6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fialka 5.9.2009 10:41

Re: To musela být veselá šou ...

V Ostravě jich prý  přišlo na párky hodně .Holt Praha je bohatá,

Fialka 5.9.2009 10:37

Re: a proč by nemohl Klaus

Naskytuje se otázka, zda "tragickou komedii" nezačal psát absurdní dramatik.

mirek 5.9.2009 10:33

Re: Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

Vraťte titul! Ozval se "taky demokrat".

dulcibelka 5.9.2009 10:13

Mno.

Myslím, že teď už nikdo jen trochu soudný nemůže být na pochybách ohledně motivace našich státotvorných kandidátů...dosud nám předkládali (před volbami) teze, kterak chtějí pracovat pro nás a jaké zlepšení našich životů mají v plánu...aspoň to řekli na plnou hubu: Je nám úplně jedno, jestli nezůstane kámen na kameni, ale my se jinak neuživíme...

Bolek 5.9.2009 10:12

Re: Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

A bude to stále stejné, dokud se nezmění volební systém. Vím, že je to naivní (kapři si rybník sami nevypustí), ale buď bychom měli do parlamentu volit osobnosti bez ohledu na jejich stranickou příslušnost, nebo bychom měli možnost vybírat z partajních kandidátek jednotlivce, ke kterým máme důvěru. V krajním případě by se měl změnit systém preferencí, tedy nezaškrtávat kandidáty které chci posunout dopředu, ale vyškrtávat kandidáty, které vůbec nechci volit. Někteří hoši by se divili. Já na příklad, ačkoliv jsem člověk spíš levicového smýšlení, nemohu volit ČSSD prostě proto, že má na čelních místech individua typu Rath, Zaorálek, Paroubek a pod.

Velký širý rodný lán 5.9.2009 10:08

a proč by nemohl Klaus

vyhlásit Standgericht a rozehnat parlament a pak jmenovat vládu dle svého gusta? Je vrchní velitel vládního vojska? Je.

Spirit 5.9.2009 9:58

Konečně i pan Bystrov

vidí nadutého a prázdného Topola v jeho skutečné podobě. Kdy na to přijdou také ostatní pravičáci?

-ferry- 5.9.2009 9:48

To musela být veselá šou ...

... v té televizi...! a já pitomec se nedíval ! Víte,já se na tyhle televizní besídky nedívám už dávno.v neděli dávám přednost programům jiným.Třeba zítra bude na dvojce Balada z hadrů.Určitě lepší,než Moravec a spol.

 Navíc já žasnu nad lidmi,kteří chodívají na ty mítinky těch politiků.Jestli se chtějí na nich něco dovědět,tak jsou vedle.Právě tady se nic nedovědí.Nanejvýš se tam mohou trochu najíst a napít.Četl jsem v novinách,že sociální demokrati tuhle zdarma podávali párek a pivo.Snad i kafe.V Praze.Tam jsou ale bohatí lidé,ti slušní se prý už vystěhovali.Takže tam to bylo zbytečné.Bez efektu ...

béda 5.9.2009 9:40

Kde brát ?

I kdyby se našli jiní lidé pro nejvyšší politické patro, tak to nemohou uřídit. ODS a ČSSD svými čistkami postupně kvalifikovanou exekutivu vymetli a dosadili si tam na vše kývající neználky. A s těmi nelze dokázat nic kloudného.

Libor.w 5.9.2009 9:11

Panebože!!

Tak to nám to autor pěkně podal černé na bílém.Jak z toho ven?Nenapadá mě nic,snad se obrátit tak jako Hácha na Berlín a požádat o ochranu a obnovu Protektorátu,pan Bistrov by mohl být protektorátní president.

Martin 5.9.2009 9:07

Re: Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu...

No,k smíchu jsou spíš ty vaše tři zvednuté palce,copak jste nepochopil o co Bistrovovi jde ?

historik 5.9.2009 9:05

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Berme to zatím jako náhodu. Nenáhoda to bude, až se dozvíme, že Topolánek koupil a za krátkou dobu potom prodal  nějaké akcie a vydělal tím 100 milionů.

Bloud 5.9.2009 8:52

Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu...

R^R^R^

zet 5.9.2009 8:39

Re: Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

Oprava: Ušatý hlodavec!

zet 5.9.2009 8:37

Re: Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

Myslel som, že TOP09 sa prezentuje ako pomerne slušný spolok, ktorý by Česku naozaj mohol prospieť. Ale keď som si, neveriaci vlastným očiam, overil, že  v TV správach sa za Švarcom sem-tam skutočne mihne na Slovensku veľmi nepopulárna postava, ktorá dokravila slovenské zdravotníctvo, tak - BOŽE, CHRÁŇ ČESKO!! Ten ušatý osol ako poradca to už ide doprasiť aj u susedov! Ospravedlňujem sa Čechom za export tohto politika.

JaS 5.9.2009 8:37

Tentokrát s panem Bystrovem moc nesouhlasím.

Ta debata mě překvapila tím, že všichni šéfové regovali poměrně rozumně, asi jsou všichni svorně vyplašeni z toho, že by mohli přjít o bábovičky. Hysterii jsem tam neviděl, Gottwalda taky ne.

kaja 5.9.2009 8:34

Re: Proč předčasné volby?

probůh, Fleishere, můžete nám říct, proč by současná vláda  měla žádat o vyslovení důvěry?

V. Hoffman 5.9.2009 8:31

Re: Snad nejzkorumpovanější skupinou občanů ČR jsou...

8-o8-o8-o Akych vysledkov, prosim vas? Ved volby este ani neprebehli.

V. Hoffman 5.9.2009 8:29

Re: Snad nejzkorumpovanější skupinou občanů ČR jsou...

Ale ono JE protiustavne, mozete sa smiat kolko chcete. Ustava totiz este stale obsahuje ustanovenie o 4 rocnom mandate poslanca /okrem pripadov rozpustenia parlamentnu taxativne vymenovanymi sposobmi/ a s tym je zakon o predcasnych volbach v rozpore.  Mozete to obratit ako chcete, ale ked Ustava tvrdi, ze poslanwec ma pravo vykonavat svoj mandat po celu dobu, na ktoru bol zvoleny, nemozete dodatocne prijat iny zakon v opacnom zmysle bez zrusenia toho povodneho.

Jiří Z. 5.9.2009 8:26

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Pane Milane, můžete mít pravdu, ale také to opravdu může být náhodná shoda. A také nelze dokázat, že by tam zmínění politici byli za cizí peníze "spřátelených" organizací nebo jednotlivců.

Existují ve světě oblíbené destinace, kam spousta lidí, dokonce i v přibližně stejném termínu, ráda vyjede. I mně se stalo, že jsem na oblíbeném místě potkal známé, které jsem třeba řadu měsíců v ČR nepotkal, ani s nimi nekomunikoval.

Vezměme to asi takto: je náhoda a "náhoda". Když budu chtít, udělám bez problému z té náhody nebo  "náhody" aféru, že?

Mgr. Milda 5.9.2009 8:22

Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

Když sledujete, jak se tvoří opozice, najdete v tom dobrém zboží i přibalené odpadky. Jste-li názoru, že pan Schwarzenberg je opravdu slušný politik, musíte k němu vzít i Kalouska. Máte-li dobré mínění o EDS, pak musíte přibalit i Cyrila Svobodu.

Snad je v této situaci rozumné, nechat současnou vládu ve funkci a pracovat na důvěryhodnějších volebních alternativách. Pro soudného člověka není ani ODS, ani ČSSD volitelná, existence KSČ(M) je ostudou naší demokracie, stejně jako DS.

Barnabáš 5.9.2009 8:21

Re: Snad nejzkorumpovanější skupinou občanů ČR jsou...

Tu plastelínu z té ústavy právě udělali ústavní soudcokrati. Dali najevo, že oni sami se tou ústavou nehodlají řídit a místo toho se zapojili do ovlivňování výsledku voleb.

Kilimandžáro 5.9.2009 8:19

Velká chyba byla,

že Bůh neochránil republiku před jedenašedesáti lety. Tam je prapůvod všech současných politických excesů!:-(

jirka.s. 5.9.2009 8:19

Re: A Cyrda a Liškou Vám nevadili ???

Nepomlouvejte, prosím, hospody IV. cenové skupiny! Znám jich pár, kde jste musel v době oběda čekat na místo u stolu a bylo tam rozhodně čistěji než v našem parlamentu!!!  ;-)

Barnabáš 5.9.2009 8:19

Re: Snad nejzkorumpovanější skupinou občanů ČR jsou...

Jenže právě s tím zákonem (ústavou) si soudcokrati vytřeli zadek, když překročili své kompetence a začali přezkoumávat  ústavní zákon a ještě kvůli tomu učinil předběžné opatření, které sám stěžovatel ani nevyžadoval.

milanS 5.9.2009 8:11

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Pane kolego, trochu soudnosti !! Nikdo mu nevyčítá dovolenou, ale to že se tam "jen tak náhodou" sešel s pár lidmi v prospěch firem které hájí a zastupují vláda přihrála pár korun ...

Jiří Z. 5.9.2009 7:58

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Souhlasím, že vyjádření politiků ve zmíněném pořadu bylo víc než trapné. Ale naprosto nesouhlasím s Vaším názorem, že pan Topolánek zavinil současnou politickou krizi. Při výběru partnerů do koalice neměl žádnou jinou volbu a množství vynucených ústupků především od SZ zdegradovalo volební program ODS. Dnes už vidíme nereálný program SZ, která podle mého názoru má největší vinu na pádu vlády.

A co se týče pseudoaféry z dovolené, to bylo hlavně v režii novinářů a ostatních medií. Podobnou dovolenou má spousta lidí s odpovídajícími příjmy. Proč by si ji politik nemohl také dopřát? Aféra byla uměle vyvolaná, aby vzbudila závist především u méně soudných voličů.

hugo 5.9.2009 7:52

autor si poněkud protiřečí...

na jedné straně správně konstatuje že ods ani čssd nechtějí tyto a snad ani příští volby vyhrát,což jest fakt a na druhou stranu nás varuje že by vládní moc ve zkrachovalém státě,která se povaluje na ulici ,mohli zvednout komunisté! ti  již tentokrát nejsou tlačeni žádnou moskvou jako ve 48 takže si důkladně rozmyslí kdy že se jim to vyplatí se ohnout!!!!a hned tak to nebude.......to musíme ještě předstihnout lotyšsko!!!

Chacha 5.9.2009 7:47

Jo

  a to  jak byli naši neomylní nachytáni s holou ... zadelí a ve své čiré ubohosti, tak to nám, voličům ještě osladí.;-D;-D

Chacha 5.9.2009 7:43

Normálka.

  Takové chování Topola známe již dlouho z různých setkání - třeba i z kongresů a je to ten hlavní důvod, proč členové,  i dlouholetí, z ODS kvapně utíkají a je to i hlavní důvod, proč ODS nevyhrála minulé volby s větším náskokem, jeho hrubost, neomalenost a neochota poslouchat cokoliv jiného než sebe poškodila nejen ODS, ale celou pravici. ;-(