1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xury 2.5.2008 10:02

Re: Re: Afghánistán

Doporučoval bych léčbu - v Česku by vás to vyšlo poměrně lépe. Osvědčené jsou Bohnice nebo Černovice.

sammy 2.5.2008 10:05

Re: Re: Re: Afghánistán

máte zkušenosti s léčbou popírání skutečnosti? ;-);-D

Xury 2.5.2008 10:15

Re: Re: Re: Re: Afghánistán

To nejsou skutečnosti, ale vaše fabulace. Ještě jste mohl přidat některou z řady spikleneckých teorií, jak všechno řídí CIA, Mossad, KGB, islamofašisti, islamobolševici, židobolševici .....;-D;-D

sammy 2.5.2008 11:16

Re: Re: Re: Re: Re: Afghánistán

dokažte, že to není pravda, že v oněch zemích a oblastech Usáci nevsadili na muslimy a islám. Jinak jsou to jen hloupé řeči od jednoho řiťolezce :-)

JJ 2.5.2008 11:27

Re: Afghánistán

V Afganistanu ropa neni, ani pres nej ropovod jit dost dobre nemuze. Jste uplne mimo.

Jezdec 2.5.2008 9:10

doporučuji přečíst poslední Reflex

Zvorálek na dotaz k Tibetu odpovídá, že chyba není čínská okupace, ale že Čína nechává z Tibetu prosakovat pro ni nepříjemné informace, to označil za velkou chybu 8-o8-o;-D

Stachanov 2.5.2008 9:09

jo do Tibetu, tam by je Zvorálek poslal hned

umravňovat Tibeťany tyčemi bok po boku s čínskými bratry, to by byla jasná mise dle Zvorálkova gusta 8-o;-D

Haui1 2.5.2008 8:52

TO, že panu Zaorálkovi něco nedává smysl,

nemusí nutně znamenat, že je to nesmyslné. Může to být taky zapříčiněno duševní nedostatečností.

Petr 2.5.2008 9:17

Re: TO, že panu Zaorálkovi něco nedává smysl,

Koukám že s tím máte patrně vlastní zkušenost ;-D BTW: NEJSEM příznivec ani červených, ani oranžových naivistů, ale v tomto bodě s panem Zaorálkem souhlasím - v Afganistánu jde zase jen o další z řady "zpackaných" válek, vedených za účelem dosazení loutkové (a poslušné) vlády - najděte a vyvraťte tu jediný nepravdivý argument, který byl v článku použit - Afgánistán byl "osvobozen", zavládla "demokracie", "zvolena" vláda, ale kromě obchodníků se zbraněmi ta zem vlastně nikoho nezajímá, takže veškeré "investice" se nějak nevracejí - ptám se tedy, proč by občané měli tuhle "hru na vojáky", o to hůř že režírovanou někým jiným, platit? Nebo mi tu vážně chcete dělat bububu a strašit atentátníkem s kalašnikovem? Osobně bych se víc  bál kalašnikova v držení rusky mluvícího občana v Karlových Varech, ale toho přece neobviníme, že? Na jednu stranu křičíme do světa o socialisticko/komunistické "svoloči", ale na druhou stranu nám peníze ruských "podnikatelů" nesmrdí.... Udělejme si pořádek (a nejem my) ve vlastní zemi, a pak teprve jezděme někam vyvážet "demokracii" .....

Xury 2.5.2008 10:04

Re: Re: TO, že panu Zaorálkovi něco nedává smysl,

Co kdybyste si nejprve nastudoval, proč vůbec válka v Afganistánu začala? Možná potom budou vaše příspěvky víc k věci.

Malý Aston 2.5.2008 8:46

Stín zůstane stínem!

Všechno je špatně,jen stín Zaorálek,Paroubek,Rath a Hašek a několik dalších blbů zná co je nejlepší.To přeci není normální aby každou novou vládou byl prohlášen přítel,přítelem a po výměně přítel nepřítelem.USA jsou nepřítelem Zaorálka? A co NATO? Taky nepřítel?Komoušům se nedivím,ti jsou zásadně proti všemu neboť je to naučil Uljanov-Lenin.Ale socani se naprosto utrhli z řetězu.Tak kdo je přítel našeho Stínu?Zřejmě talibánci a teroristé.:-D

Mejla 2.5.2008 8:43

Zaorálku, netrapte se, Vám smysl nedávají ani důležitější věci. Skočte do vrtulníku a hup domů.

.

petrph 2.5.2008 8:41

Co dělají naše policejní jednotky v české divočině?

Honí zloděje občas i někoho dostanou, třeba zajmou, nebo i nevinného zastřelí. K čemu to ale celé je? Původně měli bojovat i proti organizovanému zločinu Ten je zřejmě nepostižitelný. Dnes sama vláda navrhuje že policie nebude ani vyšetřovat dopravní nehody. Současné policejní akce rozhodně bezpečnostní situaci v zemi nezlepšují a nezmění. Jde to od deseti k pěti..;-P

Real 2.5.2008 8:36

Palba do vlastních soudruhů? Stranický ideologu styď se !!!

Tucet špinavců z ČSSD hlasovalo pro ;-D;-D;-D

MUDrJiří Kilian 2.5.2008 8:13

Já mám válku za zlo

nicméně mne zaujala větička

"  Sněmovna ve středu rozhodla o vyslání další stovky českých vojáků do bojové mise v afghánských horách. Nehlasoval jsem pro. Další vojáci v Afghánistánu už mi nedávají žádný smysl. "

Mohu si ji interpretovat tak, že to málo, co tam máme , nestačí, takže další neposílat a to málo nechat pobít bez pomoci?

jerry, battle mouse 2.5.2008 8:28

Na Zaorálka je to psáno neuvěřitelně střízlivě,jako by to ani nepsal on-

nicméně -v Afghánistánu ještě neuspěl v historii nikdo. Souhlasím s Vámi-buď vojáky stáhnout, nebo doplnit. Neposilovat stávající kontinent je polovičaté řešení.

Vlasta 2.5.2008 8:03

kolaborant Zaorálek

Soudruh zaorálek má prostě spravodajský úkol a ten plní - na jedničku.Všichni bývalí členové stran Národní frotny jsou z podstaty věci kolaboranti.A s kolaboranty se nakládá velmi,ale opravdu velmi krutým způsobem.Bohužel naše země na to nemá sílu.Kdyby ho,alespoň cikáni u nás v Ostravě okradli!Nebo nějaký podobně sametový způsob trestu.Z mé strany je trest,alespoň ten že budu jméno takovéto filcky psát s malým písmenkem na začátku.Co vy,jak by jste je potrestali vy?

jirka.s. 2.5.2008 8:43

Re: kolaborant Zaorálek

No, hutě u vás v Ostravě snad ještě fungují,ne ? Co takhle kdyby alespoň roznášel pecařům svačiny a pívo? Konec konců, nemůžete žádného božího tvora předem zatracovat coby pro svět naprosto neužitečného. Každému se musí dostat  příležitosti ! Otázkou ovšem je, zdali soudruh zavostálek už tu svou dávno nepro...švihl! :-P

Ašek 2.5.2008 7:48

H...........

Zaorálku,přestěhuj se do Karlevaregorod,tam si můžeš notovat se soudruhy na kolonádě.>-

Honza 2.5.2008 7:44

Stín

Panu stínovému ministru zahraničí zbyl už jen stín rozumu. A asi se mu jen těžko vrátí, kdyby se mu náhodou podařilo ze stínu vystoupit.

mirek 2.5.2008 7:35

Demagogická ČSSD opět, zas a znova...

Demagogická prohlášení ČSSD, určená hluchým uším, jsou stále stejná. Za hluché ucho považuji ty, jimž stačí předčítat a oni bezduše opakují, aniž by si poslechli jiné názory, zavzpomínali na předchozí činy a názory a přemýšleli.

     Jak v otázce Afghánistánu, tak i v otázce radaru jsou úvodní a nejdůležitější kroky, totiž že do "toho jdeme", plně na triku ČSSD a její vlády. Bez ohledu na to, zda byl v čele vlády Špidla, Gross či Paroubek, vždy byli v čele ČSSD současní lidé, jako Zaorálek a Škromach, jediný Rath se stal, bez patřičné vnitrostranmické kariéry, rovnýma nohama jedním z šéfů.. Ani v jednom z uvedených případů se ČSSD neobrátila na občany voliče a nevyhlásila referendum, v případě radaru šla dokonce cestou tajného vyjednávání.

     V obou případech však nyní šéfové ČSSD tlučou za svá rozhodnutí nynější vládu a v otázce radaru dokonce podrazácky napadají současnou vládní koalici, že si nedala radar do volebního programu. Je možné, dát si do volebního programu tajnou věc? Je možné, prozrazovat ve volební kampani státní tajemství?

      Zaorálek je prázdná plechová huba, vykřikující bez koncepce aktuální hesla podle toho, kam otočí korouhvičku ČSSD momentální šéf. Jako agitátor na shromáždění dobrý. Jako potenciální ministr zahraničí příšerný.

čtenář 2.5.2008 7:18

: - ))))

 "Nehlasoval jsem pro. Další vojáci v Afghánistánu už mi nedávají žádný smysl."  -  nehlasoval jsem pro ČSSD, paroubkovci u vlády už mi nedávají žádný smysl.  :-)  ;-D  A ani v budoucnu nebudu.

horduch 2.5.2008 7:14

pane Zaorálku

je dobré ,že bojištěm Talibánu je jejich území, než aby se jim stala Evropa ,to vám jaksi nedošlo

Standa 2.5.2008 7:05

Česko

a Afghánistán, tady to přesně sedí "Možná jen oddalujeme přiznání, že jsme neuspěli." Slovo možná je zcela nadbytečné, ale nejde o pomoc tomuto státu a jeho rozvoj. Jde přece jasně o vojenský cvičný prostor pro nejtvrdší výcvikové podmínky.No, neberte to , když budete mít dobře vycvičené a  bojem vyzkoušené vojáky. To stojí za vynaložené peníze, ale  protivník se také učí  a je to jen otázka času, kdy se jeho zbraňové podmínky zase zlepší. Vojáci nikdy žádný konflikt sami nevyhráli, protože konečnou tečku dělají politici. Vojáci jsou pouze nástroj.

Ludovít Kúr 2.5.2008 7:04

kecy kecy kecičky

za Zaorálkovy tlamičky:-D

MALSTOKA 2.5.2008 6:48

Můj názor

Domnívám se, že jediné co nemá smysl je číst bláboly pana Zaorálka. A jediné co by mělo smysl, aby vypadl ze sněmovny třeba do P.d.l.

Tomas Jasny 2.5.2008 6:24

Nejdrive si Cesi vyzkousi bezvizovy vstup do Afganistanu

a kdyz se to povede, budou mozna jezdit bez viz do Emeriky.  To sice neni jiste, jak dosvedcuje zruseni cesty slecny sekretarky statu do zlate Maticky Prahy , kde uz uz mela podepsat tu dohodu o protiteroristickemu radaru v Brdech, ale neco v tom velkorysem planu nevyslo.   Asi  nekdo vypocital, ze by ta sranda stala xkrat vice nez to puvodne vypocitali ucetni kouzelnici z Hexagonu, a to by asi novy prezident ci nova prezidentka Emeriky nebyl/a ochotna spolknout.  A tak, aby se koza nazrala a vlk zustal cely, Cesi prokazi sve pratelstvi na vecne casy k svemu zaocenskemu bratrovi na bitevnich pustinach v daleke Asii a bratr je potom nektere, kadrove proverene pres pocitace, pusti do Zeme Zaslibene podle zasady: duverujme, ale proverujme!

tomfuk 2.5.2008 2:29

Pan stínový.....

Pan stínový ministr zahraničí se sice plete do řemesla stínovému ministrovi obrany.V tomto případě se ale musím přiklonit na stranu pana stínového ministra zahraničí.Poslat vojáky do takové země je hazard.Souhlasil bych kdyby tam jelo 100 vousatých mužů středního věku,se znalostmi jazyku té oblasti kde by prováděli hloubkové průzkumy a pak silné bojové seskupení provedlo razantní operaci,a zneškodnilo místní talibánské vůdce. Tak by se snad věci trochu hnuly z místa.Taková vize je nereálná.Místní obyvatelstvo je s talibánem,ten¨kdo spolupracuje s vládními vojáky a cizími vojáky a talibán se to doví má to on i jeho rodina spočítané.Již děti jak rozum berou jsou vedeny k nenávisti k nevěřícím.Cizí vojáci jsou viditelní ,na úpatí hor  jak panáčci a i přes všechnu techniku zranitelní , to smrtelně.Je také  s podivem ,že státy EU         a USA vydávají hodně peněz na sledování pašeráků drog a  vynaložené prostředky se nerentují. Pašeráci drog mají neustále velký náskok před svými pronásledovateli.Docela si dovedu představit,že o takovou práci v terénu mezi nekompromisními zabijáky moc lidí nestojí.Podobná situace je v Iraku,Kurdistánu.Je jasné,že běžná vojenská technika a sebelepší výcvik v těchto oblastech mnoho nezmůže.Snad poslanci EU a kongresmani USA na něco přijdou .Paní Hybášková se znalostmi místních poměrů jistě bude v tomto uskupení platná posila.

Historik 2.5.2008 1:41

ODS, KDU-ČSL, Strana zelených a někteří ČSSD poslali do Afghánistánu 100 potenciálních hrdinů In memoriam Kdy nám Afghánistán vyhlásil válku?

Vždycky je pro Američany jednodušší za sebe nastrčit někam někoho cizího a ochotného, jako je ochotná nynější česká ministryně obrany, která to navrhla české vládě a Parlamentu. Není mi jasné, za jakou českou svobodu tam tito čeští vojáci budou bojovat. Proč musejí utrácet svoje životy a české peníze v nesmyslné válce v zemi plné písku a kamení? Armáda je přece určena k obraně vlastního státu, ne? Afghánistán nás napadl, že s ním bojujeme? Kdy Česká republika vyhlásila válku Afghánistánu? Kdy vyhlásil Afghánistán válku České republice? Mezinárodní právo už přestalo platit? Afghánská vláda nás požádala o vojenskou a ozbrojenou pomoc? Nebo se jedná o vojenskou akci OSN?

Muki 2.5.2008 4:24

Re: ODS, KDU-ČSL, Strana zelených a někteří ČSSD poslali do Afghánistánu 100 potenciálních hrdinů In memoriam Kdy nám Afghánistán vyhlásil válku?

Afganistan nam nevyhlasil valku, to Taliban s Al Kaidou. Jenze ani v dobe sve nejvetsi moci, ze Talibanu nepodarilo dobyt cely Afganistan. Prohlasovat, ze vsichni cesi jsou komuniste, nebo ze vsichni lide v Afganistanu jsou talibanci, znamena, ze jen mluvis o veci o ktere nic nevis