20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fleischer 19.4.2008 8:48

Pane Zaorálku,

my skutečně patříme k Západu (s vyjímkou 40 let po celou naši historii), proto je velmi dobře, že jsme se stali členy NATO i Evropské unie. Tyto dvě organizace jsou garantem toho, že i do budoucnosti se naše příslušnost k západu nebude měnit. Naši evropští přátelé i NATO nemají námitek proti vybudování americké  protiraketové obrany, tedy zařízení našeho velmi důležitého spojence. Není žádný důvod, aby radar  v Brdech nestál. Už i proto, že radar bude kromě protirakteové obrany plnit i funkci zábrany proti snahám o opětné připojení naší země k východu.

Tomas B. 19.4.2008 8:40

Běžte si pane Zaorálku hledat přátele k evropskému stolu

My zatím necháme Američany postavit ten radar... Pan Zaorálek pořád hledá svou identitu. On si chudák nevšiml, že zatímco si socialisté hledají přátele v Evropě, vláda se chystá na předsednictví EU. Zaorálku, proboha! už nedumejte o naší evropské identitě. Tahle země je v Evropě už na 100% se vším všudy. A dokud nebudete u moci vy, tak to tak i zůstane.

Já nevěřím v supervelmoc, která nás jednou provždy zachrání. Já věřím, že americká vojenská přítomnost omezí ruský vliv v našem "geopolitickém prostoru", jak se dnes moderně říká... Pochopte konečně, že Evropa je jedna entita a Rusko je druhá entita. Rusko nemůže sedět u evropského stolu, protože Evropa jednoduše tak velký stůl nemá.

rony 19.4.2008 8:28

spojenci

Hezký. Jenže spojence v Evropě jsme našli už 2x v minulém století. Pokaždé nás hodili přes palubu smlouva nesmlova. Následovaly 2 světové války. Tím nechci říct, že hledat "ochranu " u USA je prima nápad. Navíc ji nehledáme, sami nabídli, což je zvlášť podezřelé.

zalozak 19.4.2008 8:26

Re: Re: Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

... ano.. tahle VASE analni hysterie opravdu nema obdoby;-(;-(;-D

Honza 19.4.2008 8:17

rudé právo

Výplody přítelel Zaorálka připomínají stále více agitky z Rudého Práva. Asi má někde schované staré ročníky nebo to chodí studovat do knihovny. A nebo ještě hůř - oprášil jako vystudovaný komunista své znalosti ze svého hlavního studijního oboru a pomalu nás připravuje na to, co bude, až se on  a jeho přítel Paroubek opět ujmou moci. Přítel Paroubek už také trénuje - sfáral do dolu a nechat se vyfotografovat a nakamerovat v motérkách a s obličejem od uhelného prachu. Jestlipak byl ve své stylizaci důsledný a k dolu přijel ve Volze nebo alespoň v Žiguli?

malstoka 19.4.2008 8:15

Zaorálek měl by se již probudit

Ve svém textu zapoměl : Přestat věřit na boha – supervelmoc, která nás jednou provždy zachrání. Víra v boha, cara, Marxe, Engelse, Lenina a Stalina a supervelmoc je pozůstatkem východního myšlení. „Pozápadnění“ znamená vydat se tou náročnější cestou odklonit se od USA a přimknout se k Rusku a hledat si u evropského stolu přátele, hlavně Putina.

josef 19.4.2008 8:10

co taky můžete očekávat od lektora VUMLU,

potom se musím ptát, proč máme dvě komunistické partaje

jj 19.4.2008 8:07

Re: Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

Že ty jsi záloha Lidových milicí zatím naštěstí v ilegalitě.....

cb 19.4.2008 8:05

Děkuji

nechci mít takového idiota za ministra. Nikdy.

xxAxx 19.4.2008 8:03

Re: Zaorálek za Ural

R^R^

Přejmenovat na ZaUrálek

Válečný štváč 19.4.2008 8:03

Re: Re: "protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Já bych raději autora nepodceňoval! Zaorálka je třeba překládat do srozumitelné češtiny. "Evropská moderna" je nejspíš vynalézavý eufemismus pro socialismus. Krásný, naleštěný, bruselský.

jj 19.4.2008 8:02

Re: Zaorálkoviny

No on si nejspíš to, že USA jsou členem NATO, uvědomuje, o fakta vůbec nejde. Je to vybraný parchant a líbilo by se mu oslabení západního vlivu u nás. To co píše jsou sice bláboly a manipulativní lži - má v tom jako lektor marx-leninismu praxi- ale dokud je dost blbců, kteří mu to spolknou a tu bandu volí nedá se s tím mnoho dělat. Jen by mne zajímalo, co mu zajišťuje tak vysokou pozici v ČSSD.

Magor 19.4.2008 8:00

Zaorálek za Ural

V červenci 1954 po  navštěvě komunistického Ruska řekl Sartre novinářům.V SSSR existuje absolutní svoboda kritiky.Sovtští občané necestují ne proto,že by nesměli, ale proto,že nechtějí opustit svoji krásnou zemi.Později připustil,že lhal a říkal veci,jimž sám nevěřil.Podobně je tomu v případě Zaorálka a tak zbývá se ptát.Cui bono?Nebo je to skutečně jen chudoba ducha jak tvrdí jeden člen ČSSD.Ten řekl:Jsem hodně blbej,ale tak blbej jako Zaorálek nejsem.

Honimír 19.4.2008 7:56

Re: Re: Svatá prostoto - 2

kva kva kva:-D

DS 19.4.2008 7:53

idiot

Zoufale nerad používám sprostá slova,ale na ubožáka soudruha Zaorálka  to jinak nejde

Honimír 19.4.2008 7:52

No a co, Zavorálku

dlouhá léta byli pod ruskou vlajkou a to jsi držel čumák, naopak jsi chodil besedovat s rusáky, ničemo!;-€(Y)

PU 19.4.2008 7:50

Re: "protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Blábol! Patlání pojmů, kterým autor vůbec nerozumí. Je to hlupák.

čtenář 19.4.2008 7:42

Zaorálek

neustále mele toto: Spojené státy versus NATO ...................

rolandszewczyk 19.4.2008 7:41

,

jsa hlupec z lidu,tomuto článku nerozumím,páč je napsaný jakýmsi jazykem neznámým,byt slova jsou známa,ale jedno vím jistě:pokud mně požádá spojenec o pomoc,kterou si zaplatí,tak nevím proč tak neučinit,ale i kdybych to mněl zaplatit a mněl na to,i tak třeba to udělat---od toho jsou to spojenci,,nebo se mýlím?Ale jak říkám,jsem jen hlupec z lidu.......

vlasta 19.4.2008 7:34

Koho zajímá, čím chce nebo nechce Zaorálek být?

ll 19.4.2008 7:27

"nechci být americkou letadlovou lodí"

Jen parafrazuje jednoho pana s knírkem a druhého s deformovanou nohou.

U znalce marxleninismu to ale až tak nepřekvapuje.

xyz 19.4.2008 7:25

"protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Co to je?

čtenář 19.4.2008 7:10

Re: Do Prahy přijížděl Sartre a Graham Green a evropští studenti jezdili diskutovat s našimi.

Říká se do brusele.

jamo 19.4.2008 7:08

podtitul

"Děkuji, nechci být americkou letadlovou lodí" bylo to jediné, co jsem si od tohohle oranžovorudého tlučhuby přečetl a začal přemýšlet, jak to ti Amíci vůbec přežijí? A co by dělali, kdyby CHTĚL? ;-D

Tonevadí 19.4.2008 7:03

Sarko, my víme, že umíš číst knihy

Ale asi se při tom moc nezasměješ.  A tak se přijď vyřádit sem...

Tonevadí 19.4.2008 7:00

Kdo jsi, že si dovolíš se takto vyjadřovat o někom, kdo něco znamená pro kulturní svět

Zůstalo ti to odkoukané z domova, kdy tvoje paní matka chodila udávat lidi z kultury u nás? (Že radši už nedržíš hubu...)

  

PRASI DENT 19.4.2008 6:57

MÁM ZA TO

že pokud nebude EU skutečnou velmocí, pak je dobré mít záštitu v americké demokracii......Snahám socanů, ovšem rozumím a je podivné, když někdo, kdo se tváří velice prozápadně, má východoevropské myšlení, na hrudi má metál od Putina a snahy EU o svébytnost v jejich strukturách se nesnaží usměrnit, ale přímo je sabotují......

Kryštof 19.4.2008 6:52

Re: Re: tup*oun stoupa

300pZ

Kryštof 19.4.2008 6:50

Re: tup*oun stoupa

Ovšem pro praxi je to jednotka příliš velká, takže se obvykle používá pZ - pikoZaorálek. 150pZ je důvod pro umístění v psychiatrické léčebně a při 30pZ se odebírá svéprávnost.

čtenář 19.4.2008 6:47

Zaorálkoviny

tenhle Zaorálek si totiž vůbec neuvědomuje, že Spojené státy jsou členem NATO, že jsou tou západní demokracií, která musela jít napravit to, co eurodemokracie zprasily. Také mu je lhostejné, že svět je takový jaký je a vůbec se nepodobá světu, který si Zaorálek ve svém mozečku neustále fabuluje a předkládá ho jako hotovou věc publiku. Vůbec ho nezajímá, že takový sofistikovaný systém (který mmch, Američané platí ze svého rozpočtu) má do budoucna ochránit celou severní polokouli, nebo chceme-li, euroatlantickou civilizaci (s budoucím ruským systémem, pochopitelně), že to je systém, který má chránit stovky milionů lidí, bude chránit před nebezpečím i jeho a jeho spolutrotly. jeho to prostě nezajímá. Tak ať se sebere a vystěhuje se třeba do Venezuely a tam si patlá ty svoje zkřenčené myšlenky a vize. Lidé obecně nemohou záviset na rozmarech a vzdušných zámcích takovýchto zaorálků. Tohle je trochu syrový svět na takový intelektuální přepych. Bohužel.