22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 5.1.2009 14:21

Re: RATH JE ZE STARÉ STÉBÁCKÉ RODINY

A kdo není? Vy snad?;-D

Jura Jurax 5.1.2009 14:19

Re: Zijete na Marsu?

RvRvRv

Herakleitos 5.1.2009 14:17

Re: ...celý problém bude asi v tom,

Kubiceho zpráva  ovlivnila výsledek voleb!A byla to podpásovka!

Herakleitos 5.1.2009 14:15

Re: ...celý problém bude asi v tom,

Také si přeji, aby tato vláda vládla až do voleb!Volební systém nedozná podstatných  změn, protože není shoda pro změnu ústavy.  :-)

PV 5.1.2009 14:08

Poplatky brzy vrátí zpět trestní oznámení na zneužití pravomoci

veřejného činitele. Kraj totiž ze zákona nemůže darovat peníze, může darovat pouze věc hmotnou. Na to socani zapoměli. Další sranda bude, když třicetikorunáři párkrát navštíví doktora, vyberou léky a ještě si to zpestří pobytem v nemocnici. To se to pak sečte a na konci roku na ně nastoupí finanční úřad /dar nad 3000 Kč se totiž musí zdanit. Bude náramně veselo;-D;-D;-D;-D

Öman 5.1.2009 14:02

Re: socanská špína

Snaha o likvidaci vlády je posláním ČSSD, nikoliv opozice. Slušná opozice by podle mě měla v demokracii vládu spíše usměrňovat. To bysme ale po té rudé sebrance chtěli moc :-(

Pavel 5.1.2009 14:00

Re: socanská špína

na jaké vidle? Myslíte ten diktát co byl v televizi? Bez nás nic.? Ale toto přece je o politice státu!!!

Jsem teda komunisti a nebo liberálové ???   Opravdu chcete s Paroubkem do komunismu. A nejen s ním, co takový  Zaorálek, co posránek- stínový ministr zahraníčí ?? 

kerim 5.1.2009 13:59

Re: Děkuji

Milý Malý Astone, předvedl jste se coby velký formát. Máte mé sympatie.

Pavel 5.1.2009 13:57

Re: ...celý problém bude asi v tom,

kouká, že Vám KUBICE leží v žaludku.  Četl jste jeho zprávu a nebo jste jen vybral to co  Vám podali na  talíři Ti, kterí se měli bát ?

Slava 5.1.2009 13:57

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Přečtěte si celé vlákno, jestli to ovšem dokážete. Reaguji  na tvrzeníi nicku Mard a uvádím jeho čísla. Takže se mnou souhlasíte, že 7 tisíc je blbost, a přitom ve stejném příspěvku tvrdíite, že je to správně. Víte vůbec, o čem je řeč?

arch.JJ 5.1.2009 13:50

Re: ...celý problém bude asi v tom,

...určitě souhlasím. Že opozice je bohužel nekonstruktivní, no co se dá dělat? Že je však zákeřná v době, kdy se vláda není schopna učinně bránit, viz výše, je zbabělé. Jsem si jist, že kdyby Topolánek mohl, byl by kurs této vlády k prosperitě ještě přímější. Pokud není na obzoru lepší alternativa, je dobré , aby tato vláda byla ve funkci celé její období. Zde lze opatrně souhlasit se Zemanem, který tvrdí, že současný volební systém není dobrý a je snad hlavním činitelem těchto potíží a tahanic.

Herakleitos 5.1.2009 13:45

Re: Blíží se noc dlouhých nožů???

Ty informace o pacientech a občanech jsou běžně dostupné úředníkům ve špitálech a na úřadech krajů. Takže jste opět pochybil! A bylo to i za vlády odésáckých hejtmanů!

Herakleitos 5.1.2009 13:42

Re: A nemělo by to být naopak?

Myslíte si, že ti propuštění skláři jsou vychcánkové? Nebo ti další co dostanou padáka v zájmu ekonomické krize? Jestli ano, pak je mi vás líto!

hulwat 5.1.2009 13:35

Re: Soudruh už zase bojuje.

Hurá na barikády třídního boje.

Herakleitos 5.1.2009 13:35

Re: socanská špína

Snaha o likvidaci vlády je poslání opozice!ODS také nevolí v tomto soupeření zrovna čisté prostředky!Spíše byste měl kritiku zaměřit na vládu, jak školácky naběhla na vidle!

Herakleitos 5.1.2009 13:32

Re: ...celý problém bude asi v tom,

Nebudu vám vyvracet váš názor. Máte na něj právo. Pouze vás chci upozornit na malé pochybení ve vašem tvrzení. Vycházím z toho, že ČSSD bude sestavovat vládu po vyhraných volbách. Vzhledem k preferencím, které má v současnosti ČSSD, Tak komunisty nebude k vládnutí vůbec potřebovat! Do dneška mi nikdo nevysvětlil čím Paroubek ohrožuje naše vojáky v zahraničí. Tím, že se jim neprodlouží mandát a musí se vrátit domů? Jáká by to byla opozice, kdyby nebojovala za svržení soka? Vždyť ještě nedávno nepostupovala ODS zrovna fér (např. Kubice)!

StandaT 5.1.2009 13:26

Re: A nemělo by to být naopak?

Sorry, já považoval ;-) za smajlík "ironie".

H.K. 5.1.2009 13:13

Re: ...celý problém bude asi v tom,

Dnešní systém organizace a způsob financování zdravotní péče byl nastaven v 90-tých letech v období vlády vedené Václavem Klausem. To byly počátky a také úplně jiné podmínky. ČSSD vedla vládu dvě volební období a nikdo jejich ministrů neudělal nic podstatného. Financování bylo v deficitu a to řešili přidáváním peněz ze státního rozpočtu. Pan Julínek má snahu udělat alespoň něco v trojúhelníku - uživatel péče- správce peněz uživatelů péče- poskytovatel péče. Ukazuje se, že to možné nebude. Dnes ten kdo platí je hadr na holi, těch ostatních.

Opozice nemá zájem o řešení věcí veřejných. Jejich zájem je pouze získat moc. Zatím nepochopili, že po volbách nastává období řešení problémů, které lidi trápí. Pánové Paroubek a spol. nepochopili vůbec nic. Za 8 let vlády sice neudělali nic a nemají zájem ani teď nic řešit. Opozice není proto, aby škodila. Měla by upozorňovat na nedostatky a říc jak si oni představují řešení problému. Paroubek jedná jak koňský handléř. Nezrušíte 30 Kč, necháme vojáky bez mandátu. Nebudeme respektovat dohodu, kterou uzavřela ČSSD.

I kdyby ČSSD sestavovala vládu, tak by musela vládnout s komunisty.

ČSSD škodí obyvatelům České republiky

hufv 5.1.2009 12:27

Asi tam žijete vy,

dálniční poplatky se zvyšují podle zvyšující se inflace a také podle toho, jak se dostavuje dálniční síť. Je samozřejmé, že za 200 Km dálnic se platí jinak, než za 600. Druhá možnost je zavádět mýta i pro osobáky, k čemuž možná dojde, jenže je to podle mě zbytečné, neb se to prodraží při výběru a efekt žádný.

arch.JJ 5.1.2009 12:25

...celý problém bude asi v tom,

...že pokud se něco alespoň trochu podaří, najde se, jak se celá řada zamindrákovaných politiků, kteří úspěchům cizích prostě nepřejí. Neschopní vyhazují schopnější, např. dnes Čunek Kalouska, ačkoli hloupému předsedovi KDU nevadí, že Kalousek má velký podíl na dosaženém výsledku hospodaření za minulý rok. Podobný pohled má např. Hrad na současného ministra zahraničí, o kterém si myslím, že patří mezi největší Čechy politiky. Politické tance kolem placení příspěvků, se kterými se dnes handluje ve smyslu odvolejte a my, soudruzi, (srovnej pánové, které zní stejně urážlivě a normalizačně od předsedy ČSSD ),vám schválíme vojenskou misi, jsou na úrovni mozků lidských ubožáků. A je mi úplně jedno, kdo s tímto handlem přišel. Vážím si i Topolánka, který to dnes vůbec nemá lehké.Tato vláda byla úspěšnější, než se od ní očekávalo. Čekal jsem tak trochu pochvalu z řad politiků, ale nakonec jsem se nezklamal. Žádná nebyla.Všem je státní dluh zřejmě putna. Při vědomí, kolik asi museli členové její vlády vynaložit,( kromě několika trpěných jedinců, kteří tam a všicni víme proč), aby současně zvládli i nové funkce v EU, je obdivuhodné. Doposud žádné bývalé vlády, ať ODS či ČSSD nebyly schopny takových výkonů a za takových složitých situací. (Často nebyly schopny ani provádět výkony základní, které jim vyplývaly z jejich funkcí, např. poslední kreativní vlády ČSSD, které zaťaly sekyry, ač nemusely hluboko do futer). Za takového mimořádné světové situace a se snahou neuškodit více pověsti ČR, je naše "statečná opozice" schopna provádět destrukční činnost. Samozřejmě se přidá i Hrad se svojí družinou. Malost, je to vážení, česká malost jako čistě prioritní český komplex. Závist a neschopnost. Tak dobře známá z let minulých a celé naší historie. Prostě se stále rodí stejní křiváci.Ne oni, ale všichni do pekel. Z celého srdce si přeji, aby alespoň jednou tito malověrní kašpaři utřeli nos. A s velkou ostudou. K ní mají už docela dobrý náběh.

krbec 5.1.2009 12:24

RATH JE ZE STARÉ STÉBÁCKÉ RODINY

RATH JE ZE STARÉ STÉBÁCKÉ RODINY

Pavla B. 5.1.2009 12:20

Re: Paradoxní situace

Na almužnu od soudruha hejtmana taky kašlu, ale hlavně nemíním okrádat pacoše v krajské LDN.

JJ 5.1.2009 12:15

Pane Barton, to s tim katastrem jste pos.....ali

nejlepsi zpusob, jak ODS muze prijit o zbyle volice. :-/

JJ 5.1.2009 12:13

Re: A NEBO

Myslim, ze rikame v podstate to same.

Z hlediska regulacniho efektu, ten priznivec ODS na sebe uplatni regulaci - zplati 30 korun. Nicmene necha kraj, aby mu tech 30 korun daroval, s tim, ze je obratem daruje ODS. Oba efekty tak budou fungovat.

Karotka 5.1.2009 12:10

Re: Platit nebo neplatit!

Jiříku, že vy máte zase to svoje vidění? :-)

novaz 5.1.2009 12:07

socanská špína

Třicetikorunáči, socani a bolševici mají neustále plné huby solidarity, ale jakmile mají oni sami tu úplně nejzákladnější solidaritu projevit, pak bulí a kvičí, že třicetikorunový poplatek ruinuje jejich celou rodinu. Je to hnus. V novém roce jsem ještě u lékaře nebyl, ale chci a budu i nadále poplatky platit. Je to rozumné a potřebné. Bezcharakterní populisté Paroubek s Rathem se klepou touhou po moci jako sulc na talíři.

Karotka 5.1.2009 12:06

Re: A nemělo by to být naopak?

R^

Malý Aston 5.1.2009 11:54

Re: Děkuji

Byl jsem nedávno na náročné operaci.Pěkně jsem a s radostí zaplatil poplatky i stravné a pěkně poděkoval jak lékařům tak i sestřičkám.Ten podíl na nákladech u mne činil 30,00 Kč + 14 x 60,00 Kč,tedy bratru 870,00 Kč.Někdo musel za mne důchodce zaplatit minimálně 50 000,00 až 100 00,00 Kč. Byl to Rath nebo Paroubek? Kulové byli to ti,co pracují a platí daně nejen státu ale i zdravotním pojišťovnám.Já beru poplatky jako sociální pomoc nemocných občanů těm zdravým aby jim někdo nezvedl daně nebo zdravotní pojištění.Nedám se koupit za 30,00 Kč bolševickou pakáží.:-D

Karotka 5.1.2009 11:46

Re: Paradoxní situace

Souhlasím s tím, co píšete. Chápu ale i to, že to je paradox.

Je dobré, když jakékoliv místo vzkvétá, nezávisle na tom, kdo v daném místě zrovna zvládne.

Paradox a trochu smutné je, že volič ODS takto připlatí na argument, který ČSSD může použít (a použije, bude-li kraj vzkvétat) v dalších volbách jako svůj úspěch.

Je to však samozřejmě lepší, než kdyby kraj chátral.

jarda 5.1.2009 11:37

A NEBO

by spíše příznivci ODS měli chtít co největší díru v rozpočtu kraje po "darování" poplatků?  Potom by měli nechat DejÁra , ať za ně platí. To jsou  paradoxy.