6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tonda 5.9.2009 16:41

Je mi srdečně jedno, kdy volby proběhnou

Ztratil jsem totiž jako pravicový volič důvěru v ODS. A pokud jde o socany, tak to už rovnou říkám pámbu s námi a zlý pryč. Dnes jsem si v MF Dnes na titulní straně přečetl článek Starostové se horečně chystají na zimní sníh. Jsou v něm i takovéto informace : V Benešově se zase lidé mohou dočkat překvapení, sníh bude uklizen jen na jedné straně ulice .... nebo: Jinde přemýšlí, že vyvěsí desítky varovných cedulek, že se chodník v zimě neuklízí ... nebo: V Říčanech u Prahy se mluví ještě o radikálnějším řešení - že chodníky nebudou uklízet vůbec. V souvislosti s tímto jsem si uvědomil kdože je tam hejtmanem. No jasně, náš známý populistický a vulgární fracek, pan Rath, který má dost peněz na to, aby vracel lidem 30 Kč za lékaře, který má dost na to, aby vozil děti zadarmo do školy, tedy vymoženost, která se plánovala snad pouze v komunismu. A to všechno jen z čirého populismu před volbami. Že bude obecní kasa po vánocích, tedy až po volbách, zcela vyrabovaná, to je tomuto socanskému populistovi zcela fuk. Hlavně že to zabere na ty hloupé voliče, kteří si nedovedou v hlavě srovnat dvě a dvě. Při té příležitosti jsem si také vzpomněl, jak jsem se v Rakouském Tyrolsku zeptal jedné majitelky pensionu, kdo udržuje v zimě, v horách, ty stovky a tisíce uzkých asfaltových silniček vedoucích po stráních v každé obce k jednotlivým usedlostem, chalupám, hotelům atd. S úsměvem mi odvětila, že to samozřejmě udržuje OBEC. Uvědomil jsem si, jak bohatou kasu tam asi obce musí mít. Ale je to jednoduché. Žádné dítě se tam nevozí zdarma do školy, nedostává žádné pastelkovné, nevrací se tam z obecních peněz lidem žádné poplatky za lékaře, které jistě každý normální člověk unese atd. Bohatá, poctivě pracující společnost vedená politiky lepších kvalit než u nás, nepotřebuje takové almužny, které by pak mohly způsobit, že obec nebude fungovat tak, jak fungovat má.

magi 5.9.2009 15:51

ODS a ČSSD

se po volbách spojí a je vymalováno! Lidi,proboha! Vám to ještě nedošlo,že rotný s Paroubkem na nás šijou boudu? Už se těší i s.M.Zeman,že bude zase politik. To samý s.Dlouhý a s.Dyba. Ztrašná představa,že tomu všemu bude vévodit profesor,filosof,klimatolog,jazzman,sportman všeho druhu,tč.president V.Klaus a jeho hradní šašci!

historik 5.9.2009 15:48

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Dobře. Tak tedy po lopatě. Nenáhoda to bude, až se dovíme, že Topolánek má majetek o pár desítek milionů větší. A k Fischerovi. Teď je pro většinu národa, tedy pro věčné nespokojence, zlatý. Ale kdyby zůstal v politice ještě pár let, tak z něj ti samí občané udělají lumpa a zloděje. Neznám žádného více se angažujícího politika, který by byl v očích občanů vzdělaný, chytrý a čestný.

Ivan Nový 5.9.2009 15:48

Dědku,

státní bankrot způsobili třicetikorunáči tím, že volí jistotu. Právě proto potřebujeme státní bankrot, aby poznali na vlastní kůži, kam to vede.

Georgius 5.9.2009 15:03

Re: Představte si tu předsíň pracáku:

Cos kouřil, že máš tak divoké představy?

Robin 5.9.2009 15:01

Re: Velká chyba byla,

A nebyl ten prapůvod excesů a potíží spíš už před 71 roky v roce 1938?

Mgr. Milda 5.9.2009 15:00

Re: ČR potřebuje státní bankrot,

Naše bankrotáře najdete v budoucnu spíše na pobřeží Abcházie. Budiž jim tam odpočinutí věčné, amen! Za splněný úkol dobrá odměna!

Georgius 5.9.2009 14:59

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

Nikoliv vláda, ale parlament, milý Watsone. :-P

Mgr. Milda 5.9.2009 14:57

Re: Hledat ty opravdu důvěryhodné zástupce do parlamentu je těžké

Jelikož jsem ve vlákně jediný s titulem Magor, nemohu nic vracet, ten mi byl přidělen na NP. K té demokracii a svému postoji k ní bych pouze sdělil, že jsem nebyl ani v HJ, ani v Pionýru, ani mládežník, tudíž ani členství ve Straně pro syna živnostnice nepřipadlo v úvahu. Proto jsem neměl zapotřebí, hledat honem, kde lze získat ještě větší výhody.

Bohužel máme v parlamentu příliš mnoho těch pochybných "demokratů", kam vítr, tam plášť.

Dědek 5.9.2009 14:56

Re: ČR potřebuje státní bankrot,

U nás státní bankrot vyzní tak že národ bude chcípat hlady a ti kteří to všechno způsobili se budou povalovat v Itáli, na Bahamách atd. Případ bankrotující Argentiny je našim nabobům naprosto cizí!!;-€

Ivan Nový 5.9.2009 14:38

ČR potřebuje státní bankrot,

jako léčbu.

míla dvořáková 5.9.2009 14:32

Re: změna volebního zákona

panebože, tohle melu už jak dlouho, změnit volební zákon a omezit všem politikům dobu volebních obodobí, nejen prezidentovi..... díky, že je ještě někdo normální - i když je nám to asi houby platný:-D

míla dvořáková 5.9.2009 14:30

naprostý souhlas

já pořád říkám, že rok 89 byl na nic, obloukem se vracíme zpět, asi budu muset zmizet z téhle hrůzy i na starý kolena...

JF 5.9.2009 13:31

VIDEO - Otázky Václava Moravce

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209452801380003-otazky-vaclava-moravce/

Jakub S. 5.9.2009 13:00

Re: Vyvolení kluci

VELMI DOBRÉ přirovnání, to divadlo!!

Jakub S. 5.9.2009 12:59

Představte si tu předsíň pracáku:

Klany břuchatých oprstenovaných Indů s rozjetými ženami - třicátnicemi po sedmi porodech, okol banda dětí, učících se pohybovat se v davu, a najednou mezi ně vrazí naši drazí přední politici - ! A budou muset mezi nimi strávit třeba hodinu. Kúúrňa - !

Jakub S. 5.9.2009 12:56

Kus Jak nám zbourali bábovičku

- není drama. Je to tragikomedie. Místy mrazící náhlým vpádem jiných žánrů - horroru či frašky.

Mišák 5.9.2009 12:54

Asi pan Bystrov viděl jiný pořad,

hysterii zřejmě předváděli politici na jiném kanále, krom toho Topolánek mluvil o nasmlouvaných zaměstnáních lidí ze současné dočasné vlády, nikoliv o lidech z dnešního parlamentu, což je dost podstatný rozdíl, těm lidem bylo jasně řečeno, že od října si mají hledat jinou práci a ani nekandidují do parlamentu a pan Bystrov je za tuto "politickou" neprozíravost posílá na pracák.

Dežo 5.9.2009 12:45

Celé politikum je v tom, že

jedni vládnout nechtějí a ti druzí, kteří ovládají masu tak trochu na bodoucnost nemyslících lidí tyto lidi zneužijí na zaplacení všech průšvihů této země. V dobách prosperity a přechodu k tržnímu hospodářství bylo prohospodařeno tolik peněz a hlavně důvěry v politiku, že teď je možné lidi ovládat jen tím, že je poštvou proti sobě.

Sami politici by měli platit za projedený krám. Jako manageři nezvládli svůj podnik (republiku). Je na snadě zamyslet se nad tím, zda by neměli mít odebrán status místobožstva.

karel-smichov 5.9.2009 12:09

Re: změna volebního zákona

Lída : Moje řeč,nic jiného si nepřeji,kompletní výměnu,

          horší to nemůže být !>-

         

Lucka 5.9.2009 11:54

Re: Než současné politiky, tak raději Fischera do června!

No, tak takovou "nenáhodu" nám tu zatím předvedl akorát Gross. nevěřte tomu, že

a) by to někdo jiný udělal tak okatě

b) by se někdo namáhal obchodem s akciemi, když je to profláknutelné

Jinak souhlasím s tím, že jestli tahle banda má být "elita" mezi politiky, tak zlatý Fischer. A to nám do toho ještě plká Paroubkova manželka.....

www.pimpaku.cz 5.9.2009 11:43

Re: A Cyrda a Liškou Vám nevadili ???

Taky mi přišel Cyril jako nejtragičtější.

Chtěl se zviditelnit, že je jinej.

www.pimpaku.cz 5.9.2009 11:39

Mě teda přišel nejhorší Cyril Bohabojný

jak ze sebe začal chrlit, že hned musíme vytvořil plnohodnotnou politickou vládu místo té úřednické. Nerad bych člověka s takovým rozhledem viděl v čele firmy, kde jsem zaměstnaný ...

těchňik 5.9.2009 11:15

Re: Snad nejzkorumpovanější skupinou občanů ČR jsou...

Některým je to marné vysvětlovat. O nepřípustnosti retroaktivity ani nemluvě. :-/

Zdeněk 5.9.2009 10:50

Na jaký pořad jsem se díval

Asi jsem se díval na jiný pořad, musím to shlédnout ještě jednou, všichni byli takoví jako je normálně známe - ale výhružky, Gottwald apod. - to jsem tam neviděl. Nejhorší jako ždy Moravec, ale co s ním mistrem světa.

Občanské fórum 5.9.2009 10:48

Bystrov na Hrad!

 Kolem pana Bystrova jsou v české kotlině jenom samí hlupáci a darebáci. Je nejvyšší čas ocenit zásluhy a moudrost tohoto pána a posadit jej na Hrad.

vladimír ondys 5.9.2009 10:44

Vyvolení kluci

Kdyby se nejednalo o tak vážný problém, jako je snaha převzít zodpovědnost za rozhodování o věcech, které velmi ovlivňují životy nás a našich dětí, tak by se člověk docela pobavil při pohledu, jací morální trpaslíci na naší politické scéně často hrají a jak vystupují. Často mám pocit, že jsem se nechal ukecat a koupil si za nekřesťanský peníz lístek do divadla, kam na jeviště vtrhla šmíra s manýry světových hvězd, předvedla hroznou slátaninu a na závěr mě vypískala, protože jí netleskám a přemýšlím, kde se v nich vzala nesoudnost ke svým schopnostem a drzost lákát obecenstvo na nejhloupější frašku, jakou jsem kdy viděl. Vlastně bych zasloužil seřezat, protože moje prachy už dostali, budou potřebovat další obecenstvo a já jim můžu pokazit reputaci svým názorem. Totalita měla svoje výhody pro lidi, kteří byli u moci, a teď by se docela hodila, když jsme u koryta my TI VYVOLENÍ KLUCI, jak to jenom navlíct?

Rv;-PR^

Lída 5.9.2009 10:43

změna volebního zákona

Hledám advokáta,který donutí parlament ke změně volebního zákona.Chci volit lidi a ne strany.Ať si nadává na Melčáka jak kdo chce,ale díky jemu se konečně rozhoupalo to bahno naší politiky.Lidi pochopte,že nemá cenu volit ty,co tam trčí už 20let!!!

  Dík za velmi dobrý článek!;-O

jm 5.9.2009 10:41

PRASEKRACIE JE KDYŽ

<!--

@page { margin: 2cm }

P { margin-bottom: 0.21cm }

-->PRASEKRACIE JE KDYŽ poblitický a volební pořádek umožňuje prasatům neodvolitelně se zmocnit vlády.

Se smečkou hovnostářů a poblitických poblemtátorů a za kost hafajících hlídacích psů prasekracie okolo sebe. Bohužel tuzemská realita.