1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zoch 21.11.2008 9:02

Re: Evropská unie a eurozona je hospodářsky v prde li ! Proč asi ? Dzp.

Tam někde,kde zmiňujete,pane Janyško, je spíše skupina kolem Kajana a Klause včetně jistě vzdělaného ale VK poslušného autora tohoto článku.Je záslužné,že tento autor zde nad rámec provádí jakousi osvětu když ozřejmuje pojmy ( asi tak,jako Vy své ek. teze ) ,ale je to zhola kontraproduktivní. Je to něco takového,jako když jdete sám uprostřed proudu lidí a ten proud lidí v šiku vás prostě někam vede a dovede. Nemáte žádnou reálnou možnost ten proud lidí někam směrovat sám. Můžete se jenom něčeho čapnout a počkat,až všichni přejdou. Potom můžete sám jít svou cestou  ale také sám čelit nástrahám okolního prostředí.

A na takovou cestu se s Vámi ani tím šaškem já vydat nechci a rozhodně v té správné chvíli udělám co budu moci,abych přesvědčil o tomtéž lidi kolem sebe.

Jan 21.11.2008 9:01

!!!

Přeškrtlé 'EU' na autě šéfa prezidentské kanceláře:

http://www.blesk.cz/clanek/104054/preskrtle-eu-na-aute-sefa-prezidentske-kancelare.html

Ghost Dog 21.11.2008 8:56

omlouvám se, že tak vstupuji do vašich erudovaných diskuzí...

..ale, kolik z vás by obhajovalo LS  (kterou jste ani nečetli, natož aby jste jí zcela pochopili..ani já), kdyby Jyrka Paroubek udělal další ze svých klasických veletočů a odsoudil by LS jako dokument protinárodní a potlačující suverenitu našeho státu?..to by STEM okamžitě provedla průzkum veřejného mínění a zjistila by ne 55% odpůrců, ale minimálně 70 - 80% odpůrců LS..jak by jste se s tím vyrovnali?..

..co kdyby Vojta Filip (komunisti, jak víme LS odmítají, jsou snad tím větší vlastenci, nebo by raději do náruče RF?), jako podmínku pro spolupráci s ČSSD požadoval odmítnutí LS?..bušil by se Jyrka v prsa dál za LS, nebo by ho pohřbil?..

..LS = Moskva..tomu rozumím, tandem Sarkozy-Merkelová celou EU táhne ve svých velmocenských snech do Velké Európy od Atlantiku po Ural (nebo po Kamčatku, pokud tam už nebude Velká Čína, nebo Japonsko)..a do triumvirátu Sarkozy-Merkelová-Putin..hlavně, aby sestřelili USA (nakonec dvakrát pomohli porazit to úžasné Německo a to se jen tak neodpouští)..

..a USA jen kouká, co se to tu děje..je to stejné, jako u cigánů..čím víc jim dáváme, tím víc chtějí a tím víc vás nenávidí..divnej svět... 

bigl 21.11.2008 8:51

Re: Tak co vlastně chcete?

Nádherná reakce, blahopřeji. Zatím jste ale zareagoval jen na jméno autora příspěvku. Těším se na podobně sofistikovaný rozbor zbývajícího textu.

Pozn.: Bigl je i bajecny pes. O spellingu lze diskutovat, ale to snad není nutné.

honzak 21.11.2008 8:46

Re: Uff ten Mach je magor

zzato z tebe padají moudra přímo Nostradamova, mamlasi.

honzak 21.11.2008 8:45

Re: ls

já bych to viděl na "Euroregion Dresden vorwarts!"

honzak 21.11.2008 8:44

Re: Kdyby nebylo Rakouska, museli bychom si ho vymyslet

velmi trefné! Patrně Češi mají nějaký hujerský gen.

cb 21.11.2008 8:37

Re: ls

Zvyknete si na "Prazsky euroregione, do toho"

honzak 21.11.2008 8:34

Re: Autor je opravdu snaživý žáček

padají ti švestičky z pytlíku, hujere!

Vidlák 21.11.2008 8:33

Re: ls

LS snižuje váhu našeho hlasu. LS nám ruší právo veta. LS je faktická likvidace české státnosti. Může Vás uklidnit, že hulákat na hokeji "češi do toho", LS nezakazuje.

cb 21.11.2008 8:33

LS

je treba prijmout, co nejvic se integrovat, aby se to co nejdriv pod tihou reality zhroutilo. Cim driv, tim min obeti.

cb 21.11.2008 8:29

Re: Topolánek to včera v MF

Lisabonska smlouva = Moskva. Neslysel jste Sarkozyho?

cb 21.11.2008 8:28

Re: Autor je opravdu snaživý žáček

Irsti volici uz se smlouvou nalozili, uz neni co s ni nakladat.

sv 21.11.2008 8:28

Re: Topolánek to včera v MF

misto stb bych dal kgb - jinak souhlas. topolanek ma pravdu

pavel 21.11.2008 8:25

ls

LS nechtějí jen irové ,poláci a my,hosp.trpaslíci a vyžírkové.

bebe 21.11.2008 8:24

Velice dobře, pane Mach

Bořek 21.11.2008 8:06

Re: Snaživý žáček...

Někdy při posuzování,co je lež ,jde o osobní názor.Na lež lze však odpovědět argumenty.Za argument nadávky neuznávám.Váš názor Vám ale neberu.Nemyslím si však,že Váš názor pokud jde o Klase s Vámi sdílí všichni.A potom,co je pravda?

ABC 21.11.2008 8:06

Re: Uff ten Mach je magor

Proč by byl magor. Zkus napsat v čem nemá pravdu.

frsi 21.11.2008 8:05

Re: Autor je výkonný ředitel

pane,veřejně se hlásit k ods,klasik by řekl,že to může jen blbec! Ten mladej pomatenej hoch,co napsal ten moooc hezkej článek,ten určitě spí ve slipech pana profesora.Myslím si, že dva se tam už nevejdete! Vážený,takovou pitomost,že Klaus je disident LS,to může vypadnout jen z Klause a ještě  pár pomatených lidí,kteří nemaji na nic svůj názor,tak to po  tom starci stále opakují! Pane,zda jste taky tak mlád jako ten hoch,tak to se dá ještě rozchodit,ale jestli jste stařec,pak je to vážný!

Vidlák 21.11.2008 7:59

Kdyby nebylo Rakouska, museli bychom si ho vymyslet

František Palacký řekl: "Kdyby nebylo Rakouska, museli bychom si ho vymyslet". Česká historie pokračovala s tím, že "pouze po boku Velkoněmecké říše se může český národ rozvíjet". Dále následovalo "pouze po boku SSSR dosáhneme lepších zítřků". A teď je to tu zase. "Musíme všechny své pravomoce odevzdat do Bruselu, abychom se měli dobře".  Proč si pořád tolik lidí (většina) myslí, že nějaký politik, či úředník zajistí jeho blahobyt?

Jen bych připodoktnul, že JIŽ NĚKOLIKRÁT V NAŠÍ  HISTORII měl podobný přístup tento scénář:

1) volba cizího panovníka pod heslem "cizí je přece lepší než vlastní" 2) vystřízlivěni a frustrace z toho, že cizí se k nám chová jako k cizím (co jiného lze čekat, že?) 3) boj proti cizí nadvládě a za sebeurčení 4) dosažení samostatnosti za cenu značných obětí

5) skok na bod 1

helman 21.11.2008 7:56

Re: Evropská unie a eurozona je hospodářsky v prde li ! Proč asi ? Dzp.

Chybí jim Klaus!

helman 21.11.2008 7:55

Re: Snaživý žáček...

Já bych to nebral jako urážku. Když někdo v článku lže jen proto, aby hájil svého učitele, tak si myslím, že je to případný titul.

Psát lži totiž není to samé jako zveřejnit vlastní názor. A že se Klaus svými výroky snažil ovlivnit politiku Irska je snad mimo diskuzi. Proto tam přece jel.

Představte si, jak by se asi příznivcům ODS po prohraných volbách líbil komentář nějaké cizí hlavy státu ve smyslu: Lidi odmítají politiku ODS, je to prakticky mrtvá strana. To by byl oheň na střeše. A přesně něco podobného provedl Klaus.   

R 21.11.2008 7:52

Uff ten Mach je magor

copak z něj vypadne příště, až zas vytáhne hlavu až po krk zaraženou v Klausovo řiti(Y)

A.S. Pergill 21.11.2008 7:51

Elity přesto dál hlásají, že jediná přijatelná odpověď na Lisabonskou smlouvu je ANO.

Nejde o žádné elity. Za elity se pouze prohlašují, protože si tím léčí mindráky ze svého buranství (asi jako byla před rokem 89 "elitou pologramotná členka výboru KSČ).

Tyhle "elity" je třeba vykopat všemi dostupnými prostředky a jejich moc zlikvidovat třebas i rozbitím EU, kam se nacpaly.

Vlastimil 21.11.2008 7:42

Autor je opravdu snaživý žáček

velkého demagoga pana prezidenta Klause. Pan prezident prý nemohl zasahovat do vnitřních irských záležitostí, protože Irové již mají hlasování o Lisabonské smlouvě za sebou. To je evidentní nepravda, protože irská vláda a politici teď intenzivně hledají cestu, jak s LS v Irsku naložit dál. Proto také někteří irští ministři a tisk reagovali na Klausovu cestu tak podrážděně. Další demagogií je tvrzení že, většina Irů LS nechce - vždyť ji také odmítli v referendu. Jenže se přitom zamlčuje, že tohoto referenda se účastnilo méně jak 50% oprávněných irských voličů. V některých jiných zemích by tak malá účast vedla k neplatnosti výsledků referenda - například na Slovensku už měli několik neplatných referend právě proto, že účast voličů nedosáhla požadovaných 50%. Takže daleko přesnější interpretace irského referenda je: Většině Irů je LS lhostejná. Proto případné irské ANO v opakovaném referendu může být dosti pravděpodobné. Jednak zde záleží na konkrétní formulaci otázky, a řada dosud pasivních irských voličů si možná uvědomí možné následky irského NE a k dalšímu referendu už tentokrát přijde.   

Nomen 21.11.2008 7:33

USA jsou ekonomicky v rozkvětu!!!!

ivo 21.11.2008 7:31

Re: Ceska nadrazenost !

A taky to potom tak dopadlo - z vyspělé země Karla IV. se stal Balkán.

ivo 21.11.2008 7:30

Topolánek to včera v MF

definoval zcela správně: "Buď Lisabonská smlouva nebo Moskva". Navíc včera ratifikovalo LS i Švédsko.

Sdělte, modří komouši, co byste vlastně chtěli. EU nechcete, takže volíte ten Východ a Moskvu. U pravděpodobného dlouholetého donašeče StB a nositele Putinova řádu Klause-Reka se není čemu divit. Ještěže nás ČSSD dovedla do západních struktur (EU a NATO) a ještěže jsou v ODS prozápadní "odpadlíci" (současná vláda). Pod Klausem a Bémem by Česko bylo už dávno v SNS.

Ben 21.11.2008 7:28

Re: Ceska nadrazenost !

Podobnýproblém s počty hlasů pro cizince a pro Čechy byl řešen a vyřešen již v Kutnohorském dekretu v r. 1409

Bořek 21.11.2008 7:08

Re: Snaživý žáček...

Muže mi někdo vyslevětlit,proč každý,kdo má jiný názor než  ten druhý, musí být hned rektální alpinista a pod.Co takhle slušně argumentovat?To už jsme národ primitivů,kteří umí své protivníky jen urážet?