3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 19.4.2008 10:30

Re: idiot

Poč tak slušně - měl jste napsat, že je chytrej jak Křeček (JUDr, ne ten v noční košili).

Honimír 19.4.2008 7:52

No a co, Zavorálku

dlouhá léta byli pod ruskou vlajkou a to jsi držel čumák, naopak jsi chodil besedovat s rusáky, ničemo!;-€(Y)

čtenář 19.4.2008 7:42

Zaorálek

neustále mele toto: Spojené státy versus NATO ...................

rolandszewczyk 19.4.2008 7:41

,

jsa hlupec z lidu,tomuto článku nerozumím,páč je napsaný jakýmsi jazykem neznámým,byt slova jsou známa,ale jedno vím jistě:pokud mně požádá spojenec o pomoc,kterou si zaplatí,tak nevím proč tak neučinit,ale i kdybych to mněl zaplatit a mněl na to,i tak třeba to udělat---od toho jsou to spojenci,,nebo se mýlím?Ale jak říkám,jsem jen hlupec z lidu.......

vlasta 19.4.2008 7:34

Koho zajímá, čím chce nebo nechce Zaorálek být?

ll 19.4.2008 7:27

"nechci být americkou letadlovou lodí"

Jen parafrazuje jednoho pana s knírkem a druhého s deformovanou nohou.

U znalce marxleninismu to ale až tak nepřekvapuje.

xyz 19.4.2008 7:25

"protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Co to je?

PU 19.4.2008 7:50

Re: "protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Blábol! Patlání pojmů, kterým autor vůbec nerozumí. Je to hlupák.

Válečný štváč 19.4.2008 8:03

Re: Re: "protože jsme se chtěli stát součástí evropské moderny"

Já bych raději autora nepodceňoval! Zaorálka je třeba překládat do srozumitelné češtiny. "Evropská moderna" je nejspíš vynalézavý eufemismus pro socialismus. Krásný, naleštěný, bruselský.

jamo 19.4.2008 7:08

podtitul

"Děkuji, nechci být americkou letadlovou lodí" bylo to jediné, co jsem si od tohohle oranžovorudého tlučhuby přečetl a začal přemýšlet, jak to ti Amíci vůbec přežijí? A co by dělali, kdyby CHTĚL? ;-D

PRASI DENT 19.4.2008 6:57

MÁM ZA TO

že pokud nebude EU skutečnou velmocí, pak je dobré mít záštitu v americké demokracii......Snahám socanů, ovšem rozumím a je podivné, když někdo, kdo se tváří velice prozápadně, má východoevropské myšlení, na hrudi má metál od Putina a snahy EU o svébytnost v jejich strukturách se nesnaží usměrnit, ale přímo je sabotují......

čtenář 19.4.2008 6:47

Zaorálkoviny

tenhle Zaorálek si totiž vůbec neuvědomuje, že Spojené státy jsou členem NATO, že jsou tou západní demokracií, která musela jít napravit to, co eurodemokracie zprasily. Také mu je lhostejné, že svět je takový jaký je a vůbec se nepodobá světu, který si Zaorálek ve svém mozečku neustále fabuluje a předkládá ho jako hotovou věc publiku. Vůbec ho nezajímá, že takový sofistikovaný systém (který mmch, Američané platí ze svého rozpočtu) má do budoucna ochránit celou severní polokouli, nebo chceme-li, euroatlantickou civilizaci (s budoucím ruským systémem, pochopitelně), že to je systém, který má chránit stovky milionů lidí, bude chránit před nebezpečím i jeho a jeho spolutrotly. jeho to prostě nezajímá. Tak ať se sebere a vystěhuje se třeba do Venezuely a tam si patlá ty svoje zkřenčené myšlenky a vize. Lidé obecně nemohou záviset na rozmarech a vzdušných zámcích takovýchto zaorálků. Tohle je trochu syrový svět na takový intelektuální přepych. Bohužel.

jj 19.4.2008 8:02

Re: Zaorálkoviny

No on si nejspíš to, že USA jsou členem NATO, uvědomuje, o fakta vůbec nejde. Je to vybraný parchant a líbilo by se mu oslabení západního vlivu u nás. To co píše jsou sice bláboly a manipulativní lži - má v tom jako lektor marx-leninismu praxi- ale dokud je dost blbců, kteří mu to spolknou a tu bandu volí nedá se s tím mnoho dělat. Jen by mne zajímalo, co mu zajišťuje tak vysokou pozici v ČSSD.

Kryštof 19.4.2008 6:47

i kdyby nebyl jiný důvod proto, abychom ve volbách ...

..nevolili ČSSD, tak Zaorálek jako budoucí ministr zahraničí  je důvod jako prase.

Eva D 19.4.2008 20:35

Re: i kdyby nebyl jiný důvod proto, abychom ve volbách ...

R^R^R^

Ašek 19.4.2008 6:40

H........

Zaorálku,škoda že tě nejde poslat za Ural;-P.

MILA 19.4.2008 5:30

radar je sice jen radar

a jestli US zvazi ze v pripade napadeni nas ochrani ci ne, taky zalezi na reakci mistniho obyvatelsva. Kdyz dojde k necemu, a cesi zalezou za pec, a budou chtit aby to americane za ne vybojovali (po evropsku) a  mezitim budou cesi palit americke vlajky - co kdyby se nepritel dival, ze jo, nesmime si zadat a drazdit, tak se treba rozhodnou ze za to nestojime. Dokonce si myslim ze budu volit  Obamu, ten se mozna na EU vytento.

me first 19.4.2008 4:31

Nadpis

Zaorálka jsem nečetl, už jsem se tohle ráno jednou vyprazdňoval, ale s uspokojením jsem si četl reakce na jeho zvratky, které naznačují, že to námi není až tak hrozné.

Kačka 19.4.2008 4:55

Vskutku inteligentní reakce

:-/

DuCh 19.4.2008 4:15

Pane Zaorálku, jde přesně o to, co popisujete

Píšete v duchu - západní myšlení, to je samostatné rozhodování a převzetí odpovědnost za něj. Hrozba ohrožení raketami není nereálná a je rozumné, podpořit projekt který západní svět před touto hrozbou ochrání.

Kanada není zrovna silná země (možná tak v hokeji). Kdyby USA chtěly, klidně by ji mohly obsadit. Na druhé straně tu máme Rusko, které strká svoje pracky do Gruzie (fakticky se snaží anektovat Abcházii). Takže jestli si mám vybrat - za spojence USA nebo Rusy - není co řešit...

Jackalino 19.4.2008 3:46

No to je síla

Nechápu jak někdo může dát ve volbách hlas triu Paroubek,Rath a Zaorálek a fakt mě to děsí jakou politickou silou disponují tito mě nepřátelští lidé .....................

zalozak 19.4.2008 3:41

Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

Existuje skupina duvodu pro spolupraci na "proti-raketove" obrane a poskytnuti mista pro radar/rakety a existuje skupina duvodu proti. V obou skupinach je mnoho z nich legitimnich a spousta emocionalnich.  Zatimco by se diskuze mela odehravat kolem legitimnich argumentu tak vypukla hysterie (zejmena pak zde na psu) kde jedine co se clovek docte je jak jeden obvinuje druheho z absurdnich hovadin...  Opakuji existuji legitimni dobre duvody pro radar (napr. spojenectvi, spoluprace, vira v urcitou strategii bezpecnostni politiky, atd... ) ale nasledujici z nich to nejsou :

 - NENI pravda ze pritomnost radaru u nas garantuje demokracii  - pritomnost zakladny akorat zajisti ze se pri kazdem dulezitem politickem kroku nam bude prez rameno divat take US administrativa s otazkou zda to ovlivni jejich zakladnu ci ne. To muze znamenat podporu demokratickeho vyvoje ale ne vzdy. Zarnym prikladem jsou napriklad Filipiny kde USA pro 15 let podporovali diktatora proti demokratictejsi opozici protoze nutne potrebovali udrzet status-quo  na svych dvou obrovskych zakladnach. Opozice se predtim celkem otevrene vyjadrovala ze by rada zrevidovala puvodni dohodu ktera mela vyprset konce 60tych let.

- NENI pravda ze pritomnost radaru zvysuje nasi bezpecnost  - je to "JEN" radar ... v pripade jakehokoliv konfliktu bude USA logicky a pragmaticky uvazovat zda jim pripadny koflikt za to stoji. Sance ze reknou ze ne... nejsou male.

 - NENI pravda ze se vyplati ignorovat  ve vecech cholostivych  nase primarni partnery (EU) a sousedy. - to by snad nemelo potrebovat dalsich argumentu....   ;-D         TAK PROSIM NEHYSTERCETE a prestante nadavat!!!!!

Kačka 19.4.2008 3:47

Re: Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

Souhlas!

jj 19.4.2008 8:07

Re: Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

Že ty jsi záloha Lidových milicí zatím naštěstí v ilegalitě.....

zalozak 19.4.2008 8:26

Re: Re: Tahle analni hysterie opravdu nema obdoby...

... ano.. tahle VASE analni hysterie opravdu nema obdoby;-(;-(;-D

Borek@exil 19.4.2008 3:20

Do Prahy přijížděl Sartre a Graham Green a evropští studenti jezdili diskutovat s našimi.

Jo, to byli ti praví....zejména Sartre jeden z nejužitečnějších idiotů světa. Od Sartra nutno učit se, učit se, učit se a pak honem jeho a jemu podobné nakopat rázně do šmidele!

Tonevadí 19.4.2008 7:00

Kdo jsi, že si dovolíš se takto vyjadřovat o někom, kdo něco znamená pro kulturní svět

Zůstalo ti to odkoukané z domova, kdy tvoje paní matka chodila udávat lidi z kultury u nás? (Že radši už nedržíš hubu...)

  

ignorant 19.4.2008 12:11

Re: Kdo jsi, že si dovolíš se takto vyjadřovat o někom, kdo něco znamená pro kulturní svět

Kulturní fenomén nemusí nezbytně znamenat politickou věrohodnost. Meziválečná západní intelektuální elita zhusta aktivně kolaborovala s genocidním sovětským režimem, což nevadí jen ignorantům.

0T0T0 19.4.2008 12:22

Re: Re: Kdo jsi, že si dovolíš se takto vyjadřovat o někom, kdo něco znamená pro kulturní svět

Přesně tak. R^

čtenář 19.4.2008 7:10

Re: Do Prahy přijížděl Sartre a Graham Green a evropští studenti jezdili diskutovat s našimi.

Říká se do brusele.