24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 21.9.2009 20:06

trochu reálně, autore

Berte to trochu reálně, autore. Obama je až ten poslední, na kom je vina za odpískání radaru. Nebo by snad radar za spoustu peněz, prošpikovaný moderními technologie,mi, mohl stát v zemi, kde její budoucí premiér jezdí na soukromé konzultace do moskvy a dostává se mu tam větší pozornosti, než prezidentu usa? Vždyť by ten radar po volbách zpronevěřil a daroval rusům. A že to oznámení přišlo právě v tohle datum? Nemohlo to být třeba tím, že poslední kapkou k rozhodnutí bylo opět totéž, o čem píšu na začátku - tedy potvrzení, že paroubek a čssd je naprosto nespolehlivý a nevypočitatelný - odsunutí naplánovaných voleb, o kterém bylo rozhodnuto přes všechny dohody s ostatními stranami, na poslední chvíli, jen potvrzuje, že tahle země je nestabilní a nespolehlivá. Tady může kdykoliv dojít k bolševické revoluci. V takové zemi nemůže být žádné cenné vojenské zařízení. Dokonce by tu neměly být ani tajné materiály NATO, protože jsou zde v ohrožení. A nakonec - ty lidi ten radar opravdu nechtějí. Jestli se tak rozhodli sami, nebo je zmanipulovali lži kgb a paroubka, to je jedno, nemají být tak blbí, aby se ne chali zmanipulovat. Takoví lidé si žádnou ochranu nezaslouží a nezbývá než doufat, že írán zaútočí právě na čr a všechny nás zabije, protože jako národ stojíme za prd. Jen někteří z nás jsou kvalitní a těm doporučuji zvážit emigraci.

Humanitární bombometčík 21.9.2009 19:59

Re: Vy jste komik, člověče

Pán zřejmě nerozumí psánému textu,že.

Anonym 21.9.2009 19:59

Re: Z jiného IP

Patříte k těm, kteří se domnívají, že všechno vědí lépe, pravda?!

Možná, že jste jediný z těch, kdo si můj příspěvek přečetli, kdo se domnívá, že výraz "radar nás (ne)ochrání" byl míněn doslova. Ať už mi to chcete či nechcete věřit, opravdu se nedomnívám, že radar ničí rakety napřímo.

No, a pak k těm parchantům: Přiznávám se bez mučení, že ačkoliv nikde žádné útočné ani jiné rachjtle nezkouším, tak mi radar v Brdech vadí.

P.S. A věřte-nevěřte žádné ruské tajné síly mě neoslovily ani neuplatily.

Vodník 21.9.2009 19:52

Ta nenávist k Obamovi,

kterou zde ventilují čeští adoranti Bushe, Reagana, republikánů a všeho v jejích očích pravicového, mě snad donutí začít vážně uvažovat o tom, jestli ten Obama skutečně není loutkou jiných sil a mocností než byl Bush. Zatím mi ze známých informací vychází, že není. Jen se tyto síly rozhodly jít místo cestou otevřeného zločinu, války, lhaní a agresse cestou vyjednávání, handlu a evt. ústupků. Nic jiného jim při jejich astronomické zadluženosti nezbývá...

"Levičák", "socan" - tyto Obamovy tituly prozrazují propastnou temnotu politického nevědění, chaotičnost tápání a spektakulární hysterii české pseudopravice.

Mirek F. 21.9.2009 19:52

Re: Hm,

S tím si na Francouze nepřijdete:-) Jmenovaní pánové nebyli původu galského, takže se nepočítají:-)

Mirek F. 21.9.2009 19:50

Re: Fakt, který nikdo

vám zbývá

Mirek F. 21.9.2009 19:50

Re: Fakt, který nikdo

Takže ještě váz zbýví vysvětlit, proč současně s námi byla odmítnuta i americká základna v Polsku. Tam snad ty vámi uváděné důvody k odmítnutí (když podotýkám, že očekávatelně demagogické) jaxi neplatí.

Mimochodem, v roce 1920 bylo Polsko náš spojenec? Nevedli jsme krátce předtím poněkud  trapný - z hlediska pozdějšího vývoje)  spor o Těšínsko? A zajímalo by mě, které západní spojence jsme ještě podrazili, když ani s Polskem nemáte pravdu, transporty do Polska neblokovala vláda, nýbrž rudí ajzboni a to nikoliv jen u nás, nýbrž po celé Evropě.

honzak 21.9.2009 19:48

Re: Vy jste komik, člověče

pán je ušlechtilý užitečný idiot, že? Nebo přímo píše za putinovy ruble?

myde 21.9.2009 19:48

Radši si místo těch

plků zopákněte ruštinuv!!!!!!

honzak 21.9.2009 19:44

Re: Nad chápání radara Vlka

mluv za sebe, rudý hýzle!

Humanitární bombometčík 21.9.2009 19:37

Vy jste komik, člověče

Pláčete tu a křičíte zrada, zrada! Oni nás nechali na pospas rusákum. Ale nějak jste, ve svém rozčílení zapoměl, že ČR smlouvy neratifikovala. Měla nato skoro dva roky. Čili odstoupemí od smluv je z amerického pohledu naprosto legitimní. ČR otálela, Polsko vydíralo, takže proč by se amerika namáhala? Navíc většina obyvatel ČR ( včetně mně ), tu američany a jejich základny nechce! Řiťolezci v čele s pánem " z gulama " měli ty  " gule " ukázat a v parlamentu, nebo referendu by smlouvy buť prošly , nebo ne.

K vaší rusofobii, snad jen krátká poznámka : 1, My jsme NATO ( není žádné NATO a ČR ). Za své členství platíme účastí ve všech misích NATA a OSN, včetně US okupačních dobrodružství. Čili pokud Rusko napadne ČR, napadne NATO!  2, Pokud budeme tak hloupí, že klíčové obory průmyslu a hospodářství prodáme rusům, tak ano staneme se jejich gubernií. Ale tak hloupí nejsme, ani to nechceme. I když si myslíte, že podléháme ruské propagandě a někteří dokonce pracují v žoldu ruska. Věřte že to tak není. Většina lidí nepotřebuje,aby jim někdo našeptával a radil. Máme vlastní rozum a umíme se rozhodnout.

Obama, stejně jako každý USA prezident před ním i po něm, sleduje hlavně zájem USA. Takže pokud mu jeho expert ( a to Vy rozhodně nejste ) řekl, že je lepší mít protiraketoví systém na lodích, tak si ho udělají na lodích. Máte s tím nějaký problém? Jediné v čem máte pravdu je to, že antirakety pro Evropu nebudou, je to takové plácnutí do vody, aby se neřeklo. Pokud je Evropa bude chtít, bude si je muset koupit.

certik 21.9.2009 19:35

Re: Fakt, který nikdo

Vy si predstavujete USA jako chudinku obet v ceske jame lvove? Ty Cesi, ty je rozsapaj.

Ja bych spis rek, kdo by se chtel hrnout nekam, kde mu daji jen nejaky cedecko s dementni ritoleznou pisni, ale kdyz se maj postarat sami o sebe tak skutek utek.

Informace 21.9.2009 19:30

Re: Nechci bejt sprostej,

jinak bych dodal: A vůl bučí...

Informace 21.9.2009 19:26

Re: Zrada USA

Poslyš, vymysli si něco novýho, máte těch tvejch keců vo politice a vo kozách už plný zuby. Stejně když se postavíš před kozu, nerozeznáš kde je zadek a kde je předek. Jsi nudnej, rozumíš? ;-( K pláči nudnej.

Informace 21.9.2009 19:21

Re: Ač nechtěně máš pravdu

 Karzai do toho, co dělá americká okupační armáda v Afganistánu nemá co kecat. Může bý rád, že je doposud naživu.

Tana Zajicova 21.9.2009 19:20

Re: Greenhorn

Me se toho Dolezala nepodarilo najit. To co jsem nasla neobsahovalo Vami pouzitou citaci.

Vetchý 21.9.2009 19:16

Ach jo

Vlku, Vlku dej si už ten mokrej hadr na hlavu.

Dík

vita 21.9.2009 19:13

Re: Docela by mě zajímala vaše kritéria, EZ,

A furt nikde...

Ludva 21.9.2009 19:10

Re: Hm,

Proč by měl mít proboha Sarkozy komplexy ze svého východoevropského původu? Dali snad Maďaři světu málo? Namátkou von Neumann, Teller, Szilard, Curtiz, Korda, Bartók, Kodaly, Liszt, Rubik... těch bylo a je spousta. 

exulant 21.9.2009 19:09

Re: Naříkat umíme

Perfektni seznam uzitecnych idiotu jak je klasifikoval vecny VIL(Uljanov).

Jura Jurax 21.9.2009 19:09

Re: diskutérům

No. těm učitelům, co učili Vás, bych opravdu nepřidal - i když nejspíš dělali co mohli a vina nebyla ne jejich straně ... ;-)

Jura Jurax 21.9.2009 19:07

Re: pochybujícímu

8-o8-o myšlénka jistě štěpná, ale zvolená forma znemožňuje jí porozumět ;-D;-D

exulant 21.9.2009 19:07

Re: Já bych z toho takovou hysterii nedělal.

nejen ze za miliardy, ale na dluh!!!!

exulant 21.9.2009 19:02

Re: Patton v Plzni

On Patton byl vojak a poslouchal rozkazy, ale take je takticky prekracoval, to je vseobecne zname. A o neco pozdeji se nechal slyset, ze ho do smrti bude mrzet ze v tom kvetnu Eisenhowera poslechl. Strategie - nestrategie, Vzdyt i v tech Cechach americka armada prekrocila na rade mist demarkacni linii a pozdeji se stahla.Je to jen nekolik let, co jsem se potkal s vojakem - soferem nejvyssi sarze v Ceskem Krumlove ktery pendloval do Ceskych Budejovic, Blatne a Pisku a hovorili jsme o tom.

jarda 21.9.2009 18:59

diskutérům

člověk s tímto myšlením je zkamenělina -podle ohlasu soudím že většina řeší kozomrdství zabíjení a barikády ideologií minulých století .

Jediná naděje je že ne všude žijou lidi s tak omezeným životním názorem rozděleným na pravičáky a levičáky

Učitelům bych nepřidal na platu ani halíř -Myšlení v čechách degeneruje a připomíná pankejty českých silnic a odpočívadel

Ibalgin 21.9.2009 18:57

Re: Bouchnout hlavou do kandelábru...

Dnes jste sežhral i tu užovku naloženou v denaturáku, prvoku.:-).

richard 21.9.2009 18:57

Re: Paralela rozhodnutí USA

Ne, žel Bohu má recht.;-(

V preambuli mnichovské je mj. uvedeno "...vlády GB, F a I s přihlédnutím k již uzavřené zásadní dohodě mezi ČSR a Německem..." - no nezdobí nás to, Benešova svévolná protiústavní kapitulace za posupného mlčení vlády ať již Hodžova, nebo Syrového kabinetu byla hybný moment...mobilisace byla myšlena jen naoko, aby se utlumily davové emoce...(Y)

ferda 21.9.2009 18:53

Re: pochybujícímu

Jediné dobré v tomhle pokakaným státě je že jsou Greenpeace jsme v Nato a EU ikdyž ti to zní protichůdně a jen tmáři střihu tvého jsou proti-

jelikož nemůžou jen žráááát

cicero.jan 21.9.2009 18:52

Měl by jim už někdo konečně vysvětlit,

že Rusové mají v zadku žraločí zuby, aby věděli co je na cestě čeká. My už to víme dobře, ale nikdo nám to nevěří.

richard 21.9.2009 18:51

Fakt, který nikdo

neokecá je, že 1945 tu měli Rusové perfektně sehranou a vlivnou pátou kolonu v podobě Beneše, Gottwalda, Fierlingra, Svobody, dnes tu mají perfektně sehranou a vlivnou pátou kolonu v podobě Paroubka, Filipa a Klause. A Západ tu měl v roce 1945 jen absolutně neškodné blby typu Honzy Masaryka a dnes Topolánka. Takže co by se USA a Západ hrnuli do zrádné jámy lvové, okořeněné pár neschopnými.

Tohle rozhodovalo a rozhoduje, ne klaka nějakých bezvýznamných Tamášů. Obamovo rozhodnutí mne sice naplňuje bezmezným a bezmocným vztekem, ale strategicky ho chápu, proč by měl bránit stát, který nemá vůli k vlastní obraně - viz 1938 a 1968 a který každého svého západního spojence leda podrazil - napříkla zrovna to Polsko:  jednou 1920 s odmítnutím transitu francouzských muničních vlaků k s ruskými rudými agresory bojující Varšavě, podruhé teď s naším odporem k radaru.