18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Jakýpak polibek smrti?

Jak už je obvyklé, zejména politologové, kteří se ničím jiným celý rok nezabývají a marní tak svůj život jednou z nejzbytečnějších činností vychovávajíce na svých katedrách další pro společnost velmi hodnotné jedince, jsou konsternováni výsledkem ANO a téměř ochromeni tím, co nás v důsledku toho čeká v nejbližších letech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 28.10.2017 19:23

Re: Nesouhlasím s autorem.

Nejste vy příbuzná Dvojdomka Pitharta? Ten taky slyšel trávu růst....Druhá možnost je, že sledujete ČT....

V. Klepetko 28.10.2017 22:30

Re: Nesouhlasím s autorem.

Jenže zatím byl velice podlým, STBáckým způsobem umlčován, kriminalizován a neférové vytlačován z politiky právě Babiš!

Různí ti Šumani, provokace, odposlechové dráty, fabulace a fabrikace důkazů, snaha zabásnout natvrdo celou jeho rodinu kvůli jakési ptákovině - vždyť to bylo odporné! Myslím že si s tím Babiš své užil a má nyní autentické povědomí o tom, jaké to je být v pozici nespravedlivě stíhaného bandou bezskurpulózních grázlů.

A nic podobného nepřipustí ani vůči svým nepřátelům.

J. Kyselková 28.10.2017 23:12

Re: Nesouhlasím s autorem.

To jste mě pobavil, pane Klepetko - důvěřivý jako dítě.

V. Klepetko 28.10.2017 23:40

Re: Nesouhlasím s autorem.

Čelila jste někdy sama nespravedlivému trestnímu stíhání nebo tvrdému řízení ze strany státního orgánu,které by bylo postaveno na lži? Já ano. Byl jsem očištěn - ale do konce života si budu pamatovat ten pocit, jaké to je!

Dříve někteří občané zakládaly výbory na obranu nespravedlivě stíhaných - a jiní se udávali a pronásledovali navzájem.

Dnes to vypadá že zůstali už jen ti "jiní":-(((((((((

V. Klepetko 28.10.2017 23:41

Re: Nesouhlasím s autorem.

"i":-)

J. Kyselková 29.10.2017 14:56

Re: Nesouhlasím s autorem.

Já, pane Klepetko, se nemohu smířit s tím, jak pan Babiš křičel, že podnikatelé kradou a nasadil neurvalé zákony. Já, ač jsem nikdy neměla daňový nedoplatek nebo sebemenší podvod a můj zisk byl na úrovni takřka minimální mzdy, (hezká práce spíše pro spokojenost nejen svojí) jsem zavřela živnost. - Pro věčný nervák, strach z vysokých pokut, nějaké i neúmyslné chyby - ponížení....selhání...

(Potkávám bývalé zákazníky, volají ať to otevřiu !) Brr.

Ale mrzí mě to děsně.

V. Pavelka 29.10.2017 1:10

Re: Nesouhlasím s autorem.

Vás p. Kyselková nepobavilo , Když Chovanec přeskupil vnitro , a hned zvýšil platy vedoucím policistům ? Nejde o to , horší je jak jsou všecho blbé huráakce . Co by dělala opozice kdyby něco podobného chtěl udělat Babiš , to by byl řev...

J. Kyselková 29.10.2017 15:10

Re: Nesouhlasím s autorem.

Myslím, že pan Babiš bude mít křeslo předsedy vlády, předseda PS bude koblížek, jasně i silová ministerstva - vnitro, finance, spravedlnost. Takže s námi zatočí jako s králíky.

Teď však mluvil AB na Primě jako archanděl spasitel. Já mu moc nevěřím, potože lže jako svině.

F. Navrátil 28.10.2017 13:17

Před pikolou, za pikolou...

Mám takový dojem, že se přehlíží možnost, že Babiš dělá všechno proto, aby nemusel do nějaké koalice. Uvažuje celkem logicky, že nejvýhodnější by byla menšinová vláda, která by vládla s podporou nebo i bez podpory poslanců. První jmenování od Zemana má v kapse. Druhé bezpochyby také. A třetí má předseda sněmovny Vondráček, jeho stranický podřízený. Dalším krokem jdou předčasné volby, kdy se opět bude stavět do role mučedníka a oběti tradičních stran, které nechtěly do koalice, aby pracovaly ve prospěch občanů České republiky, chtěly jen brát platy a náhrady v opozici, nechtěly převzít svoji část odpovědnosti, bla, bla, bla. Po volbách sestaví jednobarevnou vládu.A sedm stran mu v tom jde tak hezky na ruku.

P. Táborský 28.10.2017 21:55

Re: Před pikolou, za pikolou...

Je šikovný.

V. Klepetko 28.10.2017 22:34

Re: Před pikolou, za pikolou...

Zatím se naopak snažil oslovit potenciální koaliční partnery s širokou škálou nabídek a ústupků!

V. Pavelka 29.10.2017 0:00

Re: Před pikolou, za pikolou...

Je Schopný , ta banda panikářů a břídilů starých stran at de do háje.

V. Pavelka 29.10.2017 0:18

Re: Před pikolou, za pikolou...

Je na nich vidět, že jsou za ty léta vlády zvyklí jen na podrazy a křivárny , je nezajímali nějaké programy , jen okopávaní triky a lži.

R. Morava 28.10.2017 13:10

ČSSD a KDU

Co se týká ČSSD

Co byl hlavní problem této vlády? Nemastný premier, který především v Bruselu nebo s Merklovou nikdy neřekl dostatečně jasně proč NE migraci a co je její příčinou. ČSSD byla pro inkluzi a jiné nesmysly. Logicky ČSSD poškodil Dienstbier, Šabatová i její marxistické sestry kdy SPD v Německu dnes už prosazuje jen multikulturalismus, lesbismus, kvoty na cokoliv a podivný výklad lidských práv. Před volbami pak začali zmatkovat. Rapidní zvýšení zdanění střední vrstvy, přijetí EURa, další evropské tvrdé jádro. I ti co chtějí být chtějí být v EU chápou, že centralizace není cesta. A jak se tu píše hlavní program Antibabiš.

Co se týká KDU. V minulých volbách 6,78%. I za restituce, ale ty hrají roli dodnes. V těchto volbách část odsály STAN. A pokud KDU někdy volili nespokojenci, a ti co nechtějí korupci, ti šli k SPD či Pirátům, protože tyto strany alespoň tvrdí že s ní zatočí a nějak se profilují. Nijaká politika dnes logicky netáhne. To že byli ve vládě s ANO jim ani neuškodilo, ani nepomohlo

J. Kratochvíl 28.10.2017 11:14

Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

doplatili ve volbách z hlavně z důvodu, že podrazily svého koaličního partnera, jak uvádí článek. Jejich politici si to neuvědomují a nadále pokračují v této činnosti. K nim se přidaly i další strany. Jestliže neumožní Babišovi vládnout doplatí na to ještě více, mimo jiné většina z nich je ve finanční tísni což pro Babiše není problém. Babiš nad nimi vyniká ve všech směrech a nenechá se lehce zahnat do kouta.

A. Javůrek 28.10.2017 11:29

Re: Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

podrazili svého partnera ? Wow :-D . On je podrážel pořád, a to voličům STBANO nevadí ... . Článek má pravdu v jediném, a to v tom, že Bureš umně marketingově využil toho, že ho vyhodili z vlády pro tunel o němž věděli už roky. Problém je, že 30% volících voličů neřešilo zda ty kauzy jsou na pravdivém základě, ale hlasovali pro estébáka kvůli pocitu, že mu všichni ubližují. Chudince malé estébácké, ulhané ... .

P. Götze 28.10.2017 12:01

Re: Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

Vy jste ten clanek vubec nepochopil. To je cele.

H. Gene 28.10.2017 15:49

Re: Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

Ona je to taky pěkná hovadina.

Ś. Svobodová 28.10.2017 14:34

Re: Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

JAko zásadní nevolič ANO musím potvrdit stanovisko autora, že ČSSD okopávala Babišovi kotníky. Ale ne až poslední rok. První "koaliční roztržka" proběhla už dva roky po volbách. Scénář se neustále opakoval: Babiš v parlamentu zkritizoval konkrétní věc, Sobotka mu odpověděl přes média osobním útokem. Např: poslanec Šincl se snažil do zákonu o pojišťovnictví vpravit znění, které bylo výhodné pro pojišťovny, ne pro klienty. Učinil tak opakovaně a Babiš ho ve sněmovně označil za zlobovaného. On to odmítl a nazval Babiše v médiích magorem. Babiš na něj vyrukoval v soukromí s důkazy podporující tvrzení o lobingu. Sobotka v tisku oznámil, že Babišovi praktiky jsou estébácké. Šinclův postoj nevyšetřil nikdo, novelizace ve prospěch velkých pojištoven byla později přijata.

J. Jurax 28.10.2017 14:19

Re: Tradiční ČSSD a KDU-ČSL

No, mám dojem, že lidovci ve všech vládách, co v nich byli, byli výrazně menšinoví a vždy se takzvaně vymezovali a zviditelňovali, okopávajíce vítězné straně kotníky.

Takže nic nového - a každý, kdo si přizve lidovce do vlády, s tím musí počítat.

J. Kanioková 28.10.2017 15:50

Ano, a začal s tím Lux..

L. Severa 28.10.2017 11:07

Pane autore,

opravdu tomu věříte ? "Voliči nejsou žádní idioti a kašlou na pochybnou socialistickou ideologii, kašlou i na sliby vyšších mezd a ráje na zemi, náhlou starost o kvalitu blafů z hypermarketů anebo dokonce nedostatek másla."

Ś. Svobodová 28.10.2017 14:43

Re: Pane autore,

Myslím, že přesně to nevolbou ČSSD voliči potvrdili. Že volili podle sympatí a ne podle keců.

M. Malovec 28.10.2017 11:04

Vážený,

již včera jsem zde vyslovil svůj názor, a musím jej opakovat, že s gaunery, kteří mají estébáckou minulost, likvidují podle svou konkurenci, využívají funkce k vlastnímu prospěchu se prostě ve slušné společnosti, aniž byste padl na jejich úroveň, do holportu prostě jit nedá.

J. Kratochvíl 28.10.2017 11:17

Re: Vážený,

Pane Malovec, naše společnost není slušná, pochybují a nejsem sám, že jediným neslušným by byl pan Babiš.

M. Malovec 28.10.2017 11:21

Re: Vážený,

Nenapsal jsem, že naše společnost je slušná, ale chce-li být slušná v budoucnu, musí být slušní i její představitelé.

A. Nový 28.10.2017 16:46

Kratochvile

Co se týká označení Babiše za neslušného je mega eufemismus!

A. Javůrek 28.10.2017 11:30

Re: Vážený,

on nenapsal, že jediný Bureš je ten neslušný. Ale i dle mě je jed estébák jedna z nejhorších kreatur, co u nás v politice kdy byly ...

M. Vondráček 28.10.2017 11:39

Je to otázka míry :-)

Takový exempláře lháře a lumpa jen tak nenajdete ...

S. Ševeček 28.10.2017 13:42

Re: Vážený,

Kolik máte hlasů?