19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marty 19.4.2008 14:02

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím vás, Pse,

A kdo řekl, že vy jste ti vidoucí?

Queribus 19.4.2008 13:59

Re: Pan Zaorálek mluví jako kniha.

Nebudeme se za ňěho muset stydět, budeme se stydět dobrovolně.;-(

billis 19.4.2008 13:57

Trochu soudnosti by neskodilo !

Pane Neff, uz nam to tu HOVADO nedavejte   !!

marty 19.4.2008 13:53

Re: Re: Re: Re: Argument proti

Tak proč se lidé nemohou k té otázce jak jsem ji formuloval vyjádřit?

čtenář 19.4.2008 13:52

Re: viz Blanicti rytiri pod americkou vlajkou - prosba na Astona

Ale kdepak,"Radko", vůbec ne. Je jenom dobře, že to tady zveřejňují. Aspoň známe myšlenkové pochody těch "zaorálků". A můžeme tu dát najevo svůj postoj k jejich názorům a dát jim pocítit, že oni nejsou pány nad naší myslí a srdcem.

marty 19.4.2008 13:51

Re: viz Blanicti rytiri pod americkou vlajkou - prosba na Astona

Máte vskutku pozoruhodnou představu o demokracii a svobodě slova. Paráda. Když se vám příspěvek pana Zaorálka nelíbí, zkuste ho oponovat. Tyhle výlevy nikomu neprospějí i když uznávám, že na něj máte právo.

čtenář 19.4.2008 13:49

Re: Re: Re: Re: Prosím vás, Pse,

Jo, tak je to vždycky, že ti zaslepení kříčí na ty vidoucí - vy slepci slepí .............

historik 19.4.2008 13:49

Re: Re: Re: Argument proti

Právě proto, že si většina přeje aby tu cizí vojáci nebyli, mělo by tu být alespoň několik  amerických vojáků. Kdyby tu totiž zůstali hned po válce, tak jako v západní Evropě, nebyli by tu cizí vojáci z SSSR a my bychom měli už teď životní úroveň Západu. A na tu dempkracii bychom taky nemuseli čekat tak dlouho.

čtenář 19.4.2008 13:47

Re: Zaorálek je doklad toho, že se naše nomenklatura dostává na nejvyšší pozice

Nevím, co má znamenat to "ruskými metodami" ??? Pokud se nemýlím, tak to byly metody sovětské. A pokud se nemýlím, tak to byly tanky s ruskými vlajkami, které zahájily palbu na bolševický parlament v Moskvě a ruské jednotky, které zastavily pučistické bolševické oddíly v tažení na Moskvu v době toho památného puče. Naopak si vůbec nevzpomínám, že by tanky s československou palbou zahájily palbu na pražský bolševický parlament.

radka 19.4.2008 13:45

viz Blanicti rytiri pod americkou vlajkou - prosba na Astona

Vazeny pane Astone,

pokud tomu spravne rozumim jste sefem Neviditelneho psa, ktereho tak rada ctu, chapu, ze jste ochoten v ramci objektivity publikovat i clanky  z PC  lidi jako je pan Zaoralek, presto me mrzi, ze jste ochoten jejich blaboly  publikovat  na  hlavni strance daneho dne. Nemohl byste pro clanky typu p. Zaoralek vytvorit kapitolu, treba pod nazvem  "Smetiste dejin", tam by si mohl kazdy Vas ctenar najit nazory tech druhych - bolsevickych nohsledu a jinych socanskych kreatur, vim, ze cenzura uz tu byla, ale myslim, ze muze byt obcas zdrava. Navic, tohle je Vas denik, tak nemusite byt nikomu zodpovedny. Je jen na Vas, co uznate za vhodne, aby si Vasi ctenari precetli ;-) a nad cim se zamysleli. Ve ramci objektivity jinych nazoru bych je  vykazala, tam kam patri. Preji hodne uspechu a dekuji.

Radka

Radka

marty 19.4.2008 13:43

Re: Re: Re: Prosím vás, Pse,

Řekl bych, že nejen já a Zaorálek, ale většina lidí u nás by se s tímto ztotožnila.

marty 19.4.2008 13:41

Re: Re: Argument proti

Jestliže si většina přeje, že tu cizí vojáky nechtějí, tak by tu neměli být. Tomu se říká demokracie, víte?

Beldor 19.4.2008 13:40

Re: Re: Prosím vás, Pse,

Jiste my sme vsichni zaslepeni a pysni a vy jste se zaoralkem jedini normalni kteri to za nas radeji rozhodnou..nadhera:-PRv

marty 19.4.2008 13:40

Re: smarja...

Řekl bych, že to nebude tak dlouho trvat. ;-P

Radim 19.4.2008 13:39

Re: Pan Zaorálek mluví jako kniha.

Pan Zaorálek je bohužel jedna z nejsmutnějších postav naší politiky. A o to nebezpečnější, že na rozdíl od Dratha a Paroubka vypadá na první (ale opravedu jen na první) pohled jako slušný a rozumný člověk. Pevně doufám, že tento člověk nebude nikdy ministrem zahraničí této země.

Beldor 19.4.2008 13:39

Re: Argument proti

blbost.. zadne podobne hlasovani nemuze v zadne normalni zemi dopadnou jinak nez ze bude vetsina proti...bohuzel.Rv

Libor.w 19.4.2008 13:39

Re: Pan Zaorálek mluví jako kniha.

Pan Zaorálek jen mate veřejnost až bude bude-li ministrem zahraničí bude jistě mluvit jinak.Nebo bude čekat až Usama vyrobí atomovku?Ten by si morálníotázky jistě nekladl.

Beldor 19.4.2008 13:35

smarja...

Jsem rad ze lidi jako Zaoralek/Paroubek/Rath me dnes a denne utvrzuji v tom ze volit ODS presto ,ze vubec neni jeji vladnuti idealni, byla dobra volba...Dekuji. (hrozim se dne ktereho "tohle" zasedne na post ministra zahranici)

marty 19.4.2008 13:35

Argument proti

Tento názor jsempsal i do jiné diskuse, napíšu ho i sem. Apriori neodsuzuji radar a jeho přítomnost zde, ale způsob, jakým dochází k jeho prosazení. Koneckonců i NATO je velmi opatrné k této vojenské struktuře.

Víte, já si myslím, že skutečně o tom, jaká vojenská struktura bude umístěna na našem území a kde bude umístěna, nemůže rozhodovat ulice. Je to fakt moc odborná věc.  Ale celým těmto nesvárům se podle mne dalo zabránit vyhlášením referenda o otázce: "Souhlasíte s tím, aby na našem území bylo umístěno vojenské zařízení cizí mocnosti, které se možná v budoucnu začlení do obranného systému NATO?" A podle výsledku vést další jednání. To, že tuto věc vláda neudělala signalizuje neskutečnou aroganci moci. 

marty 19.4.2008 13:27

Re: Zaorálek - ubohý srab.

Za to Vy máte ve všem jasno.

marty 19.4.2008 13:26

Re: Prosím vás, Pse,

Zaorálek má pravdu a napsal to dost dobře. Ale to Vy ve své pýše a zaslepenosti nejste schopen přijmout.

čtenář 19.4.2008 13:24

Už mám plné zuby všech těch eurozaorálků

a těch jejich fantasmagorických vizí o jakémsi novém Atlantickém valu a novém pochodu na Východ. Nevím jak komu, ale mě už vědomí jednoho Stalingradu, jedné Omaha Beach a jednoho Auschwitzu stačí. Vůbec o nic takového nestojím. A jestli to má být, tak ať Američani a Rusové znovu přijdou a nakopou to do Norimberku před soud všechno. Nejen Němce a nacisty.

Oskar 19.4.2008 13:24

Prosím vás, Pse,

jako jste přestal publikovat Jičínského, nedávejte prostor Zaorálkovi, tomu někdejšímu vykladači marxismu. Máme prakticky jediné slušné internetové noviny,  nezaplevelte je jičínskými, zaorálky a obdobnými zrůdami. Snad nejsem sám, kdo prosí!

Vincent 19.4.2008 13:16

Zaorálek - ubohý srab.

"Přitom ani ten holý život nemusí zachránit, protože nakonec vůbec

netuší, do jakého projektu můžeme být zítra zapojeni a co nás to bude

stát."

Jasně, problémy ať vyřeší někdo jiný. Za mě ať nasazuje svůj krk imperialista z volstrýtu.

west 19.4.2008 13:05

Re: Pan Zaorálek mluví jako kniha.

Máte velmi zajímavou představu o argumentech.

west 19.4.2008 13:04

Re: je to tak

Nulovou faktickou argumentaci a naprostou absenci schopností posouzení širších souvislostí i jsem zaznamenal prozatím pouze od odpůrců radaru.

Hop 19.4.2008 13:01

Re: Ponorka

:-))))))))

west 19.4.2008 12:59

Zaorálek

Pan Zaorálek se v demagogii vyrovná panu Pehemu. Jímá mě hrůza při představě, že by pan Zaorálek měl reprezentovat Českou republiku na postu ministra zahraničních věcí.

Hop 19.4.2008 12:58

Americké letadlové lodi

Myslím si, že tolik opovrhované americké letadlové lodi od té doby, co tak nějak existují toho pro Zaorálkem vychvalované hodnoty jako " samostatný a kritický úsudek, úctu k člověku a jeho právům, emancipaci od jakéhokoliv poddanství " udělali mnohonásobně víc než celá ČR, kdy udělala a udělá.

A ti vychvalovaní evropští spojenci pomineme-li, že jsme se již na ně jednou spolehli, a jak to dopadlo, by bez těch amerických letadlových lodí byli jen braným zájmovým kroužkem - něco jako zahrádkáři s flintama.

Vždyť třeba než se do hájení Zaorálkem vychvalovaných lidských hodnot při válce v bývalé Jugoslávii vložily ony proklínané americké lodě, tak tam ty hodnoty nehájil nikdo. A to bylo za humny evropských zemí.

Také by mě zajímalo, proč tak ochotně jsou někteří naši evropští spojenci sami těma nepotopitelnýma letadlovýma loděma, a proč tolik křičí, když by chtěli američané své základny přesunout jinam.

Na závěr bych chtěl pana stínového ministra zahraničí "pochválit", jak je publicisticky aktivní v boji proti americkým imperialistům, což je hodně "odvážný" postoj vzhledem k silným "proamerickým" náladám v Evropě a ČR. Je to zkrátka člověk "pevných názorů a vizí", který se nedá "zviklat" vůbec žádným průzkumem veřejného mínění.

Libor.w 19.4.2008 12:56

Nemáte pravdu!

Nemáte pravdu pane Zaorálku Vy a vaše strana vše co dělá nynější vláda očernˇujete a špiníte ze zásady,chcete vytřískat politické body Je smutné že do toho taháte i zahraniční politiku kde by zájem státu měl být rozhodující a ne vaše antipatie k dnešní vládě.Přítomnost hrstky vojáků USA na území ČR se nedá srovnávat s přítomností "střední skupiny vojsk"to může jen Filip a jemu podobní možná nějaký pomatený pacifista jako pan Tamáš.Těm by jste měl vysvětlit že si pletou pojmy s dojmy.Američané v Česku nebudou za Blanické rytíře ale významný bezpečnostní faktor to bude jistě.