22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karotka 5.1.2009 11:36

Re: A nemělo by to být naopak?

Myslím, že by bylo dobré si Standův příspěvek přečíst ještě jednou, pomalu a pozorně ;-).

Karotka 5.1.2009 11:32

Děkuji

Nemám momentálně možnost poplatek zaplatit (nepotřebuju momentálně onu službu) a navíc žiju v Praze, kde to za mě myslím nikdo nezaplatí, ale už jsem si říkal, že kdyby to za mě někdo zaplatit chtěl, odmítnu to.

Tak jsem moc rád, že to někdo dělá a velice vám všem za to všem děkuji.

R.J. 5.1.2009 11:27

Re: Vážení je nutné platit v českých na dřevo,nevěřte Paroubkovi a Rathovi!

Přeji hodně zdraví, kamaráde. R^

JJ 5.1.2009 11:24

Re: K panu Rathovi

Pokud by to delali skalni ODSaci, rekneme 5-10%, tak by to mohlo jit az ke stu milionu. Osobne bych se pridal - ne ze by me ODS nejak oslnovala, ale nastvat Ratha se vzdy hodi.

Malý Aston 5.1.2009 11:20

Re: A nemělo by to být naopak?

Je to zbytečné.Tady jsou chudáci levičáci,kteří jsou placeni z našich daní a sedí si pěkně na úřadech.Ten kdo nic nemá,nemá ani na připojení internetu.A aby náhodou jsem nebyl napaden,já si platím připojení z důchodu a jen se divím a divím co za svoloč bolševická tady obhajuje Paroubka a Ratha, když mám na připojení na internet tak mám i 30,00 Kč na doktora a za 60,00 Kč stravného v nemocnici si rád zaplatím,doma mne to stojí daleko více.:-D

lahvac 5.1.2009 11:20

Re: Paradoxní situace

Kam mam jit s urazem? k obvodakovy nebo bych moh jit do krajske nemocnice rovou do dveri urazova ambulance?

Pokud se riznu nozem a nechce se mi do prace co udelam? A pokud za to zaplatim 30kc, nerozmyslim si to?

Tim co udelal drat samozrejme zhorsi cekaci dobu v krajskych nemocnicich, ale zas by mohlo bejt volnejs v ostatnich zarizenich, protoze vsichni sockom volici budou nalezly tam.

Malý Aston 5.1.2009 11:15

Re: Blíží se noc dlouhých nožů???

Možná,že by to mělo zajímat Němce,hlídače osobních údajů.Proč by měl nějaký Rath mít přehled,kdo dar vzal a kdo na něho sere.Já to pořád říkám,ten styl komoušů a jejich StB není Paroubkovi ale vůbec cizí!:-D

čtenář zdrojů 5.1.2009 11:13

Re: Paradoxní situace

Hm, tady se řeší, jak Vy voliči ODS odmítáte dar od socanského kraje, protože Vy na nějakou almužnu od blce Ratha kašlete, ale já prý vidím v návštěvě doktora třídní boj.;-D

vládík 5.1.2009 11:13

Re: Skalní voliči ODS

Jistě. Rath umí vše obrátit. Musí zamlčet, že je to protest těch, kdo chápou, že pytel peněz z pojištění není bezedný.  Rath asi sdílí přesvědčení svého stranického šéfa: stát (a možná ani kraj) dluhy neplatí. Měli by se zeptat Argentiny nebo Islandu.

Jiřík 5.1.2009 11:11

Re: Platit nebo neplatit!

Astone,Ty malý modrý hňupe,Ty zase děláš h.... a píšeš své dementní výplody.Za co Tě kdo platí Ty modrý svazáčku?Ty bydlíš v Bohnicích?

vládík 5.1.2009 11:10

Re: A nemělo by to být naopak?

Ale notak.  Co je sobeckého na pravicové politice?  Tvrzení že se má každý postarat především sám (teprve ten, kdo opravdu nemůže má hledat pomoc v komunitě)?  Nebo to, že chtějí do splečné kasy přispívat přímo úměrně svým výdělkům?  Či to, že chtějí jen nejnutnější přerozdělování (mj. i proto, že každé přerozdělování napomáhá korupci)?

Vy nepovažujete za vychcánkovství být "nezaměstnaný", žít z podpory na sebe i kopu dětí a ještě někde pomáhat za příjem "na ruku"? - Ti, kdo takto žijí ovšem nemají pravicové smýšlení ani náhodou.

čtenář zdrojů 5.1.2009 11:07

Re: K panu Rathovi

No tak to se bude pokladník ODS modlit, abyste byl nemocnej co nejvíc.;-)

čtenář zdrojů 5.1.2009 11:06

modrá Pavlo B.

většina lidí by nejraději krajský rozpočet přes regulační poplatky vůbec nepodporovala. Regulační poplatky totiž platí nemocní a nikoli zdraví. A paradoxně nejvíce na regulačních poplatcích zaplatí ti nejvíce nemocní. 

Voliči ODS (stejně jako ostatní) chodí do krajských nemocnic proto, protože je tam poslal obvodní lekař na nějaký zákrok. Platit regulační poplatek za to, že musím do nemocnice na vyšetření nebo na operaci, považuji za nejvetší sprosťárnu od Julínka. Pokud jdete na operaci a potřebujete 10 předoperačních vyšetření, pak budete zregulovaná 10 krát. V takovém přípdě ale už nejde o polatek regulační, ale o urážku nemocného.

vládík 5.1.2009 11:05

Re: Zijete na Marsu?

Kdo žije mimo realitu? Ten, kdo ví, že už desetiletí je ve zdravotnictví nedostatek prostředků a hledá cesty? Nebo ten, komu je to jedno, jen když vyhraje volby?  Můžete mně odpovědět? Děkuji.

JJ 5.1.2009 10:34

K panu Rathovi

poplatky, ktere za me zaplati kraj na konci roku sectu a poslu jako prispevek ODS. S pozdravem od pana Ratha.

ranbow 5.1.2009 10:26

Re: Paradoxní situace

Jenomže ono to proč volič chodí do krajské nemocnice podstatné je - většinou proto že už byl na u svého obvodního lékaře, patrně už i u na vyšetření specialisty - a bylo mu doporučen zákrok v nemocnici - takže pojem regulace zde nemá smysl - naopak, tím že by do nemocnice nešel (nechal by se zregulovat), by si patrně zhoršil zdraví a léčení by pak bylo mnohem dražší. Takže kraje ten poplatek zrušili logicky - nemá zde deklarovaný regulační význam - což asi vládě ani pravici nedošlo. No a jak už jsem uvedl výše, je to otázka rozpočtu, ten občan platí stejné daně (mimochodem - nejvíce je platí státu a tedy nyní pravici), a je věcí vedení (státu, kraje)jak s nimi hospodaří. Nakonec, je to stát (tedy pravice), která donedávna navrhovala rušení některých zdravotních zařízení...

Pavla B. 5.1.2009 10:14

Re: Paradoxní situace

Když von ten chudák už vidí návštěvu doktora jako třídní boj - tak ho v tom Liháči zblbli.

jarda 5.1.2009 10:10

Re: Platit nebo neplatit!

pokud by ODS projednalo poplatky jak je v normalni demokracii bezne,tak by takovou hovadinu s prebehliky neschvalili.Bohuzel pred temito poplatky se nemuselo nic  ani zakladat ani rusit. A takovych blabolu co tato vlada zaridila se casem bude muset opet menit.Cili vada nas stoji spousty penez za svou blbost. Prosim vas Afganistan nas stoji spousty penez a zivoty tam jsou ohrozeny,take kvuli neschopnosti vlady videt veci pravdive.Tam se toci miliony a pak se nestydite  brat lidem kam to jen jde.Vyzente nase vojaky z Kosova Afganistanu a dejte penize opravdu tam,kde pomuzou lidem u nas,v Africe atd.

Ludva 5.1.2009 10:07

Re: Zijete na Marsu?

R^R^R^

I. 5.1.2009 9:59

Re: Vážení je nutné platit v českých na dřevo,nevěřte Paroubkovi a Rathovi!

Příští týden jdu zase k doktorovi. Radost kryse neudělám. Ekvivalent jednoho piva rád zaplatím. Ještě jsem tak neklesl,  abych bral od kripla almužnu.

jarda 5.1.2009 9:58

Zijete na Marsu?

Vazeny pane zijete mimo realitu.Platte poplatky,budte ,pro radar proti Lisabonske smlouve atd,ale musite si napred vymenit lidi v ceske rep.

Jinak Vam chci poradit,ze by jste mohl platit i vice na poplatcich jak jste tak modry ptak.

Pokud by poplatky zustaly,tak za vlady p.Topolanka by casem 30.kc.nebylo regulacni a muselo by se to navysit na 50,100....Tak jak to stat dela s dalnicnimi znamkami atd.Bohuzel az budete nemocen vy,tak zjistite,ze musite jit k lekari vickrat,ke specialistovi vickrat,pro leky vickrat....

Buh s vama .

ranbow 5.1.2009 9:56

Blíží se noc dlouhých nožů???

tak doufejme že to nebyl záměr - ale volby u nás jsou tajné, výsledky jen sumárně číselné, a přímo ve stranách jen jen malý počet lidí. Ale mít to tak nádherně podchycené podle jmen a adres - tihle lidé sympatizují s levicí, nechávají si proplácet poplatky - a tihle sympatizují s pravicí, a nevezmou si od drRátha ani kůrku - co by za to dalo gestapo nebo STB.

StandaT 5.1.2009 9:56

Re: Skalní voliči ODS

Slušnost je dodržovat zákony. Ale pro některé jedince to je, zřejmě, nepochopitelné.

StandaT 5.1.2009 9:54

Re: Paradoxní situace

Normální člověk jde tam, kde to má nejblíže, případně si vybere podle referencí či vlastní zkušenosti nebo důvěře v lékaře. Dle politických preferencí volí bl bec.

StandaT 5.1.2009 9:51

A nemělo by to být naopak?

A nemělo by to být naopak? Že by ODS a pravičáci - věrni nálepce sobců, grázlů a vychcánků měli chtít své peníze nazpět a socialistékomunisté, věrni své nálepce dobromilů a ochránců chudiny měli platit vše do desetníku? ;-)

PAvel 5.1.2009 9:51

Re: Pokud by totiž téměř třetina až polovina pacientů své poplatky i nadále platila z vlastní kapsy...

Máte pravdu. Přesně tolik lidí nepřemýšlí a dají se koupit.  A přeji Všem, kteří se nachají koupit za 30,- Kč, aby na ně nezbyli prachhy při závažnější nemoci.  A co se týče malých dětí - zvýčili se rodičovské příspěvky. důchodcum - zvýšili se důchody a o dost - a ostatní ? pokud  budou jako ten v televizi, který si půjčil dvacet tisíc  na dárky pro děti - tak Ty ať potká exekuce. Přece je krajně neodpovědné vědět, co se blíží a ještě si půjčit.

Pavla B. 5.1.2009 9:50

Re: Skalní voliči ODS

Ještě že máte soudruha Ratha, sám byste na to jistě nepřišel.

ranbow 5.1.2009 9:47

Vy taky nejste v parlamentu

Těch 30Kč co necháte furiantsky ležet doktorovi na stole neřeší vůbec nic - ani problém zdravotnictví, ani naše vojáky v zahraničí. Za to v parlamentu je to jiná - řešit jestli měsíčně budu i do budoucna dostávat skoro 100 000Kč plat+náhrady+další prebendy to už může stát za úvahu o drobný kompromis - a jak jsme viděli při těchto hlasování, tak asi stojí..

PAvel 5.1.2009 9:46

Re: Je tu elegantní růžové řešení

Máte pravdu, hpodně se dá koupit za 30,- 60,- a 90 ,- Kč . Sám jste toho svědkem . Jen je škoda, že plátce je ČSSD a KSČM a nejak pořád tvrdíte že ODS.

Nevím kdo je větší korupčník, aůe pokud budete mít na scé straně i prodejní media nic se s tím neudělá ( např. ČT 1 a pana MOravce - cp ten poslední dobou předvádí je neskutečné )