3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
DS 19.2.2008 9:14

Dluhoš

pan Dluhoš,jako věrný sluha Zielence kope do ODS.Jsou to kyselé hrozny.Pan Zielenec si myslel,že svými intrikami v r.1997 zničí ODS i V.Klause.Když se mu to nepodařilo nemůže se s tím smířit a kope okolo sebe jako malé dítě.Jen si dejte pozor ať neprasknete vzteky.Těmi agitkami rozhodně voliče ODS neodradíte.Možná se to líbí spolku KSČSSD a to vám zřejmě vyhovuje.Pravda a láska zvítězí!

Diana 19.2.2008 9:12

Děkuji, pane Dluhoši

za váš pravdivý článek, který zcela jasně ukázal aroganci, pokrytectví a a faleš ODSáků. Pan Klaus veřejně poděkoval za statečnost Snítilému, vůbec ho nezajímalo, že jde o STBáka, hlavně že dostal jeho hlas. Jakpak by ho nazval, kdyby od něho hlas nedostal?? Jen naprostému idiotovi není jasné, že u přeběhlíků hrály roli peníze, vydírání, strach a morální absence. Po zádech ČSSD se ti Jidáši vyšplhali do teplých křesel a pak se strachy podělali, když na ně ptáci zadupali. Jestliže nastoupíte do slušně placeného zaměstnání a vedení vás pošle koupit medvěda a vy přitáhnete kočku, protože se medvěda bojíte - budete očekávat vřelé klepání po zádech a nadšené výkřiky, jak dobře jste pořídil? Tak pitomý není nikdo - naprosto správně by ho nadřízení vyhodili, až by nestačil počítat schody. A mohl by  vykřikovat svoje ukřivděné slinty do alelujá. ODS je strana, která nás vede do daleko horší totality, než byla ta komunistická!!!

koler 19.2.2008 9:16

Re: Děkuji, pane Dluhoši

Důkazy s. Diano, potom trestní oznámení. Jinak je to bla. bla, bla.

Inocent victim 19.2.2008 9:23

Re: Re: Děkuji, pane Dluhoši

...při nastavení Vesecké z Jánského vršku?? - spíše bych použil § 23 LZPS - a žádný mezinárodní soud by určitě neměl výhrady, a místní dělný lid taky. ;-)

Diana 19.2.2008 9:24

Re: Re: Děkuji, pane Dluhoši

Milý Kolere, důkazy netřeba, jak prohlásil váš velký Guru Topolánek. Napadl pana Švejnara z korupce a velkohubě do kamer prohlásil, že on nic vysvětlovat a dokazovat nemusí!!! To je ten váš demokratický modrý styl!!

Mirek F. 19.2.2008 9:31

Re: Re: Re: Děkuji, pane Dluhoši

A vy se po něm ráda opičíte:-)

Beldor 19.2.2008 10:18

Re: Děkuji, pane Dluhoši

""ODS je strana, která nás vede do daleko horší totality, než byla ta komunistická!!!""

Smarja zase nejake decko co nevi jake to bylo za komunistuRvTakovy jsou nejhorsi;-P

salám 19.2.2008 12:25

Re: Děkuji, pane Dluhoši

Tak už členy ČsD nenechávejte volit. Prostě je sprostě vyberte a dosaďte. A nemusite se vymlouvat na vaše charaktery.

Kajda 19.2.2008 13:12

Re: Děkuji, pane Dluhoši

....peníze, vydírání, strach....

Ale pak mi vysvětlete¨jak je možné, že zastrašováni byli akorát ti poslanci a senátoři, kteří chtěli volit V. Klause? A v okamžiku, kdy ODS potřebovala pro zvolení Klause doslova každý hlas. To je vážně logika hodná fanatického voliče ČSSD.

Joska 19.2.2008 9:12

Souhlas

S tímto názorem souhlasímR^ Jen mi vrtá hlavou, že ostatní to "nevidí" a takto necítí. Jako by se jich to netýkalo. Ale týká, týká. To jsou pak ty Vaše věčné nářky nad politickou kulturou, korupcí, svinstvem. A máte-li možnost zaujmout jednou za čas svůj postoj k prohlubování tohoto stavu, ještě podporujete a fandíte tomu co Vás tak s....! Tomu se dá říct masochismus.  Češi jsou nepoučitelní, bez jakýchkoliv obranných mechanismů, opravdu. Moc mne to mrzí..

huhu 19.2.2008 9:09

škvár

autor je mejstříkův bratr ? :-DRv

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 9:54

Re: škvár

asi ne, mejstřík je latiník :-)))

ladik53 19.2.2008 8:58

Odkaz

Podívejte se na záznam rozhovoru Langra s Bursíkem jak lhal Nečas, když tvrdil, že ten rozhovor neslyšel. Dokonce se do něj aktivně zapojil!

Veselý 19.2.2008 8:56

Pan Dluhoš

má svérázné názory. Můj názor na naši politickou scénu lze popsat příslovím, jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

Inocent victim 19.2.2008 8:47

Opakující se tragikomedie

...politická kultura v Česku je naprosto tragická, hysterické extempore Langra ohledně předsedy strany zelených, přesněji jeho tajemné - půjdete bručet, což v žargonu a i v kontextu proneseného znamená, že Bursíkovi a ostatním "domlouval" vězením - údajně kvůli špinavé hře, kterou hrají všichni, je naprosto fatálni lapsus. Když něco takového pronáší ministr vnitra na kamery, tak v normální zemi by to byl okamžitý důvod k rezignaci a k zahájení vyšetřování org. čin. v tr. řízení jestli nedošlo ke spáchání tr.č. min. ze zásady oficiality - ale žijeme v česku, v zemi diktarury jedné strany, jednotného promodráckého právního pohledu ( i aplikace) na porušování chráněných zájmů společnosti. Pak opravdu nevím, kde je ten fakticky kvalitativní rozdíl mezi praktikami komunistů a odeesmanů. Samozřejmě hrdinný tisk mlčí a nebo dělá, že Ivanovi pouze v zájmu vyššího modrého principu ujely nervy a byl prostě jenom důvodně nepříčetný - bohužel, v tomto případě Paroubkův povolební projev vypadá jako naprosto pravdivý a nadčasový.

Prostě, současné ministersvo vnitra pod vedením mladého svazáka Langra by mohlo hrdě nést název ministerstvo státniho terorismu - a všiml jste si jak po vyhrožování Langra Bursíkovi, předseda strany zelených ( asi důvodně) vyměkl a v druhé volbě prezidenta si nedovolil ani vystoupit? Údajně měla být Zubrová náhradnice za Snítilého - ono se taky na popud Klause mění současná mocenská taktika ODS, strana má najít v opoziční partaji další Melčáky a Pohanky( dopomáhat jim k tomu má i Langrův archív )a do konce volebního období má být podobně postižených a na druhou stranu přitažených asi desítka, má to ČSSD destabilizovat a v očích veřejnosti naprosto zdiskreditovat jako partaj odložených estebáku, kteří nejsou ve svých postojích pevni a než ohrozit svůj majetkový prospěch, raději ohrozí svojí potažmo partajní důvěryhodnost. Pak by i dnešní koalice se zelenýma byla naprosto zbytečná a Topolánkovi by se opět o něco více uvolnily ty jeho mocenské pracky. ..

emil 19.2.2008 8:53

Re: Opakující se tragikomedie

Je pěkné, že "jedna paní povídala" o ODS je určitě pravda, ovšem "jedna paní povídala" o ČSSD je lež. Srovnejte si to trochu v hlavě a hlavně si vemte prášky, pan dokrtor by se zase zlobil a zase byste musel na izolaci.

Inocent victim 19.2.2008 8:56

Re: Re: Opakující se tragikomedie

...tak tohle byl většinou poslední "argument" estebáků - ani se moc nedivím, že zrovna modří příznivci maj tendenci se vracet do historie pro ty největši perly šmejdů.:-/

emil 19.2.2008 8:59

Re: Re: Re: Opakující se tragikomedie

 Termín "jedna paní povídala" je estébácký. Logika dementa. Ovšem nikdo jiný než ty to neví, čím to asi je, že ty to víš ?

Inocent victim 19.2.2008 9:07

Re: Re: Re: Re: Opakující se tragikomedie

...emile, emile, ty jseš ideální adept na prosazování modré politiky argumentum ad baculum, prosťáček, jemuž modrá mlha jednou podrazí nohy... a dobře ti tak. ;-)

Radim 19.2.2008 9:09

Re: Opakující se tragikomedie

Naprostý souhlas.Komedie ODS s tajnou volbou trvala jen do doby,než vytipovaní volitelé převzali igelitové tašky s penězi nebo kývli na volbu pro Klause za pozdější převod melounů na zřízené konto.Pak už ODS nebránilo,aby souhlasila s veřejnou volbou,což se ihned ukázalo na spokojených tvářích špiček ODS.Svůj cíl však trvání na veřejné volbě splnilo.I ti,kteří ještě pochybovali o mafiánských metodách vládní garnitury ODS se mohli přesvědčit o této skutečnosti v přímém přenosu.Kouzlem nechtěného byly ruchové mikrofony a v nich Toplánkovo posílání volitelů do análu a Langerovo vytírání téhož spojené s vyhrožováním kriminálem.V civilizovaných zemích by musel takto jednající ministr vnitra okamžitě odstoupit.Vzpomínám na slušného a čestného ministra vnitra Bublana,kterého Langer asi 50 x vyzýval k odstoupení za každý poklesek policajta v Horní Dolní.

Inocent victim 19.2.2008 9:27

Re: Re: Opakující se tragikomedie

... přesně, pokud nebude Langer za tohle stíhan, ODS po právu trestána a Klaus za mafiánské praktiky sesazen z trůnu tak obecné povědomí o právním státu, který dbá demokratických mechanismů a pravidel bude navždy ztraceno. :-/

Ondra 19.2.2008 11:27

Re: Re: Re: Opakující se tragikomedie

Innocente, utřete si tu pěnu u huby.

Inocent victim 19.2.2008 12:03

Re: Re: Re: Re: Opakující se tragikomedie

...Ein Volk, ein odSS, ein Führer Klaus - je to konečně správně, Ondro?? ;-)

Kenavp 19.2.2008 9:39

Re: Opakující se tragikomedie

Ty nejsi malý magor.

pivak 19.2.2008 11:35

Re: Opakující se tragikomedie

Taky se mi zdala ta Langerovo rec absolutne nepripustna, ale s ohledem na to co pak vylezlo na verejnost (dustojnici policie a rozvedky, kradouci zabery z hotelu, nelegalni predavani osbnich udaju do novin byvalym reditelem rozvedky) tak se mi to az zas tak zavadny nejevi, protoze za tohle by si ti akteri opravdu jit sednout meli.

Petr 19.2.2008 8:40

Naprostý souhlas s autorem.

Přesně vystihl demokratičnost volby Klause. Dnes zvolení Klause ODS považuje za vítězství, ale je to začátek její prohry a pádu. Náhlá prozření Snítilých, Melčáků, Pohanků; onemocnění Zubové, výstupy Topolánka - jděte všichni do p*dele, Lagrův výpad proti Bursíkovi ....to vše podpoří mínění  normálních lidí o čistotě zvolení této vlády a její nadstranického prezidenta. A pro všechny, jimž je slušnost cizí (zejména zaryté obdivovatele ODS) - nejsem a nebyl jsem člen žádné strany, ani jsem nebyl disident. Přesto mám tento názor a nikdo mě nepřesvědčí o opaku. Topolánek, Klaus a celá ODS včetně jejich bezmezných přisluhovačů jsou čisté jedničky.R^

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 8:44

Re: Naprostý souhlas s autorem.

:-)))) ale ti tři socdem prozřeli sami, že, jeslti to náhodou nebud emít příčinu v samotné čssd :-))

Inocent victim 19.2.2008 9:20

Re: Re: Naprostý souhlas s autorem.

...vidím, že jste se tady proklausovsky napastoval do role modrého komisaře, inkvizitora absolutní tudíž modré pravdy. :-)

MUDr Jiří Kilian 19.2.2008 9:52

Re: Re: Re: Naprostý souhlas s autorem.

Simplicitas sancta innocenta

emil 19.2.2008 8:44

Re: Naprostý souhlas s autorem.

Fascinuje mne, jak vše s ODS je negativní, zřejmě ti připadají ČSSD a všechny ostatní pidistrany křišťálově čisté. Závidím ti tento prosťáčkovský pohled na svět. To vždy vyhovovalo grázlům jako Pablbek. Jestli to nejsi rovnou ty.