18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marty 19.4.2008 18:12

Re: Re: Re: Vy jste dělal buben

Podle Vaší reakce spíš bouchali Vás.

Radarista 19.4.2008 17:16

No, to snad ne ?!

Proboha, co je tohle za blabol ! Ten clovek je snad uplnej magor. To je prujem hloupych klise nesmyslu. Neco takhle hloupeho jsem uz od totace neslysel. Fuj, az se mi z toho chce zvracet.

mobrules 19.4.2008 17:15

naivita nebo?

.....dokonce dobrý fóry jako např. když budeme chybet u společného stolu, tak se "nekdo" zeptá: a kde je támhle ten? No tak to se Vám p.Zaorálku povidlo....Ale víme, že Váš bůh je asi EU. Kdyby člověk chtěl spekulovat, tak by se skoro vsadil, že polovička socialistů jsou agenti Moskvy. No komu jinýmu to může dělat dobře?

Jarda J. 19.4.2008 16:21

Radar = Trojský kůň v Čechách

Kdo si dělá iluze o Američanech, že by nás bránili  v případě napadení eventuelního radaru, nebo dokonce hájili Pravdu, tak je naivní. Podívejte se, jak se zachovali v případě Kosova. Nebo, když se v Iráku nenašly zbraně hromadného ničení, což bylo hlavním důvodem k napadení, tak nesmyslně okupují Irák 5 let. Že si vytvářejí karmu do budoucna o tom nepřemýšlejí. Pravdu tento pronárod nezná, přírodní zákony nerespektuje, vždy jim šlo jen o byznys a hrubý materialismus. Našemu národu by slušela neutralita jako Rakousku.

Jinak Zaorélek je populista a škůdce národa. Také diskáče Topolánka patří zavřít.>-   

občanka 19.4.2008 16:16

Pane Zaorálek,

Pane Zaorále, nebojte se, Vy se tou letadlovou lodí určitě nestanete.

Lájoš 19.4.2008 16:11

Zase a opět Zaorálek.

Pane Zaorálku, vaše filosofie vás zavede na jakékolv téma nakonec k závěru, že se musíme přimknou co nejvíce k evropské velmoci / nejlépe k Rusku/ a odmítnout všechno co je americké. Zkuste se ve svém příštím filosofování zamyslet, jak jsme v minulosti dopadli se svými evropskými spojenci, když šlo do tuhého. Dle mého má pan Svoboda velkou pravdu. Dodám ještě jeden svůj názor : Evropská unie je dobrá věc. Pokud ji však budou ovládat socialisté jako dosud, žádný malý stát si nemůže být ničím jistý. Mnohdy se mi jeví, že 3-4 velké státy EU jen mlčky, ani to ne vždy, ty menší a malé, jen jako nějaký balast , zátěž. Zpolehněte se potom na takového partnera.

Oponent 19.4.2008 17:00

Re: Zase a opět Zaorálek.

A to si snad myslíte, že Američané jsou lepší? Ani náhodou. Pokud chtějí mít v Česku radar, tak ne ůpro nějakou obranu Evropy či snad dokonce ČR --- ale jen pro prosazení svých zájmů ve světě a pro uspokojení příjmů zbrojařských kloncerů USA!

Lájoš 19.4.2008 17:54

Re: Re: Zase a opět Zaorálek.

,,Oponente" zapoměl jste. že USA  Evropě již  zásadně a nezištně bez nároku na území a politickou nadvládu pomohla hned několikrát. Že potřebuje umístit radar v Evropě hlavně na svoji ochranu není nic, za co by se dalo USA odsuzovat. Jak je známo, souhlasí i s požadavkem,aby tato protiraketová obrana byla i pro evropské státy. Tím nechci říct, že lze souhlasit se vším  co vlády USA, hlavně ta nynější, ve světě podnikají.

Pája45 20.4.2008 1:03

Re: Re: Re: Zase a opět Zaorálek.

Ty "lájoši" JAKOU MÁŠ HODNOST, KTEROU VYSOKOU VÁLEČNOU ŠKOLU JSI VYSTUDOVAL, KDYŽ  NÁS, "PROSŤÁČKY, TAK FUNDOVANĚ  POUČUJEŠ. pOCHLUB SE.

emersonskej 20.4.2008 1:15

Re: Re: Re: Re: Zase a opět Zaorálek.

Copak se vám na Lájošově názoru nelíbí - vždyť má v podstatě pravdu. Jen s tou nezištností bych byl krapet opatrnější ...;-P

Novák 20.4.2008 1:08

Re: Re: Re: Nezištná pomoc USA

Když byla ta pomoc tak nezištná, jak to, že ji třeba Velká Británie splácela USA až do loňského roku. USA měly z obou sv. válek zatraceně velký ekonomický profit.

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 9:17

Re: Re: Re: Re: Nezištná pomoc USA

Že Velká Británie své válečné dluhy už splatila, je britské vládě pouze ke cti a slávě. Válečná půjčka je zachránila před obsazením německými nacionálními socialisty v poslední chvíli.

Stejně tak zachránila válečná půjčka i Sovětský Svaz, ten se však nikdy ke splácení válečného dluhu neměl. Podobně i naše pohledávky po skončení Varšavské smlouvy byly stále odkládány, nakonec nám na místo peněz dodali nepotřebnou výzbroj, hlavně letadla.

Magor Milda , Mgr. etc. 20.4.2008 9:26

pro Vítězslava Nováka

jak se ti Američané napakovali, když nejdříve ty peníze pro Anglii a Rusko vydali, byla to státní půjčka, na kterou byly zvýšeny daně, takže ty peníze pocházely od amerického lidu. Do války by naprosto nemuseli, Japonci je napadli pouze proto, že si to s německými socialisty tak dohodli. Kdyby Američané Rusku tu pomoc neposkytli, byly by možná dodnes hranice Německé národně socialistické Říše někde na Uralu.

Američanům se náleží ty vypůjčené peníze vrátit, i když je to už dávno. Nám by Rusové měli vrátit zlatý poklad, který si odvezli, bylo to zlato, které němečtí socialisté zabavili českým Židům.

Hrad 19.4.2008 17:07

Re: Zase a opět Zaorálek.

Nespílejte mu. Pan Zaorálek dělá něco pro probuzení. Už se o tom přestalo šeptat, a začalo mluvit. Blaničtí rytíři nemají do čeho píchnout. Blán je stále méně. Již několi desetiletí jsou v této kotlině nedostatkové zboží. Ani slovutný TRH na to nereaguje. Snad USA mají nějaké řešení. Ta frustrace začíná být nesnesitelnou. A Lájoš chudák píše, že jde do tuhého. Spletl se o kategorii. Jde do prázdného. A neposlouchejte baby, co si v kojeneckém věku nedopatřením sedly na dudlík. 

Kovanda 19.4.2008 16:04

Autor klame

radar prece jeste nedělá z Cech "letadlovou lod" -  a ze Zvorálka už vůbec ne, maximálně jen trosečníka, který odmítá být tou lodi zachráněn. Když tu byly ruské rakety mohl by to ovšem říci, ale to ovšem náš hrdina mlčel.  To chápu, asi by skončil jinak.   To, co teď hlásá je ubohé pokrytectví růžového politika pod heslem "Zbabělci, spojte se".

Oponent 19.4.2008 17:01

Re: Autor klame

Hloupá demagogie rádoby podpořená kom olením jména. Na věcnou protiargumentaci se však autor jaksi nezmohl.

Pierino 20.4.2008 0:34

Re: Re: Autor klame

Oponente mas pravdu. Americti vrazy a letadlova lod. Co vy byste tam se Zaoralkem delali. Radeji se jdete vykoupat do Rudyho more ...

salcher 19.4.2008 16:01

jak bz jste mohl -

jste celkem neinteligentní

Brmboš 19.4.2008 15:54

Máte naprostou pravdu.

Svoboda byl jaksi pozapomenut a tak se přihlásil jako bývalý do klubu Štětiny a Mejstříka. Možná se dočkáme toho, že u nás bude založena strana bývalých a zajisté ve volbách vyhraje. Zaorlek napsal pouzr pravdu. Divím se, že lidem vůbec nedochází, že si z nás Svoboda dělá dobrý den. Dejte mu nějakou práci třeba natočit film o roce 1968.

Eloš 19.4.2008 15:54

Zaorálku,

nechceš bý americkou lodí. Já zas nechci abys psal ty voloviny. A oběma nám je to plat prtné. Ty seš ale nezastavitelnej v těch blbostech co produkuješ. Že to nemyslíš tak, jako se tváříš, ale jsi jenom falešnej za účelem zisku. Je neuvěřitelné, že bys byl tak natvrdlej, abys věřil těm kravinám, co pravidelně zvěřejňuješ.

jerry, plough mouse 19.4.2008 15:51

Básnička na Vaši počest:

NEDELNI CHVILKA POESIE- Verse o sovetskem cestovnim pase

I když,Majakovskij byl na rozdíl od Vás zaprodaný talentovaný básník. To se o Vás říct nedá- Vaše články nemají žádnou uměleckou úroveň.;-(

jarda 19.4.2008 15:30

Zaorálu,dej k dobrýmu jak šoustaj holky Pajerovic

s tím budeš mít konečně úspěch a nebudeš za blbce ;-D;-D;-D

Ondra 19.4.2008 15:40

Re: Zaorálu,dej k dobrýmu jak šoustaj holky Pajerovic

už jste se dnes podíval do zrcadla?jen aby jste věděl kdo je tu blbce

kacir 19.4.2008 15:47

Re: Zaorálu,dej k dobrýmu jak šoustaj holky Pajerovic

Katka J. je na JYRKU Bradavičnatého, Monika si asi moc s rudým Ostravakem neužila, tak přesedlala na Ira ... ;-D

Irena 19.4.2008 15:55

Re: Zaorálu,dej k dobrýmu jak šoustaj holky Pajerovic

Výrok hodný duševního gania, snad jen ten vztyčený prostředník tam ještě chybí!Lidi fakt je možné, že u nás ještě žijí tací imbecilové!Jak vidno ano a docela se jim daří!Pane Bože ochraňuj naši zemi od jardů a jim podobných!!!

marty 19.4.2008 18:15

Re: Re: Zaorálu,dej k dobrýmu jak šoustaj holky Pajerovic

R^

nepolitik 19.4.2008 15:07

Šibala Zaorálka částečně omlouvá jen to, že

se narodil až po druhé světové válce a asi se učil pouze bolševický dějepis, že neví nic o tom, kdo pomohl Sovětskému svazu k vítězství ve 2. světové válce a kdo pomohl mocnostem dohody zvítězit v 1. světové válce, ale co by měl vědět, že jedině přítomnost vpojsk USA v Evropě zabránila 3. světové válce, ke které nebylo v některých chvílích daleko. Ale on se narodil asi až po Stalinově smrti, kdy už takové nebezpečí zrovna nehrozilo.

Já osobně tvrdím, že pokud bude v Evropě přítomna armáda USA, tak mám 3. světová válka nehrozí. Jakmile odejde, tak se popereme jako "lidi", kteří se porvali při rozpadu Jugoslavie. Proto vítám umístění radaru v Brdech a pokud by se k němu přidaly i ty rakety co mají být v Polsku, bylo by to nejlepší řešení, jaké si lze představit.

S evropskými spojenci máme své zkušenosti z roku 1938. Proto článku dávám toto hodnocení: Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv

jerry, plough mouse 19.4.2008 15:16

Re: Šibala Zaorálka částečně omlouvá jen to, že

Jste příliš shovívavý.;-)

Ondra 19.4.2008 15:19

Re: Šibala Zaorálka částečně omlouvá jen to, že

no výroky o zásadním vlivu USA na I a II WW ponechme historikům - jen pouze na okraj(i když vím,že místní ideologvé mě budou předhazovat, že jsem komunista-k tomu totiž dnes stačí konstatovat fakta).SSSR v IIWW ztratil na 20mil. životů, převážná síla Wermachtu byla v SSSR.USA ztratilo na 250 tis.životů tedy méně než ČSR (300tis.).Z hlediska poměru k populaci je žebříček ztrát tento 1)Jugoslávie 2)Polsko 3)ČSR 4)SSSR 5)Německo atd...

S evropskými spojenci máme své zkušenosti a s USA taktéž, hlavně díky jejich poválečnému rozdělení sfér jsme zkysli v komunistickém bloku.

Každá velmoc si s 10mil. lidmi gór z druhého konce planety vytře tak akorát(Y)Jen nesamostatný idi.t leze do takového chomoutu...

Magor Milda , Mgr. etc. 19.4.2008 15:26

Re: Re: Šibala Zaorálka částečně omlouvá jen to, že

a kde bojoval Ondra, nebo jeho taťka? Také by bylo zajímavé, kde bojoval senior Zaorálek. Nejspíš ve Vlajce. Právě z takových rodin pochází nejvíc komunistů, ti věděli vždycky jako první, kde se něco rozdává.