21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pefben 2.5.2006 12:40

Re: Odrytá nestydatost

Ano - a nejrychleší způsob, jak Íránci získají balistické rakety je, že jim je tam Američané pošlou...

Není-li jiné východisko - budiž.

AeroKarel 2.5.2006 12:34

Re: Odrytá nestydatost

Volé ........

USA si srovnají jejich vlastní voliči.

Z atomovky v rukách náboženských pošuků ala Irán (nejenom) může být jen průser.

AeroKarel 2.5.2006 12:32

Ovšem obávám se,

že právě toto rozlišovat nemají, přesněji řečeno nemají rozlišovat kdo je výtržník a kdo je řiditelka odboru, momentálně výtržník.

A také, oni melouni provokují občas ochotně.

Ovšem příchylnost policie k různým skinheadským "nic než národ" také není smyšlenka. Mám dojem, že včera blbly obě zúčastněné strany.

jakovy 2.5.2006 12:30

(h) nupe , já bych řek, že Re: Když jste, Vlku, tak informován

eletryka

Mirek Šejna 2.5.2006 12:25

Proboha, dříve-soudruhu Vlku,

To jsem netušil, že jste takový idiot, že jako chlapec vidíte, jak bolševické svině někoho málem umlátí k smrti a pak do té bolševické strany vstoupíte. To jste v tom případě ještě větší pomýlenec, než poslanec Dolejš. Předpokládám, že z KSČM jste nevystoupil dobrovolně, ale byl vyloučen.

Tavi 2.5.2006 12:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

proc jste presvedcen ze verim cokoliv a bla bla ty vase kecy? Dokud to policie nevysetri nemam duvod mu v tomhle neverit. Vy samozrejme verite pouze sve vyssi pravde a pravdu ma jen ten co se vam zalibi.. Ze je to komunista..  - v podstate mu tedy nemam verit ani to ze je zbity.. on si to urcite namaloval vodovkama..

Antivlastenec 2.5.2006 12:24

NA PRIMITIVNÍ KOMUNISMUS..

....primitivní antikomunismus.Jen jsem napsal pár hodin po útoku na toho komouše,že si to museli objednat sami komouši...neb kopat do člověka deset minut a ve třech......a komouš neskončil ani doživotně na invalidním vozíku,tak to je proti přírodě.

Ivan 2.5.2006 12:23

Odrytá nestydatost

O jakých komunistických zločinech ten blb mluví?  V SSSR, Číně, Československu atd. přece nikdy žádný komunismus nebyl. Jediná fungující komunistická společnost je přece v izraelských kibucech a to je vzor demokracie a tolerance. To, že nějaká zločinecká organizace (např. bolševici v rusku) si sama dá název Komunistická strana z nich komunisty neudělá. To američtí mafiáni taky mohou vystupovat jako spolek přátel italské opery.

Morální úroveň tzv. pravičáků je opravdu zarážející. Jako ateista říkám, ochraňuj nás před nimi Bůh.

V současné době je největším nebezpečím pro svět vláda v USA. O demokracii se tam už nedá mluvit ani omylem. Čím dál víc je jasné, že o připravovaném útoku na mrakodrapy tajná služba v USA věděla a dělala všechno proto, aby se teroristům povedl.

Aby potom mohli povraždit více než 100000 lidí v Iráku (ze kterého žádný terorista nepocházel a který teroristy na svém území netrpěl). Je třeba, aby Irán a další země, které chtějí samy hospodařit se svými nerostnými zdroji, měl co nejdříve jaderné zbraně a balistické rakety. Jedině tak je možné mluvit s USA.

LOJR 2.5.2006 12:21

Re: Re: Re: Pavlo

Andy, mohla byste sem hodit odkaz na to video?

Jirka H. 2.5.2006 12:20

Re: Re: Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

R^

Rpuť 2.5.2006 12:13

Re: Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

AeroKarle - stopro souhlas, i když je to další aspekt. Zatím by stačilo, kdyby po výzvě "paní, opusťe prostor", paní prostor opustila a nedržkovala a neječela.

Ono by se, možná, polišům také lépe rozeznávalo, kdo je ředitelka odboru na ministerstvu a kdo výtržník:))))

LOJR 2.5.2006 12:07

Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

Proč nevěřit? Je to komunista, politik a navíc je pár týdnů do voleb. Jestli i za těchto okolností věříte, tak vám fakt závidím, vy musíte člověče věřit úplně kdykoliv, cokoliv a komukoliv :-D.

Nekuřák 2.5.2006 12:02

Re: Ach jo 1.

Jirka H: ad bod 2) jak víte kdo byli útočníci ?

AeroKarel 2.5.2006 11:57

Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

Ano. Pochytala, ne trestala.

Opět, ať jich chytí co nejvíc. Ale po chycení opravdu nemají udělat nic víc než podle okolností buď zjistit nebo zjistit a zadržet. Ne mydlit pendrekem.

Ty dámy ať si to se svým orgasmem užijí. Ovšem, je-li možnost (a obávám se že je) že policie místo aby chytila skutečného pachatele vraždy (a možná i ze svých řad) chytila někoho, kdo ji dost dlouho štval ale nevraždil, máme hned několik průserů. Vrah může běhat po svobodě, nota bene v uniformě a s policejními pravomocemi, důvěra v policii i justici vepsí, v tomto případě nevinný za mřížemi.

Moc rád bych tuto eventualitu vyloučil. Bez orgasmu, jen pro pořádek.

Remcal 2.5.2006 11:51

Re: Čulík je sice blb, ale není emígrant, je provdalec

On se Čulík v 80. letech provdal do toho Skotska, Jezdil tam a sem, jak se mu zlíbilo. Neemigroval (tím ale neříkám ľe blbci nejsou i mezi emigranty).

Tavi 2.5.2006 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

pro me je to predevsim clovek

Tavi 2.5.2006 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

uz podle vasi otazky jde videt co jste zac. Ne, nemam s tim zadny problem s tim, mu toto uverit

Buvol 2.5.2006 11:48

Re: Re: Logika je úžasná věda

Bože, bože do čehos to duši dal ....

Sch.glosátor 2.5.2006 11:46

Proč při střetech neonacistů s anarchisty policie ZÁSADNĚ A VŽDY chrání neonacisty.

Všude v "demokratickém" světě, nejen u nás. Protože neonacisté narozdíl od ostatních levicových extremistů jsou dobře organizovaní s fungující pořadatelskou službou, ukáznění a poučení, že nemají provokovat  zásah represívních složek státu. Ovládají ono "jemné" umění vyprovokovat své nezdrženlivé odpůrce, kteří nemají daleko ke spontánnímu násilí a k chování vykazujícímu znaky modelových situací na které policie reaguje zásahem.  Sami tak využívají represívního aparátu pro svoji ochranu. Jejich strategie jen postavená na znalosti mentality příslušníků policejních složek a znalosti policejní práce a zásad činnosti pod jednotným veldení. Na téhle strategii není nic nového a překvapujícího. Stačí si přečíst Mein Kampf a další dobovou a memoárovou literaturu. Dokud tohle jejich odpůrci nepochopí a dokud nezvolí účinnou taktiku, budou vždycky biti jako žito.

Tavi 2.5.2006 11:45

Re: Re: Re: Re: pojdme dal

tohle je jedina vec, kterou mu verim, jinak se jeho osobou nijak nezabyvam a tudiz nevim, na co by melo byt pro me pozde kdyby se ukazalo, ze si to udelal treba sam..

To s tema barvama nechapu, nebot ruda je bezne spojovana s levici a modra s pseudopravici(pravice jako takova u nas podle me neni)

AeroKarel 2.5.2006 11:44

Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

Vy věříte jakémukoliv komunistovi?

filip 2.5.2006 11:44

Re: filipe pletete se rovněž

Vysvětlení, které já uvádím, jsem slyšel od jednoho představitele církve, který byl absolventem dvou vysokých škol. Totéž jsem i četl v dostupné literatuře. Já Evangelia vykládat neumím, tak jsem si jen dovolil citovat. Jsou ovšem chytřejší, dle někdy i "chytřejší", bohatí duchem,  ve Vašem pojetí tedy i záludnější. Nebo také méně nejchytřejší, kteří ví všechno sami a pro jistotu svůj názor nekorigují.  Krebeníčka jsem si opravil. 

jakovy 2.5.2006 11:42

Re: Logika je úžasná věda

Ergo kladívko z toho plyne, že vy jste pěkně blbý.

Nekuřák 2.5.2006 11:36

Re: Re: Re: Re: No to je teda úroveň!!

Vodník: tak ještě jednou a naposledy (Vy jste mimochodem názorým důkazem tvrzení, že se s lidmi Vašeho ražení nelze domluvit). Co pan Dolejš verbálně tvrdí je jedna věc, a co dělá je druhá. Důležitější, než co hlásá, je to, že svým členstvím ve straně vyjadřuje souhlas se zločiny, jichž se tato strana 40 let dopouštěla. To, že KSČM je pokračovatelem KSČ je jasné (přečtěte si jejich vlastní materiály), to, že je nereformovatelná je mimo diskusi, je to dokázáno. Jelikož je nereformovatelná, neomlouvá nikoho, kdo je členem, tvrzení, že ji chce zevnitř demokratizovat, je to nemožné. A jsme u toho: každý člen KSČM i každý její volič vyjadřuje souhlas s tím, co se u nás dělo v intervalu 1948-1989. Ostatní volí jiné strany.

Vaněk 2.5.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: Podle logiky

Zatímco pseudohumanisté hlásají princip kolektivní neviny. Propaguj vraždění, krádeže, ve volbách si vol stranu, která krade a vraždí, ale nic se Ti stát nesmí, neb jsi sám osobně nikoho nepodřízl.

karel 2.5.2006 11:30

LEŽ JAKO VĚŽ

V roce 1978 nebyly žádné PTP a ani žádné jiné pracovní oddíly, kam by se chodilo za trest. Byly to části vojska, které mimo výcviku i z různých důvodů pracovaly (např. železniční vojsko atd.)

Jirka H. 2.5.2006 11:30

Re: pokud je mu křivě přisouzeno cokoliv "navíc"...

Když to je ten problém kauzy Kájínek - jestli je v té vraždě nevinný, logicky to znamená, že právě nějaký vrah, zřejmě policista, chodí a třeba i dál vraždí na svobodě, že...

Sch.glosátor 2.5.2006 11:29

pokud je mu křivě přisouzeno cokoliv "navíc"...

Otázka je jestli křivě. To něco navíc je zločincovo podnikatelské riziko, pracovní úraz.  Jeho předešlé zločiny by před osvícenými třemi sty lety na oběšení stačily a pak by tyhle otázky nebyly. Tím, že si pěstujeme takové zločince s trestními rejstříky jako telefonní seznam, sami sobě připravujeme problémy. Zatímco se je snažíme "převychovat" počtu jejich obětí narůstají. Že Kajínek je za mřížemi je jedinou zárukou, že už nikomu neublíží, i kdyby měl ukrást jednu jedinou třísku. Každý den takového drbana za mřížemi je pro daňového poplatníka požehnáním. Byť ho ten humanismus  něco stojí. Nic není zadarmo.

Jirka H. 2.5.2006 11:20

Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

Je to tak... I když je to do určité míry pochopitelné, u nás v Čechách, kde posledních skoro celých pár set let byla policie do určité míry represivní složka vládnoucí vrstvy  "proti lidem". Musíme se s tím učit žít. Že když jdeme na kontroverzní demonstraci, může se nám stát, že nás policista vyzve opustit prostor nebo nasednou do auta a my ho musíme uposlechnout. A pak si třeba následně stěžovat, když si myslíme že na to neměl právo. U policie už je pozitivní vývoj vidět - aspoň na záznamu "kauzy Žak" policisté celou dobu všem zadržovaným vykají, řikají "pane" a "paní" a vyzývají ke klidu a chladné hlavě :-D

spaldings 2.5.2006 11:19

Re: Čulíkův primitivní prokomunismus - je pan Č. blb nebo vyčuránek?

Čulík je klasický příklad emigranta - vypravěče. Takový člověk vypráví tlupám studentů, do té doby žijících v představě, že za železnou oponou je hranaté sluníčko, jak to je v socialismu. Všichni, protože jsou stránky nepopsané, čumí, Čulíka zbožňují a on časem dojde k závěru, že je přinejmenším intelektuál. Což skutečně je. Jen neví, co ten pojem znamená, protože by se tím v žádném případě nechlubil.