28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vovka 8.2.2008 7:49

Re: Re: a zase jeden ...

Přijď mi to říci do očí, Jene. Uvidíme, jaký jsi Ty hrdina.

Jan 8.2.2008 8:09

Re: Re: Re: a zase jeden ...

Napis adresu.

VLADIMÍR 8.2.2008 8:48

Re: Re: a zase jeden ...

Jane, já ze západu nejsem. ale mám stejný pocit.

Jan 8.2.2008 8:51

Re: Re: Re: a zase jeden ...

Diky. R^

Marek 8.2.2008 13:59

Re: Re: a zase jeden ...

Promiňte, ale potřeboval bych vysvětlení v čem jste vyspělejší a v čem je vaše vidění světa jiné než to, které kritizujete. Vždyť i pro Vás jsou odeesáci bez jakéhokoli rozlišení sprostí, nevzdělaní, neinteligentní ... Po dlouhé době, zase přispívám do nějaké diskuse, protože obvykle mě otráví hned prvních několik reakcí. Úsměvné je, že ti kdo kritizují vulgaritu, sprostotu, nevzdělanost, třídní nenávist, tak činí vulgárně, sprostě, nevzdělaně a (třídně) nenávistně. Nemám nejmenší problém přiznat, že i mezi levicově smýšlejícími lidmi jsou lidé slušní, inteligentní, vzdělaní a mezi pravičáky hulváti, zabedněnci a podvodníci (a vice versa). To tak prostě je a je to zcela zřejmě sociologická konstanta každého společenství lidí.

Pišta 8.2.2008 5:58

Re: a zase jeden ...

Jak to mluvíš o koaličních partnerech? Je ti jasné, že bez zelené sebranky by Topol nevládl?

hamar 8.2.2008 2:21

Velice pěkný článek.

Bohužel demokraticky zvolení zástupci mají "svoji" demokracii - u komunistů se s tím dalo počítat, ti jinak volit neumí, než podle stranické disciplíny, veřejně a demonstračně, ale co ti ostatní, kteří přejímají jejich "demokratické" manýry, ti si asi neuvědomují dopad svého jednání ...

Pišta 8.2.2008 5:54

Re: Velice pěkný článek.

No, minule volili Kause tajně a vůbec jim to tenkrát nevadilo.

strejda 8.2.2008 1:57

Haasi

Už teče do bot? Fajn.

Venca 8.2.2008 0:42

CT to zvladla profesionalne

Zpravodajstvi jsem sledoval. Protoze se SZ obava, ze volba prezidenta bude zkorumpovana (na zaklade schuzky kanclere naseho pana prezidenta s nekorunovanym kralem podsveti a grazlem nejhrubsiho zrna Sloufem), zmenila zasadne svuj postoj ke zpusobu volby, a proto dostala prostor k vyjadreni. Ostatni strany postoj nezmenily, a proto se nemely k cemu vyjadrovat a prostor nedostaly. Jinak dostava ODS i Klaus k volebni kampani prostoru v CT i rozhlase spoustu. Pokud chodi Vasi zastupci radeji na tenis nez do zaverecnych kol televiznich debat, je to jejich i Vas problem.

Pavel 8.2.2008 1:28

Re: CT to zvladla profesionalne

Ano. Presne tak. Vencuv prispevek je dokladem toho, co pise autor clanku. Lide se nechali ovlivnit nestydatymi manipulatory jako je Drtinova, prijali za sve silene Paroubkovy a Rathovy teze o verejne volbe, ktera tem dvema gestapakum umozni kontrolovat sve otroky.

Je to moc smutne pozovrovat, jak demokracie v Cechach dostava na zadek a jeste k tomu davy tleskaji a aplauduji volbe Paroubkovy a Bursikovy loutky. Uz se nedivim, ze se mohl stat unor 48 a ze v Nemecku mohl za skandovani naroda prijit k moci HItler. Nas narod je stejne hloupy.

marv 8.2.2008 1:52

Re: Re: CT to zvladla profesionalne

R^ Podepisuji. Zbývá snad jen dodat, že v Německu to nebylo jen skandování davů, ale i vyhraná , Hitlerem vypsaná, referenda. A snad naděje, že tady to od '89 vždycky dopadlo ještě, třeba s odřenými zády, jakž takž dobře. Měl jsem z blížící se volby prezidenta obavy, ale takovéhleho rozvratu jsem se opravdy nenadál - ten pingl je opravdu (všeho) schopný...

strejda 8.2.2008 1:59

Re: Re: Re: CT to zvladla profesionalne

Kdo neskáče jako vy je špatný? Musíte si zvyknout, že demokracie je o osobním rozhodnutí a ne o zákulisních manévrech.

Pišta 8.2.2008 5:57

Re: Re: Re: CT to zvladla profesionalne

Máte pravdu! Když mohl dotlačit toho hradního poskoka Čvaňháka až do hotelu Savoy, k jednání s mafiánem, je opravdu schopen všeho!

digest 8.2.2008 2:11

Re: Re: CT to zvladla profesionalne

Pavle,neni co dodat, naprosto presne napsane.

kocour 8.2.2008 2:13

Re: CT to zvladla profesionalne

Až se jednou Šlouf rozhodne podat žaloby pro urážku na cti, skončí jako miliardář.

Jiří Chýla 8.2.2008 0:27

Proč tolik zcela zbytečný slov pane Haasi, když Vám jde o jediné

a to aby nebylo všem jasné, že VK byl zvolen z milosti komunistů. To samé by samozřejmě platilo i pro JŠ. Za to, koho volí prezidentem by ovšem nikdo neměl stydět. Pokud se někdo bojí veřejně vyjádřit svůj názor na tak důležitou věc je posera a nepatří do parlamentu.

Pavel 8.2.2008 1:30

Re: Proč tolik zcela zbytečný slov pane Haasi, když Vám jde o jediné

Ale Jirko, ti co se bojí se bojí konkrétních věcí. Ty si myslíš, že bilboardy s parte pro Melčáka a Pohanku byly jenom legrácka? Ty si myslíš, že zprávy o Paroubkově teroru a famílii Kočkových jsou sranda? Opij nějakého poslance za ČSSD a budeš žasnout, co se dozvíš!

Jan 8.2.2008 3:11

Re: Re: Proč tolik zcela zbytečný slov pane Haasi, když Vám jde o jediné

Pokud mas nejake dukazy nebo podezreni na pripravu vrazdy, tak je Tvou povinnosti to neprodlene oznamit. Jen tak zachranis dalsi zivoty.

Ale Ty jenom tak hloupe tlachas, tak jako hloupy buran Topolanek, blekotajici neco o CSOB a p. Svejnarovi.

Pišta 8.2.2008 6:01

Re: Re: Proč tolik zcela zbytečný slov pane Haasi, když Vám jde o jediné

Topolánka nikdo opíjet nemusí a jen otevře hubu ,vypadne sprostota nebo hovadina!

Roman Šula 8.2.2008 0:23

A co jste čekali?

Že kráva Drtinová bude znát ústavu? Nebo dokonce, že námi všemi placená ČT bude nestranná a objektivní?

Dag Badman 8.2.2008 0:35

Re: A co jste čekali?

Drtinová je právník stejně jako Haas.

Dag Badman 8.2.2008 0:36

Re: Re: A co jste čekali?

Pardon, zapomněl jsem komunistický soudce.

Mard 8.2.2008 0:20

Moc hezký text

Děkuji, bylo to pro mne zajímavé. Náhodou jsem včera viděl Drtinovou s Bursíkem a zkonstatoval jsem že už je to poněkolikáté, co se chová neprofesionálně. K tomo vašemu článku bych ještě dodal jednu věc. je nesportovní měnit v průběhu zápasu pravidla. Pokud si někdo myslí, že je férové s odvoláním na nějakou schůzku v hotelu změnit pravidla, tak jen dokazuje svou nesolidnost. Osobně se domnívám že tlak na veřejnou volbu je dán jen tím, že zelení a sociální demokraté nevěří svým poslancům.

Olivovník 8.2.2008 0:28

Re: Moc hezký text

Já myslím, že zelení nemají důvod svým poslancům nevěřit. Pochybuji, že Klaus dostane nějaký zelený hlas. Jen chtějí zvýšit Švejnarovy šance, toť vše.

http://forum.olivovnik.cz/

Mišák 8.2.2008 1:22

Re: Re: Moc hezký text

Zvýšit Švejnarovy šance změnou názoru na volby a obstrukcemi Zelených?  Protože mediální masáž neznámého kandidáta nehlásá 100% podpory v průzkumech STEM (všeholid ze vzorku cca tisícovky lidí v okolí Lidového domu), tak i Bursík udělá kotrmelec a najednou je z něj Paroubek?

Jan 8.2.2008 3:13

Re: Re: Re: Moc hezký text

z tisku: "Odpoledne se k dalšímu jednání sešlo předsednictvo KDU-ČSL. Lidovecké špičky se snažily najít východisko z krize. Závěr jednání byl jednoznačný: trváme na veřejné volbě! Neuspěl tak předseda poslanců KDU-ČSL Pavel Severa, který navrhl kompromis: volit prezidenta tajně s tím, že by každá politická strana měla vlastní volební urnu."

strejda 8.2.2008 2:01

Re: Moc hezký text

Jaká změna pravidel. Přečtěte si jednací rád Sněmovny. O způsobu volby se hlasuje. Hlasy jsou platné až ve chvíli před hlasováním. Co vám tak zatemňuje mozek?

Mard 8.2.2008 10:19

Re: Re: Moc hezký text

Buď máte v hlavě řezanku, nebo ze sebe moulu jen děláte. Vy si nepamatujete, že Bursík byl pro tajnou volbu, jako více demokratickou? Vy nevíte že všechny volby demokratických presidentů s výjimkou úplně první (Masaryk) a první popřevratové s ještě starou komunistickou ústavou (Havel) byly zcela pochopitelně tajné?

Olivovník 8.2.2008 0:19

Severův návrh

Tak tohle by bylo fakt zajímavé: http://www.lidovky.cz/lidovec-navrhl-tajnou-volbu-ve-stranach-f0q-/ln_domov.asp?c=A080207_154103_ln_domov_glu

Škoda jen, že je to neprůchodné. :)

http://forum.olivovnik.cz/