3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dragon 19.2.2008 17:45

a já jsem zase viděl berana

a ten měl tááákovýhle ko ule ...

kódl 19.2.2008 17:57

Re: a já jsem zase viděl berana

V tom článku je velmi důležitá věta: Je dobře, že tu korupci ODS jsme viděli v přímém přenosu a  žádné kecy modrých to nemohou nikdy zvrátit. Největší lhář z ODS je Nečas. Ten říkal, že neslyšel co si povídá Langr s Bursíkem, protože je slušný a neposlouchá co si kdo povídá. Video na "aktuálně.cz" jej usvědčilo ze lži. Protože se toho hovoru přímo zůčastnil.

Ladislav N. 19.2.2008 18:03

Re: Re: a já jsem zase viděl berana

A ta korupce je k vidění kde? ;-D8-o

martin 19.2.2008 18:16

Re: Re: Re: a já jsem zase viděl berana

snítilý???

langer ho vydíral, že na něj práskne že byl spolupracovník a ten vůl mu uvěřil, že když zvedne ruku pro Klause, tak se to nedostane ven

Von 19.2.2008 18:58

Re: Re: Re: Re: a já jsem zase viděl berana

Je ale zajímavé, že ta spolupráce byla přece známa už pár dní před volbou!

grr 19.2.2008 17:45

soudruzi, semkněte se

Zrádci a odpadlíci neprojdou. Opilce Kotta teď nutno vyloučit z ČSSD. Je to zrádce a přeběhlík.

xxx Kubeš 19.2.2008 17:31

Při

čtení článku jsem se domníval, že to psala uliční důvěrnice ve stylu jedna paní povídala, nakonec jsem se dověděl, že to psal soudruh z nějaké pidistrany a přestal jsem se divit.

Jana V. 19.2.2008 17:03

Dotaz na p.Dluhoše

Pane Dluhoši,

že Vy nemáte rád V.K. a ODS, Vy jeden filuto?

jm 19.2.2008 19:00

Re: Dotaz na p.Dluhoše

JANO V.: Pokud by Vám p. Dluhoš neprozradil koho nemá rád, nabízím z komentáře z jeho komentáře srozumění, že není souhlasný se zatouchajícim farizejstvím stádostran, stádostraníků a nebojí se  útoků letek stranických papouščích střemhlavých bombovščiků....

Robert 19.2.2008 16:49

Stranický pohled

Myslím že se stačí podívat na stranickou příslušnost pisatele a dalších slov netřeba. Neúspěšné pastraničky si chtějí přihřát svojí polívčičku a trochu se zviditelnit, nic jiného za tím není. Kdysi jsme si mezi přáteli jako obrana proti bolševikům říkali, že nas..t mě může jenom inteligent a to tedy od autora rozhodně nehrozí.

ivosch 19.2.2008 16:35

Ach jo

Marku, Marku, evidentně nejste žádný dement, ale občas je třeba si připomenout, že intelekt je velký dar, který se nemá zneužívat. On už KK to kdysi řekl přesně: "Však intelekt, když bez duše, pak podoben je ropuše či slepci s mečem v tanci..." Rozum máte, tak ho začněte s pokorou používat.

Saul 19.2.2008 16:03

Jen zírám ...

... a nestačím se divit. Zřejmě jsem se díval na nějaké jiné volby než soudruh Dluhoš.

Balu 19.2.2008 16:07

Re: Jen zírám ...

možná jste se díval, ale neviděl;-)

vont 19.2.2008 20:19

Re: Jen zírám ...

a navíc Ti upadla slepecká hůl

David 19.2.2008 16:00

Pan Dluhoši, bylo by fajn, kdyby ED se dostala do parlamentu ...

... ale s takovými články se dostanete leda do pr..le.

Buď piště, co jako partaj chcete a kdo jste jako prataj, nebo když ryjete (asi právem) do jiných partají, nesmí to vypadat, jako když to píše Rath. Buď na špinavosti ODS vytáhněte důkazy (které asi nejsou, protože to jsou šikovní šíbři) nebo moudře mlčte a pište o něčem jiném. Dryáčnictvím, byť na oprávněné téma, se volby nevyhrávají.

Ludva 19.2.2008 15:55

To je ta nová poctivá politika

v podání ODS. K čemu volby, když hlasy jsou na prodej. Bém byl pokárán Topolánkem, že nesehnal (nekoupil?!) ani jeden hlas. Budiž mu to ke cti. Napsal jsem mnohokrát, že volby do sněmovny dopadly jak měly - remízou a byla povinnost vítězů společně provést potřebné reformy. Namísto toho uchvácení moci nečistou cestou a pseudoreformy, které, doufám, další volby pošlou na smetiště.

dragon 19.2.2008 17:48

Re: To je ta nová poctivá politika

jakých vítězů? Vítěz je vždy jen jeden. Jak píše Hašek, když někdo dostane po držce, je to vlastně morální vítěz ...

Karim 19.2.2008 15:43

Etalonem poctivosti politiku je Hovorka ODS P4 - pochvaleny samotnum Bemem....

Nehajim socdemaky - i mezi nimi jsou sikovni bralousove (Jansta, Mladek) a zaroven verim neoficielnimu vyjadreni ODS-manu ze verejna volba proste prijde statni rozpocet o neco vice nez tajna. 

Nicmene az VK musel rozhodnout, ze se tedy necha slavnostne zvolit verejne, i kdyz to tedy bude o neco drazsi, ze "vlastenci"  kteri jej volili tu straslivou tihu nejak unesou pred bezuzdnym svejnarovsko-paroubkovskym  mafianskym terorem - samozrejme za nejakou cenu....o penize jde az v prvni rade..jak rika VK.(O kulkach bych nicmene soudil ze mohly byt podstrceny slovutnym Pepou z Hongkongu ci podobnym vseumelem...). 

Zarivym etalonem pristupu ODS (a nepochybne i socdem a dalsich) k uplatkum je pripad starosty Prahy 4 Hovorky. Kdyz noviny zacaly propirat jejho majetek za cca 15-16 mega, vysvetlil vse tim  ze nasel na pude jakesi obrazy a komusi je dobre prodal.  Toto se stalo za vlady socdem, Hovorka nebyl nikdy vysetrovan a Bem jej verejne pochvalil, ze to vse dobre vysvetlil.  Az se clovek divi, kolik bylo cavyku kolem cunka, ktery nedokaze vysvetlit cca pul milionu, mozna jeden milion. http://www.bezkorupce.cz/aktuality/byt-se-stal-starostovi-prahy-4-osudnym-odstoupil/

Po zarivem Hovorkove odchodu do politicke pense s Bemovym srdecnym vinsovanim je myslim zcela zbytecne podavat nejake zaloby na poskozovani "dobreho jmena" jakekoliv politicke strany, vcetne ODS.   Trsicku bych se myslim divil, kdyby statecnym jedincym  odolavajicim svejnarovskemu teroru nepripluli nejaci kaprici, nebo nejake "obrazy na pudu" - jako panu Hovorkovi.  Osobne vrele doufam, ze Hovorka (7 deti, nemoce atd) neriskoval nervy a vysoky TK nejak prilis lacine. 

Tez doufam, ze socdemaky dosazeny, vyhladlym ods-proletariatem ohrozovany a nedavno milostive znovuzvoleny CEO CEZu Roman nezapomene poslat dalsich 100 mega na soukr gymnasium VK "JR". 

Sony 19.2.2008 18:35

Re: Etalonem poctivosti politiku je Hovorka ODS P4 - pochvaleny samotnum Bemem....

Kdybyste nebyl jen obyčejný plácal tak byste snad pochopil,že průmyslová podpora nejprestižnějšího pražského "Obnoveného reálného gymnasia" je první dobrá vlaštovka pro nezbytné doplňování nedostatečného stavu uchazečů o technické (neokecatelné)obory na VŠ.

Ježek 1 19.2.2008 15:38

Zapadl by do ČSSD (b)

Pane Dluhoši, fakt jste člen SNK-ED a ne ČSSD (b) ? Skvěle byste mezi ty .... (nepublikovatelná nadávka) typu Ratha, Paroubka či Michala Haška zapadl

PRASI DENT 19.2.2008 16:10

Re: Zapadl by do ČSSD (b)

Ostnáči všežravý, domníváš se snad, že jsou všichni, komu se nezamlouvá kLausmodrá technologie moci socialisté, nebo snad i komunisté........

Ladislav N. 19.2.2008 16:26

Re: Re: Zapadl by do ČSSD (b)

Většina z nich se tak na NP prezentuje. Ty taky. ;-P

Puk 19.2.2008 15:33

trapné

Autor skučí pěkně, zřejmě to ještě nevydejchal. :-/

colombo 19.2.2008 15:12

Já jsem viděl především agresivitu a obstrukce Antiklusovců

Já jsem viděl především agresivitu a obstrukce "Antiklausovců", ty teda volit nebudu v žádném případě!

Vítek 19.2.2008 15:20

Re: Já jsem viděl především agresivitu a obstrukce Antiklusovců

Ani já. Paroubkovi by se měli ty jeho ovečky postavit, vzít klacek a vyhnat ho z Lidového domu. Jsou to ale ovce, takže si nechají líbit zřejmě úplně všecko.

Kylchap 19.2.2008 15:27

Re: Re: Já jsem viděl především agresivitu a obstrukce Antiklusovců

A modroptáci jsou co? Všichni svorně půjdem za tím prvním volem?

jan 19.2.2008 15:42

Re: Re: Re: Já jsem viděl především agresivitu a obstrukce Antiklusovců

No Kylchape, ty ses nám tady opravdu pochlapil. Všichni půjdem sborem, za tím prvním volem, chtěl si napsat, víš, trumbero? A třebaže sám jsi vůl vskutku prvotřídní a výstavní, za tebou asi nikdy nikdo nešel a nepůjde, co?  Kdepak jsi jenom udělal chybu, soudruhu? ;-€ A ta tvoje říkanka má ještě pokračování. A ta kráva vzadu, uzavírá řadu, tak si vyber, brepto.

Xaver 82.117 19.2.2008 16:07

Jane, Vaši posedlost rýmovačkami chápu jako možnou obsesi, ale třeba to bylo o obsahu, ne?

A nadávat umíte fakt pěkně, kdo vás to naučil?

P.S. O té krávě vzadu to nebylo až tak vtipné, jako sebekritiku jste to nemyslel, že?;-D

anubis 19.2.2008 15:10

pane Dluhoši

i kdyby to co říkáte byla pravda (což si nemyslím), je jenom logické proti jedné mafii postavit druhou, proti hulvátovi hulváta, proti chlapovi chlapa. Co jsme viděli, každý pozoroval očima sympatizanta jedné či druhé strany a podle toho tam viděl/neviděl pozitiva či negativa.Považuji za zbytečné toto dále komentovat, zkuste třeba jiné tema, něco konstruktivnějšího........

Marek Dluhoš 19.2.2008 15:31

Re: pane Dluhoši

Ale to mate pravdu-pisu je toho schopno vice stran..Jen jsem chtel ukazat zaver, ze proti systemu s podobnymi praktikami maji sanci jen daleko zakalenejsi a zkusenejsi obcane. A k tomu byly tyto volby super, neb o tom diskutovali podle mne i v kazde Horni Dolni a ziskavali tak politicke zkusenosti k nezaplaceni..R^;-)