24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ferda 21.9.2009 18:50

Remarcelce

Milá Marcelko ono je to tak že ne jen my ale i svět je jinde než tehdá a upřímně nepřipadá ti dnešní dmokratický tisk tak trochu povědomý pořád ta studená válka -je to však jinde a rozhodně ne ve strnulém myšlení minulého století-Medveděv není Brežněv a Bush nikdy nebyl demokrat ....a představ si že mám rád USA a radar by mi nevadil.To je guláš v hlavě vid

Pochybující 21.9.2009 18:45

Nad chápání radara Vlka

"Kdo že vytvořil, zaplatil, zorganizoval za pomoci KSČM, ČSSD,

Greenpeace a hnutí Ne základnám uprostřed obou států hlasité „páté

kolony“?" Máte důkazy, že jim někdo platil? Tak neurážejte.

Nad chápání radara Vlka je fakt, že lidé si u nás nepřejí žádné cizí vojenské základny - ani německé, ani ruské, ani americké.

Jura Jurax 21.9.2009 18:44

Re: slava Obamovi

RvRvRv

Jura Jurax 21.9.2009 18:43

Re: Paralela rozhodnutí USA

Krystlíku, Vy nikdy nezklamete ... ten fet, co berete, ale musí být síla ;-D;-D;-D;-D

Jura Jurax 21.9.2009 18:42

Re: vzteklá kobra

No, třeba Churchill byl též vcelku ošklivý, starý a tlustý - to Stalin zvlášť zamlada byl jinší fešák, a Hitler taky ... a hloupý nebyl žádný z těchto pánů ... kdežto Obama ... ;-D;-D;-D

Jura Jurax 21.9.2009 18:38

Re: Zvolení Obamy bylo důkazem

No, i Američané mají právo na slabou chvilku ... ;-)

Ludva 21.9.2009 18:37

Re: vzteklá kobra

Vlk je holt starý a ošklivý a hloupý a proto se snaží prskat na Obamu, jenž je jeho opakem. Ani mu to už nejde, tak aspoň slintá. 

Jura Jurax 21.9.2009 18:37

Hm,

co taky můžete čekat od Husajna? I kyž to není Saddám, ale Barack? ;-D;-D

A ještě se mi líbilo Hergot, ten chlap (Sarkozy) čím dál tím víc připomíná karikaturu Napoleona s morální a duševní kvalitou polosenilního maršála Pétaina po roce 1941.   Ještě bych dodal, že asi má komplexy ze svého východoevropského původu ... ;-D;-D;-D

Harpyje 21.9.2009 18:37

Re: Zvolení Obamy bylo důkazem

Mýlím se, nebo ho mimo názorového souznění s Obamou přitahuje ještě něco jiného, Thyronx? Obama je fešák, to přiznávám. ;-D

I-Worm 21.9.2009 18:37

Kdo platí, ten poroučí!

to je starý pravidlo a platí i zde. Něco jiného by bylo, kdybychom si ten radar chtěli pořídit za svoje, a Obama se na nás vys..., ech čo to hovorím, vykašlal.

Ostatně, já si myslím, že mu Rusové "ukážou Kuzkinu mať " a on přijde k rozumu - třeba vymyslí něco ještě lepšího, než radar... ostatně, vždyť má na to lidi, z jeho hlavy to není.

Emanuel 21.9.2009 18:30

islamisti - hlavní problém dneška

Určitě prvotní problém současného světa je islám, talibán Afganistán a tato témata, a ne Moskva, radar, Brdy. Já si dokonce zpětně říkám, že kdyby Rusové a Amíci měli onehdá "vizi", tak mohli zmáčknout tehdejší "freedomfightery" = nynější talibánce spolu a mohl být už pokoj. Místo toho si Amíci vypěstovali současné talibánce. Jasně, že ruští komunisti byli darebové, ale islamisti jsou horší. S komunistou se přece jen dá trochu domluvit (třeba silou), s islamistou nikoli. Na islamistu ani síla neplatí.

Defurák 21.9.2009 18:21

Také to mohlo být jinak

JWB z nás chtěl udělat pátou kolonu v EU, pár našich mu skočilo na lep a holt se to nepovedlo. Proč by jinak Bush jednal dvoustranně jen s ČR a Polskem a ostatní státy NATO i EU ostentativně pominul resp. postavil před hotovou věc ?

Obamovo prioritou je řešení problémů, které zdědil - krize, Irák, Irán,  Afghanistan, Palestina. K jejich řešení potřebuje Rusko, Čínu. V této jeho partii hrají jiné figury. My nemáme váhu ani poloviny pěšce na h7.

My prostě platíme daň za své prostomyslné anální horolezectví.

Thyronx 21.9.2009 18:19

Re: Zvolení Obamy bylo důkazem

Sam jste blb!(Y)

vita 21.9.2009 18:14

Re: Docela by mě zajímala vaše kritéria, EZ,

No - a odpověď nikde...

F. Čech 21.9.2009 18:11

Možná to s Obamou nebude tak hrozné jak některří diskutující komunisté doufají!

Autorovým obavám rozumím, ale s českou předpřipodělaností před Rusy si nic jiného než nějaké další zotročení východním bratrem nezasloužíme. A velkolepé naděje, které si dělají bolševici pokud jde o Obamu rozhodně nesdílím. Nezdá se být tak protiamerický jak někteří bolševičtí magoři doufali!

Rak 21.9.2009 18:09

Zvolení Obamy bylo důkazem

totálního zblbnutí američanů !

Midori 21.9.2009 18:09

Re: Paralela rozhodnutí USA

Věru svérázná interpretace.

Rv

Vlad 21.9.2009 18:02

Re: PŘÍLEŽITOST BOJOVAT - PRO VÁS A VAŠE POTOMKY

Jaksi jste to přesně vystihl.

 Naše profiarmy protestuje, že má jít pracovat a že chce železobetoné vrtulníky či co. Kaká v síni strachy.

Nakonec organizoval ji astrolok :-) Baudyš a pokračoval Tvrdík, padáky jim objednával, božíčku, jak on se ten chlapec čestný jen jmenuje.  Dodávky ajráků "vyšetřují" policie různých států.:-)

Máme teď ekonomické potíže. Co takhle armádu prostě pronajmout? Profesionál je žoldnéř, tak co.  

MyrekT 21.9.2009 18:00

Pan Vlk měl rád Bushe jr.

stejně jako jiní studenoválečníci mimořádně milovali Brežněva. Pan Vlk se ze žalu opil. Jinak si tento srdceryvný článek nelze vysvětlit.

J.G. Pašek 21.9.2009 17:58

Re: Zkušenosti z Vietnamu?

Něco jako v ČR maturity v učilišti tesařů a maturity na stavební průmyslovce? 

jirka.s. 21.9.2009 17:57

Re: Pozor na Rusy a na Putina

Ježíšikriste !!!! 8-o 8-o 8-o  Zlatej francek vízek !!! 8-o 8-o 8-o Už bys měl to péro z té kozy konečně vyndat, píše furt jedno a to samý!!! ;-O 

silvatax 21.9.2009 17:48

poterefené husy se ozvaly

Nejvíc samozřejmě křičí ti, kteří v důsledku Obamova rozhodnutí přišli o své výsadní postavení, možné prebendy a politické body. Pan Vondra to v sobotním rozhovoru pro LN jasně řekl - všechno jsme JIM udělali po vůli a ONI nakonec takhle. Jak teď pan Vondra a spol. vypadají před lidma a Evropou - no pochopitelně je Evropě k smíchu, proto ten jeho nářek a skřípění zubů.. 

Jinak se v zásadě nic zvláštního nestalo - jsme členy NATO? Jsme, nikdo nás nevyloučil. O svou obranu se musíme starat v první řadě sami - tak se starejme, budujme armádu, rozvědku, spolupracujme se spojenci.  Neprodávejme naše aerolinky, průmyslové podniky apod.  Rusům. Rusové do války nepůjdou - je jiná doba, nové sféry zájmů se dají získat elegantně v rukavičkách, za peníze, ropu , plyn jaderné palivo. A kdo u nás získá průmysl bude diktovat politiku, taková je souvislost ekonomiky a politiky.  Politku nedělají bezzemci, nezaměstnaní a zaměstnaní, ale sedláci  a majitelé průmyslových podniků.

Armáda je dobrá pro demonstraci síly kdyby někdo na mezinárodním poli dostal roupy a chtěl nadávat - podívejte se co naši molodci dokážou! Když je to málo přesvědčivé tak se vyprovokuje  nějaký přeshraniční konfliktík - on se vždycky najde nějaký  ňouma - geroj, ala Saakašvili, kterého stačí popíchnout, že jo?

Jenom se musíme naučit spoléhat víc na sebe a nebát se jít do konfliktů čelem. I když to pár nejschopnějších odskáče - simulanti a přizdisráči si vždycky najdou výmluvy a obstarají modrou knížku. A nelitovat peněz na efektivní obranu. Jak to říkal pan Neruda? "Bude-li každý z nás z křemen, je celý národ z kvádru".

Emanuel 21.9.2009 17:45

vzteklá kobra

Ještě jednou se zapojuji: opravdu máloky jsem se pobavil tak, jako nad tímto článkem p. Vlka, st. Čili on (a není sám, je to garda třetitřídních politikářů a čtvrtotřídních propagandistů) si něco paranoicky sesumíroval ve svém mozečku, ale ve skutečnosti to tak nebylo. Nyní, když to vyšlo najevo, tak prská, jak vzteklá kobra. Já jsem absolutně proti násilí, já jsem dokonce i proti verbálnímu vulgarismu. Ale možná, že tahle "facka" atd, jak nazval svůj článek, by ho mohla probudit ze snů do reality...Teda, nespoléhám na to, ale přece, co kdyby (se probudil ze snů). ("optimismus je opium lidstva")

Vlad 21.9.2009 17:45

Re: slava Obamovi

Jo, jo. Ti strašní Američané!  Car Putin by byl lepčí.:-)

Vlad 21.9.2009 17:42

Re: Z jiného IP

Vědí, pane Anonyme, radar opravdu před raketami neochrání. Jenže je může zjistit a pak je antirakety odstřelejí. Já vím, je to náročné na palici, že?

A vadit může leda tak parchantům, co si potají ty útočné rachejtle zkoušejí ve svých pláních, jisti si dosud tím, že jim tam nikdo nedohlídne.:-)

Tomáš Krystlík 21.9.2009 17:41

Paralela rozhodnutí USA

o výstavbě radaru se mnichovskou konferencí neexistuje. Spojenci ČSR v Mnichově nezradili, jak se traduje, protože týden předtím cs-vláda sama schválila odstoupení území s více než 50 % německého obyvatelstva Německu, počkala, až týž den večer to zamini odeslalo, a odstoupila.

Michal 21.9.2009 17:38

Re: Radar je utocny - tak si postavime atomovou bombu

Nebylo by jednodušší koupit jednu ponorku třídy Ohio s 24 kouskama raket. Dá se použít proti jedněm i druhejm a není to snadno zlikvidovatelný jako radar v Brdech. V rámci NATO by šlo používat spojenecké základny a car Putin by puk vzteky.

Jenže bohužel. Stálo by to balík na kterej nemáme a hlavně. Naši politici na to vypíšou výběrový řízení a vyjde nás to na dvě ponorky. :o) No a hned budou mít kluci na další volební kolotoč!

jirka.s. 21.9.2009 17:36

Re: Pozor na Obamu - oprava

To jsi tedy ovšem ty své kozy pěkně nasr/al!!! 8-o

jirka.s. 21.9.2009 17:34

Re: Tak se zdá, že kdekdo už neví, co je to mapa.

Ááááá, flusák zase s dojetím vzpomíná, jak na cvičeních Lihových Moulů študoval štábní mapy, kudy do nejbližší putyky!!! ;-P ;-P ;-P 

Jinak bych tady pro tebe, flusáku, měl ještě jednu, mnohem zajímavější mapu!!!!  ;-D

Jakub S. 21.9.2009 17:32

Re: Zrada USA

Vtipné... tak nic. - se dalo čekat.