27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš odrovnal sám sebe, volby nevyhraj

Jako prezident by Andrej Babiš ani nejmenoval Tomia Okamuru předsedou vlády a to z jednoho prostého důvodu, že SPD podle něj nikdy nedosáhne takového volebního výsledku, aby vyhrála sněmovní volby a mohla sestavovat vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Boháček 26.1.2023 13:55

;-D

https://necenzurovanapravda.cz/category/multikulturni-obohaceni/

H. Lukešová 26.1.2023 13:59

Díky, dobré stránky.

Já jsem toto info psala paní Laurenčíkové, protože žije v Německu, tak jistě o tomto útoku ví. Jinak samozřejmě vím, že článek je o Babišovi, tak mi laskaví diskutéři prominou.

L. Novák 26.1.2023 16:21

Naivko, vidím, že jste schopna označit DEZINFO web "necenzurovanapravda.cz" jako "dobre stránky"... přestože z jeho obsahu je na první pohled zřejmé, že šíří propagandu a lži, a místní Putinova (a teď i Babišova) pátá kolona je používá jako "zdroj alternativní pravdy" (LŽÍ). Ale při vašem "sionistickém" zatmění mysli, které tady systematicky předvádíte, to pro mě zase takové překvapení není. Vy prostě patříte mezi tu většinu, která na podobné weby ráda naletí bez schopnosti rozlišit je od seriózních zdrojů. Tak se podívejte na odkaz, v němž je základní přehled (nikoliv však úplný) DEZINFO WEBŮ, které šíří LŽI A PROPAGANDU...

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

H. Lukešová 26.1.2023 16:25

Víte, že já ani drtivou většinu těch webů na seznamu Nelež ani neznám, čtu o nich naprosto poprvé. Nechodím na ně. Mám jiné záliby.

L. Novák 26.1.2023 16:40

Já taky ne. Ale ti, co šíří LŽI A DEZINFORMACE, na tyto weby rádi odkazují. A když vidím, že někdo kopíruje lži a ruskou propagandu bez udání zdroje, vyhledávače mne přivedou právě na tyto stránky, odkud místní pitomci (D. Laurencikova mezi ně patří) texty kopírují...

D. Laurencikova 26.1.2023 20:15

Co si to dovolujete, Novaku!? Ja vzdycky uvadim zdroje, nebo na pozadani uvedu, vy hlupaku! Akorat ze jim nebudete rozumet, protoze zarucene neumite ani nemecky ani anglicky. Ja si vsechno, co tady pisu dolozim a zodpovim. Na ceske weby, o kterych tady svadronite, vubec nechodim. Nelzete a pamatujte si jedno:

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti!

D. Laurencikova 26.1.2023 20:20

Sionisticke nadseni pani Lukesove se vam nemusi libit, ale presto ma pani Lukesova schopnost logickeho mysleni a kriticky rozum. Jako jedna ne zrovna z mnoha. O tom vy muzete jenom snit, vy arogantni, dezorientovany darebaku!

D. Laurencikova 26.1.2023 15:13

To se deje skutecne, da se rict, kazdy den, pani Lukesova. Ne nadarmo se v jedne diskuzi vynoril navrh, vyvesit vsude tabule s napisem: احرص على عدم الطعن بسكين. هذا ممنوع هنا. (cesky: Dbejte na to, nepichat nozem. To je zde zakazano.). "Tak proto si stale casteji berou macetu", reagoval na to jeden ctenar. ;-)

H. Lukešová 26.1.2023 15:19

Víte, paní Laurenčíková, když někam napíši tu a tam zprávu o nějakém tom multikulturním obohacením, odpovědí mi bývá, že lidé umírají z různých důvodů, následkem nemocí a nehod.

Ale víte, co si myslím? Že Není nic horšího, než zemřít rukou vraha. Když umřeme následkem tragické nehody nebo smrtelné nemoci, jako je rakovina, je to neštěstí, hrůza, ale být obětí vraždy, to je něco jiného. A pozůstalí po obětech vraha si zajisté nemyslí, že se nic neděje, že při nehodách také umírají lidé.

D. Laurencikova 26.1.2023 15:26

Takovy clovek, ktery islamistickou a vubec nejakou brutalni vrazdu proste zbagatelizuje slovy, ze: "Lide umiraji z ruznych duvodu", so what! to nema v hlave zcela v poradku. Az kdyby ten los padl napr. na jeho dite, ktere bylo " v nepravy cas na nepravem miste", pak by mu to doslo!

P. Tulej 26.1.2023 11:42

Mějme na paměti, že SPD je pro Babiše bezcenná, protože Tomio nechce nikdy na sebe vzít vládní zodpovědnost, jemu se za velký peníze líbí být v opozici!

P. Čech 26.1.2023 12:19

Okamura Babišovi nabízel spolupráci již v roce 2017. Je pravdou, že se nejednalo o spolupráci vládní, to by však Babišovi vyhovovat mělo. Mohl totiž řídit stát pomocí jednobarevné vlády ANO 2011 a nemusel vlézt do chomoutu socanům. A dnes, ev. po příštích volbách? Okamura disponuje 20 poslanci a to není zrovna málo. Přičteme-li k tomu hlasy voličů Přísahy a Trikolóry, které propadly a bylo jich více než milion, nejde o žádnou bezcennost ale naopak cennost. Babiš by si měl uvědomit, že sám s ANO 2011 nikdy ústavní většiny nedosáhne a té ústavní většiny je třeba k nutným zásadním změnám v systému řízení společnosti.

P. Kozelský 26.1.2023 11:38

Babiš naopak přesvědčil všechny, že na rozdíl od Pavla a Fialy, že chce mír. A to chce každý normální člověk. Ne bojovat v imperialistické válce za cizí zájmy o zdroje Ruska a Ukrajiny.[>-]

D. Laurencikova 26.1.2023 12:20

To je otazka, ktera je dnes aktualnejsi, nez vsechno ostatni. Jeste neuschl inkoust na prislibu dodavky Leopardu a Zelensky uz pozaduje bojove letouny a valecne lode! Scholz rika: "Nein"! - jako vzdy. Ale nekdo dodava, ze na jare budeme tuto diskuzi vest znovu... To je stav z dnesnich rannich zprav z ZDF. Pripravte se na vsecko, mili spoluobcane. I nasazeni vojska bude, kdyz to tak pujde dal. Ledaze by modla Zelensky mezitim prece jen skoncil tak, jak ta "rybarova zena"!

P. Vychodil 26.1.2023 13:10

bohužel, lidí, kteří pamatují cezuru, propagandu a umí číst mezi řádky, ubývá, mnozí se již těší do hrobu, a někteří podlehli debilizaci (viz majitel tohoto webu).

Také vnímám riziko zatažení do války jako velmi pravděpodobné.

Soros v 1993 v jednom rozhovoru nastiňuje způsob vedení války. Ideální je kombinace využití pracovních sil východu s technologií a vedením z NATO. Vojáci NATO se nebudou přímo zúčastňovat bitev, protože návrat mrtvol (v originále se zmiňuje o body bags) nebude společností akceptován.

Pracovní síly na ukrajině již došly, na řadě jsme my...

D. Laurencikova 26.1.2023 14:59

Vyborne, pane Vychodil. Tento Sorosuv clanek jsem dokonce predevcirem uz vlozila do diskuze:

https://www.freiewelt.net/nachricht/george-soros-forderte-dass-osteuropaeer-mit-nato-waffen-fuer-die-usa-kaempfen-sollen-10092083/

M. Boháček 26.1.2023 11:31

ČESKO: Podrobně jsem analyzoval, co oba kandidáti v duelech na kameru řekli. Mohu se mýlit, ale mě obsah slov Petra Pavla vyděsil. Ne, Andrej Babiš neumí mluvit. Generál hovoří s bravurou profesionálního hráče pokeru. Také na to byl vyškolen. Též analyzovat obsah toho Babišovo drmolení.

Babiš koktavec plácající páté přes deváté. Důležitý je však obsah slov. Nikoli forma. A to zejména v dnešní napjaté době, která aktuálně připomíná blížící se hurikán. Andrej Babiš není žádná výhra, ale on je určitá naděje. Minimálně v tom, že svým kličkováním získá snad ještě nějaký čas.

Babiš – Mám mírový plán. Kontaktoval bych Zelenského. Potom všechny leadery zemí EU. Zjistil bych jejich pohled na věc. Pokusil bych se všechny pozvat do Prahy na mírový sumit.

Pavel – To jsou nesmysle. Od toho zde máme NATO

Ten scénář zataření našich mužů do frontových linií Ukrajiny si z výše uvedeného dokážu plně představit. -- Rusové zaútočí v odvetě na například na Slovensku ležící letiště USA. Nebo dokonce provokaci. Nějaká raketa dopadne do nedalekého Ukrajinského přeshraničí. Například na železniční shromaždiště zbraní určených pro Kyjev v Rumunsku. --- President Pavel kontaktuje NATO. To NATO, kde mají vše již, jak řekl předpřipravené. Zde aktivují článek 5.--- Následně toto oznámí Fialovi, že zde máme aktivovaný článek 5. Fiala formálně svolá vládu, ta to posvětí v souladu s předpřipravenými plány NATO a jde se za nadšeného hýkání médií na Rusa --- Nejprve stálá armáda, hned po ní aktivní zálohy. V krátkém čase mobilizace vybraných ročníků. V odvetě začínají dopadat Ruské rakety na česká letiště, zbrojovky, železnice, elektro trafostanice...

V kombinaci s novelou, kterou vláda aktuálně tlačí, že se nebude již po novu muset ptát žádného parlamentu, zda-li s aktivací článku 5 také souhlasí, v jaké podobě a zda-li vůbec, s generálem v presidentském křesle, vše dohromady, považuji za smrtící koktejl!

https://cz24.news/rodice-manzelky-dedove-babicky-ctete-a-sdilejte-pavel-pavek-valka-videa/

L. Novák 26.1.2023 17:50

M. Boháček jako šiřitel DEZINFORMACÍ A LŽÍ z propagandistických DEZINFO webů jako cz24.news...

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

J. John 26.1.2023 11:17

Politruk-propagandista Ziegler se po vítězství Pávka a lásky stane vrchním hradním ideologem a mluvčím. Nevadí, že přivede do hrobu NP. Já už to čtu jen občas pro zajímavost, kvůli poznání jak hluboko může klesnout morálka a inteligence pisálků sloužících nedemokratické moci. I v minulosti to opakovaně začalo takto.

J. Kalina 26.1.2023 10:54

To jeden článek za druhým a zase nic. Přeci je zcela jasné, že Babiš dělal a dělá stejnou politiku (tu zásadní) stejnou jako nyní Fiala. ten zásadní a šílený odpor politických elit proti němu vůbec nesouvisí s jeho politikou, ale s tím jak jim narušil vstupem do aktivní politiky zažité stereotypy a penězovody. Ze strany těch co jim platili, aby zákony vyhovovaly jeho byznysu se mezi sprostě vecpal a přestal i platit?

Stačí si uvědomit, že na Radě Evropy (šéfové států) má náš zástupce právo VETA a může všechno zamáznout, pozastavit včetně Green Dealu. A to DO doby, kdy odsouhlasí přenesení té určité agendy na sbor ministrů (např. životního prostředí). Jakmile toto udělá, můžeme být přehlasováni většinou a také jsme!!

Toto dělali všichni naši šéfové vlád, dělal to Sobotka (s imigrací např.), dělal to Babiš, dělá to nyní Fiala. Nějaký "buřičský" výrok před domácími kamerami se pronese a v Bruselu se dobře ví, že to je na oblbnutí občanů a toleruje se to. Zrovna Babiš v posledních debatách párkrát zmínil, že bývalá ministrině životního prostředí na radě Evropy spala a nehlasoval proti elektro autům. No a co? I kdyby hlasovala. Byla přehlasována a my bychom stejně plnili směrnici a pilně zaváděli. To máme za to, že jsme přijali Lisabonskou dohodu, Klaus se kvůli tomu nenechal zavřít do blázince, Rusnok odvolal za ČR i nějaké Klausem dohodnuté výjimky a Ústavní soud prohlásil, že se nejedná o ztrátu suverenity. To si vůbec nechci představovat, že každý stát na pozici ministra živ. pro. jmenuje nějakého fanatika. tam to musí vypadat, Celé je to jenom o tom, jak nám to podat po kapkách, abychom se nekuckali a dopřát nám předvolební boj, kdy volíme nemlich to samé, ale máme pocit... a divadlo, kvůli kterému nevnímáme to zásadní.

J. John 26.1.2023 11:20

Nynější "zÁKONODÁRCI" PODSTATNĚ VYLEPŠILI PENĚZOVODY, TAKŽE JIM A JEJICH KUMPÁNŮM DENNĚ PŘITÉKAJÍ MILIARRDY.

Vzpomeňte na podvody s LTO a solární barony. To byly začátky, které umožnila změna legislativy. nyní to vylepšili a okrádají úplně celý národ a likvidují průmysl.

P. Han 26.1.2023 11:59

Ano. Tohle Babiš dělá.

J. John 26.1.2023 12:38

Trollujete, nebo jste pouze "momentálně zaostalý"?

Bilionové zlodějny prostřednictvím drahého plynu a elektřiny provádí Fiala a na něj napojené gangy keťasů (překupníků).

.

P. Han 26.1.2023 13:35

Jé, keťas, to už jsem dlouho neslyšel! Opsáno z Rudého práva z 50. let?

T. Hraj 26.1.2023 10:31

Babiš je z mnoha důvodů těžko přijatelný. Kromě temné minulosti (tu má PP ještě temnější) to je člověk bez pevných, strukturovaných od principů budovaných názorů. Je neschopný abstraktnější nebo obecnější (ideologické) myšlenky. To je také důvod, proč si často protiřečí (bez ukotvenosti v principech si lze po delší čas jen těžko uchovat konzistenci). Jedinou jeho zbraní je nijak zvlášť pevný, či důvěryhodný selský rozum. Zlo Babiše je v jeho osobě.

Naproti tomu PP je kultivovaný, uhlazený, umí se vyjadřovat (i sympaticky stručně), na obecnější otázky odpovídá sice obecně (až bezobsažně), ale také strukturovaně a s alespoň formální hlavou a patou. Ostudu tedy neudělá (jak já tuhle vlastnost nesnáším!). Zlo, které s sebou PP nese, netkví přímo v jeho osobě, ale v tom, co reprezentuje: absolutní prounijní konformismus. Můžeme si být jisti, že podepíše všechny budoucí Lisabony, Istambuly, Marakéše, Green Dealy, Fit for 55, kvóty na migranty, ženy, homosexuály, černochy nebo cokoli jiného. Je přeci dospělý, rozumný, slušný...

Suma sumárum nevím, co by Babiš musel provést (a že se v poslední době snaží!), abych volil PP.

K. Tomek 26.1.2023 10:40

Dobrý den.

Souhlasím. Ale Babiš to vše podepíše taky (nakonec Green Deal už podepsal) - kvůli dotacím

T. Hraj 26.1.2023 14:32

Jistě. Spoleh na něj není žádný. Ale určitá naděje, že se něčemu z toho postaví, tu je. I kdyby to měl udělat ze záchvatu populismu. ;-D

J. Procházka 26.1.2023 16:03

Amen! Pane Hraji, rekl jste to vsechno i za mne. Babis je lump a hrabe si pod sebe, ale v ramci populismu sem tam udela neco rozumneho. Pavel je uhlazeny eurohujer. Navic ted neuveritelny tlak mainstreamu pro Pavla. Proto chca nechca volim Babise.

V. Kuhaj 26.1.2023 10:52

Dobré!;-D!R^

J. John 26.1.2023 11:27

Babi šje lepší volba ze špatných .Pavel je pro zavedení € a tím by ČR ručila za všchny dřívější dluhy nasekané státy € zony, jako je Řecko, Itálie,...