6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Jakýpak polibek smrti?

Jak už je obvyklé, zejména politologové, kteří se ničím jiným celý rok nezabývají a marní tak svůj život jednou z nejzbytečnějších činností vychovávajíce na svých katedrách další pro společnost velmi hodnotné jedince, jsou konsternováni výsledkem ANO a téměř ochromeni tím, co nás v důsledku toho čeká v nejbližších letech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Klepetko 28.10.2017 9:52

Re: Dobré sobotní ráno!

Zejména ten ministr Stropnický, šéf pražské stranické organizace, to je typický zaměstnanec Agrofertu :-))))

S. Ševeček 28.10.2017 12:28

Re: Dobré sobotní ráno!

Beru!

Zvláště to, že ti "zaměstnanci Agrofertu" jsou zřejmě schopní manažeři ... proto si je Ďábel Babiš asi do "agrofertu" vzal.

(mezi základní vlastnosti dobrých manažerů patří také schopnost pragmatického a racionálního jednání - selskej rozum)

J. Schwarz 28.10.2017 13:57

Re: Dobré sobotní ráno!

A zaměstnanec Agrofertu snad nemůže být odborníkem? Může, a je to dokonce pravděpodobnější / Babiš by si do firmy lempla nenasadil / než že bude odborníkem straník z okresu, co podpořil předsedu a teď musí být odměněn dobře placeným křeslem...

M. Těhanová 28.10.2017 8:18

Re: Dobré sobotní ráno!

Ono je tím asi míněno ať tu zodpovědnost má sám, ne , že by si pan Prokop myslel, že stát je firma. To si myslí \Babiš a navíc, že je jeho a musí fungovat v jeho prospěch.

Je to tak prosté a jednoduché, jako mozky lidí, nezajímajících se o politiku, kteří ho volili.

S. Ševeček 28.10.2017 12:24

Re: Dobré sobotní ráno!

cbd

S. Ševeček 28.10.2017 8:14

Re: Kecy v kleci.

Pokud bude pomocník schopnější než "firma", vládu posléze přebere.

M. Těhanová 28.10.2017 8:29

Re: Kecy v kleci.

Záleží na tom, koho mám pod palcem a na koho mám "zlošku", abych toho pomocníka v takovém případě rychle zlikvidoval.

A to je to, proč nikdo opravdu inteligentní a charakterní , by se s ním do holportu nedal.

P. Maleček 28.10.2017 0:37

Před psychopatem co nejdřív prchnout.

Autor argumentuje hezky, nekalkuluje však s jednou "maličkostí" a to predátorsko-psychopatickou Babišovou podstatou. A ta mu neumožňuje partnersky spolupracovat. Své okolí považuje za svou kořist, zvlášť to, co s ním vleze do party. Ty vysaje a odhodí jak labužnicky vycuclý krunýř langusty.

Jak říkají zkušení psychologové - potkáte-li psychopata, žádná vstřícnost a hlavně prchat. A hlavně s ním nevlézt do politiky.

V. Klepetko 28.10.2017 7:13

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

Pane Malečku, jistě uznáte, že po volbách významná část diskutérů trpí kognitivní disonancí. Řeší to tím, že označují ty druhé za psychopaty! :-))))))))))))))))))))

Ty výkřiky bolesti zní občas i věrohodně. Jenže u Čechova doktor Ragin z Pavilonu č. 6 také vyznívá celkem věrohodně! Pokaždé, když označíte svého spoluobčana za duševně postiženého - psychopat, xenofob, atd. - vzpomeňte si na toho Čechova. Je to dobré čtení a léčí duši - a to tak trochu potřebuje každý z nás. Hezký víkend!

P. Maleček 28.10.2017 8:23

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

No nemáte správné informace, psychopat není duševně nemocný člověk, jen se mu se v mozku nevyvinula centra pro empatii (tedy i stud a pocit viny) a spolupráci. Tedy ta, co dělají z agresivního predátora člověka.

Ostaně k té vaší KG. Odborník jí diagnostikuje dotazem: Měli jste někdy problém upustit od svého přesvědčení? Byli jste tak zarytě přesvědčeni o své pravdě, že ani názory a fakta od ostatních váš názor nemohly změnit? Tak trpíte kognitivní disonancí.

No a fakta které sám o sobě Babiš předvádí, každého trochu znalého v jeho psychopatii jen utvrzují. To nemluvě o jasné Babišově "temné trojici" tedy kombinace machiavelismu, narcismu a psychopatie.

V. Klepetko 28.10.2017 9:43

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

Neřekl jsem "nemocný", ale "postižený"...

KG interpretujete chybně, evidentně vůbec nevíte, co to je. Člověk, který odpovídá kladně na otázky Vašeho "odborníka", může být duševně naprosto vyrovnaný a šťastný. Může to být prorok, rigidní stařec nebo prostě třeba jen Václav Moravec:-)))

Kognitivní disonance je něco úplně jiného. Nastudujte si prosím ten koncept, a hlavně prosím nepronášejte autoritativní soudy v oboru, který sice můžete sledovat z povzdálí jako dobře informovaný a sečťelý laik, ale který nemáte systematicky nastudovaný a který Vás zjevně neživí (alespoň doufám:-))) ).

Já se také nesnažím provádět neurochirurgické operace - i když toho vím o lidském mozku hodně :-))))))))))) Hezký víkend.

P. Maleček 28.10.2017 11:34

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

V tom případě požádejte své vysocevzdělané kolegy aby zanechali dle vás chybného popisu KG. Hlavně se pak mezi sebou nepoperte.

Však znáte Mládkův text: A tak primář kliniky s profesorem matiky váleli se po zemi, žádný cavyky. Oba starší pánové, po té, když je zabásli, po právu si přibližně stejně vyfásli.

V. Klepetko 28.10.2017 15:14

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

No, jak se zdá tak kognitivní disonancí akutně netrpíte:)) Takže Vám - i všem nám - blahopřeji ke státnímu svátku. Těm klidnějším i těm zneklidněným, všem!

V. Klepetko 28.10.2017 7:33

Autor napsal pravdu, která je politicky nekorektní

pro dogmatické zastánce teologického konceptu, dle kterého je Babiš ztělesněním veškerého Zla: není Babiše kromě Babiše a Faltýnek je jeho Prorokem, říkají, a protože babišizmus údajně není politikou, ale zločinnou ideologií, tak by měl být zakázán a jeho nositelé deportováni na Slovensko.

Jenže lid český má smysl pro spravedlnost a na řeči ajatolláhů moc nedá, a proto ten Babiš vyhrál volby. K tomu ČSSD: nejde jen k to, že podrazili svého koaličního partnera. Oni neustále zrazují jeden druhého! je to tam samý "zrádce zrádců"! A Sobotka v té konečné fázi dokonce zradil i sám sebe (my tady u nás už žádné muslimy nechceme, řekl). Tomu "my" nikdo neuvěřil - a nejen v této konkrétní věci. To proto padla ČSSD na hubu!

S. Ševeček 28.10.2017 8:12

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

A jak to ten predátor babiš labužnicky provádí?

Zkuste, prosím, vážený pane Malečku, aspoň naznačit.

M. Jandáková 28.10.2017 0:33

Jo.

A komu se ta informace zdá zanedbatelná, opište si ji 100x.