2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Jakého presidenta?

Halasení kolem nového kandidáta na presidenta vypadá jako vyvolávání hodného ducha, který z nás sejme kletbu „nevhodných presidentů“. Což byli údajně hlavně poslední dva, ačkoli už se přidávají hlasy, že on ten Havel taky nebyl nic moc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 6.4.2017 6:39

Hnus velebnosti hnus!

Byť patřím mezi ty, co vidí v liberálech a jejich klonech v podobě sluníčkářů či všemožných pošuků, jedno zda eko, multikulti, LGBT či genders jen kecy o svobodě, morálce a rovnosti se maskující totalitáře, kteří nám své dobro chtějí vnutit i kdyby nás při tom měli umlátit, odmítám tento Vlkův text.

Odmítám ho jako uboze manipulativní, intelektuálně rádoby nadřezený a dokazující jak se Vlk až směšně koupe ve své domnělé argumentační genialitě. Tedy dělá to samé co kritizuje u oné "sluníčkářské pakáže".

Jako vždy splácal páté přes deváté, jen aby se předvedl jako echt ochránce českých zájmů a bojovník proti všemu co chce to české zahubit. Tedy zejména Němci, Brusel a islámisté. Přičemž Drahoše obvinil nejen z přítulnosti k těmto hubitelům všeho českého, ale snaží se ho dorazit tvrzením že je zbabělec.

Drahoše ani já nevidím, jako zcela ideální figuru, ale tom dosavadním seznamu zájemců o prezidentování, Zemana nevyjímaje, je v tom poměru kladů a záporů jasně v čele. Což jak z Vlkovy hysterie vidno,vidí jen Vlk. Jen má jiného favorita (jasné že Zemana) a tak se uboze po ovčáčovsku snaží Drahoše pošpinit jak se dá.

Stará Kelišová by řekla - hnus velebnosti hnus. No, ale na druhou stranu, ještě pár takových Vlkových tupě-agresivních zavití a Drahoš je na hradě natošup.

P. Burda 6.4.2017 6:38

Re:

Asi do České republiky nepřijdou jen kvůli jeho osobě. Tedy buď kvůli jeho oblibě v alkoholu, nebo k vepřovému.

Ale to by pak nebyli ti zlí okupanti, když mu to nezakázali.

V. Kotas 6.4.2017 6:34

Re: perfektne

Bohužel v ČT, ČRo, to nezazní ani jednou, natož opakovaně. Aby se lidem trochu rozsvítilo v hlavě.

O. Slejsarová 6.4.2017 6:27

Pane Vlku, jak přesně ovlivnil Zeman fakt, že tu nemáme 50 až 100000 muslimů?

V. P 6.4.2017 5:17

Kdyby byl presidentem Schwarzenberg,

tak bychom tu měli „dočasně usazených“ muslimů stejně, jako teď.

J. Krásenský 6.4.2017 4:56

Děkuji za článek

pěkné a potřebné shrnutí. "Dodnes nechápu, proč se této smečce fanatiků a milovníků totality stále říká v mediích „liberálové“." Nazývají se liberálové, protože se jedni neodváží pohledět pravdě do očí, že totiž jsou neomarxisti, kulturní marxisti a následovníci trockého-gramsciho-markuse a druzí to vědí, ale tají to, aby nepopudili a značka liberálové je lepší pro marketing a media. Mají pravdu v tom, že liberálové jsou revolucionáři již od osvícenectví a mají na rukou krev již od velké francouzské genocidní revoluce. Před liberály varoval Masaryk (K.Čapek: Hovory s TGM). Dnešní "liberální demokracie" se nikoli náhodou podobá zřízení lidově demokratickému - existuje oficiální ideologie i cenzura i ideo-zločiny, kde neplatí presumpce neviny. Za nevhodné názory jsou lidé propouštěni ze státní služeb, ze školství, media pořádají hony na zpátečníky, bankovní domy odmítají podporovat ideologicky podezřelé skupiny (najdete například v: Vladimír Paĺko: Lvi přícházejí) přepisují se dějiny (Najdete například v Oriana Lallaci: Hněv a hrdost, Magda R. M. Rodríguez: Neexistující al-Andalus. Jak intelektuálové znovu vymýšlejí islám). Ještě se moc nezavírá, ještě se nepopravuje. Trend je jednoznačný - od svobody k totalitě.

)

J. Cervenka 6.4.2017 4:22

perfektne

perfektne napsano. Drahods, hodny clovek -pritel vsech - muslimu- by byla katastrofa. Jeste se ceka kdy se na to jasne prijde u Sobotky.

Z. Susnar 6.4.2017 2:47

Re: Svata pravda ..

Dedo rychle prasky jinak je konec Holika ty taticiku

A. Holík 6.4.2017 1:19

Svata pravda ..

Nevim co se resi. Lepsiho prezidenta, nez taticka Zemana, nenajdeme. Jenom vyhozene prachy ..