19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bubeník 10.2.2007 14:37

Musel promluvit

Jeho řídící orgány v USA daly pokyn. Vašku! Pomoc nám, jinak tě odstřihneme od pozvání a metálů.

Bubeník 10.2.2007 14:36

Re: Re: Pane Neff, naprostý souhlas

Bože,  co máš v hlavě? Sečku?

marek 10.2.2007 14:05

Re: Re: Re: Tradiční česká servilita politiků s novináři k mocným ochráncům

Vlezte si sem (Y)

Plzák 10.2.2007 13:52

Ruská snaha zamezit stavbě radaru na našem území má jediný důvod.

Rusové se obávají, že by se jejich mezikontinentální rakety staly zničitelnými. Žádný jiný logický důvod neexistuje.

dominik 10.2.2007 13:40

Re: Tak tam ten můj ranní příspěvek o lži dlouho nevydržel, bylo to o lžích, ale asi je to vulgárnost, nebo že by chybička se vloudila?

Bych chtěl vidět, jak jdete vy ochotně umírat. Předpokládám, že ani za svou rodinu. Někdo ve světě nasazuje krk a někdo jim za to nadává. Snad nebude nikdy proveden teroristický útok na našem území, aby vy jste byl nucen změnit názor. U nás se nedá předpokládat ani to, že by šli bojovat třeba jen z druhého města za své spoluobčany.

dominik 10.2.2007 13:34

Re: Re: Tradiční česká servilita politiků s novináři k mocným ochráncům

Vám tak jde o Sev-Koreu, Afganistan, Irak a jiné státy! Vám jde především o to, abychom nic neměli společného s USA. Vy jste zvylký na pocit jistoty a bezpečí v područí CCCP. Tenkrát jste měl mylnou jistotu a dnes se vám říká pravda. Strčte hlavu do písku a na zadek si napište my chceme klid, aby letící raketky věděly, že tady nemají padat;-P

Vadí/nevadí 10.2.2007 13:31

Tak tam ten můj ranní příspěvek o lži dlouho nevydržel, bylo to o lžích, ale asi je to vulgárnost, nebo že by chybička se vloudila?

Zkusíme ještě jednou: Lži se vždycky hoděj když je to pro "dobrý" účel: 

Ale řikali nám taky dřív: Lež má krátké nohy a Kdo lže ten krade. Teď pomalu vycházej důkazy o těch posledních lží, na př. o Iráku (těch bylo hodně) jedna hned ze začátku, aby dokázali, že Saddám je jedna ruka s Al-Kajdou. Udělali na to extra oddělení u Pentagonu, ti taky propagovali ten Attův meeting v Praze. Ale ten přednosta toho oddělení (undersecretary pod Rumsfeldem a Wolfowitzem) už u Pentagonu není, teď učí na universitě. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/02/08/AR2007020802387_pf.html

Pár jinejch lží, co se zkrz ně taky šlo do válek (ochotně umírat za...):

http://www.whatreallyhappened.com/lieofthecentury.html

marek 10.2.2007 13:12

Re: Tradiční česká servilita politiků s novináři k mocným ochráncům

A proč tu nemáme vyjádření Íránu a Sev Koreje ? Třeba by nám řekli, že potřebují atomové zbraně ne proti nám, ale proto, aby měli od ostatních, hlavně USA, svatý pokoj. Možná jen nechtějí dopadnout jako Jugoslávie, Afghánistán a Irák.

ondys 10.2.2007 13:07

Tradiční česká servilita politiků s novináři k mocným ochráncům

RvCo obnáší provoz podobné stanice na hustě zalidněném území? Proč se k tomu s podobnou publicitou nevyjádří několik nezávislých odborníků, kteří nemají zapotřebí provádět myšlenkové kejkle a názorové veletoče novinářů a politiků?

huhu 10.2.2007 13:04

Re: Re: Havel mi vyděsil !

tak to jste mi uklidnil. Tentkrát i ted se vlastně jen vyjadřoval jako zaplacený poskok, jinak na to tenkrát neměl a ani ted nemá vilv.....takže věřím, že ta základna bude. ;-)

Historik 10.2.2007 12:59

Už při útoku na Pearl Harbor, jak se přesvědčili už Japonci

Tady je vidět, že Američané, ač po okraj přezbrojeni a po zuby ozbrojení stejně všechno podělají. Už ve druhé světové válce se o tom Japonci přesvědčili. V radarech a vůbec vyspělých zabíjecích technologiích to zkrátka asi nebude.

Ladislav 10.2.2007 12:53

Re: Jinak bych připomněl kapitána Fučidu, velitele japonského

Letadlove lode, to nejcennejsi z flotily, byly chraneny a uchraneny. Japonci v pristavu nasli jen "necky" ktere se k boji prakticky nehodily.

Ladislav 10.2.2007 12:51

Re: Havel mi vyděsil !

Humanitarni bombardovani se povedlo dokonale.

Ladislav 10.2.2007 12:50

Re: Odhalte se pánové!

Jak se zvysi narodni hrdost tim ze si sem pozveme cizi vojska? Neni to spis naopak?

Charlie 10.2.2007 12:44

Re: Pane Neff, naprostý souhlas

Zpočátku jsem také nevěřil svým očím. Byl to opět ten starý rozumný střízlivý Havel. Jako v novoročním projevu 1990.

Charlie 10.2.2007 12:42

Re: Jinak bych připomněl kapitána Fučidu, velitele japonského

V tom je nebezpečí zdegenerovaných pacifistů.

Brmboš 10.2.2007 12:31

Re: Podporou radaru k diktatuře

Tomu nevěřte, v této době není nikdo nejsilnější ba naopak svět se stává nebezpečnější a zranitelnější. Co se týká USA ta dobře ví, že i dnes vyvíjí Rusko mnoho nových typů raket i zbraní a je schopno konkurovat. Další velmi nemilý hegemon je Čína, která dohání velmoci bez rozdílu mílovými kroky. Půjde-li to takhle dál do deseti let zde bude stát velmoc bez které si ty ostatní ani neumyjí ruce jak říká naše opozice.Navíc velmoc velmi nevyzpytatelná a silná i na lidské zdroje.

Brmboš 10.2.2007 12:17

Ámen.

Havle raději nemluv, neboť vždy, když jsi promluvil doplatila na to tato země. Jo a pokud jsi se do něčeho zapojil vždy to dopadlo katastrofálně. V Bělehradě i v Iráku tedy v Iráku to vypadá špatně pro toho Texaskýho dobrodruha a nejen v Iráku. Jen u nás má neutuchajícího přítele v tobě. Ale to měl jeden Němec nebo Rakušák i ve tvém dědovi takže nic nového pod sluncem.

huhu 10.2.2007 12:16

Havel mi vyděsil !

zatím pro co se angažoval, co podporoval, nevyšlo !

Historik 10.2.2007 11:59

Jinak bych připomněl kapitána Fučidu, velitele japonského

útoku na Pearl Habor. Ten píše, jak byl udiven naprostým nedostatkem obrannýxh opatření a podotýká že "přece nelze za žádných okolností předpokládat, že nikdo nemůže znenadání zaútočit."

Alois 10.2.2007 11:56

Re: Re: Ze se Havel vyjadril a jak se vyjadril, je chvalyhodne.

Vy mate, Lazslo, v hlavě pěkný galimatyáš!  Tomu, že byl V. Havel kdy komunistou, tomu snad opravdu věříte, a asi nebudete sám. I když je myšlení Vaším nepřítelem, zkuste to znovu, řekněte si to nahlas - a chvíli uvažujte. Zkuste to, nikdy není pozdě !

Je vidět, že vás jednou provždy naučili psát komunista s velkým K, podle vzoru Bůh.Nebo Prozřetelnost.  Nejspíš ještě: chodit do práce a z práce, nakoupit lahváče, přečíst noviny a zmáčknout knoflík . Jediná věta - a  řekl jste o sobě skoro všechno. Děsím se vaší účasti v referendech, pomyslím-li na budoucnost vašich i mých potomků..

Historik 10.2.2007 11:55

Jistě, pak by Američané jednali, nebo by to dokonce generál

Patton risknul na vlastní pěst. Možná by se změnil chod poválečných dějin (jenže historie nezná kdyby).

EmilXX 10.2.2007 11:48

Pane Neff, naprostý souhlas

I mne tím činem Havel příjemně překvapil.

J.Mach 10.2.2007 11:36

Re: Re: Co mne udivuje...

alfonsi, obdivuji vaši odvahu, hlásit se ke svému soudruhu a nestydět se za jeho tupost a nevzdělanost.

J.Mach 10.2.2007 11:33

Re: Co mne udivuje...

mojo, ten trik, který tak milují lidé s nízkým charakterem a IQ, totiž pomlouvání vlastního národa, aby tím víc vynikla jejich jedinečnost , už moc nefunguje. Je už velmi opotřebovaný a tak musíte zkusit něco jiného pro posílení svého zapšklého ega.

Marat 10.2.2007 11:29

Re: Ale tohle snad Havel neřekl, to říká Neff: "První téze..."

Přečtěte si co té věci píše Václav Černý,(Pláč koruny České).Byl členem té "Národní rady". Také jak přinává vždy a zásadně hlasoval se zuřiví Smrkovským.Jistě,komunisté nechtěli aby Prahu osvobodila US armáda.Kopecký si v Košicích zoufal a bál se že se už doˇPrahy nebudou moci vrátit,jak by ji osvobodila US Army.Tak nejen Stalin,ale i čeští komunisté všemožně bránili,aby v Praze dříve byli amíci.

Elias antikomunista 10.2.2007 11:18

Není divu, že se Topolánek drží při zemi

páč na celý týhle záležitosti s radarem může jedině ztratit.

MB. 10.2.2007 11:13

Re: Re: Ale tohle snad Havel neřekl, to říká Neff: "První téze..."

Americane nebyli primo odmitnuti; ale nedostali souhlas. Zni to sice trochu divne, ale je to prece jen neco trosku jineho nez kategoricky nesouhlas. Cili rusove byli samozrejme proti, ale ne natolik, aby explicite postup odmitli za jakychkoliv podminek. Pouze trvali na tom, aby americane zarucili nemichani vojsk (coz je sice odmitnuti postupu, ale ne kategoricke). Takze pokud by byla prima zadost v Praze povstalcu americkemu vedeni, mohlo se toto rozhodnout jinak. Bez prime zadosti vsak neslo vojensky vysvetlit postup, ktery mohl vest k michani vojsk.

Petr Čech 10.2.2007 11:09

Re: Ale tohle snad Havel neřekl, to říká Neff: "První téze..."

Je vidět, že v tom máte pořádný zmatek. Jestli chcete opravdu vědět jak to doopravdy bylo, přečtěte si knížku "Lolita umírá mladičká". Tam se dozvíte též proč američané nepřijeli Praze na pomoc a o roli soudruha Smrkovského jako předsedy České národní rady v této věci.

občan 10.2.2007 11:08

Odhalte se pánové!

Jsem občan tohoto státu, ale má národní hrdost se racionalizovala pouze na určité aspekty. Například na lidi, kteří dokázali být stateční v dobách, kdy se to nenosilo, na lidi, kteří dokázali jakýmkoliv způsobem bojovat za svůj národ a nezištně cokoliv pro toto obětovat. Na tyto jsem hrdý a byl bych ochoten za ně bránit naši vlast. Ovšem vypočítavou částí národa, která nikdy pro druhé nic neudělá, myslí jen na svůj prospěch a národní hrdost máí jen při vyhraném sportovním klání, hluboce opovrhuji a za tuto lůzu nehnu ani prstem. Za totality v nás panovalo přesvědčení, že jsme velice kultivovaný národ, na úrovni. Nyní nám tehdejší nomenklaturní kádři, zejména dobře schovaní v prognostických úřadech, ukazují jak na tom jsme. Demokracie dovolila komukoliv vyjádřit svůj názor a tím jsme si konečně nastavili zrcadlo. Vůbec se tedy nedivím hysterickým, odsuzujícím, netolerantním názorům na Váš článek pane Neffe, prostě takto reaguje lůza. Plně souhlasím s bývalým prezidentem Havlem, je čas ukázat, že politici, zvolená elita národa, má dostatek odvahy udělat rozhodnutí, které není v současné době populární, ale jistě velice rozumné a prozíravé.  Odhalte se pánové - jste politikáři nebo státníci!