8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ske/pticus Max/imus 17.8.2007 7:44

Zajímavé, jak Drápalovi a jiným vadí zrovna populismus, tedy přímá demokracie

Jinými slovy nám tento křesťanský pomatenec říká: Zvolte mě, protože já vím lépe než vy, co je pro lidi dobré. Samozřejmě to odůvodní tím, že jeho kroky vede Bůh či podobnou hovadinou.

Jaký zoufalec si může přát, aby mu vládli Drápalové?

jirka.s. 17.8.2007 9:21

Re: Septik opět nezklamal !!!

POPULISMUS = PŘÍMÁ DEMOKRACIE !!!

Filosof z Bohnic opět promluvil !!!

čtenář zdrojů 17.8.2007 9:36

a jejda

státem placený důchodce Jirka.s. opět nemá doma co na práci.

jirka.s. 17.8.2007 10:37

Re: a jejda

Státem placený důchodce Jirka.s. momentálně skutečně nemá doma co na práci,( je škaredě, zima a prší). Ovšem docela by mne zajímalo, co BYS MĚL MÍT na práci právě teď ty a kdo tě za to hov/no dělání právě platí!

Mimochodem, kdyby mi měl stát vyplácet na důchodě všechny ty prachy co jsem do něj za celý život nastrkal a neplatil z nich takové příživníky jako jsi třeba ty, tak kašlu na nějakého NP a popíjím si někde v Karibiku v klidu koktejly!

čtenář zdrojů 17.8.2007 11:15

Re: Re: a jejda

jako OSVČ si mohu pracovat dle vlastní libosti, protože se platím sám.;-P

jirka.s. 17.8.2007 11:57

Re: Re: Re: a jejda

No tak už mi to je jasné! Pokud jako OSVČ pracuješ tímto "způsobem", a živíš se tedy údajně "vlastními" platbami, tak musíš samozřejmě ztrávit i spoustu času škemráním na sociálce! Osobně znám zdostatek OSVČ, ale žádný z nich si nemůže dovolit trávit čas na NP!

čtenář zdrojů 17.8.2007 12:32

Re: Re: Re: Re: a jejda

No většina mítních pravicových diskutérů tvrdí, že jsou to také OSVČ nebo podnikatelé. Kdybys měl - ty postarší troubo - pravdu, tak by tady diskutovali jen socky a důchodci.;-D

Starý J. 17.8.2007 9:43

Re: Zajímavé, jak Drápalovi a jiným vadí zrovna populismus, tedy přímá demokracie

Jinými slovy nám tento komunistický pomatenec říká: Zvolte mě, protože já vím lépe než vy, co je pro lidi dobré. Samozřejmě to odůvodní tím, že jeho kroky vede marxistická teorie či podobnou hovadinou.

Jaký zoufalec si může přát, aby mu vládli Septikové?

Víra v jakoukoli ideologii je stále vírou. Drápal na své nebe může ještě čekat po smrti, my jsme se již dokonale přesvědčili, že komunistické nebe je spíše peklem.

Ske/pticus Max/imus 17.8.2007 12:53

Co sem taháte komunisty, Starý Jouzo?

Neplácejte o vládnoucích Septicích, když já psal o přímé demokracii, zabedněný modrou ideologií otrávený kašpare.

Starý J. 17.8.2007 18:03

Re: Co sem taháte komunisty, Starý Jouzo?

No vidíte o čem jste diskutoval. Asi jste si nevšimnul, že jsem Váš příspěvek opsal až na hlavního hrdinu. Pakliže jsem plácal, pošlo to od Vás!

Chycen do vlastní pasti a jak se mu to nelíbí!

No... 17.8.2007 7:16

Naivní "hadi na tři" nikdy spolehliví a stále váhající...

Korouhvička, vždy a za jakýchkoli okolností, to je charakteristika lidovců. Kam vítr, tam se natočí . A tento jev je , zdá se, trvalý . Alespoň vím, koho NEMÁM NIKDY volit . Děkuji za instrukce a zdůvodnění autorovi článku.

sKoba 17.8.2007 6:52

Nepříliš úspěšný, konfliktní a manželky střídající expastor našel lapší kariéru v politice.

Nevím, o jakém "křesťanství" to p. Drápal mluví, protože hadovité politikaření KDU/ČSL nemá kromě odmítání potratů a legalizace homosexuality žádné viditelné ideje. Lidová strana byla ve 20. letech v Itálii založena katolíky, kteří chtěli politickou cestou prosazovat vliv své církve na stát. Což papežství nejprve odmítalo, pak uznalo jako skvělý nástroj, který v Evropě dodnes dobře funguje. Proto je mi nanic, když čtu, jak různí pomatení "ekumeničtí" křesťané volí stranu, sloužící církvi, která z principu pohrdá jinnověrci (současný papež tuto tendenci opět podporuje). A ještě více je mi nanic, že v rámci  EU se k této platformě přidala naše jinak sekulární ODS. Tudy vede cesta jen k talibanu ...

eTony 17.8.2007 6:23

zdá se mi,

je to možná jen můj dojem, že pan Hamerský a pan Drápal píšou každý o něčem jiném, jeden o trvalé koaliční spolupráci a druhý o spojení. Myslím si, že to není totéž.

Pišta 17.8.2007 6:09

Lidovci

 Lidovci jsou stranou, která za celou svou existenci, (i za první republiky), nikdy nepřekročila ve volbách deset procent . Na druhou stranu se jí nikdy nestalo, že by se do parlamentu nedostala. Svědčí to o tom ,že má stabilní voličskou základnu, kterou příliš neovlivňují mediální hrátky. Úvahy o tom , že konečně skončí ,jsou spíše přáním ,které je otcem myšlenky. Spojením s pseudoliberální ODS, by skončili určitě, stejně jako  jako kdysi KDS.

jirka 17.8.2007 5:40

No vidíš Drápale..

Pěkně jsi to napsal. jen tomu musíš ještě i sám uvěřit. Strana Plojharů, Bartončíků, Sachrů a Luxů nebude nikdy důvěryhodná,,

Ccecil 17.8.2007 7:30

Re: No vidíš Drápale..

od jirky to zní hrdě.

No... 17.8.2007 8:38

Myslíte od Jyřýho ? To jo...a vtip:

Je dobrej vtip:

Přijde chlap do hospody, kde obsluhuje robot, dostane špičkové pivo, robot se ho zeptá na IQ, chlap odvětí "tak něco kolem stopadesáti", načež s ním robot diskutuje o nanotechnologiích, genetice, počítačích, kosmickém výzkumu, Mozartovo klavírní tvorbě... Chlapovi to nedá, zajde se domů převléknout a do té hospody se vrátí.Zase dostane špičkové pivo a  zkusí co to udělá a řekne IQ 100 . A robot se s ním baví o ženskejch, fotbale, autech...zase mu to nedá, zajde se znova domů převléknout a při třetí návštěvě udá své IQ v hodnotě PADESÁT . Dostane pivo, robot se k němu nakloní a pomalu, ale OPRADU POMALU mu říká : Ale ten Paroubek, to je bourák, cooo ???

tich@dohoda 17.8.2007 9:06

Re: Myslíte od Jyřýho ? To jo...a vtip:

fakt dobry "modrousku" pokud by se prevlik jeste jednou a oznamil robotovi IQ 18.5 tak by mu robot zaseptal "taky volim modre komouse" :-)  Pokud je mi znamo tak nevyssi podil stupidnich komentaru zde na Psu maji jasne modri komousi cca 90 %  Cest :-)

jirka.s. 17.8.2007 9:29

Re: Re: Ropušákovy počty z RaJe?

90% stupidních komentářů od modrých komoušů + 100% stupidních komentářů od oranžgutánů, hergot, jakže to jen sčítal ten odpovědný vedoucí od "U prince"?

čtenář zdrojů 17.8.2007 9:38

jirko.s.

Nicméně jste se alespoň naštval, tak jste zařazen, díky a krásný den...

jirka.s. 17.8.2007 10:47

Re: jirko.s.

Chlapče, to máš od narození nebo až po úraze? Francek vízek, ten tapetuje alespoň jenom ty své slátaniny, ty už jsi na tom zřejmě natolik špatně, že opisuješ pouze cizí!

čtenář zdrojů 17.8.2007 11:20

milý stařečku Jiříčku

zdá se, že jsem se opravdu trefil, i když s okopírovaným textem.;-D;-D

jirka.s. 17.8.2007 11:59

Re: milý stařečku Jiříčku

Staré, ale stále platné : Mne může nas/rat jenom inteligent! A navíc! Už vylézá sluníčko!

čtenář zdrojů 17.8.2007 12:29

Re: Re: milý stařečku Jiříčku

no vždyť jsem tě taky nasral,ne?;-)

jirka.s. 17.8.2007 16:52

Re: Re: Re: milý stařečku Jiříčku

I ty mejlo! Takový jako ty a mně nasr/at? Na to jsi hodně malý čulibrk!

No... 17.8.2007 9:29

Inteligentní člověk pochopí vtip,blb se naštve...

Nicméně jste se alespoň naštval, tak jste zařazen, díky a krásný den...

čtenář zdrojů 17.8.2007 9:32

milý No...

ten vtip má pokračování, které jste cudně zamlčel: "...zase mu to nedá, zajde se znova domů převléknout a při čtvrté návštěvě udá své IQ v hodnotě DVACET. Robot se k němu

nakloní a pomalu, ale OPRADU POMALU mu sdělí : Voličům ODS pivo nečepuji ??? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

No... 17.8.2007 9:56

Na konci mají být vykřičníky!

Asi jste měl problém ve škole. Jinak souhlasím, lze takto pokračovat. Jen si opravte otazníky za vykřičníky. Bezva konec.

čtenář zdrojů 17.8.2007 11:18

milý No

ty otazníky jsou dobře. Zkuste zjistit,proč. ;-)

No... 17.8.2007 12:29

otazník nic neřeší,vykřičník je jako tvrdý zápor....

Neboli nenaleju a nenaleju, s vašim IQ a volbou ODS si to nezasloužíte. Ale otazník...leda jako dotaz, jestli je volím. V tom případě je odpověď ano. Problém totiž je, že tu není jiná, zásadně jiná strana, která by dbala na ekonomiku, právo, (v rozumné míře na ekologii) atd...takže cestou nejmenších ztrát. Nepobírám soc.dávky, snažím se sám, nevyžírám, nekradu, platím daně (jako blbec, připouštím, ale je jiná strana, která dokáže konečně prosadit OPRAVDU menší daně? tady je opodstatněný otazník a není odpověď...)...a pokud má být vtip vtipem, nesmí být příliš dlouhý, voliči ČSSD stačí tak na ten původní, dál se dostane jen opravdu myslící člověk, takže nepřeceňujme IQ a ponechme to do té padesátky, klidně si na padesátku nasaďte Topolánky, Sobotku, Škromacha, Tlustého...jak je libo, ale ponechte délku do "padesátky". Hezký den..mimochodem, také se zabýváte myšlenkami na založení nové politické strany, když vidíte to zoufalství ???