19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František I. 11.2.2007 15:14

Re: Ono je to složitější

R^

František I. 11.2.2007 15:06

Re: Re: Ko-mu- nisticky do--by---tek

T podporuje radar?????

František I. 11.2.2007 15:03

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Ano radaru, ano dalšímu Temelínu.....Stop hnědouhelníkům. Za uranovou budoucnost republiky. Do již vybudovaných rakteových sil rakety proti Rusku!!! Pfff, jakou hovadinu si ještě tento příspěvek zaslouží?

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:29

Re: Re: Re: Re: Putin má pravdu

R^R^R^V

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:28

Re: Re: Re: Putin má pravdu

To je vtipné, jak zatloukání hřebíků do rakve, ale co čekat od narudlého, podle jména zřejmě vasrpoláka! Když neumíš vyvrátit můj názor argumenty, tento výkřik je nedostatečný a  vypovídá o tvé jednoduchosti. Běž do(Y)

Kobylka Lajda 11.2.2007 13:24

Re: Re: Re: Putin má pravdu

V Číně už dávno není komunismus ve smyslu, jak to chápeme my. Výraz barbaři sedí lépe na Rusko. A pokud bude Čína potřebovat suroviny, zaťuká silně na vrata Sibiře. Já zas vzpomínám na strašně blbé ruské filmy a na americké se dívat nemusím, už to není povinné, jako kdysi za vlády KSČ. Určitě chodíš v džínsách, nosíš mikiny s nápisy amerických universit, žereš popkorn, posloucháš americkou muziku, snažíš se vycestovat do USA ba výlet, studium, pobyt atd. - myslím to obecně, ne přímo na Tebe - proč se neusídlíš v Rusku, nedrnkáš na balalajku, nezakoupíš si zemljanku, láptě, rubašku a nelouskáš semínka ze slunečnic? ;-D Já pod sukně zásadně nikomu nelezu, mně zajímají chlapské gatě a jejich obsah!;-D;-D;-D;-D Protektorát trval 6 let a bolševické svinstvo skoro 80, u nás 40 zkažených let života.  Takže ten ruský protektorát byl pro mne mnohem horší, ten jsem zažila!!!;-O(Y)

Jenda 11.2.2007 13:14

Re: Re: Podporou radaru k diktatuře

Cina je pres veskere kulturni rozdily pragmaticka a civilizovana zeme. Ktera nevyhrozuje okoli, ze tyhle zazene do more a tamhlety znici.

A mimochodem ... slysel jste nekdy o nejakem cinskem teroristovi?

četnář 11.2.2007 13:10

čtu si

a sanžím se přemýšlet-jenže zastupitelná demokracie v našich podmínkách je to co tu bylo ,o nás bez nás,protože volby stran a ne osobností jsou výtahem pro patolízala do vysokých a hlavně dobře placených a imunitou chráněných funkcí. A tak znovu  NEV'IM a nevim co s tím. Nic lepšího zatím nevidím-jen trpělivou výchovu-ovšem ne našimi masmedii-orientovanými na oblbování zvláště adolescentů´=výchova poslušných blbečků v Čechách-........??

Jenda 11.2.2007 13:01

Re: Re: Re: Co mne udivuje...

Naucte se cist!

"Jenom holt o tom narode ve kterem jste se k jeho smule narodil." != "Jenom holt o tom narode kteremu jste se k jeho smule narodil."

David 11.2.2007 12:57

Ono je to složitější

1) Souhlasím s vybudováním americké radarové základny.

2) Havel mě svým prezidentováním zklamal a jeho názory beru jen s velkou rezervou......

p.zinga 11.2.2007 12:07

Re: Re: Putin má pravdu

Ty nejsi Kobylka, ty jsi Vůl!

MB. 11.2.2007 11:50

Re: Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

Terminologicke upresneni. Informace mivaji zdroj, ktery lze overit a proverit. Jinak se to nazyva dezinformace.

ondys 11.2.2007 11:42

Čunek, Nohavica a údajně podzemní atomový reaktor pod kontrolou cizích ozbrojených sil

 Radar určený pro americkou základnu v ČR je kolos o pulzním výkonu 1000MW. Negativní dopady se projeví řádově v okruhu desítek km. Navíc i při bezchybném provozu může dojít k odrazu vln o ionosféru. Pro zajištění provozu je nutný zdroj energie okolo 5 MW. Na základně má být 200 lidí. Zdroj energie musí být nezávislý na okolí. Vezmeme-li v potaz ještě požadavky na bezpečnost a utajení objektu je téměř jisté, že půjde o podzemní atomový reaktor.

Pokud je tato informace relevantní a exprezident Václav Havel to ví, tak ztratil zbytek morálního kreditu ovlivňovat veřejné mínění. Podílel by se na nestydatém vrtění psem, kdy čeští řiťolezci tradičně udělali z naivních důvěřivců houf šašků. Případné referendum by nemělo probíhat kvůli přítomnosti radaru, ale mělo by směřovat k otázce, zda chceme mít na svém prťavém území něco podobně nebezpečného bez možnosti kontroly.

MB. 11.2.2007 11:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koho chleba jis toho pisen spivas

Jiste, Vlasovci, to byla cara pres rozpocet, s tim komunisti nepocitali, nicmene se to podarilo nejak prilis nerozmazat... Vsak take komunisti vsechny Vlasovce do jednoho poslali zpet Stalinovi, ktery je za tu troufalost vsechny popravil nebo nechal zhebnou v lagru.

MB. 11.2.2007 11:28

Re: Putin

Zaoralek je tu tutove na sluzebce. Podivejte se na:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=118020

Ale je to dost drsna propaganda proti vecnym argumentum Pojara.

UFO 11.2.2007 11:27

Re: Ko-mu- nisticky do--by---tek

Chcete tím říct, že komunisté podporují radar?? Tak to je teda obrat !:-) 

°|° 11.2.2007 11:24

Havel toho příliš neví a

Tvůj nick, Ty blbečku, se překládá jako Jara Moskva ..., že?

UFO 11.2.2007 11:23

Re: Putin

No, já mám podezření i na Paroubka, že je sem pracovně vyslán z Marsu. Americký radar ne, ale spojit se třeba i s Marťany -ano (jednoznačně deklarovaná podpora Marťanům). A Zaorálek je proslulý svou adorací Severní Koreji.

jirka.s. 11.2.2007 11:01

Re: Re: Koukám anti-USA anti-radar utrhnuti od řetězu hlídací psy tady hlídají dvorek . . .

Tož vychutnávej, vychutnávej, ale proč tu pochoutku s takovou vehemencí pliveš kolem sebe?

jirka.s. 11.2.2007 10:57

Re: Re: Re: Putin má pravdu

No, vlastně máš pravdu! Ti Američané nám sem nepřinesli nic dobrého! Naposledy například internet s možností, že se na něm mohou vykecávat takoví pitomci, jako jsi ty.

jirka.s. 11.2.2007 10:45

Krásná hyperbola!

Rusko a Čína zvyšují rozpočet na OBRANU.

jepice 11.2.2007 10:36

Re: Ko-mu- nisticky do--by---tek

Takové moudro může vyplodit jen komunista současný.

míra 11.2.2007 10:31

Re: Re: Re: Re: Re: Koho chleba jis toho pisen spivas

K čemu by ta pomoc byla, když už Praha byla osvobozena Vlasovci.

Jéňa 11.2.2007 10:19

Re: Re: Trvalými válkami za trvalý mír

Souhlasím s Pasáčkem koz, aby se základna jmenovala podle Václava Havla a Pasáček koz by tam se svým stádem mohl spásat trávu a tak udělal něco užitečnějšího než to blbé tlachání, kterým se tady prezentuje. Kozy jsou pro něj nejvhodnější intelktuální partneři, i když možná kozám ubližuji a tímto se jim omlouvám. 

Klokan 11.2.2007 10:10

Putin

bude protestovat i když tady budou USA chtít vybudovat fabriku na tkaničky do vojenských bot. Je to jeho  povinnost a národ kterému vládne to od něho očekává. Tak co by nevyhověl?

Co mě ale zarazilo, je jednoznačný antiamerikanismus deklarovaný na víkendovém sjezdu ČSSD. Strana "upřímných" odhodila veškeré technické, bezpečnostní a ekologické argumenty a ponechala si jen jeden - radar ne, protože je AMERICKÝ. Ať si tady postaví kdo chce co chce, ale amíkům nevyhovíme i kdyby se rozkrájeli.

Od takového Zaorálka už to není jen obyčejná blbost, za jeho zarputilým protiamerickým postojem musí být něco víc. Že by byl do ČR vyslán pracovně?

míra 11.2.2007 10:05

Re: Re: Putin má pravdu

Jen aby jsi se nepletla koňská hřívo. Ti východní komunističtí barbaři v Číně už dnes vyrábí většinu oblečení a bot, ve kterých chodíme, polovinu počítačů a další elektroniky a brzy nás strčí do kapsy i s automobily. A bez ruských surovin by se šla klouzat celá Evropa. A z Ameriky máme tak leda jejich "hodnotné" filmy. Chápu, že se tlačíš pod sukně nejsilnějšího, to je národní zvyk, ale vrcholem tvého vystoupení je dvojí "osvobození". To jako že protektorát ti vyhovoval lépe ?

honza 11.2.2007 9:58

Re: Samozřejmě, za mrzký groš, jak pravila soudružka Švorcová..

A měla pravdu

Kobylka Lajda 11.2.2007 9:50

Re: Re: Re: Re: Havel má pravdu

Asi pomáhals instalovat rakety, ale ruského typu a nemůžeš zapomenout na "zlaté" časy, kdy jsi měl desetinásobně vyšší plat než obyčejný nekomunistický zaměstnanec. Teď to nemůžeš překousnout - no, "vot těchnika". Dál jsi asi nedorostl, tak nemudruj. Rus se neptal, nevypisoval referenda, v tichisti vlezl do cizí země a nasázel si tam základen jak hlávek zelí. Běž se podívat, jak vypadá krajina kolem Bezdězu a Mimoně. Slavný tankodrom! Rudá šajbo, máš po ftákách!;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 11.2.2007 9:40

Re: Putin má pravdu

Nevyzpytatelná je především politika Ruska. To se svých imperialistických choutek jen tak nevzdá. Její dvojí "osvobození" mojí vlasti mi stačilo k tomu, abych zásadně viděla výhody ve spojenectví s USA, než s výcgodními barbary. Ty rudý zmetku, ty musíš ale vnitřně bobtnat zlostí, že už Rusko není tou velmocí, co bývalo. No jo, i věčné říše jednou končí a i to " na věčné časy a nikdy jinak" už k nám doléhí jen jakoby ozvěnou a naštěstí slábne. Ještě je nutné, aby se koloniální systém Ruska rozložil úplně a neruské národy získaly svobodu!! Já moc dobře vím, co chci. Spojenectví s Ruskem to určitě není.;-O;-O;-O

míra 11.2.2007 9:28

Putin má pravdu

Proameričtí základnáři, přečtěte si pozorně Putinův projev, na rozdíl od zdejších příspěvků bychom ho měli brát vážně. Opravdu nás chcete zatáhnout do velmocenských třenic a vystavit nás nebezpečí, které by s velkou pravděpodobností jinak nehrozilo ? Chcete ohrozit perspektivní ekonomické vztahy s rychle se rozvíjecími ekonomikami Ruska a Číny a vyměnit je za bezobsažnou pochvalu od USA ? Víte že ČR a Polsko jsou vzhledem ke své nevyzpytatelné zahraniční politice terčem kritiky nejen od Ruska, ale i řady členských zemí EU ? Co vlastně chceme ?