2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emp 19.2.2008 11:59

Re: Re: Re: Re: Další žoldák

vidíte a mě třeba záleží na atributech levicové politky, neboť dobrá levice může obdržet můj hlas. Průšvih je v tom, že Vulgárnost Langera a Topolánka převálcuje stejnými praktikami. A alergický jsem na čisté lži a pomluvy. V tom pan Dráth má navrch nad všemi zúčastněnými

PetrH 19.2.2008 10:35

Re: Re: Další žoldák

Automaticky zajisté ne. Věřím, že se pan Dluhoš k podpoře ne Paroubka, ale celé té na KSČM závislé klice, dostal po bedlivém zvážení.

VladaPing 19.2.2008 10:20

Fanatická snaha ČSSD a KSČ prosadit, za pomocí jakýchkoli metod,

na presidentský úřad kohokoli, jen ne Klause, se vymstila nejen Paroubkovi (tam je skutečně mozek sexy a vlastní mozek atrofoval v jakýsi nefukční podvěsek pod břichem dotyčného), ale zjevně zatemnila mysl i komunistům (těch v KSČM) nominací Jany Bobošíkové - ta toho před volbami do Evropského parlamentu využila k zviditelnění vedoucímu až k úplnému znemožnění své osoby. Zelení se také nemají za co stydět, Kateřina Jauvajs po levém boku Paroubkovic bedlivě sčítající hajlující (hlasující?) ručičky svých šesti oveček také byla k pohledání.

Nepikantnější bylo volání celé opozice po nadstranickém presidentovi - ovšem voleného pod tvrdou stranickou kuratelou jednotlivých poslanců - příslušníků politických stran. Nějaké svědomí a poslanecký slib ? Pravda vítězí ? Houbeles, obé již dávno (vzdor globálnímu oteplování) zmrzlo kdesi na souostroví Gulag.

Von 19.2.2008 11:49

Re: Fanatická snaha ČSSD a KSČ prosadit, za pomocí jakýchkoli metod,

Vlado - máte pravdu, ale bohužel je to stále jen ten samý Ping-pong.

žaba(k) na prameni 19.2.2008 10:19

Proč autor, jakýsi Dluhoš

Nenapsal:

Mám pocit méněcenosti, když vidím Klause ! A hrozně mi  se/re, že na jeho inteligenci nedosáhnu ani náhodou.

Bylo by to kratší a bylo by to konstatování holé skutečnosti.

Jinak komplexy méněcenosti dokáže léčít a taky vyléčí každý psychiatr. Tak se toho  pan Dluhoš může lehce zbavit. Stačí trochu psychofarmak, a má po problému.

Karel 19.2.2008 10:16

Souhlas s článkem

Naprostý souhlas pane Dluhoš, jen modrý fanatici toto nevidí. Ty lživé zprávy v jejich  TV médiích, kde mají svoje  nohsledy se už nedají ani  poslouchat. Ze slušných lidí udělají lotry a z lotrů ....

PetrH 19.2.2008 10:32

Re: Souhlas s článkem

... a z lotrů příznivce Švejnara s Paroubkem. Takhle fungovaly v podstatě všechny TV s tou placenou občany v čele.

baci 19.2.2008 10:06

žádné drama

Vážený pane volby byly klasickou ukázkou české politické scény je jedno jaké ,barvy modré oranžové atd atd.Já bych to neviděl tak černě a jednostranně,předvedli se všichni,před dvěma dny jsem zde o tom psal na NV http://neviditelnypes.lidovky.cz/glosa-prezidentska-volba-neni-v-teto-zemi-zadne-drama-p0t-/p_politika.asp?c=A080215_205243_p_politika_wag  prezidnetské volby byly vždycky doprovázenékupčením lobbismem,vzpomeňte jen na volby kdy Havel vyhrál o jeden hlas,teprve až zavřeli Sládka.Krásné jsou slova z dopisu před prezidentskými volbami 1927 kdy Karel Čapek píše Švehlovi „Velmi mne znepokojují hlasy novin a stran k prezidentské volbě. Lidovci se chovají kluzce - mám velkou úzkost ne o to, jak to dopadne, ale z ostudy pod národní úroveň.“ A Švehla tehdy  řekl:"Kdo nebude volit TGM ten by zasloužil pár facek a já jsem ochoten mu je dát" takže žádné drama je malé české pimrplové divadlo

Marek Dluhoš 19.2.2008 15:30

Re: žádné drama

Toho Havla se Sládkem jsem chtěl zmínit jako jednu z akcí, kde jsme mohli vidět lehké začátky současného stavu, který může skončit vraždami u důležuitějších věcí za pár let...Ale zas jsem, to nechtěl psát příliš dlouhé. Také je mi jasné, že i další strany často když můžou používají leccos...

Vlaďka 19.2.2008 10:06

Kdo že dělá prospěchářskou a nenávistnou politiku?

Pane Dluhoši, ve svém článku osočujete ODS z prospěchářské a nenávistné politiky. Ale tento politický styl v naší zemi zavedla v první řadě KSČ od prvních okamžiků svého bytí na politické scéně a k dokonalosti ji dovedla ČSSD pod vedením p. Paroubka, který se uchyluje ke lžím, podpásovým úderům a svisntvům toho nejhoršího druhu. Pokud se s vaším názorem ztotožňují i ostatní členové SD, pak je to pouze ukázka toho, že jste stejní jako pan Paroubek. Pokud je to pouze váš názor, pak se styďte!

milkom 19.2.2008 10:03

Fekál

Tak nám opět vyrazil do ulic předvolební alegorický vůz SNK-ED. Vůz je krásně zdobený pravdou a láskou i jeho povrch se blýská čistotou. Bohužel, jak je již zažitou tradicí SNK-ED jde o vůz fekální.

mirek 19.2.2008 9:52

mafie ČR

To zase bude řvaní ,co odeesáci.

historik 19.2.2008 10:15

Re: mafie ČR

Ano, odeesáci řvou, Paroubek mlčí a SNK - ED to naprosto objektivně komentuje.

emp 19.2.2008 9:50

klasický článek, klasická diskuse...

Autor poskytuje výklad prezidentské volby, který se velice blíží vyjádření páně Paroubka, Ratha, Mejstříka a jim podobných, kteří si zakládají na základní tezi: "Za vše může ODS" a podle toho také jednají.  To, že Snítilý přísahá na smrt svých dětí, že nic od nikoho nevzal je pro ně nepodstatné, za odlišným názorem přece "musí být" peníze nebo něco jiného....  Těžko říci, možná soudí podle sebe.

A diskuse je také klasická :-D: Ti, kteří zastávají jiný názor než autor jsou zanálepkováni jako "modré arogantní fanatické ptactvo" ,jinde jsou vidět slova "modrá totalita" a aby toho nebylo málo, nepohodlný se označí jako Stbák.  Ten, kdo tu prohlašuje, že "ODS nastoluje větší totalitu, než je ta komunistická" by se měl zamyslet, jestli jeho nenávist k modrým už nepřekročila nějakou mez, kdy není schopen racionálně vnímat a nebo je jeho paměť natolik krátká, nebo komunismus nezná.

Nevím, jestli se mám tímto bavit nebo ne. Ti, kteří vykřikují po sjednocování politické scény ji nejvíce rozvracejí. >-  

Beldor 19.2.2008 10:15

Re: klasický článek, klasická diskuse...

:) mno abych rekl pravdu tak autor uz to celkem dost prehani.Pokud to opravdu mysli vazne tak by mel nejspise navstivit psychiatra. Ale rekl bych ze je to standartni agitka a on se jen usmiva pod vousy a doufa ze pristi volby odkope pod CSSDR^

Libor 19.2.2008 9:48

Jen jeden viník ...?

Je fakt, že se při volbě ukázalo mnohé. Ovšem vinit jen jednu stranu (v případě autora ODS) není myslím správné. Pokud je naše politická scéna špatná, platí to o všech zúčastněných. Takto článek vyznívá jako jednoznačná kritika pouze jedné části spektra; že by ti ostatní byli beránci?

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 10:03

Re: Jen jeden viník ...?

no,  právě,. Všichni si to myslí :-)))

josef 19.2.2008 9:46

Vážení,

ať zprava nebo zleva,  prosím uznejte,  zvítězil ten nejlepší. Suďte, prosím, podle skutků.

R 19.2.2008 9:42

zákon o politických soubojích.

Už jsem to napsal jindy, chce to uzákonit politické souboje a ne do první krve, ale na smrt.  Na politiky, případně jejich patolízaly  a pisálky, pokud jejich slovní výlevy budou vzájemně dostatečně nenávistné, bude vyhlášeno referendum a pokud se sejde dostatečný počet hlasů, budou muset absolvovat souboj. Zbraně zvolí ten ze stran, kdo dostane méně hlasů pro souboj. Podmínkou ukončení souboje je smrt jednoho z duelistů. Tomu bude vypraven státní pohřeb. Já myslím , že na to by ochotně svými daněmi přispěli všichni, zbavit se takových nenávistných štěkalů, kteří se nedokážou dohodnout a spolupracovat  je doslova státní zájem.

WALTY 19.2.2008 9:39

ZASE JEDEN UBULENEJ

A CO SOUDRUŽKA BOBOŠÍKOVÁ??? TU TAKY ODS UPLATILA??? SAMÝ PRÁZDNÝ ŽVÁSTY

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 10:04

Re: ZASE JEDEN UBULENEJ

škoda, že ji neuplatnila, už ji vidím, jak se zdraví s hradní stráží .-))

Jara 19.2.2008 9:37

Pravda a láska opět zvítězila

Ale na opačné straně, jak jste pane Dluhoši asi chtěl

Kenavp 19.2.2008 9:36

Dluhoši, ty jsi tomu zase dal.

Dluhoši, ty jsi tomu zase dal. Zdá se, že Paroubek je hvězda i pro SNK - ED. To znamená, že SNK - ED je pro slušného člověka nepřijatelná. Takový blábol není hoden Neviditeného psa. Běž s tím do Haló novin.

Jura Jurax 19.2.2008 9:31

Kde to roste

a co to je to Dluhoš SNK-ED :-D a není to plevel? :-D ale očividně to nemá rádo Klause a ODS :-D

Mejla 19.2.2008 9:24

Autore Dluhoši, jděte napřed pár let pracovat a potom raďte. Vaše bláboly se nedají číst.

.

Diana 19.2.2008 9:26

Re: Autore Dluhoši, jděte napřed pár let pracovat a potom raďte. Vaše bláboly se nedají číst.

Tak je nečti, ty modrý fanatiku!!

Jura Jurax 19.2.2008 9:32

Re: Re: Autore Dluhoši, jděte napřed pár let pracovat a potom raďte. Vaše bláboly se nedají číst.

Ale když ony se vskutku nedají číst ... a čehopak račte být Vy fanatička?

Bob 19.2.2008 9:30

Re: Autore Dluhoši, jděte napřed pár let pracovat a potom raďte. Vaše bláboly se nedají číst.

Ano souhlasím - nic neříkající bláboly. Vyměníte-li v článku ODS za ČSSD, na "vyznění a pravdivosti" sdělení se vůbec nic nezmění.

R 19.2.2008 9:33

Re: Re: Autore Dluhoši, jděte napřed pár let pracovat a potom raďte. Vaše bláboly se nedají číst.

To je správný postřeh, souhlasím.

KLAUS 19.2.2008 9:18

Modré straky

To jste se trefil do hejna modrých strak--to bude krákání.