21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dušan Neumann 2.5.2006 8:58

Nekompetentní policie

viděl jsem to video. Bez ohledu na tu hysterku, se ti policajti chovali jako naprostí amatéři. Ten blbec co vykřikoval, že nepovolil fotografovat by potřeboval vysvětlit, na co má právo a na co ne. Ten fotograf by ho mohl žalovat pro zneužití pravomoci, když už je blbost nežalovatelná.

tatina 2.5.2006 8:57

Re: Je to k nas***í, že

Nevím,jestli jste chodil do školy,ale podle toho,co tady píšete,tak ne.Fašismus přece vznikl na národním socialismu,a ne na pravici.Trochu pravdy by neškodilo.Takhle nás masírovali komunisti ve školách stále.Hezky pokračujete.Jak bylo včera na průvodě?

tatina 2.5.2006 8:54

Nic jiného,

než absolutní souhlas,a klidně se pod to podepíšu třeba stokrát celým jménem.Peřina Jiří,Prušánky 418,psč.-69621

f 2.5.2006 8:54

Re: Re: Re: Re: Re: Pavlo

Dežo krade, policajt ho chytí. Soud ho pustí, že to nebylo dost prokázáno. Dežo zase krade, policajt ho zase chytí. Soud se tím nezabývá, pro soud je to zanedbatelná částka. Pro okradenou babku měsíční důchod. Dežo zase krade, policajt ho chytí. Dežo začne křicet o tom, že ho policajt  rasisticky urážel. Dežo je za měsíc venku, policajta honí za urážku po soudech dva roky. Skin mlátí Deža. Policajt se tváří, že nic nevidí a fandí skinovi.

Jaroslav 2.5.2006 8:52

Re: Se divim, že se Vlk tak najednou vzrušuje násilím komunistů. Dobře se pamatuji jak zde loni

Oprávněnost zákroku byla už dávno prokázána a pokud pan Vlk tehdy podporoval zákon a policii, tak to s ním není tak zlé.

Vodník 2.5.2006 8:50

Re: Re: No to je teda úroveň!!

Není. Uvádím Dolejšovu odpověď v reakci na doxu o něco výš; je to odsud.

Jaroslav 2.5.2006 8:50

Re: Re: Pan Vlk se projevil jako fašista

Fašismus je krajní formou liberalismu a konzervatismu. Takže pokud to ODS příliš přežene doprava (nepřehnala už to vlastně?) stane se fašistickou stranou stejně jako německá pravice začátkem  30.let.

V. Hoffman 2.5.2006 8:48

Re: Re: Podle logiky

To asi tazko, lynchovanie a osobna pomsta su v USA prave tak trestne ako kdekolvek inde. Mimochodom, tych par posukov, co si po 911 v USA vyliali zlost na miestnych muslimoch (na zaklade velmi podobneho uvazovania ake tu prezentujete v suvislosti s komousmi) si to pekne schytalo, za hate crimes sa v USA udeluju extremne vysoke tresty. 

Vodník 2.5.2006 8:47

Re: Re: Ale no tak, janabok!

Ale já si žvaním blbě tady u sebe, censuro bolševická! :-D

Vodník 2.5.2006 8:46

Milý Zajíci

takovými "argumenty" prokazuješ svým myšlenkám(?) a svému názorovému táboru opravdu medvědí službu! :-D

Andy 2.5.2006 8:46

Re: A webmaster tohoto diskusního fóra je vůl

zejména s touto větou se dá 100% souhlasit:-D

Hnyk 2.5.2006 8:45

A webmaster tohoto diskusního fóra je vůl

Marek 2.5.2006 8:44

Se divim, že se Vlk tak najednou vzrušuje násilím komunistů. Dobře se pamatuji jak zde loni

vehementně tleskal násilí policistů na technařích a Paroubkovi děkoval za rozhodnost, přímo jásal nad každým pomláceným mladým člověkem, dokonce neváhal zveřejnit povržené fotografie souložící dvojice, které měly dokázat oprávněnost zákroku (jako by soulož měla být důvodem k pendrekiádě, no pro nemrcoucha jako Vlk asi ano) a při tom (jak mnozí dokázali) byly předmětné fotočky pořízeny zcela jindy a jinde. Není to vše divné?

petr 2.5.2006 8:44

Re: Re: Vy jste kabinetní ukázkou . . .

Naprostý souhlas.Kdy už konečně vychcípe ta bolševická pakáž.

Hnyk 2.5.2006 8:44

Kdyby Dolejš nedostal přes hubu

Jak by pak jinak komunisti zargumentovali thesi o "zostřujícím se třídním boji".;-DA zakázat komunisty: Především by se museli zakázat komunisticky smýšlející voliči. Jinak by si našli jinou stranu, i kdyby se ta strana třeba jmenovala spolek na ochranu dělníků. Podstatou komunistického smýšlení je závist na toho kdo má víc a přesvědčení, že kdo má víc, ten má morální povinnost dát tomu kdo má holý zadek. Neboli po česku, sklon k somráctví. To jsou vlastnosti sice rozšířené po celém světě, ale mezi Čechy obzvlášť.

"zostřujícím se třídním boji".;-DA zakázat komunisty: Především by se museli zakázat komunisticky smýšlející voliči. Jinak by si našli jinou stranu, i kdyby se ta strana třeba jmenovala spolek na ochranu dělníků. Podstatou komunistického smýšlení je závist na toho kdo má víc a přesvědčení, že kdo má víc, ten má morální povinnost dát tomu kdo má holý zadek. Neboli po česku, sklon k somráctví. To jsou vlastnosti sice rozšířené po celém světě, ale mezi Čechy obzvlášť.

Nekuřák 2.5.2006 8:44

Re: No to je teda úroveň!!

"V Československu vraždili komunisté dost dlouho, aby bylo nechutné už

samo o sobě to, že jsou stále ještě povolenou politickou stranou. " To nám pan Vlk připoměl. Dolejš svým členstvím v komunistické straně s těmi zločiny vyjadřuje souhlas. Je to dost srozumitelné ?

Zebra 2.5.2006 8:38

Ty jo ! Vlk jako dítě viděl zmučené vězně komunistické policie a pak jako dospělý do komunistické strany vstoupil. Jak tady místní fašouni říkáte takovým lidem pokud nejsou vaši ?

Andy 2.5.2006 8:37

Re: Re: Re: Re: Pavlo

ano, to jsou i ti v Praze. A nemůžeme se utěšovat tím, že jsou evidentně importovaní z Moravy, hovořili jako stréček Křópal.

Skepticus Maximus 2.5.2006 8:35

Re: A co takhle argument?

S tou neargumentací a zhovadilým obviněním jste začal Vy, tak čemu se divíte?:-/

Pavla B. 2.5.2006 8:32

Re: Re: Re: Pavlo

Škoda že jsme se schizofrenně rozdělily do dvou diskusí, tedy ještě jednou: policie by se neměla nechat vyprovokovat. Také si myslím, že by nenechala vyprovokovat v případě, že by nešlo o "srdeční" záležitost a kdyby tušili, kdo si na ně vyskakuje.

Nemůžu se zbavit dojmu, že i pražská policie je nakloněna neonacistům. Tady v Brně je to při podobných akcích zcela zřetelné. Přitom to vůbec nesouvisí s tím, kdo policii spravuje (to k Vaší odpovědi Jarouškovi) - náš primátor je všechno možné, ale ze sympatií k neonacismu bych ho skutečně nepodezírala. Městská policie, která spadá pod jeho velení, je však k neonacistům vyloženě přátelská.

Skepticus Maximus 2.5.2006 8:30

filipe pletete se rovněž

Např. "neznamená lidi hloupé, ale netoužící po majetku"

To označuje lidi nezáludné. Nicméně i ta varianta s lidmi hloupými dává smysl a nelze ji vyloučit kvůli tomu, že Vám se nelíbí.

Další si opravte "Krebeníčka" na Grebeníčka a ostatní nechám jiným ;-P

Vodník 2.5.2006 8:25

Re: Re: Re: Bohužel pro Vodníka

Kde a jak "chápu" muslimského fanatika který zavraždil Van Gogha, Vy lháři??!! ;-€ A jaké "nejasné okolnosti"? Pokud by se prokázalo, že ho zkopal otec zneužitého dítěte, pak bych možná "chápal", tady se ale jednalo o politicky motivovaný útok, okolnosti mohou jen změnit pachatele, nikoli jeho odsouzeníhodnost!

Andy 2.5.2006 8:23

Re: Re: Pavlo

možná. Ta osoba opravdu provokovala, nerada to píšu, ale Rput má pravdu  ( teď omdlí:-D).  Policajti nalítli jak pitomci.

dvd 2.5.2006 8:23

A co takhle argument?

Pavla B. 2.5.2006 8:14

Re: Pavlo

Už jsem reagovala v diskusi k úvodníku. Nemám na PC zvukovou kartu - tolik k možné příčině odlišného vnímání incidentu:-)

Andy 2.5.2006 8:09

Re: Je to k nas***í, že

?

Kylchap 2.5.2006 8:08

Je to k nas***í, že

pane autore! Ještě jsou stále lidé, kteří nechtějí pochopit, že jedině pravicové fašizující názory jsou jediné správné.

filip 2.5.2006 8:08

Re: Dekuji, pane Vlku

Neděkuji pane Minorito, naopak mi jde z Vašich slov mráz po zádech. Katolickým kněžím rozbíjeli huby Máchové, Krebeníčkové, Čížkové a j. - viz příběh J.Toufara a dalších. Že jste se zařadil po jejich boku a jejich činy schvalujete jste si vystavil vizitku. Panu Vlkovi jste tím moc nepomohl. Pár přes hubu jako argument je vždycky projevem slabosti argumentů, proto je lepší oponenta rovnou umlčet. Pak Vlk se navíc dost plete - chudí duchem neznamená lidi hloupé, ale netoužící po majetku, R.G. se nestal buddhistou, ale mohamedánem atp.

Andy 2.5.2006 8:07

Pavlo

policisté se chovali jak pitomci, ale je mi líto, ač jsem včera se Rputí zcela nesouhlasila, po shlédnutí videí- ta ženská se fakt chovala jak kráva. Bez ohledu na barvu, to ječení bylo šílené.

L 2.5.2006 8:01

Britske listy a Stepan Kotrba

U Britskych listu uz davno neni co resit. Skoda casu.