19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vida 3.9.2009 6:50

Strach o peníze?

Ti co si drze říkají "politici" mají strach o peníze vydané na volební kampaň. Jak však bude vypadat návrh rozpočtu na rok 2010, o to starost nemají.

Doufám, že výsledkem odkladu voleb, bude nutnost minimálně projednávat Janotův návrh státního rozpočtu, tam se teprve "politici" odkopou !! Jinak bude provizorium se všemi negativními dopady:-/!!

PU 3.9.2009 6:43

Dost dobré...

Sice známé pravdy o politicích, přesto s nadhledem popsané! Jednička! Cyril Svoboda je právník, tak se pochopitelně nejlépe orientuje, o komunistovi nemluvím.... Ovšem docent není hodnost vědecká, ale pedagogická.

GRUNTORÁD 3.9.2009 6:33

ÚSTAVA?

CHA, TA GUMOVÁ HRAČKA V RUKOU VÝŽÍRKŮ,PRŮŘEZEM POLITICKÝM SPEKTREM (NE, REKTEM!)? TEN CÁR PSANÝ OSMAŠEDESÁTNÍKY (BOLŠEVIKY) S POŽEHNÁNÍM PŘIPITÉHO DRAMATIKA. KDO Z VÁS JE OCHOTEN ZA NI BOJOVAT SE ZBRANÍ V RUCE? BANDO LUZNĚ UBOHÁ, PIVO,BŮČEK, ŠVEJK, TO JE VÁŠ VZOR!!!!!!>- JO A JEŠTĚ PRÁSKÁNÍ, ABYCH NEZAPOMENUL, ŽE? EHMEHM.>->-

Matěj Kopecký 3.9.2009 6:08

Asi to bude

tím, že jsme všichni stejní vyčůránci!  Vždyť dlouhých šedesát let se v této zemi neustále podvádí, věci se nenazývají pravým jménem, korupce jen kvete atd. Vyberte potom z takové "společnosti" slušného a spořádaného člověka. Copak o to, oni by se nějací našli, ale smečka hyen je mezi sebe nepustí!:-(

vltava 3.9.2009 7:37

Re: Asi to bude

Bohužel, jaký volič, takový politik.

J.B.Marconi 3.9.2009 6:04

Byl to věřenoprávní příspěvek

ke všeobecnému období totalního žvanění.  ;-(  Veřejnoprávní hrůza třepe v této EU zemičce každým kurníkem. ;-€

Děda 1926 3.9.2009 5:50

Pane Vlku st. je to za 1*

Ale mnohé reakce ukazují, z jaké úrovně vybíráme své politiky!

Ferdes 3.9.2009 4:57

A přitom stačilo jenom říct, že jsou to blbci...

Připomínáte mi článkem ty zmiňované politiky - mnoho povyku pro nic. Pořad jsem viděl, opět mi připadalo, že mi všichni (co tam byli) říkají: nás nevol, protože vždyť se podívej, co jsme to za trouby. Ve skutečnosti to bylo ale jenom prázdné žvanění.

Závěr - vrcholoví politici této země se ani nedokážou shodnout ani na tom, co musí a může dělat ÚS. Druhou otázkou je, zda to ví samotný ÚS. Třetí otázkou je, proč s tím lumen české politiky Melčák začal AŽ teď, kdy to OPRAVDU bude stát peníze.

GRUNTORÁD 3.9.2009 6:42

Re: A přitom stačilo jenom říct, že jsou to blbci...

OPRAVDU bude stát peníze. STÁLE JE TO LEVNĚJŠÍ NEŽ DALŠÍ VLÁDA LŮZY, A NEJLEVNĚJŠÍ VARIANTA JE SA-58 + NÁBOJE, NEBO SE SNAD PLETU?CO NA TO CENZOR?

Redakce vyhrazuje si právo odstranit komentáře které útočí na na jiné osoby!!!!Sr.ÁČOVÉ!!>-

mojo 3.9.2009 6:54

Re: A přitom stačilo jenom říct, že jsou to blbci...

Ale můj milý jiná varianta než "vláda lůzy" v téhle zemi tak jako tak není! Tady má možná cenu diskutovat o míře lůznosti a lůzovitosti, ale nad lůzu se ještě dlouho nevyhrabem!

NAPROSTÝ NIHILISMUS! VŠECHNO JE JEDNO - JDĚTE VOLIT ŠPATNĚ, NEJDĚTE - STEJNĚ ŠPATNĚ. MOŽNÁ SNAD JEN: STAREJTE SE O SVÝ A VOLTE NEJNIŽŠÍ DANĚ. ANEBO ZDRHNĚTE...

GRUNTORÁD 3.9.2009 12:06

A VOLTE NEJNIŽŠÍ DANĚ. ANEBO ZDRHNĚTE...

UŽ NENÍ KAM................Rv>-

Chacha 3.9.2009 8:34

Re: A přitom stačilo jenom říct, že jsou to blbci...

   Možná se baví a právem nad tím, co z těch nadnesených, geniálních  mozků nadnesený a geniální Moravec vyplavil, to je ale bahýnko,smrduté, slizké, plné plžů a mlžů a hnojných myšlenek,  což?

Svatopluk 3.9.2009 4:54

Strašné je, že je to pravda

Reprezentuje nás to, co tam vidíme. Jenže: JAK SE TOHO ZBAVIT ?

mil 3.9.2009 5:29

Re: Strašné je, že je to pravda

JAK SE TOHO ZBAVIT ? V téhle zemi přeci v tomto ohledu máme tradici. Posledně to ovšem čeští stavové poněkud odbyli. Měli bychom se poučit. Jenže se obávám, že nepoučitelných je tu bohužel většina.

R.J. 3.9.2009 2:55

Dnes exelentně pane Vlku.

Viděli jsme tu ubohost předsedů stran, jak nemají ani šajnu o čem je řeč, v čem je podstata sporu. To jejich plkání indoletů a oligofreniků bylo hrozné. Většinou jsem Vám v některých tématech oponentem, "vyhnání",  EU a "Lisabon" , ovšem jsem rád že dnes se shodneme do poslední tečky a já Vám mohu pane Vlku  veřejně zatleskat.

68 3.9.2009 2:45

Text písníčky "Hrály,hrály,hrály..."

jsem také dodnes pořádně nechápal, ale vždy, už od doby, kdy jsem se s ní seznámil, byl mi zcela jasný text písně  " *ereme, *ereme, *ereme si to, přes to pole přes to žito, *ereme, *ereme, *ereme si to, až to všechno po*erem".

Chacha 3.9.2009 8:38

Re: Text písníčky "Hrály,hrály,hrály..."

  tak tento text opravdu popisuje dokonale to, co tito naši Titánové předvádějí. A to do úplného zblbnutí.

MustafaDéžo Cikán 3.9.2009 2:44

Mám raději ústavní soud než parlamentní strany,

ale je-li na straně ústAVNÍHO SOUDU STARÝ VLK ALIAS ČESKÝ JÁN SLOTA, tak je jasné, že s US musí být něco špatně.Současná ústava bílých Čechů je prostě rozporná sama se sebou a odporovat ji tudíž musí cokoli.

68 3.9.2009 3:14

Re: Mám raději ústavní soud než parlamentní strany,

Aký ty si, Dežo, prefikaný.

GRUNTORÁD 3.9.2009 6:45

Re: Mám raději ústavní soud než parlamentní strany,

MUSTAFO. ALLÁH JE VELIKÝ (VŮL)

Heller 3.9.2009 2:28

Přečetl jsem jedním dechem

Musím se přiznat, že se většinou chodím na Psa spíš naštvat, ale tento článek se mi líbí a s většinou věcí v něm uvedených souhlasím. Když jsem při sledování zmíněné debaty slyšel Filipa, jak mluví o zachování demokracie, nevěděl jsem, jestli se smát, nebo brečet, neveřil jsem vlastním uším. Myslím, že pan Vlk je jeden z těch lepších komentátorů působících na tomto serveru, kam se hrabe hysterický Aston, nedejbože Doležal.

Pamětník I. 3.9.2009 1:43

zoufalé vytí

Já při té besedě taky vyl jako Vlk, akorát jsem při tom planě neštěkal na Brusel. Jinak naprostý souhlas, že si to Topolánek úděsně podělával a jedinej Svoboda věděl k čemu jsou v demokracii ústavní zákony.

zed 3.9.2009 0:39

Je to tak

Přesně ten dojem jsem z toho měl já. Ostatmě má už dlouho dojem, že naši slavní novináři na ČT - Moravec, Veselovský, Drtinová si agresivitou vynahrazují nedostatek informací a soudnosti a pokory.

O politicích nemluvě...

Ostatně nic nového - viz dnešní dokument na ČT2 o USA, válce a médiích

andrej 3.9.2009 0:12

Je to napsáno, jak si myslím i já

 Prostě Ikarové letěli výš a výš a zapomněli na sluníčko. Mohli jsme je vidět bez peří a za to ÚS dík.

 Každá hra má pravidla a parlament je nedodržel, je pak jasné, že dostal od ÚS žlutou kartu.

Vladimir 3.9.2009 0:12

Trochu málo

Tak mně to Vlkovo povídání udělalo poněkud rozpačitým. Opravdu povídání, analýza slabá, byť má pravdu, ale je to hatmatilka moc rozvleklá a nic neřešící.

kerim 3.9.2009 0:53

Re: Trochu málo

A co jako má řešit. Je to výstižné a je to bohužel pravda.

GRUNTORÁD 3.9.2009 6:47

Re: Trochu málo

A TO HO PRÁVĚ S.e RE>-