1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mysch 2.9.2006 13:53

Avšak jeho současné postoje nechápu

a smysl maxwellovych rovnic chapete?

Marat 2.9.2006 12:05

Re: Kdo a proč?

Ajta,Olda ne fanatickým věřícím kůltu pánbička Havla. Jistě,role Havla bude pozdějí posuzovaná a bude odsouzen.Zatím věřící v jeho božský kůlt jeho soud nedovolí.

Kdo vůbec začal s propagaci Havla a proč? Ostatně i tá tolik propagovaná Charta byla od svého vzniku pod kontrolovou STB a každý dokument,který Charta vydala nejdříve prošel cenzůrou STB.Takže každý ten dokument se tvářil jako protisocialistický,ale nesměl být protisocialistický.Vždyť většina signatářu  té Charty,byla komunisty vyhoženými ze strany, několik roku hodnými ale přesto se jím nepodařilo,ani nemohlo podařit dostat se zpět mezi vyvolené.Dokonce téměř polovina z ních byla agenty STB.A mezi těmi komunisty se plácal Venouš Havlů. Vždyť on má přece srdce nalevo,hlásal po vymiškované pseudorevoluci.To že se ten "socialismus" zhroutil,tak to vůbec není zásluhou Vaška Havla! Dubčeka v 68 roce ujišťoval že i on je nezlomným stoupencem obřezaného socilasmu v lidské masce.

Havel není politik a není ani státník a nikdy jím nebyl.Jen se nakrucoval před západoeuropskými levičáckými intelektuály,jak odaliska před sultánem,za což se mu dostávalo "čestných doktorátu".

Jděte už do kelu  s celím Havlem!

Pánbička vlasti z něj dělají podlézavci,kterých je v lokajských Čechách vždy požehnaně.

. 2.9.2006 13:53

Re: Re: Kdo a proč?

Tvrdé, ale pravdivé hodnocení. 

Malý Aston 2.9.2006 12:08

Každá revoluce potřebuje svého maskota!

Když Stb a KGB připravovala změny,potřebovali nějakého maskota. Tím se stal bojovník proti nim pan Havel a ještě tam strčili ty naše,co zůstali po roce 1968. Jako Dubček,Pithart a jiní.V dějepise se bude učit. Po rozpadu Sovětského svazu,byla dána možnost všem satelitním státům,bývalého lágru socialismu dle svých přání a možností,provést společenské změny. NDR,Polsko,Maďarsko,Bulharsko to provedli ihned,zůstala jen Česká republika a Rumunsko.Zejména v České republice bylo nutné změnám pomoci. Byla využita demonstrace mládeže a pořád se nic nedělo,až zpráva,která byla poskytnuta Stb.o smrti jednoho studenta,vyvolala změny. KSČM dobrovolně a rychle zvolila pana Havla na Hrad a Dubčeka jako předsedu federálního shromáždění,předsedou vlády se stal soudruh Čalfa. Tím byla završena změna politická. V Rumunsku měsíc po změnách v České republice,byl pověšen jejich vůdce a změny v satelitech byly završeny.V roce 2006 se komunisté vedeni soudruhem Paroubkem a Filipem znovu uchopili moci a to v České republice a revoluci a myšlenky socialismu začali vyvážet do celé Evropy.

Lea 2.9.2006 12:16

Re: Každá revoluce potřebuje svého maskota!

a prognosťák snad nebyl řízen KGB? Konec konců,i na té privatizaci se podílel Tříska.

jasan 2.9.2006 13:36

Re: Re: Každá revoluce potřebuje svého maskota!

jo, jeste taky CIA, M16 a Mossadem....

. 2.9.2006 14:08

Re: Re: Každá revoluce potřebuje svého maskota!

O tom není pochyb, že byl pod patronací KGB a STB. I proto jsem přesvědčen, že pátrat po tom, kdo tahá za nitky a tenhleten stát defakto řídí, je holý nesmysl. Není to moc povzbudivé, co?

Marek Dluhoš 3.9.2006 12:48

Re: Re: Re: Každá revoluce potřebuje svého maskota!

Ale muzeme patrat-a leckoho vidime v hlavnich funkcich statu-HAvel, Calfa, Dlouhy, Klaus-cely ten "prognostak"asi s par vyjimkama-ti vsichni byli udelani na zakazku "sametove revoluce"-alias preliti penez z uctu statu do tech komunistu a byvalych mafianu, aby si za ne mohli konecne kapitalisticky uzivat..:-/:-(:-/

Karel Hořepník 2.9.2006 11:14

Causa Kulínský-Hoď kamenem!

Věru, že nefandím prasáčkům ani zbla.Leč každá mince má dvě strany. Asi je pravdou, že dlouhodobý pobyt mezi poupátky v rozpuku nenechal pana sbormistra chladného. Že by to dívenkám a jejich maměnkám došlo vše až teď. Že by to abiciózní děvuchy a ještě ambicióznější mamuchy věděly až teď? Turné po celém světě i nemalé honoráže jsou dosti lákavé. Vsadím se, že řada z těch dnes rozhořčených dam radila svým dcerkám:Drž hubu a krok, nebo do Japonska pojede Máňa! Můj letitý přítel Strýček Jedlička mi vyprávěl, kolik noblesních dam se mu vrhalo do postele, jen aby jejich ratolest vzal do souboru a to Toník nebyl žádný Adonis.Toby ani nebyla Mladá Fronta¨Dnes  jejich novodobí estébáci Kmenta, Navara, Steigerwald (Jehož hry se nehrály jen proto, že tobyly sračky, ale Jak se máte Vondrovi psal ostošest), Pacina(soudruh tenkráto ddopingu jeakošéf sportu jistěnic nevěděl a na senilbní kolena je stějně "statečný"jako děděk Pacner)...aby po lidech neplivali a nerespektovali presumpci neviny!!!

zak 2.9.2006 11:51

Re: Causa Kulínský-Hoď kamenem!

CHUDÁKU

Koula 2.9.2006 18:07

Re: Re: Causa Kulínský-Hoď kamenem!

Ty jsi asi bukvice

Jaka 2.9.2006 15:43

za ty estébáky

Rv

franta 2.9.2006 10:41

Pane Bárto

Pokud kritizujete Havla, je to Vaše právo, ale pokud tvrdíte, že Havel projevil "obavu nad snahami o změnu české zahraničně politické orientace, kterou prosazují komunisté, a přitom zapomněl dodat, že tak činí i ČSSD, od nástupu Paroubka nejen její bolševické křídlo", pak stejně i Vy jste zapomněl doložit jak se ta Paroubkova snaha  o změnu této orientace prakticky projevovala ?. Naopak mně se zdá, že po KSČM projevovala nejvíce snah o změnu naší zahraniční politiky ODS neustálými útoky na EU (skoro stejně jako KSČM). 

Malý Aston 2.9.2006 11:11

Re: Pane Bárto

Nemůžete popřít,že pan Havel velmi trpí a jeho celoživotní boj proti komunismu je ohrožen.On celý život než ho 100% komunisté zvolili na Hrad,proti nim bojoval,trpěl,byl pronásledován a zavírán. A dnes jako senilní stařec,vzpomíná na ty krásné chvíle boje proti komunistům,kteří dlouho a dlouho neměli žádnou moc až nyní. On touží po návratu bolševiků,zase bude bojovat,zase bude mučedníkem,zase se dostane do světel televizních kamer,zase bude plnit stránky světových novin.Proto podporuje Paroubka a Filipa,proto mu nevadí,že se zase bolševik dere k moci. Bude zase bojovat. Moč,telefon a tužku ještě udrží,bude to dobrý bojovník za nás všechny.

JH 2.9.2006 11:44

Malý Astone,

jistě vám nebude vadit, když vás podobně kdokoli nazve senilním stracem, aniž vás zná a připíše vám vymyšlené pocity a myšlení, jen aby vás zdiskreditoval. Jsem zvědav, zda udržíte moč a odstup od PC  :-)

Malý Aston 2.9.2006 11:51

Re: Malý Astone,

Mám se báječně. Moč udržím a pokud budu moci,pořád a pořád budu psát proti bolševikům v KSČM i stávajícím v ČSSD. Já osobně,jsem musel žít 41 let za ostnatými dráty lágru socialismu pod vedením té strany,ve které je ještě členem Jakeš. Každý,včetně Havla,který neprotestuje proti Paroubkovi,mluvčímu za Filipa,přímo podporuje návrat těchto zločinců a likvidátorů demokracie do vlády .:-D

franta 2.9.2006 14:48

Malý Astone

máte určitě pravdu, že pan Havel je už starý člověk. Všechno ostatní jsou jen Vaše domněnky, které nám jako obvykle předkládáte jako jedinou pravdu, samozřejmě značně namodralou a to způsobem, který jednoznačně dokazuje že patříte k té slušnější a vzdělanější polovině tohoto národa. Nevím z čeho vyvozujete, že podporuje Paroubka a Filipa. Na vlastní uši jsem slyšel, že se diví proč Klaus nejmenoval Topolánka premiérem už daleko dřív. Kéž by nás pánbů před Vámi a Vám podobnými ochrániti ráčil.    

sandokan 2.9.2006 10:36

2 poznámky!

Ke cause Kulínský: in dubio pro reo

k dnešní politice: Hučín do Senátu! Dejme si vsichni anti-komunisti tr.pobyt na Prostejovsko a zvolme Hučína!:-D

mik 2.9.2006 10:40

Re: 2 poznámky!

Zlatá slova R^

žabák 2.9.2006 10:55

Re: 2 poznámky!

Je nutné měnit trvalý pobyt? Myslím, že by mělo postačit vyřízení voličského průkazu a na Prostějovsku odvolit. Jelikož to mám za rohem, hodlám tak učinit.

sandokan 2.9.2006 11:15

Re: Re: 2 poznámky!

taky to zkusim akorat nevim zda neni problem ze se ted v mem puvodnim okrsku volby do senatu nekonaji - ja mam senatora Stetinu - tehdy jsem ho nevolil ale ted co podporil Hucina sem na nej zmenil nazor!

Nevite nekdo jak je to s tema volic. prukazy do Senatu? do PSP to de...ale senát to nevím

raptor 2.9.2006 11:39

V senátních volbách volíte jen v obvodu, kde máte trvalé bydliště.

Andy 2.9.2006 10:03

Posezónní antikomunismus už není ani pro ty méně chápavé.

co je posezónní ? Kdy ta sezóna skončila ? Podle KSČM ( viz citace:   : Pokud se budeme zabývat vývojem českého trockismu, zjistíme, že mnoho významných revolučních marxistů bylo v průběhu 90. let kooptováno liberálně demokratickým politickým systémem. Jejich cesta obvykle končila v řadách ČSSD, či KSČM.  PV SOP se přiklonil k tradici Mezinárodní Levé opozice vedené Lvem D. Trockým jako revolučně marxistickému směru, která je pro SOP teoretickou záštitou řešení problémů pozdně kapitalistické společnosti. Z českých politických subjektů SOP spolupracuje s Komunistickým svazem mládeže (KSM) a Komunistickou stranou Čech a Moravy (KSČM).

Ono vůbec číst Halo noviny je velmi poučné. Pan Havel by také někdy měl nahlédnout.

Dokud se tam budu dočítat, že : http://www.halonoviny.cz/index.php?id=80763, tak holt asi budu méně chápavá a budu si myslet, že je to pořád ta samá KSČ, jako bývala, jen dočasně vyřazená na vedlejší kolej, ale pilně se snažící se vrátit na své místo. Nepospíchá, potřebuje, aby za ni někdo učinil ještě pár nepopulárních opatření.  Možná jsem méně chápavá, ale paměť mám zatraceně dobrou.

balda 2.9.2006 10:08

Re: Posezónní antikomunismus už není ani pro ty méně chápavé.

Pan Havel by si je měl předplatit a číst si v nich každý den. Už by se mohl probrat.

grrr 2.9.2006 10:24

Re: Re: Posezónní antikomunismus už není ani pro ty méně chápavé.

Komunisti mají všechny znaky sekty. Jedno učení, jeden nejvyšší mudrc, jeden velitel. Nikdo nic nemá vlastnit, všechno bude společné, všichni budou poslouchat. Pak nastane ráj na zemi. Kdo se protiví, bude eliminován jakýmikoliv prostředky. Toto chování kupodivu neustále nachází  své masochistické přívržence, tenhle net je jich ostatně taky plný. Jsou různého ražení, někdo si tam uplatní svoje sadistické sklony, někdo naopak svou submisivitu, jiný vizionářství.  Poněvadž původní komunistické metody poněkud okoraly, objevují se jiní guru typu paroub, provádějící jejich přechodnou aktualizaci :-))))).

mik 2.9.2006 10:45

antikomunismus je hlavně pro ty chápavé

Já bych řekl, že mají hlavně všechny znaky vlastizrádců: V čele StBaka vedeného KGBakem, hlásají zásadně lži, které jsou v neprospěch vlastního státu ale děsně se hodí "bývalým" okupantům, jednají vždy tak, aby co nejvíc této zemi ublížili, když jsou u moci dělají z lidí otroky bez práva svobodně o sobě rozhodovat, naopak nechají okupanty rozhodovat za ně.

Marat 2.9.2006 12:11

Re: Re: Posezónní antikomunismus už není ani pro ty méně chápavé.

Pan Havel nemůže číst Halo Noviny.Nemá čas. Většinu dne tráví před zrcadlem, obdivuje se a nacvičuje nové piruety pro intelektuály.

Lea 2.9.2006 11:19

Re: Andy

Nepohybujeme se ve vzduchoprázdnu. Ekonomie si jde vlastní cestou a jsme natolik ekon. provázáni s ostatními,že podle mne je skutečně antikomunismu využíváno akorát v předvolebním boji.Nikdy bych komunisy nevolila,ale nezbývá mi nic jiného,než je respektovat.Vytlačit na úplný okraj polit.dění je lze pouze  přitažlivějšími programy ostatních stran a také  schopnějšími politiky,kteří dokážou svůj program prodat.Další věc je,jak budou probíhat reformy. Pokud se otevřou nůžky příliš,může dojít k nepokojům.Dovedu si klidně představit,že v té době už KSČM nebude parlamentní stranou a dělnické nepokoje bude organizovat Humanistická strana práce.A že takový humanista nedokáže ve vzeku,že nemá kde bydlet + na jídlo přitlouct prvního naboba na vrata,o tom pochybuji.A bude šuma fuk,zda je to v rámci Internacionály,nebo humanistických myšlenek,že každý je lidská bytost,které náleží důstojné žití.

Andy 2.9.2006 11:29

to je váš názor, Leo

a já vám ho neberu. Dokonce si odpustím poznámky o méně chápavých. Od dob, kdy mí méně chápaví předci nedali na rady a neutekli už před válkou, beru úvahy podobné těm vašim poněkud s rezervou.

Lea 2.9.2006 11:48

Re: to je váš názor, Leo

máte na to plné právo.Nejsem také z rodiny,kterou by doba nepostihla.I v mém okruhu známých jich pár je. Ale nikdo se neohání halasně antikomunismem.Nejvíc žeru antikomunistu Tlustého. Ono je to tak trochu i o tom.