3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karim 19.2.2008 16:02

Konstruktivni kritika byla kredem minuleho rezimu.....

...tento rezim ma tu neocenitelnou vyhodu, ze kdyz je nekde korupce, muzete aspon o tom mluvit, kdyz uz se nedokaze nic u soudu.  V USA lide politikum nezavidi penize. ale silne nenavidi, kdyz se z nich politici snazi "delat voly".

V delani volu z obcany je absolutni mistr VK.  Zatimco primitivni trouba Topol se snazi delat reformy a schytava to zleva i zprava (falesny a prazdny topol, propirani jeho komancskych rodicu a vojenske skoly v tisku), VK se hreje na vysluni popularity, ODS-proletariat jej zboznuje jako zasadoveho anktikomunistu a odstranovatele byvalych bolseviku a celozivotniho b0jovnika proti levicovym bludum a nejak jim unika,

ze i VK pochazi z ultrakomunisticke rodiny, ze studoval na zahr obchode vyhrazenem pro deti z KSC rodin, ze privatizoval s byvalymi komunisty (dyba kocarnik dlouhy holman sevcik tesar salzman weigl tlusty...) v mnoha pripadech ve prospech byvalych komunistu....   VK sveho neobycejneho hereckeho talentu vyuziva tez k tomu, ze (evidentne z legrace - sam tomu nemuze verit) roztrubuje provokativni nesmysly jako ze niceni prirody neexistuje, ze snowboardiste jsou levicaci ze pozrirani salatu je levicove, ze Gore je dusevne nemocny, ze cirkve jsou zahradkari atd atd atd.  Pak kdyz potrebuje hlasy ku zvoleni, tak se "nejak sezenou" za narku ze lidovci tlaci na restituce, ze si jej Bursik dovolil sproste citovat atd atd.  

Ve skutecnosti se reformy snazi delat Topol -  Klausovi hosi Bem a Tlusty a Weigl jsou dobrymi kamarady nekterych sodem mafistu typu Hojdara a Sloufa a koukaji jen po zamince jak podrezat Topola, vyhodit zelene a nastolit velkou koalici, ve ktere by byl "klid na praci" = porcovani zbytku po CKA, obrana zajmu Synotu atd atd.  To vse zastituje VK blaboly o nesmiritelnem boji proti levicovym bludum......  

Joska 19.2.2008 18:13

Re: Konstruktivni kritika byla kredem minuleho rezimu.....

Pod to bych se téměř podepsalR^

Orel 19.2.2008 18:23

Re: Konstruktivni kritika byla kredem minuleho rezimu.....

Karime,zapomněl jste že prezident má na levé noze sedm prstů.Vy to rozvedete dokonale a nebojte se to se také chytí.

Marek Dluhoš 19.2.2008 15:07

Netvrdim, ze ostatni strany nezkouseji casto co ODS

 pokud maji tu moznost, ze k tomu napr. nepouziji i zpravy z rozvedky atd..Jen ze na te volbe se skvele ukazalo, jak se to deje.R^;-)

A v tom byla ta volba prinosem pro vsechny obcany.

Netvrdim, ze za Mrazka muze ODS, jen ze podle mne to mohlo byt spojeno s denim v ceske politice v dobe, kdy byla situace v jistych kauzach velmi bourliva...

Džejpí 19.2.2008 15:02

Co to je SNK Evropští Demokraté?

A má ve svém středu podobných myslitelů více? No to je teda nářez...8-o

Goral 19.2.2008 15:00

Vítězí rozum ...

Většina stran nemá kloudný program , kterým by zaujala voliče , tak při své intelektuální               impotenci závidí myslitelům  . Antiklausovství nemůže být program !

Buvol 19.2.2008 14:56

Tak, tak .. V příštích volbách je mohou volit snad jen dementi ..

Buvol 19.2.2008 15:07

Re: Tak, tak .. V příštích volbách je mohou volit snad jen dementi ..

.. a nebo gangsteři, podle hesla "svůj k svému" ....

JJ 19.2.2008 14:50

Sorry autore, ale druha US se nekona

Vase stranicka plive spinu na ODS, protoze chce prebrat jeji volice, zpusob veskrze pateticky. Stejne jako vase sefka, kdyz pri boji proti korupci nedokazala postupovat tak, aby mela pro svoje obvineni dukazy - tvrdit, ze si nekdo rekl o uplatek pro vyplaceni statniho prispevku z voleb politicke strane je hoodne pritazene za vlasy. Zjevne tam neco smrdi.

Petr Vorel 19.2.2008 14:44

Bohapusté žvásty.

Ten pan Dluhoš asi píše o jiných presidentských volbách. Já jsem viděl něco úplně jiného. Upoceného a lesknoucího se Jyřyka, jak lítá po Hradě s fotografií, ustrašené dva socanské poslance přinucené hlásit, že náhodně šli kolem a něco slyšeli, fotoaparáty v rukou socanských lídrů a hlavně již několikátou Jyřykovu volební blamáž a prohru. Ten pan Dluhoš viděl něco jiného a pak je nehorázným blbem.

Jakub 19.2.2008 14:46

Re: Bohapusté žvásty.

vy evidentně také vidíte jen to co chcete vidět a zbytek vás nezajímá...

Petr Vorel 19.2.2008 14:54

Re: Re: Bohapusté žvásty.

Pane Jakube, napište sem prosím jeden jediný konkrétní akt nátlaku a ovlivňování ze strany ODS,který byl v televizi vidět. Všechno ostatní jsou pouhé spekulace a rádoby zasvěcené prázdné tlachání.

Jakub 19.2.2008 15:14

Re: Re: Re: Bohapusté žvásty.

nevím, TV přenos jsem nesledoval, jen po zachycení Langrova pohlavku Bursíkovi  o tom kdo všechno půjde bručet když Klase nezvolí a "náhodné" schůzce Šloufa neumím věřit čisté motivaci "přeběhlíků". Ale to je asi můj problém.

colombo 19.2.2008 15:11

Re: Bohapusté žvásty.

Souhlasím s Petrem Vorlem, já jsem viděl především agresivitu "Antiklusovců"!

bacil 19.2.2008 14:39

Mnozí to nechtějí vidět.

To že vyhraje Véna bylo od prbního kola první volby jasné. Nátlak ODS na možné přeběhlíky byl opravdu díky kamerám a ČT1 přímo zaznamenán. Je pro mne nepocjopitelné, že někteří lidé si toho nevšimli.  Možná to vidět nechtěli. Sere mne, že takový člověk jako je Klaus bude opět 5 let živen i z mojich financí.....

tom 19.2.2008 14:43

Re: Mnozí to nechtějí vidět.

Konkrétně! Nátlak koho na koho? Kde? Kdy?

Josef 19.2.2008 14:49

Re: Mnozí to nechtějí vidět.

Bacile, ty troubo, napiš konkrétně, co jsi díky kamerám ČT viděl. Možná ses díval na majora Zemana a teď nám tu lžeš, až se ti od huby práší. Mě zase sere, že svými daněmi přispívám na takového ubožáka, jako jsi ty.

bacil 20.2.2008 0:01

Re: Re: Mnozí to nechtějí vidět.

Tupol s Ivánkem dost vehementně, ba sprostě tlačili na pilu u Bursíka. Pokud to někdo neviděl, a neslyšel, tak asi skutečně koukal na Zemana, nebo je z ODS, páč tam jsou všichni natvrdo vařený. Jestli na mě chceš přispět, nebudu se bránit číslo konta je 16354589/0300. Né, že to ty ku/ndo odflákneš nějakou stovkou, pěkně jako Klausovi.8-o

mikeš 19.2.2008 14:38

Politologie - věda?

"Ačkoliv většina občanů o vědách jako je politologie..". Politologie jako věda, o tom nás přesvědčovali na fakultě už za komoušů. Tehdy tomu ale myslím říkali trochu jinak. My jsme tomu  říkali pavědy. A dál už není třeba článek číst!

(:*-0 19.2.2008 14:35

Dluhoši, příteli z nejmilejších, nechtěl by jsi kandidovat za tu moju stranu ?

Mojím  stejně jako tvojím životním posláním přece je ,a to  zejména , bojovat proti lidským křivdám!  Prostě podat tu ruku solidarity potřebným  a pomáhat a pomáhat! 

Víš co ti to přinese se zapojit k nám ?

(:-*0

 

Kulak 19.2.2008 14:19

Jestli ten pán, co to napsal, ...

... stejným způsobem i přemýšlí, vůbec se nedivím úspěchům stran jako SNK-ED, Unie svobody atd. Tohle se ani nedá komentovat, to je na kamenování a to se zase soudruzi zblázní, že jsou cosi jako demokraté, že jim nemáme ubližovat. Stále stejné kolečko.

westík 19.2.2008 14:59

Re: Jestli ten pán, co to napsal, ...

R^ btw: jestli si někdo myslí, že existovala či existuje (zde i jinde na světě) politická strana  výhradně složená z entit, které od dětských let myslí jen na blaho lidstva a jsou pro tento cíl ochotny sloužit do zhmoždění těla a odrbání duše jen pro pochvalu téhož, pak musí být blázen.Každé politické straně jde samozřejmě jen a jen o moc, a jak známo, každá moc korumpuje- to ostatně dokazují žalostné výsledky i ODA,SNK-ED,US, Strany zelených a všech těch stran a straniček , které  vznikaly a vznikají s líbivými hesly o lásce a snášenlivostí atd. a zpravidla končí u stejných metod, které kritizovaly u těch velkých . Ono to -bohužel- na tomto světě jinak nejde-kde vidíte mezi lidmi lásku a snášenlivost ?

Mikro 19.2.2008 14:15

Kdo že vládne od 90. let?

Mám pocit, že autor zapomněl na 8 let vlády socdem, kdy docházelo k největšímu rozkrádání a zadlužování. Pravda první 4 roky ruku v ruce s ODS podle opoziční smlouvy. Ale co mě vadí nejvíc, je to, že nám tu nevládne ani socdem, ani ODS, ale po celé ty roky (a dodnes) ten estébáckej parchant Šlouf...

JoJo 19.2.2008 14:12

Pane Dluhoši

to co jste napsal, můžete napsat o všech stranách, nikoliv jen o ODS. Zmiňovat však Mrázkovu vraždu v souvislosti s ODS může jen b. nejapný. O kom asi chtěl Mrázek promluvit? Kdopak seděl na klíčových místech, když Krejčíř šidil na daních, kdopak mu to umožnil? Máte pocit, že Mrázek chtěl uškodit Krejčířovi? Jakpak asi? Pokud nemáte jasno, přečtěte si komentář jihoafrického soudce ke stíhání Krejčíře, přesto, že nemá jasno v tom, kdo je naším prezidentem, ve věci samé má až průzračně jasno.

Xaver 82.117 19.2.2008 14:08

Kdo kritizuje, nenávidí

Kritizovat je normální a každý politik od leva do prava musí být podrobován každodenní kritice, jinak se začne chovat jako patriarcha. Ale 60 procent našinců volá po vládě silné ruky. Náš příklon k totalitárním praktikám je bohužel geneticky dán. Kdo nás lépe postraší a slíbí spasení, za tím půjdeme...

Jeňýk 19.2.2008 13:57

Původně jsem myslel, že

článek napsal nějaký zarytý volič KSČSSD s IQ tykve. Vaše nenávist vůči Klausovi a ODS jde tak daleko, že raději posadíte Paroubka na koně, aby u nás zavedl tu správnou a říznout "demogracii". Ač ODS ani Klause zrovna dvakrát nemusím, Vy jste mě právě vyléčil z úvah volit někdy SNK ED.

POV 19.2.2008 13:45

nemůžu si pomoct

ale řekl bych, že autor asi sledoval nějaké jiné voby v nějaké jiné zemi. Druhou možností je, že ho nenávist k ODS a Klausovi natolik zaslepila, že ztratil schopnost logikého uvažování.

Honza 19.2.2008 13:29

Hezké povídání

a vše by nemuselo být, být tajných voleb lobisté by sice pracovali, ale výsledek jejich práce by byl nejistý - peníze by mohl zákonodárce vzít, ale hlasoval by tak, jak by on chtěl)

sociolog 19.2.2008 13:23

Gratukuji k Vasemu narosto korektnimu clanku a tez NP, ze konecne

publikoval prispevek z "druhe strany" . Zatim nas totiz infomovali sami Haasove.

Ze by dosavadni nevyvazenost NP byla zpusobena tez korupci?

K osobnosti poslance Novotneho je treba dodat, ze tento jiz leta bojuje proti "zakladnimu vyrobnimu prostredku" mafie, konkretne proti nasemu, ve svete zecela neobvykle liberalnimu, pristupu zakonodarcu vuci hernam. Tento alespon v tomto ohledu zcela vyjimecne cestny clovek totiz vi o cem mluvi, kdyz zminil korupci. Nebot pokazde, kdyz nvrhne zmenu zcela v soucasnosti zcela nedostatecnych zakonnych opatreni v teto oblasti, musi pocitat s drtivou vetsinou hlasu proti!

Coz takhle - diky verejnemu hlasovani snadno - proveritely postoj ke kauze kasin pozuzit coby test korumpovatelnosti soucasnych zakonodarcu a na zaklade vysledku publikovat jmena tech, kteri konsekventne drzi ochraou ruku nad toutop zarucenou tovarnou na prani spinavych penez?

Marek Dluhoš 19.2.2008 15:04

Re: Gratukuji k Vasemu narosto korektnimu clanku a tez NP, ze konecne

Tady mate naprostou pravdu-tyhle seznamy lidi, kteri napr. hlasovali pro herny nebo snizeni danove sazby Sazce, pro zdrazovani CEZu atd...Tyhle vsechny seznamy by udelaly velmi zajimavy obraz o deni v CR..