19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fojt 19.4.2008 10:55

Ježíšmarjá

proč sem toho Zavorálka dáváte, je sice dobré vědět co si myslí jeho prevoschoditělstvo, ale ono asi žije v jném světě. A jeho svět mě tedy nijak nepřitahuje. Navíc se na něj dívá prizmatem toho, co ho naučili ve cvokovické Sorbonně a tu už dávno smetl vítr času... :-D

omaha 19.4.2008 10:51

Re: Pane Zaorálek, tak především

No, a ty jsi utekl do Frankfurtu zřejmě jenom proto, aby ses mohl dostatečně a bez zábran modlit, viď, magore?

P.S.: Docela by mne zajímalo, o čem se tak může snít tobě? Musí to být parádní thrillery!

MDr Jiří Kilian 19.4.2008 10:50

Tak si, pane,

sedněte do jiné kocábky a veslujte kudy se Vám zamane. Akorát nechtějte, aby istatní měli stejné choutky jako Vy a hlavně to za ně neprosazujte v zákonodárné moci.

Novák 19.4.2008 10:44

Originalita

Proč si pan Zaorálek vypůjčuje argumenty o letadlové lodi od Hutlera. Ten taky ječel o ČSR jako ol etadlové lodi sovětů, o ruských letadlech na tajných letištích atd. a zakrátko jsme ho tady měli. A bez možnosti diskuze či jednání parlamentu. Že by analogie?

korsika.korsika 19.4.2008 10:37

Re: Evropská histotie - výsměch Zaorálkovi

Pane Mirku,  nenapsal bych to lépe. Naprostý souhlas.  R^

I-Worm 19.4.2008 10:30

Re: idiot

Poč tak slušně - měl jste napsat, že je chytrej jak Křeček (JUDr, ne ten v noční košili).

I-Worm 19.4.2008 10:28

Re: co taky můžete očekávat od lektora VUMLU,

máte recht, tři by byly lepší, a čtyři - to už by byl důvod k oslavě!

Zdendáč 19.4.2008 10:27

Pořádná dávka levicového pomatení...

Pan Zaorálek asi v dobách školního zeměpisu mnoho chyběl a tak mu v té rudotupé hlavě zůstal předobraz rozdělené Evropy na východ a západ.Pokud si nevšiml a co vím,je naše republika jejím středem a proto občas nazývána srdcem Evropy...Dost možná a právě proto je z geopolitického hlediska nutné uvažovat o umístění protiraketové obrany starého kontinentu právě u nás a né třeba v Irsku nebo na Ukrajině...

Dost možná právě po takové Evropě,rozdělené na západ a východ,na prosperitu a bídu,se pánům Zaorálkům a dalším sockomoušům stýská.Je dobře vědět kam patří i co od nich můžeme očekávat...

Když pro nic jiného,tak z důvodu že radar tak vadí rusákům,komoušům a sockomoušům bych jich nechal postavit nejmíň PĚT !!

I-Worm 19.4.2008 10:24

Re: Hezké...

Podívejte, pokud zdaníme prostituci, uvědomujete si ten dopad na ekonomiku země?

I-Worm 19.4.2008 10:22

Vidíte Zaorálku, to já zase chci.

Teda, nechtěl bych, ale Putin mi vysvětlil, že to chtít musím...

I-Worm 19.4.2008 10:21

Re: Volba

Prej se Franz-Josef a car Nikolaj ještě pár let před Sarajevem pobratřili, dokonce prej si vyměněnili parádní uniformy... Asi to bude židobolševická propaganda, stejně jako tvrzení, že ruská carevna byla němeclou princeznou...

mirek 19.4.2008 10:17

Evropská histotie - výsměch Zaorálkovi

Evropská poválečná zkušenost vystavuje Zaorálka posměchu za snahu ideologickou konstrukcí podpořit orientaci ČR na Rusko, jak o to usilují skrytí (ČSSD) i otevření komunisté. Evropská historie říká, že ani desetitisíce vojáků neudělaly z Evropy "posádku, která neví, kam bude zítra poslána a kam popluje" a žádné zemi nehrozilo být hvězdičkou na vlajce USA. V závěru Zaorálek až pláče nad domnělým osudem ČR : "...že zachraňuje naši národní existenci,ale ve skutečnosti se jí vzdává. Přitom ani ten holý život nemusí zachránit, protože nakonec vůbec netuší, do jakého projektu budeme být zítra zapojeni a co nás to bude stát. Protože o tom zřejmě ani nemusíme rozhodovat". Dvěstě amerických vojáků s technickým zařízením nemůže ovlivnit náš osud, pokud se ČR rozhodne nepřijmout základnu, nevstoupí do ČR jednotky USA násilím, jako to učinil SSSR v roce 1968. Současná Evropa je charakterizována úsilím o partnerství a posilováním spojenectví v NATO, o čemž svědčí snaha Francie o vstup do NATO, která vzdala úsilí o vytvoření čistě evropských vojenských jednotek i zájem dalších zemí o vstup. Zaorálkova snaha o vymezení Evropy vůči USA je mimo současný pohyb v Evropě a jeho dedukce s podporou vzpomínek na rok 1968 vyznívá směšně. Dubčekova ČSSR byla krátkodobým módním zbožím a samotný Sartre byl rozčarovaný komunista, který zde viděl naději na rehabilitaci svých postojů. " Po druhé světové válce vstoupil do komunistické strany, odkud vystoupil v r. 1956 na protest proti sovětské intervenci v Maďarsku. Ke konci života byly jeho postoje blízké maoismu a radikální levici." Zdroj Wikipedie.

Majkkl 19.4.2008 10:13

Re: ...Zaorálku, ty páro z kremelský zadnice,...

Pára z kremelský pihele - to je nejlepší charakteristika toho mamlase bolševickýho, jakou jsem kdy četl! Bingo!!

tris 19.4.2008 9:56

Volba

Navíc to vypadá, že to ani není volba amerika nebo rusko nebo nikdo, ale (amerika a rusko) nebo nikdo. Jestli jste si nevšimli, tak Bush má Putina docela rád a zcela vážně se uvažuje o tom, že by tu ruští vojáci měli mít v podstatě volný vstup. Jak tohle probůh sníží geopolitický vliv ruska na ČR???

tris 19.4.2008 9:54

Hezké...

Americká vojska omezí ruský vliv... a přinesou americký vliv. Kruciš, proč tady pořád chcete cizí vojska? Nejdřív nás Rusové chránili před imperialismem západu, dneska nás zase američani chtějí chránit před radikalismem z východu.... Irák napadli z vylhaných důvodů. Irán začíná být naprosto to samé. Ta země nedodržuje lidská práva (mučení, právo na spravedlivý proces) a vůbec vám to nevadí.

Demagogové, tohle není otázka amerika NEBO rusko. Kdyby byla, samozřejmě by si spousta lidí vybrala ameriku. Tohle je volba amerika NEBO rusko NEBO nikdo.

Jediný nepříjemný pocit mám z toho, že kdyby u vlády byl pan Zaorálek, určitě by si našel dostatečně dobré důvody, aby radar podporoval :(

M. Zima 19.4.2008 9:48

Pane Zaorálek, tak především

byste se neměl otírat o Boha, právě to, že v něho Češi nevěří dokládá, že je západní kultura nezajímá, že principielně nahradili prosbu o podporu při hledání spravedlnosti účinnějším bezohledným prosazováním osobních výhod.

Neomlouvá Vás ani skutečnost, že největší rány dostává Bůh v Česku od Kalouskových prostitutů, právě jejich zásluhou je obrana Česka v rukou kLause a Parkanové, tandemu patřícímu spíš na pouťovou strašidelnou dráhu. Není divu, že vypočítaví kalouskovci potom došli k názoru, že je lepší nechat ten národ pořádně prohřát MW-ovými pulsy a hodit ho na krk Amikům. Že by to pro Čechy znamenalo nějakou garanci, je bohužel „zbožné přání“ ateistů typu Kalouska a Topolánka.

Proto byste měl Boha z Vašich úvah raději jednoduše vynechat a jednoduše přiznat, a to i sebekriticky, že má česká demogratická representace tak mizernou kvalitu, že se o tom obyčejnému člověku nikdy ani nesnilo.

jasan 19.4.2008 9:47

Zaoralek

ceka na drobecky u EUropskeho stolu....   kdyby umel trochu pocitat, vedel by, ze po podpisu Lisabonu uz ani ty drobecky nebudou....

york 19.4.2008 9:35

Re: Pane Zaorálku,

To připojování má dnes poněkud jiné formy.   

No... 19.4.2008 9:33

Vyorané stínové strašidlo nechápe :

Jsme- li součástí něčoho, sdílíme i společnou péči o celek a nejen  radar je součástí obrany .

karlos 19.4.2008 9:33

Re: Re: Pane Fleischere

Kteří spojenci nás vypekli před první světovou válkou a proč kvůli tomu vznikla válka? Německo, Turecko nebo Itálie (ta možná, nezapojila se a pak vstoupila na straně Dohody - tedy nepřítele)? Už vím - Rusko. Pomohlo Srbsku a tak nabalováním spojeneckých závazků (Německo Rakousku-Uherku, Francie a Británie Rusku) z jihoevropského místního konfliktu vznikla první světová válka. Na jejím konci díky jednoznačné podpoře USA vzniklo mimo jiných států i Československo. Před druhou světovou nás "vypekli" Francie a Británie. Rusové chtěli "pomoci" - cítili obrovskou příležitost rozmístit v centru Evropy svou armádu (o rok později ji výhodně v souladu s postupem Wehrmachtu rozmístili alespoň ve východním Polsku). A USA mnichovskou dohodu neuznaly.

vlastenec 19.4.2008 9:26

úhoř

Hezky napsáno.  Jen aby nezměnil názor, až bude ve vládě.

Siola 19.4.2008 9:24

Ach jo,

jsem to ale slaboch. Vážený soudruhu:  Přesně před týdnem jsem si dovolil napsati krátký komentář k vašemu článku o radaru, kde mým závěrem bylo, že jste supertrotl a ještě k tomu nebezpečný.  No a jak je ten svět malý, a náhoda jest součástí života, s kterou nepočítáme, ale ona si nás vždy najde. Během čtyřech hodin, sedíc v restauraci na večeři, jste tam vstoupil se svojí družkou pí.Marvanovou a vašim synem, aby jste také mohli vychutnat dobrodiní místní kuchyně. Soudruhu, pouze mé vychování a ohled na dámu a děcko které vás doprovázeli, mě zabránilo v tom, abych vám před nimi řekl, co si o vás myslím. Musím vám říci, že jsem o tom potom přemýšlel a i na základě dnešního článku (a vaší neutuchající iniciativy) jsem dospěl k závěru:

Stane-li se to ještě jednou, nebudu váhat vám před nimi říct, že jste nebezpečné pako, on se to váš syn stejně musí jednou dozvědět, lepši aby si začal formovat svů úsudek na vás dřív, než později.

Ivan Nový 19.4.2008 9:17

Lepší je být americkou letadlovou lodí,

než ruskou gubernií. Z jednoho prostého důvodu, protože Rusové jsou v průměru zaostalí.

Důchodce 19.4.2008 9:08

Re: Malomestactvi je zaklad kazdeho levicactvi,

Souhlasím s Vámi,ani já nechci zpět do toho ráje.Zaspali jsme v něm padesát  let vývoje,který už nikdy nedoženeme.

york 19.4.2008 9:07

Je to nevěrohodné.

Jaký byl postoj p. Zaorálka při vstupu ČR do NATO? Je pobyt vojáků NATO na našem území v rozporu s naším členstvím v alianci? Má se rozhodovat o tom jaké zbraňové systémy mají vojáci používat ve všelidovém hlasování. Je na překážku, že  je NATO financováno nejvíce z veřejných financí USA nebo, že tam velí američtí generálové. Tak o co vlastně jde.   

rony 19.4.2008 9:03

Re: Pane Fleischere

Buď jste zavilý optimista nebo neznáte dějiny a to poměrně nedávné. Spojenci nás už dvakrát vypekli. Následovaly dvě světové války. Bude se to opakovat do třetice? 

Franta 19.4.2008 8:57

Zaorálek je předvším blbec,

a teprve až potom tzv. stínový ministr zahraničních věcí. Víc k němu není důvod co psát.

KLAUS 19.4.2008 8:57

P. Zaorálku

To bude zase v alejích nablito,modré straky zuří, ta opovážlivost, nechtít tady radar.

Stachanov 19.4.2008 8:52

Bludy o Evropské unii

Zaorálek asi nevidí, že velké státy si v EU vytírají zadek s malými a dělají si dál svoji politiku. Orientace na EU není nic jiného než orientace na politiku velkých států EU, což je v praxi například německé lezení do ruského zadku. Němci nas prodají za pát metrů krychlových plynu, co by taky s tou skládkou odpadků za Mnichovem dělali ;-D

Abonent 19.4.2008 8:48

Soudružka Kačka výjimečně nelže

Ano ano, soudružko. Velmi výjimečně nelžete.

To jsme tady měli - zavedli jste nám svůj svinský režim.

Ale ten skončil, soudružko. Dnes platí něco jiného : Nejsme jako oni !

A buďte ráda - kdybychom byli jako vy, komunisti, už byste byla v Ruzyni. Ne na letišti, soudružko.   :-)   Jenže my nejsme jako vy. Jsme blbí.

Necháváme vás nerušeně pracovat proti naší vlasti, proti naší svobodě. Tak si poslužte, použijte tu nenáviděnou demokracii. Agitujte za návrat svého svinstva.