jeho dlaší vývoj je nemožný.

jirka.s. 4.6.2009 16:48

Re: Jasný závěr, autore...

"Vrhá to velmi špatné světlo na sociálně demokratické voliče. Pokud takto navržená kampaň funguje (a jsem si jistý, že Paroubek by k ní nepřistoupil, kdyby nevěděl, že skutečně přinese své ovoce), pak voliči ČSSD nejsou ničím jiným, než sebrankou hlupáků a nebo bezcharakterních ničemů. Jestliže si totiž nechají od sociálně demokratických kandidátů lhát přímo do očí a krmit se prázdnými, bezobsažnými frázemi, nesvědčí to příliš o jejich inteligenci."

Ale to se tě, francku, evidenteně netýká, viď ? Ty přece budeš stejně volit podle své staré dobré rudé víry božského komplice soudruha remka, že???  (Y)(Y)(Y)

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:07

Nech to na mně !

Filipovi komunisté jsou už 2O let mimo mísu,  dvacet let nebyli u ničeho, co páchne.  Zato "husákojakešovci"  rozlezlí do všech politických stran a představenstev a dozorčích rad  -  řídí naše živody  ostošest dál...    Vadí? Nevadí? 

jirka.s. 4.6.2009 17:19

Re: Nech to na mně !

"...dvacet let nebyli u ničeho, co páchne.";-D;-D;-D;-D;-D

No, ono je úplně jedno, jestli nynější komouši jsou u něčeho, co smrdí! Ten jejich vlastní smrad totiž stejně přebije všechen představitelný i nepředstavitelný smrad světa! Přímo školním exponátem takového smradu jsi například ty sám, francku!!!;-D

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:25

Už zase nemýlíš, statečná zn. jirka s. !

Ale jak vysvětlit toto?  Dopisy adresované - panu Vízkovi už v 90. letech:

1) Vážený pane doktore, rehabilitační komise svým šetřením zjistila Vaše postižení a diskriminaci z politických důvodů v období let 1948 – 1989. Komise vyslovuje hluboké politování a omluvu za Vaše postižení a příkoří způsobené rodině. Další opatření rehabilitační komise bude v souladu s připravovaným zákonem o mimosoudních rehabilitacích.  (dne 26.6. 1990, razítka, podpisy)  

2) OSVĚDČENÍ podle zákona č.87/91 Sb. ze dne 21.2.1991 o mimosoudních rehabilitacích.  Potvrzujeme tímto – podle  § 22 výše citovaného zákona, že pracovní poměr pana Dr. Františka Vízka … skončil … z důvodů politické perzekuce v přímé souvislosti s jeho demokraticky motivovaným politickým a společenským jednáním a občanskými postoji ( § 2 odst.2 zákona č. 87/91 Sb.).  Tím jsou splněny podmínky … … …  (dne 18.11.1991, razítko, podpis) 

Má každý "modrásek" ve své rodině ...aspoň jednoho takového rehabilitovaného „soudruha“?  

jirka.s. 4.6.2009 17:33

Re: Už zase nemýlíš, statečná zn. jirka s. !

Tož, francku, ujasněme si: Míra tvé demence je už evidentně natolik neúnosná, že si už vůbec nejsi schopen uvědomit, nakolik se těmi svými stále dokola opakovanými kydy (dnes například během osmi minut jeden a ten samý slint)  stáváš směšným ! Zkusil sis spočítat, kolik "souhlasných" příspěvků se svými bludy jsi zde vyprovokoval ? Není ti vůbec nápadné, že zde vzbudíš maximálně utrpný úsměšek, pokud tě ovšem většina nepošle tam, kam patříš ! (Dosaď si sám: , svěrací kazajka, Bohnice, škála je bohatá.)

Pokud si ovšem všeho toho mnou popisovaného jsi vědom, nezbývá mi než konstatovat, že jsi vyjímečný typ masochisty, kterému činí obzvláštní potěšení nechat se slovně urážet ! Ovšem pozor, francku, některé psychicky labilní jedince můžeš klidně vyprovokovat i k násilí fyzickému, nezapomeň že jsi například v tom tvém Jablonci velmi známou a profláklou figurkou! Tvá činnost v tvých jurodivých letech se určitě na spoustě tvých jablonečanů podepsala! Máš zřejmě kliku, že český národ je ve své podstatě národem beránků, v Maďarsku by tě už nejspíš dávno žrali červi! ;-P

:-) 4.6.2009 17:23

Re: Nech to na mně !

Bolševiku Vízku, kydž někoho zavřeš tak taky nekrade! A v politice je to obdobné. Komouši nepřipuštěni k lizu mohli škodit jen málo a to jen za pomoci paroubkových socanů.

F.Vízek 88.100.57 4.6.2009 17:32

Jsi poněkud zmatený...

Nebýt ČSSD, tak by v ČR jistojistě komunisté soupeřili o vítězství ve volbách s ODS. A poté co předvedl Topolánek a jeho kamarila,  by se stali vítězi voleb.

Modli se a děkuj bohu, že v ČR je silná sociální demokracie! 

PS: V roce 2OO2 měla ČSSD s KSČM 111 křesel v parlamentu, čili jasnou většinu. A ČSSD se s nimi - jak známo, dohromady nedala.  Tak  se vzpamatuj, protože  i vztahy mezi Paroubkem a Filipem jsou na bodu mrazu - nehrozí, že by třetí nejoblíbenější strana v zemi, čili KSČM, měla přístup k vládní moci.

:-) 4.6.2009 17:44

Re: Jsi poněkud zmatený...

Vízku okomentovakt tu krávovinu cos sesmolil lze slovy: Jsi hňup.

rozbroj 4.6.2009 19:05

Re: Nech to na mně !

Pravičáci do zbraně!!!! Počkat kdo pak na vás bude makat!Kdyš takhle čtu ty tvoje uražky,že ti tykám se nediv protože jak se zde vyjádřuješ tak ti tak může být tak 10-15.člověče debatuj věcně a se znalostí věci. Takovým "intelektualum by měli vzít opčanku.Ja ti poradím ty jsi pravděpobně nikdy neslyšel o černé knize kapitalismu?Možná by ses něco dozvěděl o mírumilovnosti kapitalismu.Každý mus stojí za prd!!!!!!!!(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Hrdy Budžes 4.6.2009 15:59

Zvedneme Dane Bohatym !

to bych rad vi´del jak jim zvisi dane(podnikatelum a tem co zamestnavaji delniky !!) Roco jim zvysi dane, a tito snizi platy delnikum a menezerum !!  tim nas Roco zachrani ! pojdte a volme tohoto demagoga !!!(Y)Rv

www.dostparoubka.cz

Landys 4.6.2009 16:44

Re: Zvedneme Dane Bohatym !

;-€Ano nevolme ho, snižme daně bohatým  a chudým zvedněme - pak ti bohatí zvednou platy krizovým manažerům - a všichni  tady budeme pospolu šťastně žít  zachráněni Mickey Topolánkem a jeho elitní empatickou družinou. !!! Rv

janoryna 4.6.2009 15:57

škoda je vlády..

vláda ODS údajně zaváděla školné, zvyšovala nájmy, zdražovala potraviny a elektřinu a likvidovala pracovní místa. Přitom ODS ani Koalice ODS, zelených a lidovců se na ničem takovém nepodílela. To všechno, co se dělo po volbách 2006 zavinili socani.  Růst cen některých potravin, třebaže nijak závratný ani trvalý, byl spíše důsledkem zvýšení DPH ministrem kalouskem a bursíkem prosazeným pěstováním plodin na výrobu biopaliv. Stejně tak na pohyby cen elektřiny neměla vláda ODS žádný vliv - ceny elektřiny se  pohybují podle výsledků obchodování na energetické burze zavedeným socany. A úbytek pracovních míst je důsledek vlivů celosvětového ekonomického poklesu určitě zavinil paroubek, kdo jinej. netrstejme úspěšné, krachy jejich podniků vyrovnáme snížením vyplácených podpor v nezaměstnanosti a zvýšením podílů spoluúčasti na placení zdravotnictví a privatizací důchodového připojištění tak jako vUSA. Rovná daň asi ve výši 20 % se osvědčuje podobně, jako v pobaltských zemích a na slovensku. ještě že jsme to měli kde okoukat.

Ladislav N 4.6.2009 16:04

Re: škoda je vlády..

Už jsem psal kus níž, že zvýšení zvýhodněné sazby DPH z 5% na 9% se na cenách potravin nijak znatelně neprojevilo (nárust něco přes 3%). Cenový růst některých potravin byl způsoben jinými vlivy (viz nesmyslné dotace na biopaliva zavedené za vlády ČSSD) a dnes jsou stejné potraviny někdy i levnější navzdory zvýšené sazbě DPH.

kuk1978 4.6.2009 15:46

To s tím kapitalismem řekl Obama

v jednom ze svých projevů na US univerzitě. Jde o to, že posledních 30 let ve světě vítězila slepá víra v kapitalismum, který se ale ukázal jako sobecký a podvodný, neprospěšný pro nikoho kromě pár jednotlivců. Ten je potřeba porazit,dobře zvolenými regulacemi mu přistřihnout křídla a místo něj nastolit kapitalismus zodpovědný, z kterého budou mít prospěch všichni.

Vy, pane Zálome, ODS, jakožto i většina našich politologů a ekonomů jste právě ještě pořád propagátory toho sobeckého kapitalismu, jehož recepty a postupy už byly ve světě odmítnuty a ukázaly se jako nefunkční. A v tom ten plakát, jakkoli s nadsázkou pojatý a zjednodušený, ani trochu nelže. ODS se zkrátka podobá tabákovému průmyslu, který také na západě a v USA už dávno ztratil pozici a prestiž, ale u nás to ještě není tak dlouho, co nám tranvajové zastávky zdobily plakáty kovboje Marlbora, toho času umírajícího na rakovinu. Teď už jim na pšenka přestává kvést i u nás a tak jsou nuceni se přesunout dál na východ. Pevně doufám, že přesně totéž se po volbám stane i s radikály Vašeho typu. Ono to má svůj důvod, proč šílené experimenty typu rovných daní a privatizace všeho, na čem se dá vydělat, se uskutečňují jen v zemích na východ u nás.

Jakub 4.6.2009 15:57

Re: To s tím kapitalismem řekl Obama

"Ten je potřeba porazit,dobře zvolenými regulacemi mu přistřihnout

křídla a místo něj nastolit kapitalismus zodpovědný, z kterého budou

mít prospěch všichni." - co konkretně si pod tím představujete? Proč by měl mít z kapitalismu prospěch ten co se nesnaží a nic nedělá?

janoryna 4.6.2009 16:01

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

ale doplácet víc než zaměstnavatel by na to neměl. zatím vidím jen rostoucí smečky nezaměstanejch a stále prosperující podnikatele vyžadující podporu daňových poplatníků. proč jako pomoc podnikání nebyl přijat švarcsystém místo snižování odvodu zaměstnavatelům ? tím by se značně snížila byrokratická zátěž podnikatelů a socky by si lámaly hlavu s daňovým přiznáním.

Jakub 4.6.2009 16:07

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

vy máte pocit že zaměstnavatel který kvůli nedostaku práce musí propouštět tak prosperuje? Vždyť to vidím u firmy kde pracuju - vedení nedělá nic jiného než lítá po celé republice a shání práci, dělá jednu nabídku za druhou ale podepsané zakázky žádné a když už se nějaká sežene tak o nějakém zisku nemůže být ani řeč - a přitom každý měsíc se miliony na mzdách vyplácí...a to nemám potuchy kolik úvěrů za nové stroje či výrobní halu musí splácet...

kuk1978 4.6.2009 16:24

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

Máte pravdu, ale ten samý podnikatel byl předtím mnoho let v zisku a určitě ani tak své zaměstance nepřeplácel, takže je takřikajíc těžce za vodou. V nejhorším se firma položí, on přijde o svých 200 000 základního mění, co má v sróčku, a odletí si na Havaj do svého letního sídla promyslet, co dál (berte to prosím jako nadsázku). Naopak, ti zaměstnanci si nemohli nijak zvlášť vyskakovat, ani když firma rostla (pokud tedy nemluvíme o Praze) a teď jsou první na řadě, aniž by předtím měli šanci našetřit si na nějaký krizový polštář. Prostě systém, ve kterém i v době, kdy ekonomika roste, si lidi musí půjčovat, aby vůbec mohli důstojně žít, nebo spoléhat na sociální dávky, takže si musí půjčovat stát, je vychýlený z rovnováhy a nemůže dlouhodobě fungovat.

:-) 4.6.2009 16:37

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

Aby mohli důstojně žít tak si půjčují na pazmy, horské kola, dovolenou, myčky... :-D

jirka.s. 4.6.2009 16:56

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

Hele, nakoukni do liháče, takového jako ty tam určitě vezmou. Bosá hlava povýšil a ten flek po něm je pořád volný!!! ;-D

Ladislav N :-))) 4.6.2009 16:08

Re: prospěch by z toho zaměstnanec mít nemusel,

To by ČSSD neunesla, schválit "Švarcsystém", proti kterému kdysi tak usilovně bojovala... ;-D Vzpomeňte si, jak rychle rušila ČSSD (dokonce dvakrát!) zavedení povinného vydávání paragonů na malé částky i v případě, že jej kupující nevyžaduje.:-)

Malý Aston 4.6.2009 15:40

Socani, nevím to jistě ale dostanete na frak!

Občan český je volič srandovní. Já mám dojem, že řada občanů bude volit kohokoliv jenom ne Paroubka. Každý se těší na jeho povolební projev a jeho marťany. Tady o žádnou politiku nejde, státní pokladna prázdná a nikdo nic nemůže slibovat vážně. Tady jde jen a jen o to nasrat Paroubka,Ratha a Zaorálka.;-)

Hrdy Budžes 4.6.2009 15:53

Re: Socani, nevím to jistě ale dostanete na frak!

no jenom aby ! Astone, ale spatne by to nebylo, duvodem uz by mel byt rozhovor s Knizetem Karlem,

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=638057

Ladislav N 4.6.2009 15:39

JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009

Naším programem je JISTOTA   Hlavním cílem politiky ČSSD je JISTOTA zvýšení života.

Chceme, aby občané naší země měli JISTOTU zaměstnání v úspěšných firmách a JISTOTU rovného přístupu ke zdravotním a sociálním službám. Pracující naší země musí mít JISTOTU skoncování s korupcí, JISTOTU sociálně spravedlivých daní a JISTOTU, že se všichni dovolají spravedlnosti. Všichni přeci potřebujeme JISTOTU sociálně spravedlivé společnosti. Nejde však jen o domácí témata, po ostudě, kterou nám Topolánkova vláda udělala v Evropě, musíme mít JISTOTU intenzivního prosazování zájmů naší země v EU a JISTOTU zvýšení mezinárodní prestiže naší země tak, abychom na ni mohli být zase hrdí.

Už žádné kšefty se zdravím a s důchody!   Už žádná výpověď bez důvodu!   Už žádné snižování přídavků na děti!

(JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009)

Draxis 4.6.2009 16:50

Re: JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009

To červené písmo i ten červený obsah evokuje jistou stranu a její zapojení do minulosti naší země...

Jistota je tam napsána xkrát, ale takové slovo jako "svoboda" ani jednou... To nebude náhoda...

Izák 4.6.2009 16:53

Re: JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009

JISTOTU mám jen jednu: ŹE UMŔU. Mějte se hezký.

jirka.s. 4.6.2009 17:10

Re: JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009

Potěšujícím faktem ovšem, Izáku, je, že Vy prostě jednou UMŘETE, ale Bufa bufa jednou zcela jistě kočkové prachsprostě odstřelí, až se jednou tak docela úplně netrefí! ;-D

Eva D. 4.6.2009 18:56

Re: JISTOTA, volební noviny ČSSD, květen-červen 2009

Jak se ZVYŠUJE život?

A chtějí-li mít jistotu skoncování s korupcí, nesmí v žádném případě volit ČSSD. Ti měli korupčních kauz, dokonce o objednanou vraždu novinářky ( dle soudu, já u toho nebyla).

To by se dalo probrat kousek po kousku. Pindy pro jednoduché se slovem jistota jako mantrou. Hotovej jogurt Dobrá máma...