28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A.G.Bell 8.2.2008 8:52

Re: Veřejnoprávní - HRŮZA

Česká televize je médium veřejné služby, kam každý občan, vlastnící elektrickou přípojku 220V, musí povinně posílat poplatek na provoz. Ať chce nebo nechce, dokonce i když vůbec televizní přístroj ani PC nevlastní. Měla by tedy být ČT nezávislá, naprosto objektivní a profesionální!

Kdyby tento stát nebyl Kocourkov, byli by už dávno lidé typu B. Klepetka, A.Komerse, Z.Bubílkové, D.Drtinové, I.Toušlové, J.Janečka, O.Svobody, M.Wollnera atd. atd. na dlažbě. Totální neprofesionalita, zjevné protežování konkrétní strany i konkrétních politiků, nesrozumitelnost, manipulace a demagogie...mám pokračovat?

I-Worm 8.2.2008 10:58

Re: Re: Veřejnoprávní - HRŮZA

kdyby tento stát nebyl Kocourkov, lidé vámi jmenovaní by vám vůbec nevadili - neměli by o čem vysílat. Ostudou této společnosti jsou především její volení zástupci, a to napříč politickým spektrem!

Lagron 8.2.2008 6:38

Levicově smýšlející poslanci

a pracovníci veřejnoprávních médií přešli do útoku. Pryč s pravicí. I když je nutno objektivně přiznat, že ODS je pouze její imitací. Zdejší národ má totiž komunismus i s jeho stinnými praktikami hluboko zazžraný v krvi, a bude to ještě dlouho trvat, než se jich zbaví!(Y);-€

mis 8.2.2008 6:07

Klaus SI PODVODNE VYLEPSUJE zivotopis 'doktoratem'

Klaus potrebuje lepsiho poradce nez je Haas. 

Na strance http://www.hrad.cz/cms/cz/prezident_cr/klaus_vyznamenani.shtml stoji, ze AmerAsian University v Colorado v USA udelila Klausovi "doktorat" v roce 2005. Avsak zadna universita "AmerAsian University" v USA neexistuje. Neexistuje v Colorado a neexistuje ani nikde jinde v USA.

Stejneho podvodu se dopustil nejaky sprymar v r. 2005 na presidentu Gambie. Jinak podvodnikum nenaletel nikdo. Jen Vaclav Klaus a president malicke africke zemicky naleteli. Oba se manzelkam a volicum chlubi doktoratem od neexistujici university. Gambie je zeme chudicka a ma tolik obyvatel jako Brno, tak neni divu ze nemaji na proverovani podvodniku personal.

Ze takto muze byt sestnact let po prevratu hlava evropskeho statu podvedena je OSTUDA. 

Zaplatil Vaclav Klaus za tento "CESTNY doktorat" ze sveho, nebo mu to platil erar? 

třetí 8.2.2008 6:02

Nic nového v Kocourkově.

Jen vzpomeňme jednomyslné, veřejné zvolení Havla v prosinci a jeho slib věrnosti ČSSR. Jen vzpomeňme dalšího zvolení Havla, tentokrát tajným hlasováním o jeden hlas, když policie zavřela na jeden den dr. Sládka. Tak co se, národe, divíte.Šaškárny pokračují a tak holt nebudeme mít chvíli prezidenta.

Jerry 8.2.2008 5:36

doporučení

Drtinovou je vzhledem k jejímu chování vhodnější titulovat  pí.  a nikoliv paní.

abc 8.2.2008 5:18

Bursík by si nějaké zdůvodnění stejně našel

Přece o "kupčení" s takovou chutí mluvil již dříve a jak si v tom notoval s Rathem.  Je děsivé, když politika je založena na osobních averzích či přímo nenávisti. Amerikanizace politické scény nenastala příchodem Svejnara, ale amerických PR agentur a lidmi typu Rath a Paroubek.. Zajímavé, že nikoho nenapadlo, jak podivně  aféra vznikla. Paranoik by si mohl pomyslit, že jde o revanš  za Kubiceho.

A včera opět se objektivní ČT předvedla. (Rudé) právo, HN a Tabery (posedlý Klausem) a placený Bakalou.

Tomas Pansky 8.2.2008 5:37

Re: Bursík by si nějaké zdůvodnění stejně našel

Priteli, mohl byste vysvetlit pojem "amerikanizace politicke sceny"? Tezko hledam nejaka rovnitka nebo spojeni. Dekuji. top0625top@hotmail.com

Pišta 8.2.2008 5:46

Re: Bursík by si nějaké zdůvodnění stejně našel

Jistě . ale kde se naučil oslovovat politické oponenty Topolánek? Výrazy jako hovado ,sem také přišly z Ameriky?

Pavel 8.2.2008 7:22

Re: Re: Bursík by si nějaké zdůvodnění stejně našel

Jest-li toto myslíš vážně, tak jsi opravdu h....o.   Zařaď se mezi milice ČSSD.

rabulistik 8.2.2008 5:08

rozum proti hysterii

V obdobích masových hysterií a kulminacích spravedlivého hněvu pracujícího lidu, je používání rozumu dosti neracionální, i když naprosto nezbytné počínání. Očekávám, že dnes po ránu dojde na odborářské rezoluce z pracovišť a k hojnému vzniku nátlakových skupin. V tom mají naši milí spravedliví exponenti pravdy a lásky (například herečky Ivana Chýlková nebo Eva Holubová, písničkář Jiří Dědeček, herec Ladislav Smoljak, evangelický farář Svatopluk Karásek, spisovatel Ivan Klíma nebo astronom Jiří Grygar) mírný a opatrný náskok. Lze jen doufat, že zůstane u požadavků nekrvežíznivých a relativně střízlivých. Doufejme, že se tentokrát obejdeme bez akčních výborů a podobných osvědčených mechanismů. Volba presidenta je naše společná obrovská ostuda již teď. Snad se situace uklidní. Snad kdyby najednou napadlo hodně sněhu nebo tak nějak.

Pišta 8.2.2008 5:52

Re: rozum proti hysterii

Ono těch z druhé strany bude jistě také dost.Jirásková, Matuškovi, Bílá, Pavlata, Exponenti jejich rodné strany se ozývají ještě hlasitěji. Paní Jirásková kdysi pronesla moudrou větu, že pokud nebude zvolen Klaus , máme "nakročeno do předpokojů plynových komor!" A to je velice vážné varování. Neměli bychom to podceňovat!

Jan 8.2.2008 5:59

Re: Re: rozum proti hysterii

Jenom, abych si to ujasnil: Jiraskova je ta soudruzka, ktera byla v 50.letech v KSC a organizovala mj. petici za prikladne potrestani Jiriny Stepnickove? Pro ty neduvtipnejsi: ne ze bych to nevedel, muj dotaz je ciste recnicky.

Je zajimave, ze takovi lide po rozpadu rodne KSC bez nejakych problemu zakotvili pod kridly ODS.

Klaudius 8.2.2008 9:10

Re: Re: Re: rozum proti hysterii

Jene, nepletete si paní Jiráskovou se soudružkou Švorcovou?

Pišta 8.2.2008 9:17

Re: Re: Re: Re: rozum proti hysterii

Podpis paní Jiráskové, se skví pod peticí herců Vinohradského divadla, žádající pro svou kolegyni Štěpničkovou trest smrti.

Realista 8.2.2008 5:05

Veřejná volba=demokratická=bez kupčení=bez Šloufů a Dalíků

Princip tajné volby je důležitý pro občany, kteří mohou volit jak chtějí a nikomu se nemusí a ani nesmí zodpovídat jak volili. Jedině takové volby jsou svobodné. Pokud ale, volí naši zastupitele tj. poslanci a senátoři (což je u prezidentské volby mimochodem špatně, protože žádná strana nemá ve volebním programu jakého presidenta bude volit) tak se poslanci a senátoři samozřejmě musí zodpovídat voličům, které zastupují a jejich volba tedy logicky nemůže být tajná. To že jsme se těchto reliktů bolševismu za 18 let nezbavili je smutné, ale to, že dnes naši někteří zastupitelé nechápou tyto základní principy demokracie je nebytečná ostuda. V prvé řadě jejich, v druhé řadě jejich voličů.

Kiper 8.2.2008 7:13

Re: Veřejná volba=demokratická=bez kupčení=bez Šloufů a Dalíků

Podle vaší logiky by pak stačilo, aby v parlamentu seděli předsedové stran s počtem hlasů získaných ve volbách a ti hlasovali.  a to je pěkná blbost že?

Jediná správná cesta je, že poslanci jsou v hlasováni vázáni pouze volebním programem. Ve věcech, které volební program neřeší, je to plně jejich svobodná vůle a nikdo je dodatečnými usneseními nemůže k ničemu zavazovat.

I-Worm 8.2.2008 11:09

Re: Re: Veřejná volba=demokratická=bez kupčení=bez Šloufů a Dalíků

podle vaší logiky voličům nic není potom, jak poslanec, kterého zvolili, hlasoval. Vono by mu to, chudákovi, mohlo v příštích volbách ještě uškodit...

Realista 8.2.2008 4:26

Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

Princip tajné volby je důležitý pro občany, kteří mohou volit jak chtějí a nikomu se nemusí a ani nesmí zodpovídat jak volili. Jedině takové volby jsou svobodné. Pokud ale, volí naši zastupitele tj. poslanci a senátoři (což je u prezidentské volby mimochodem špatně, protože žádná strana nemá ve volebním programu jakého presidenta bude volit) tak se poslanci a senátoři samozřejmě musí zodpovídat voličům, které zastupují a jejich volba tedy logicky nemůže být tajná. To že jsme se těchto reliktů bolševismu za 18 let nezbavili je smutné, ale to, že dnes naši někteří zastupitelé nechápou tyto základní principy demokracie je nebytečná ostuda. V prvé řadě jejich, v druhé řadě jejich voličů.

Vaclav 8.2.2008 8:49

Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

A jak se vy "demokrate" vyporadate s prohlasenim Paroubka, ze ti poslanci CSSD, kteri budou volit Klause, nemuzou pocitiat s umistenim na kandidatky v pristich parlamentnich volbach?

I-Worm 8.2.2008 11:14

Re: Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

o tom, jak by vypadalo umístění poslance ODS, který volil Švejnara, netřeba nic prohlašovat, to všichni vědí...

jensina 8.2.2008 11:54

Re: Re: Veřejná volba = demokratická = bez kupčení = bez Šloufů a Dalíků

No vo tom to je!

Jan 8.2.2008 3:08

Co se tyka pozadavku tajneho hlasovani,

tak ODS zustala sama, jako onen povestny Jakesuv kul v plote., viz take:

Lidovci: Do tajné volby s ODS nejdeme

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 8.2.2008 2:34

pane Haasi

V každém případě je ohroženo jeho znovuzvolení.

Skoro jste na to prisel, ale kdybyste rovnou napsal misto slova znovuzvolení slovo koryto, vyhral byste Bingo ;-P

zalozak 8.2.2008 2:59

a zase jeden ...

Vzdycky jsem se silne zlobil kdyz nekdo ze "zapadu" hovoril o nedospele politicke kulture v CR, o nevyspelosti rady lidi z hlediska chapani demokracie jako stylu vladnuti, atd...

Bohuzel komentatori jako p. Vileta (v opravnene sebekritice se nazyvajici "balik") ukazuje ze mnohe tyto nazory byly pravdive . Je asi prilis moc ocekavat o pana balika aby mu doslo ze to co zelena sebranka (opravdovi Zeleni Khmerove)  spolu s KSCSSD predvadi je opravdu navrat k necemu velmi minulemu ...   No.. kazdy ma co si zaslouzi... bohuzel.

Jan 8.2.2008 3:24

Re: a zase jeden ...

Ja tedy jsem ze "zapadu" a musim rici, ze nevyspelost zejmena volicu modrobolseviku z ODS (ti rudokomunisticti tady nastesti tak casto nepisou) a jejich "hrdinstvi" v anonymite internetu je neco, s cim jsem se nikde jinde nesetkal. Hodne to pripomina jen ty kovane komouse z 50. a 70.let, ve sprostote je snad i predci. Vzdyt i B. Dolezal tyto lidi kdysi nazval "cham/radi".

Koneckoncu, zrejme se jedna o ty same lidi. Odeesak je jen namodro natreny komous. Cernobile videni sveta, nevzdelanost, neinteligence a tridni nenavist mu zustala hluboko uvnitr.

Jerry 8.2.2008 5:48

Re: Re: a zase jeden ...

Skutečně ze západních Čech? Zkuste navštívit lázně Dubí,prý tam mají perfektní skotské střiky.

Jan 8.2.2008 6:03

Re: Re: Re: a zase jeden ...

Ja z te oblasti Ceska, o ktere pisete, ani nepochazim, takze si nejsem jist. Ale neni Dubi spise v severnich Cechach?

Mimochodem, minuly patek tady na Channel 10 bezela reportaz o obchodovani se sex.ualnimi otrokynemi v Ceske republice a zrovna to Dubi tam bylo zmineno. To je ta Klausova pseudoreforma, po ni vypada Cesko jako vietnamske trziste kombinovane s ham.pejzem.

Jerry 8.2.2008 6:45

Re: Re: Re: Re: a zase jeden ...

No musím přiznat,že máte pravdu.Ale co s tím naděláte,když v těchto lokalitách vládnou různí Kočkové.

Jan 8.2.2008 7:17

Re: Re: Re: Re: Re: a zase jeden ...

"Kockove" rikate zastupitelum za ODS? Ti totiz maji pod kontrolou drtivou vetsinu municipalit v Ceske republice.